- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
peki su yerine vidayla yeni diş takılıyormus bazı dişlerin o olay nasıl? bi tane dolgum var oraya boyle vidayla yeni diş tarzı bişey dusunuyorum... onun hakkında bilgin var mı canım
zehroşş gordum onları ben ama cok pahalılar... 4 tane tabaga 80 lira veremem.. cupcake tuttu diye iyice somurmeye basladılar milleti
onlara verecegim parayla tencere alırım ki öyle yapacagım
hümeyra safak kac fıstıgımm
en son manisa diyordun
kuzummm neden olmadı yaa :26: ?
dualarımız sennenn tabikii hep kuşuummm
üzülmee çok dahaa güzelleri olur inşallahh
Hayırlısı olsun hakkında inşallah, hangi ilde oturuyosun?Hangi semtte ? biz üsküdarda oturucaz şimdiden evi tuttuk.Nişanlım tek yaşadığı için. Hiç boşluk olmaz denilen apartmanda daire açıldıbol dua et
aynen incik boncuk hic bitmiyor .. ama ben akıllandım nisanlımı da sürüklüyom ne cekiyom görsün diye
Onsuz gitmemi istemiyormuş.. hak ta veriyorum aslında aşkımın hiçbir sosyal hayatı yok birtek ben varım onun sosyali olarak..
günaydın bu arada canlarr
çağlam bende gördüm ama pek beğenmedim sömürmesinler ben bir ara cevahire gidicem bakayım foto çekip sana yollucam cupcakeli bişiler görürsem
tantitoniiiye baktınmı canım markafonideee
inş siboşumm yaa....neymiş efenim satmısmıs evi...kiralık evi niye satıyosun be adam ne alaka...yalan sölüyo...baska birine vereceksen adam gibi söle...cocuk muyuz sankiii
nasıl dua ediyorum bi bilsen...ama bi yandan da cok umutsuzum...genel özelliğim bu benim...umutsuz hep olumsuz dsünen...ve sırf bu yüzden düsündükleri basına gelen....
çağlam bende gördüm ama pek beğenmedim sömürmesinler ben bir ara cevahire gidicem bakayım foto çekip sana yollucam cupcakeli bişiler görürsem
tantitoniiiye baktınmı canım markafonideee
implanttan bahsediyorsun sanırım tatlım. o işlem hiçbir şekilde kurtarılamayan dişe yapılır,dolgu yeterli olmuşsa dişine neden düşünesin ki,dolgu tutmasa kanal diye bir şey var hem. ben insn önce kendi dişini tercih etmeli diye düşünenlerdenim yoksa ağzımda 8-9 tane dolgum var hepsine implant yapsam her biri 1000 dolardan yaklaşık tl ile 15.000 i gözden çıkarmalıyım
hmm anladıım canım ilkler önemli tabiiisiii bende heryere ilk kurbaamla ayak basmak istiyorum ama haricindeki gezintiliklerde karışmayız birbirimizee geç kalma diye tembihler sadece erkekler arasında eğlenceye giderse eğer ben onu tembihlerim lenslerinii çıkarırım seniinn diyede tehdit ederiimm
göönaayyydıııınnnlaaar bebeklerr
ay dişş demeyin bana halaa tellerim çıkmadııı gıcık oluyorum artıııııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
sağol tatlım bende iiyim işteevet.
o topic bu topic derken ben de buraya yapıstımiyiyim sen nasılsın?
günler atıp duruyor vallahi
Allah tamamına erdirsin inşallah
kızlar nikah şekerleriimizzz..çok mutluyumm nasıl olmuş , magnet şeklinde hatıra olmasını istedik...
Eki Görüntüle 569875
ayyy canımmm bende yaptım bi deftere... Hergün annemle gelince defter çıkıyor aldıklarımızın üstü çiziliyorr.... Erkeğe ne kadar basit yaaa bizim canımız çıkıyor
tamam canım :26::26: valla gezmekten yoruldum ya bu yagmur camurda
umarım hafta sonu bulabilirim o zaman
ececim listeye teşekkürler..Donuk pudracım fikrini değerlendireceğim..Ama ece sennle düğünler aynı sen coşmuşun hacı maşallah sana ben yetiştiremem sanki gerçi vitrin takımı falan almıcam ya onlardan yırttım
canım beylikdüzü değilmiydi?
çağlam sikma canını herşey olacağına varırsen dua et yeter
çağlam üzülme daha güzel bir ev var nasibinde demek ki :13:
canım dün sana yazdıklarımı okudun mu ?
inan o insan simdiden sana bunu yapıyorsa ileride napardı
gercek yüzünü gördün sanslısın
yok tatlımm beylikdüzü mügemizin eviyani ameliee'min
humeyrammm inş kuzum inşşşşşş
donuğum pudrammmmsaol canım benim inşşşş...
kızlar nikah şekerleriimizzz..çok mutluyumm nasıl olmuş , magnet şeklinde hatıra olmasını istedik...
Eki Görüntüle 569875
yok yok yapma,iyi düşün iyi oluyo gerçekten.Çekim gücü var sanırım..Bu nikaha karar verdikten sonra hep tık tık tık ilerledi herşey...Bende çok kafaya takarım yorarım ama içini rahat tutunca kendiliğinden kolayca ilerliyo gerçekten.
Çok az kaldııııııcanım gelecek 2 hafta sonra sen evlencen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?