'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Ben açtım diş konusunu canım çünkü çıkamayan 20 lik dişlerimden çekiyorum yanağım şişmiş az önce baktım bide acıyor başada vuruyor ağrısı bide bişey yediremiyor

ya ben cok cektımm canımmm dişten yanaaa halada çekıyorum 2 senedır diş teli var agzımda artık cıksın kocaman kocaman gülücükler atiim istiyooruuummm :101:

cok fena diş ağrısıı Allah düşmanıma bile vermesiin , ben 1 tanesini çektirdim diğeride pirinç kadar çıkmış öyle kaldı onuda yardırıp aldırıcam şu teller çıkınca dayanılcak gibi deil acıları cidden çok geçmiş olsuuunnn

Son düzenleme:
bende bugün ciciler aldım kendime 3 tane triko bluz 60 tl ye elimnde coca cola kodum vardı harcadım çok cicişler lacivert kırmızı ve krem aşkıma hazırlık yapıyorum gelsinde giyineyim cici giz olayım :))))

bide şuı sıra boyunluklar favorim bu linkten bakabilirsiniz kızlar soğuktan acaip koruyo

LCWaikiki.com - XSIDE Kaşkol - Mars Red

çağlommmm sana gelincede cips kodun felan varmıdır elinde benim 10 tl ye aldğm birkaç kod vardo ama kaybetttim bende bardak istiyorum ama şimdi çok para harcadım bu ay alamıyacağımmm :)))

bende doldurdum evı kuzum bu boyunluklarlaaa h&mde daha guzellerı vaaar ben sezon basında 16.90 bere 19.90ada bu byunluklardan almıstım ama şimcik ne kadardıır bilmoorummm bideee kotondan cok cıcık bı kaban aldımm herkes bayılıo ayrı bı şal gibi yerı var ıstersen takıosun ama takınca cok harıka duruooo bulabılırsem netten atım fotosunu

tşkler canım evet bende kullandım küçükken diş teli bende dişte çok problem çektim küçükken çok yaramaz mışım tüm ön dişlerimi kırmışım 2 yıl önce mecburen kendi orjinal dişlerim gibi oldu ama zor bi süreçti şimdi gözüm gibi bakıyorum ama bu 20 likler süründürüyor beni

yok gizom ya ben cips kola gibi seyler agızam sürmem.. ama kardeşim cok yiyio ona sorayım bir.. hangi cipslerden cıkıo?

nazoooo niden sölemiyosun niden niden ben heryere baktım dlei danalar gibi ne ucuza almışssın böhüüü ağlıcam hemen hm gideceğim aldıklarını sölee emi bidaha :))) bende zaradan kaz tüyüme kavuştum mutluyum birtane daha ciciş bişi alıcam

yaa bulamadııım futuraafıınııı eve gıdınce atcamm kusuummm , ya bu sezon kabann tarzında koton benım favorım bıtane daha alıcam gri dumduz bısı ama bu tarz sallarla ınanılmaz şık duruoooo kartepe futurafındakı şapkam falan hep h&m imzalıı

sevdiceğimin faks tacizine maruz kaldım 2 saattir
faksımın çalışmadığından şüpheleniyom o nedenle sevdiceğe dedim bana faks yollamayı denesene diye
otomatiğe almış gibi sürekli faks almaya çalışıyo benimki ama alamıyo
ha bire telefon sesi dinliyorum çıldırcam birazdan
faks sapığı oldu benim sevgilimmmmm

yok gizom ya ben cips kola gibi seyler agızam sürmem.. ama kardeşim cok yiyio ona sorayım bir.. hangi cipslerden cıkıo?

canım dortis ruffleslerden hep çıkıyor benim aşkım asker arkadaşalrından toplıyoo giz çeyiz alıyoo dio hepiciğine :)))) ama işte onun yolladıklarını kaybettim soramıyorumda dicek onları bitirdinmiki bide bugün tesadüftür ki coca colanın 25 tl kodu aktif ettiğini gördüm hemen alışverş yaptım

Oh oh kızlar ne güzel yapın alış verişleri ben ne ilerde olacak evime nede kendim için çarşıya çıkamıyorum şu sıralar annem diyo ben seninle çarşıya gelmem diyo ama yinede gelyo sinie ediyomuşum çünkü yok onu beğenmem yok bunu beğenmem Allah diyo nişanlının yardımcısı olsun

bben de solıyım bari kardeşimeee

nazlımmm ben de sapkalı ve sole baya kalın bi kana arıorummmmm kotondan mı aldın sen? ne akdara?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…