'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

herkese selammm

güzel bir gun ve hayırlı cumalar diliyorum..

pelincim umarım bugun daha iyisindir

nilcim ben de nevresimlerden 1 ve 4 ü begendim..

ama eger spor bi yatak odası dusunuosan kesinlikle 1

eger daha romantik daha klasik bi yatak odasıysa aklında 4

ben bu tarz seyleri alırken aklımda tarza gore seciyorum renkleri ve desenleri..

Hoşgeldin Çağlacım.

İyiyim canım, teşekkür ederim... Sen nasılsın tatlım?

kızlar gittim saçımı fönlettim çok uzamış çok şaşırdım bakımlar sonuç verdi 5 sene önce belimde olan seçimi kestirdiğimden beri böyle uzamamıştı çok mutlu oldum ama sevgilimi özlüyorum hasla uyanamadım off özledim

kızlar varmı burda kimse

iyiyim canım valla bugün sabahtan beri hiç bi iş yapmadım desem yeridir oturuyorum kös kös bilgisayar başında

sen nassın ??

eh işte ben biraz tadsızım dünden beri toparlayamadım hala..

benimde bi işim olsada keske ole kös kös otursam pc basında..

hala hiçbiyerden haber yokk...

bugun cuma bana dua et bende gonlumdeki işi bulayım artık aylardır evdeyim oyle cok sıkıldım ki

malum donemdeyim o yuzden kendim dua okuyamıyorum

sizde dua edin bana kızlar

bi arkadasım tam 2 sene evde oturup iş beklemişti... of onun gibi olmak istemiyorum..

ben 1,5 sene evde oturmuştum canım seni öyle iyi anlıyorum ki artık patlayacak gibi olmuştum genç yaşta kendimi yaşlanmış hiç bi işe yaramaz gibi hissediyodum çok dua ettim allaha sığındım geceleri kalkıp namaz kılar dua ederdim allahım sonra gönlüme göre verdi şükürler olsun ki rahatım iyi iş arkadaşlarım iyi maaşım iyi,, duayla bütün kapılar açılır canım hepimizi dualrımızda birbirimize de yer verelim ,, inşallah hayırlısıyla gönlüne göre bi iş bulursun canımmm,,,

amin canımm

aynısı işte bende aynen oyle hissediyorum.. o arkadasım da cok dualar ederdi şimdi istedigi işte calısıo ama 2 sene surdu onunda bulması

evlenicek olmasam bu kadar kahrolmam beklerim derim ama boyle bir durumun içine girince malesef o kadar bekleme lüksüm yok, bu ay artık bişeyler olmalı

Bende iş arıyorum

inşallah sende bulursun..

iş konusundan etrafımdaki cogu kişi muzdaripti nedense bana hiç olmıcakmıs gibi gelirdi ama oluyomus işte

ama benim eski patronum yuzunden oldu... kendisi bana cok vaatlerde bulundu hep ona guvendim

kimseye guvenmicekmissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…