teşkkrler ececim..bende 2 eylülde nişanlandım kısmetse 22 eylülde düğünm olacak..Eş zamanlı yapmışı bu işleribnde erzurumdayım ve elektrik mühendisiyim ..Yarışmacılara başarılar gibi klişe bir laflada bitireyim
teşkkrler ececim..bende 2 eylülde nişanlandım kısmetse 22 eylülde düğünm olacak..Eş zamanlı yapmışı bu işleribnde erzurumdayım ve elektrik mühendisiyim ..Yarışmacılara başarılar gibi klişe bir laflada bitireyim
günaydın kızlarrr...nasılsınız?
ben birazcık üzgünüm...o ev olmadı
özgemm benimkide kıskanıyor biraz yada üzülüyorbilmiyorum.. çünkü ciddi anlamda bir sosyal hayatı yok.. akşamlarıda taksiye çıkıo zaten garibim dinlenmiyor bilegünaydın kızlarrr
zehroşum benim sevdicek de arkadaşlarıyla takılmaz onun da tek sosyal hayatı benim gibi bişey ama o bana karışmaz mutlu oluyo mesela sizinle buluştuğumdaaa
gerçi ayyy hadi sarılalımmm diye taklidimizi yapıyo aklı sıra ama
canım evet ilk kez tiyatroya gitmiş olucaz.. ben tekirdağ sevdicek istanbul tatlımKuzum hangi şehirlerdesiniz siz bakem o seninle ilk gitmek istiyo senin açındanda ilk olacak canım çünkü sevdiceğinle ilk kez tiyatroya gitmiş olacaksınız
günaydın kızlarrrrr
günaydınnnnnnnnn
ee neler yapıyor bu topikteki hatunlar tanışalım efenim
özgemm benimkide kıskanıyor biraz yada üzülüyorbilmiyorum.. çünkü ciddi anlamda bir sosyal hayatı yok.. akşamlarıda taksiye çıkıo zaten garibim dinlenmiyor bile
canım evet ilk kez tiyatroya gitmiş olucaz.. ben tekirdağ sevdicek istanbul tatlım
günaydın kızlar
kızlarrr inş dediğiniz gibi olur...kış günü cok ev olmuyo...cok korkuyorum...Allahım gönlüme göre verir inş yaa..dua edin nolurr
Ölmedim sürünmeye devam ediyorum canım 20 lik dişim çıkamıyacısa bi türlü çıkamadı çıkamıyacakta bana yine işkence ediyor:2::2:
Benim iki dişim de bu operasyonla alındı,çok kolay bi operasyon çektiğim ağrıya değmezmiş resmen.
bence sen de bi doktora görün,benim doktorum senin dişlerinin çıkma ihtimali yok böyle şişer ağrır ama çıkamaz tek çözüm çekmek demişti.
iyi ki çektirmişim ben de.
malesefffaynı zamanlarda aynı telaşları yaşamışız daha da yaşıcaz inşallah
çeyizin falan var mı ne durumdasınız hazırlıklar konusunda
hoşgeldin elifcim ....
güzel vakit geçirmeni ve iyi arkadaşlar edinmeni temenni ederim ...
09 haz. 2012 de sözlendim
23.eylül 2012 de nişanlandım
kısmet olursa inşallah 23.haziran 2013 de nikahım olacak...
bohçadır çeyizdir tatildir derken 6,5 ayım kalmış nikahıma allahım o günü görmeyide en hayırlı şekilde nasip etsin...
şimdi bizim sırada ev maceramız başlıcak 1-2 aya kadar...
istanbuldayım
muhasebeciyim
tanıştığıma çok memnun oldum
kızlar günaydın yzın benide listeye22 eylül düğün kınayıda salona göre bakaceiz artık...Ne yapıyor 2013 gelincikleri bakemm...
Hoşgeldinizzzzzz bende Ankaradan mayıs gelini
Allaha yakın sana uzak olsun. ne terbiyesizliktir yahu 1 ay olmus insan aramaz mı !!!!!!!!!!!!111
sen de Allahın sevgili kuluymussun cidden ne mal oldugunu görmüs oldun.
lafa gelince yaparım asarım keserim diyene noldu tecihini yap deyince resmen yememiş bi tarafları..
cidden zor bir durum zamana bırak.. ama bu herif dönmek isterse de ondan bir cacık olmaz. belli oldu. yazık ya sevgi emek bu mudur?!
evet benim doktorumda aynı çeyi sölüyor birini aldırdım daha 3 dene daha var diş doktorlarını sevmiyorum ama ben ya o ses o koku rahatsız ediyo beni:18:
elifimm hosgeldinnaber
--------
günaydın kızlarsafak demiş 114
malesefffdaha geçen hafta ilk kez hisardan yemek takımı misafir ve günlük kahvaltı takımı sahan tencere cezve çaydanlık düdüklü ve çatal bıçak takımı aldım bismillah dedim...Birde 3-4 tane netten nevresim aldım hepsi bu:26::26: sen ne alemdesin kalan zamanımız aynı tatlım paslaşalım bu süreçte olmamı
çookk thanks tatlım..Senn maşallahın var herşey tamam gbi görünüyor buradan..darısı benm gbi henüz bişeyi olmayan hatunların başına
canım sevgilinin ailesinin seni istememesi için başka bi nedenleri mi var?
iç güveysi olur diye korkarak seni istememesi çok ilginç yaa
yanılmıyosam zaten o ailesinden ayrı şehirde yaşıyodu.. sevgilin de sana sahip çıkamamış
bilmiyorum böyle bi insanla zaten mutlu olamazdın, ailesi seni istemediği için onu hep dolduracaktı ve o da eve gelip sana patlayacaktı belki de
hakkında hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?