profil resmi gorunmuyor canım sende :26:
kızlar çeyiz listesi..bana çok yardımı olmuştu ,belki paylaşılmıştır daha önce.
Eki Görüntüle 569874
nazommm bide pelinimin siyah beyaz kabanı varr onu çok beğendim foto yollamıştı geçen bak soramadım peloooo o kabanda çok cicik markasını sorayım ben bir
kotona ayrıca gitmem lazımmmmmm ocak ilk hafta büyük indirim başlıcak geçen yıl 2 takım elbiseyi 159 tl yee almıştım :)
ece mikemmel bir fikir bu bencebende kınaya yaptırayım bizimkilerde hatıra kalsın başka memleketlere yelken açacağım üçün
fiyat çok iyi!internet sitesi veya isim varmı bende baksam çok beğendim...hayırlıı olur inşallaahh ağız tadı ile hallederseniizz
benim askıma da cicikler almam lazım... seyir sepet derken cocukcagız alısveriş yapamadı bile kendine ne zaman cıksak bana aldık ona vakit kalmadı kıyamam yaa arada bir de bana baksaydık dedi durdu hep
ona da ciciler almam lazım erkek giyiminde kotondan da begendigim parcalar cıkıyor gizot o zaman indirimi bekleyeyim... polo genelde hep aynı cizgi
dockers ve tommy indirim yaparsa yerim ama
ne alsam giyer zaten beni sen giydir askım diyo
nereye evleneceksin sen canım ?
evett biz kınaya yaptıralım bunudaha güzel olur
düğünde alan almayan olur sıkıntı olmasın
ben nikahı ayrı istiyorum ama onun için farklı bi şeker yaptırcam sanırsam
İskenderun kısmetse kuzum...Valla biz hiç konuşmadık nikah ne zaman nasıl olsun diye bilemedim şimdi..ama kınaya olsun hoş bir hatıra kalır..peki kına dağıtılıyor bizim burada onu nasıl paketleyip dağıtıyorlar fikrrişn var mı canım:44:
canım bizimki düğün olacak,nikahta salonda kıyılacak.Bunları ya herkes masalarda otururken yada çıkarken dağıtıcaz.daha karar vermedik valla
Tanesi 90 kurusa geldi canım.500 tane iiçin dahada ucuza gelebilir.
Böyle abuk subuk nikah şekerleri oluyo tanesi 1 -- 1,5 tl aralığında oluyo genelde.
bunlar hem daha hesaplı hem kalıcı geldi bana.
ben aşkıma zaramende bişiler beğendim hatta dirseğinde parçalı modellere bayılıyorum alacam onu arkadşaım eşine aldı bayıldı bide tiger alıcam geldiğinde hediye belki şu montlardan birinide alabilirim
4 POCKET PARKA - Coats - Man - ZARA Turkey
NAVY WOOL DUFFEL COAT - Coats - Man - ZARA Turkey
THREE QUARTER LENGTH COAT WITH 4 POCKETS - Coats - Man - ZARA Turkey
İskenderun kısmetse kuzum...Valla biz hiç konuşmadık nikah ne zaman nasıl olsun diye bilemedim şimdi..ama kınaya olsun hoş bir hatıra kalır..peki kına dağıtılıyor bizim burada onu nasıl paketleyip dağıtıyorlar fikrrişn var mı canım:44:
kınaları küçük poşetlere koyup kutulu olarak sepet içine koyup dağıtabilirsin,sepette onların yanına bunlardan koyup dolaştırabilirsiniz.
yada iki kişi ayrı sepetlerde dolaşıp dağıtır canım
bundan benim aşkım var gizottt... inanılmaz güzel duruyorrr cok yakısıyor erkeklere bu sene ben kendime de aldım stradivariustan on kısmı buna cok benzio ahsap dugmeli
benimki krem rengi ama, askım gelsin de kardeş kardeş giyeriz
ben aşkıma zaramende bişiler beğendim hatta dirseğinde parçalı modellere bayılıyorum alacam onu arkadşaım eşine aldı bayıldı bide tiger alıcam geldiğinde hediye belki şu montlardan birinide alabilirim
4 POCKET PARKA - Coats - Man - ZARA Turkey
THREE QUARTER LENGTH COAT WITH 4 POCKETS - Coats - Man - ZARA Turkey
canım aynından var ama kaban değil bendeki yağmurluk veee stradivaryusun btün sonbahar ve ilkbahar giydim
kendimede aradığım model bunun belden oturanları oda benettonda yada pull beardan alıcam sevgiliciğede alıcam büyük bir ihtimal ortadaki oluır
özgem canım benimkinin bişiyi yok valla bot siyah spor ayakkbı mont bunlar hep alınacaklar listemde şimdi bir mont bir spor ayakkbı alayım diyorum :)))) bana almaktan kendine alamadı yaa ona üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?