'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

implanttan bahsediyorsun sanırım tatlım. o işlem hiçbir şekilde kurtarılamayan dişe yapılır,dolgu yeterli olmuşsa dişine neden düşünesin ki,dolgu tutmasa kanal diye bir şey var hem. ben insn önce kendi dişini tercih etmeli diye düşünenlerdenim yoksa ağzımda 8-9 tane dolgum var hepsine implant yapsam her biri 1000 dolardan yaklaşık tl ile 15.000 i gözden çıkarmalıyım

ececim listeye teşekkürler..Donuk pudracım fikrini değerlendireceğim..Ama ece sennle düğünler aynı sen coşmuşun hacı maşallah sana ben yetiştiremem sanki gerçi vitrin takımı falan almıcam ya onlardan yırttım

kuzummm neden olmadı yaa :26: ?
dualarımız sennenn tabikii hep kuşuummm
üzülmee çok dahaa güzelleri olur inşallahh

inş siboşumm yaa....neymiş efenim satmısmıs evi...kiralık evi niye satıyosun be adam ne alaka...yalan sölüyo...baska birine vereceksen adam gibi söle...cocuk muyuz sankiii

nasıl dua ediyorum bi bilsen...ama bi yandan da cok umutsuzum...genel özelliğim bu benim...umutsuz hep olumsuz dsünen...ve sırf bu yüzden düsündükleri basına gelen....

Onsuz gitmemi istemiyormuş.. hak ta veriyorum aslında aşkımın hiçbir sosyal hayatı yok birtek ben varım onun sosyali olarak..

günaydın bu arada canlarr

hmm anladıım canım ilkler önemli tabiiisiii bende heryere ilk kurbaamla ayak basmak istiyorum ama haricindeki gezintiliklerde karışmayız birbirimizee geç kalma diye tembihler sadece erkekler arasında eğlenceye giderse eğer ben onu tembihlerim lenslerinii çıkarırım seniinn diyede tehdit ederiimm

göönaayyydıııınnnlaaar bebeklerr

ay dişş demeyin bana halaa tellerim çıkmadııı gıcık oluyorum artıııııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

çağlam bende gördüm ama pek beğenmedim sömürmesinler ben bir ara cevahire gidicem bakayım foto çekip sana yollucam cupcakeli bişiler görürsem

tantitoniiiye baktınmı canım markafonideee

canım sen implanttan bahsediyosun o biraz hem masraflı hemde uğraştırıcı ve işi bilen bi doktorda yaptırman lazım

kızlar çeyiz listesi..bana çok yardımı olmuştu ,belki paylaşılmıştır daha önce.

kızlar nikah şekerleriimizzz..çok mutluyumm nasıl olmuş , magnet şeklinde hatıra olmasını istedik...

yok yok yapma,iyi düşün iyi oluyo gerçekten.Çekim gücü var sanırım..Bu nikaha karar verdikten sonra hep tık tık tık ilerledi herşey...Bende çok kafaya takarım yorarım ama içini rahat tutunca kendiliğinden kolayca ilerliyo gerçekten.

çağlam bende gördüm ama pek beğenmedim sömürmesinler ben bir ara cevahire gidicem bakayım foto çekip sana yollucam cupcakeli bişiler görürsem

tantitoniiiye baktınmı canım markafonideee

baktım kusum alıcam tencereleri aksama kdr bitmezse..

tmm kusum... ben de aksam pasabahceye bakmayı dusunuorum ama hala kararsızım acıkcası bi bardaga o kadar para vermekte

dolgumun yarısı catladı canım... diişimin yarısında dolgu var yarısı boş yarım diş gibi oldu yani... dolgu tutar mı bilemiyorum tekrar bi arkadasım böle bişey dedi cunku benim disimde oyle uldu böle yaptılar diye... dişimin yarısı kırıldıgı icin yapmıslardı o dolguyu da cok tutmadı o yuzden... dolgu olmaz diyo arkadas da simdi bana

Ben açtım diş konusunu canım çünkü çıkamayan 20 lik dişlerimden çekiyorum yanağım şişmiş az önce baktım bide acıyor başada vuruyor ağrısı bide bişey yediremiyor

evet.

o topic bu topic derken ben de buraya yapıstım iyiyim sen nasılsın?

günler atıp duruyor vallahi
sağol tatlım bende iiyim işteGünler geçiyor ama benm çeyiz boş ne yapayım benmde bir sürü kıyafet ve ayakkabım var onları götürürüm olmaz mı
Allah tamamına erdirsin inşallah

amin..teşekkürler tatlım

ayyy canımmm bende yaptım bi deftere... Hergün annemle gelince defter çıkıyor aldıklarımızın üstü çiziliyorr.... Erkeğe ne kadar basit yaaa bizim canımız çıkıyor

vallahi yaa
erkekler büyük bikaç parça alıyor
ohh bitiyor sonra

tamam canım :26::26: valla gezmekten yoruldum ya bu yagmur camurda

umarım hafta sonu bulabilirim o zaman

inşallah bulursun canım yaa
olmadı ben sana buradakinin numarasını bulurum bir iletişime geç
belki sana yakın şubeye yönelendirirler

yaa benim 2. nişanlılığım o yüden bi sürü şeyim vardı
ufak tefekleri de şimdiden alıyorum ki son zaman rahat olayım
çarşı pazar a gitmekten bunalıyor insan yaaa :18: :18:

kızlar nikah şekerleriimizzz..çok mutluyumm nasıl olmuş , magnet şeklinde hatıra olmasını istedik...

Eki Görüntüle 569875

Mügemmmm çok güzelll yaaaa...bittim valla..yirim o badem şekerini...her şey gönlünce olur inş...

geçen fala baktı bi kadın...bu kadar umutsuz birini görmedim dedi bana...6.hissin de cok kuvvetli dedi...olumlu düsünmeye calıs...çünkü ne düsünürsen onu yasıyosun dediii...haklı aslında...deniyorum ama bende bi gariplik var sanırım....sanssızım bahtsızımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…