'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydın kızlarrr...nasılsınız?

ben birazcık üzgünüm...o ev olmadı

hayırlısı olsun canım yaa
demek ki daha güzel bir ev olacak

kesinlikle katılıyorum canım
Demek daha güzeli,daha çok içine sineni olacak.
Bizimde çok istediğimiz bi ev vardı,on tarafı tamamen camdı.Resimlerine aşık olduk,burası bizim evimiz moduna girdik hemen
Ama gidince bi baktık yerler meğer laminat değil minefloymuş
Sonra şimdi tuttuğumuz evi bulduk,çok içimize sindi.
Sizde size uyan bişey bulursunuz en kısa zamanda inşallah

hayırlısı olsun canım yaa
demek ki daha güzel bir ev olacak

kızlarrr inş dediğiniz gibi olur...kış günü cok ev olmuyo... cok korkuyorum...Allahım gönlüme göre verir inş yaa..dua edin nolurr

günaydınnnnnnnnn

Panti Pantiiii hos geldin kuzzzummmmm......nasılsın?

Ölmedim sürünmeye devam ediyorum canım 20 lik dişim çıkamıyacısa bi türlü çıkamadı çıkamıyacakta bana yine işkence ediyor:2::2:

Allah yardımcın olsun...benimde cıkmadı...ortalıkta bişi yok hala...cıkacak gibi görünmüyo...26 yasındayım

hoşgeldin cnaım hayırlı olsun inşş

ben 29 eylülde nişanlandım
1 eylül de de düğünümüz olacak inşş

bursa inegöldeyim, muhasebeciyim

teşkkrler ececim..bende 2 eylülde nişanlandım kısmetse 22 eylülde düğünm olacak..Eş zamanlı yapmışı bu işleribnde erzurumdayım ve elektrik mühendisiyim..Yarışmacılara başarılar gibi klişe bir laflada bitireyim

Panti Pantiiii hos geldin kuzzzummmmm......nasılsın?

Allah yardımcın olsun...benimde cıkmadı...ortalıkta bişi yok hala...cıkacak gibi görünmüyo...26 yasındayım
bende 25 yaşındayım canım 1ini operasyonla aldırdım daha 3 dene var stres sinir anında hemen çıkmaya çalışıyo kana mikrop karıştırıyo bide utanmaz çıkamıyo

kızlarrr inş dediğiniz gibi olur...kış günü cok ev olmuyo... cok korkuyorum...Allahım gönlüme göre verir inş yaa..dua edin nolurr

Hayırlısı olsun hakkında inşallah, hangi ilde oturuyosun?Hangi semtte ? biz üsküdarda oturucaz şimdiden evi tuttuk.Nişanlım tek yaşadığı için. Hiç boşluk olmaz denilen apartmanda daire açıldı bol dua et

çağlalaaaayyy bi yerde durr kuzumm bişi sorduk
bn iyyimm sende haberler ev neden olmadıı :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…