hoş geldin kusuuuuuuuuuuuuuuummmm
lokumummmmmm
yerim sizi yeriiiiimmmm
ben de seni yerimmmmmm
nasılsın bakalımmmm ballı lokmammm
Çok tatlı canım maşallahhhhBende magnet düşünüyorum
ben konyada okudum
çoook ama çok güzel olmuş mügecim yaaa
çok seviyorum böyle sevimli şeyleri ben
ayy beğenmenize çok sevindim teşekkürler canlarım
bben de solıyım bari kardeşimeee
Nazlımmm ben de sapkalı ve sole baya kalın bi kana arıorummmmm kotondan mı aldın sen? Ne akdara?
canım size ne kadar mal oldu??? 500 tane yaptırsak mesela kaça gelir ki acep daha hiç fiyatlara bakmadım
iyiyim kuzucum. sen nasılsın
kuzum benım aldıgım ve alıcak oldugum şapkalı degıl aslında ama kotonda var gene öyle modellerdee favorim bu sezon koton, yazında colezionedu model açısındanBenım aldıgım nakitte 99 diğeride gene aynı fiyatta kalıpları biraz büyük sanırsam cunku ben 34 beden aldım o bile hala biraz bol Aksam cekerım futurafınııı
lokumcuuukkk ben yerim asıll napoosunnn kiiii
kuzu bu nikah şekeri nikahı ayrı yapıncamı dağılıyor ne zaman düğündemi:44::44:cehaletime veriniz
Yoooo düğünde de dağıtılıyor canım illa nikah salonu olması farketmez sonuçta bu hatıra
Yoooo düğünde de dağıtılıyor canım illa nikah salonu olması farketmez sonuçta bu hatıra
canım size ne kadar mal oldu??? 500 tane yaptırsak mesela kaça gelir ki acep daha hiç fiyatlara bakmadım
kuzu bu nikah şekeri nikahı ayrı yapıncamı dağılıyor ne zaman düğündemi:44::44:cehaletime veriniz
mügecimm çok güzel olmuş
bende kına da istiyorum böyle
maliyeti ne kadar oldu size ?
canım bizimki düğün olacak,nikahta salonda kıyılacak.Bunları ya herkes masalarda otururken yada çıkarken dağıtıcaz.daha karar vermedik valla
Tanesi 90 kurusa geldi canım.500 tane iiçin dahada ucuza gelebilir.
Böyle abuk subuk nikah şekerleri oluyo tanesi 1 -- 1,5 tl aralığında oluyo genelde.
bunlar hem daha hesaplı hem kalıcı geldi bana.
nurayım hoşgeldin canım
nazom kaban şapkalımı benim çok kabanım var ama şapkasız birtane koyu kahve ve pelerin gibi olan hani coban kaban diyolar ya ondan istiyorum koca şapkalı olsun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?