'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bben de solıyım bari kardeşimeee

Nazlımmm ben de sapkalı ve sole baya kalın bi kana arıorummmmm kotondan mı aldın sen? Ne akdara?

kuzum benım aldıgım ve alıcak oldugum şapkalı degıl aslında ama kotonda var gene öyle modellerdee favorim bu sezon koton, yazında colezionedu model açısından Benım aldıgım nakitte 99 diğeride gene aynı fiyatta kalıpları biraz büyük sanırsam cunku ben 34 beden aldım o bile hala biraz bol Aksam cekerım futurafınııı

lokumcuuukkk ben yerim asıll napoosunnn kiiii

nurayım hoşgeldin canım

nazom kaban şapkalımı benim çok kabanım var ama şapkasız birtane koyu kahve ve pelerin gibi olan hani coban kaban diyolar ya ondan istiyorum koca şapkalı olsun :))

iyiyim kuzucum. sen nasılsın

ben de iyiyim balımmm hasretle askımı bekliyorummmm dün aksam yine bir sürü hayal kurduk gelsin artık

aksam bakayım kotona kusum o zaman ben bir

mügecimm çok güzel olmuş
bende kına da istiyorum böyle
maliyeti ne kadar oldu size ?

canım size ne kadar mal oldu??? 500 tane yaptırsak mesela kaça gelir ki acep daha hiç fiyatlara bakmadım

kuzu bu nikah şekeri nikahı ayrı yapıncamı dağılıyor ne zaman düğündemi:44::44:cehaletime veriniz

canım bizimki düğün olacak,nikahta salonda kıyılacak.Bunları ya herkes masalarda otururken yada çıkarken dağıtıcaz.daha karar vermedik valla

Tanesi 90 kurusa geldi canım.500 tane iiçin dahada ucuza gelebilir.
Böyle abuk subuk nikah şekerleri oluyo tanesi 1 -- 1,5 tl aralığında oluyo genelde.
bunlar hem daha hesaplı hem kalıcı geldi bana.

fiyat çok iyi!internet sitesi veya isim varmı bende baksam çok beğendim...hayırlıı olur inşallaahh ağız tadı ile hallederseniizz

gizoom hoşbulduk
lokumcum, napıyım işte ben de günler geçsin de aşka kavuşayım diye bekliyorum

nurayım hoşgeldin canım

nazom kaban şapkalımı benim çok kabanım var ama şapkasız birtane koyu kahve ve pelerin gibi olan hani coban kaban diyolar ya ondan istiyorum koca şapkalı olsun :))

vardı kuzum pelerın modellerıdee cok cicikktii hepiciiğiii ama ben iş için aldıgımdan o tarz almadımm pançolarım yerıo bana

maviiş profıl fotonda bişi gözükmüüoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…