'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

elifcim bence de yazdıklarını ya listele ya da bilgisayarında bir dosya olustur. cok ise yarıyor

ben de bir klasöre aldıklarımın resimlerini atıyorum buradaki ceyiz topiğime yaptıgım gibi. ona göre eksikler daha rahat belli oluyor zaten.

--

ya kızlar ben misafir su tak. almadım. kadeh tak almak istemiyorum ayrı ayrı satılan yer yok mudur ki ya :26:

Asllında kuzum korkulacak bişeyi yok ama ben o dişçideki sesler o koku gitmekten uzaklaştırıyor beni bende kendime işkence ediyorum operasyonla aldırmıyarak

canım karaca ile ar yıldızın ürünlerini satan yerlere gidersen
istediğin seti kendin oluşturabiliyorsun
benim arkadaşım da kadeh almadı
12 su bardağı 12 rakı bardağı aldı mesela

Şimdi sevdiceğimle konuştum kıyamam diyo acı çekmene ya o yüzden gidip yaptıralım ben yanında olacam diyo ama o bile kandıramıyo beni

içeride kalan kökü de operasyonla alınıyo dimi... eyvah bana vay bana vaylar bana...

abartmayın kızlar yaaa 5 dk bile sürmüyor o kadar kolaycacık ki neden şimdiye kadar yaptırmadım diyor insan.

hiçbirşey hissetmiyorsun,sadece sanki doktor oraya dokunuyormuş gibi.

abartmayın kızlar yaaa 5 dk bile sürmüyor o kadar kolaycacık ki neden şimdiye kadar yaptırmadım diyor insan.

hiçbirşey hissetmiyorsun,sadece sanki doktor oraya dokunuyormuş gibi.

peki su yerine vidayla yeni diş takılıyormus bazı dişlerin o olay nasıl? bi tane dolgum var oraya boyle vidayla yeni diş tarzı bişey dusunuyorum... onun hakkında bilgin var mı canım

zehroşş gordum onları ben ama cok pahalılar... 4 tane tabaga 80 lira veremem.. cupcake tuttu diye iyice somurmeye basladılar milleti

onlara verecegim parayla tencere alırım ki öyle yapacagım

canım karaca ile ar yıldızın ürünlerini satan yerlere gidersen
istediğin seti kendin oluşturabiliyorsun
benim arkadaşım da kadeh almadı
12 su bardağı 12 rakı bardağı aldı mesela

ee ben gittim bana seti bozamam dedi uyuz kız baska yere bakayım o zaman. sağol ececim

çağlam bende gördüm ama pek beğenmedim sömürmesinler ben bir ara cevahire gidicem bakayım foto çekip sana yollucam cupcakeli bişiler görürsem

tantitoniiiye baktınmı canım markafonideee

ayyy canımmm bende yaptım bi deftere... Hergün annemle gelince defter çıkıyor aldıklarımızın üstü çiziliyorr.... Erkeğe ne kadar basit yaaa bizim canımız çıkıyor

ayyy canımmm bende yaptım bi deftere... Hergün annemle gelince defter çıkıyor aldıklarımızın üstü çiziliyorr.... Erkeğe ne kadar basit yaaa bizim canımız çıkıyor

aynen incik boncuk hic bitmiyor .. ama ben akıllandım nisanlımı da sürüklüyom ne cekiyom görsün diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…