Ben açtım diş konusunu canım çünkü çıkamayan 20 lik dişlerimden çekiyorum yanağım şişmiş az önce baktım bide acıyor başada vuruyor ağrısı bide bişey yediremiyor
evet hümeyrammm az kaldı ama zaman gecmiyo gibi geliyo...o yüzden bi an önce evimi tutmak istiyorum....evimi temzleym yerleştrym istiyorum....vakit gecsin böylelikle
bende bugün ciciler aldım kendime 3 tane triko bluz 60 tl ye elimnde coca cola kodum vardı harcadım çok cicişler lacivert kırmızı ve krem aşkıma hazırlık yapıyorum gelsinde giyineyim cici giz olayım :))))
bide şuı sıra boyunluklar favorim bu linkten bakabilirsiniz kızlar soğuktan acaip koruyo
LCWaikiki.com - XSIDE Kaşkol - Mars Red
çağlommmm sana gelincede cips kodun felan varmıdır elinde benim 10 tl ye aldğm birkaç kod vardo ama kaybetttim bende bardak istiyorum ama şimdi çok para harcadım bu ay alamıyacağımmm :)))
ya ben cok cektımm canımmm dişten yanaaa halada çekıyorum 2 senedır diş teli var agzımda artık cıksın kocaman kocaman gülücükler atiim istiyooruuummm
cok fena diş ağrısıı Allah düşmanıma bile vermesiin , ben 1 tanesini çektirdim diğeride pirinç kadar çıkmış öyle kaldı onuda yardırıp aldırıcam şu teller çıkınca dayanılcak gibi deil acıları cidden çok geçmiş olsuuunnn
sana da benim haritadan vereyim boya boya geçsin
anam ne eglenceli bi şeye benziyo bu
bende doldurdum evı kuzum bu boyunluklarlaaa h&mde daha guzellerı vaaar ben sezon basında 16.90 bere 19.90ada bu byunluklardan almıstım ama şimcik ne kadardıır bilmoorummm bideee kotondan cok cıcık bı kaban aldımm herkes bayılıo ayrı bı şal gibi yerı var ıstersen takıosun ama takınca cok harıka duruooo bulabılırsem netten atım fotosunu
Konyalım yürü yürü yavrum yürü fistanını sürü
Şimdi de geçti de burdan Konyalının biri
kızlar nikah şekerleriimizzz..çok mutluyumm nasıl olmuş , magnet şeklinde hatıra olmasını istedik...
Eki Görüntüle 569875
ben konyada okudum
çoook ama çok güzel olmuş mügecim yaaa
çok seviyorum böyle sevimli şeyleri ben
nazoooo niden sölemiyosun niden niden ben heryere baktım dlei danalar gibi ne ucuza almışssın böhüüü ağlıcam hemen hm gideceğim aldıklarını sölee emi bidaha :))) bende zaradan kaz tüyüme kavuştum mutluyum birtane daha ciciş bişi alıcam
yok gizom ya ben cips kola gibi seyler agızam sürmem.. ama kardeşim cok yiyio ona sorayım bir.. hangi cipslerden cıkıo?
canım dortis ruffleslerden hep çıkıyor benim aşkım asker arkadaşalrından toplıyoo giz çeyiz alıyoo dio hepiciğine :)))) ama işte onun yolladıklarını kaybettim soramıyorumda dicek onları bitirdinmiki bide bugün tesadüftür ki coca colanın 25 tl kodu aktif ettiğini gördüm hemen alışverş yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?