'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

nazommm bide pelinimin siyah beyaz kabanı varr onu çok beğendim foto yollamıştı geçen bak soramadım peloooo o kabanda çok cicik markasını sorayım ben bir

kotona ayrıca gitmem lazımmmmmm ocak ilk hafta büyük indirim başlıcak geçen yıl 2 takım elbiseyi 159 tl yee almıştım :)

benim askıma da cicikler almam lazım... seyir sepet derken cocukcagız alısveriş yapamadı bile kendine ne zaman cıksak bana aldık ona vakit kalmadı kıyamam yaa arada bir de bana baksaydık dedi durdu hep

ona da ciciler almam lazım erkek giyiminde kotondan da begendigim parcalar cıkıyor gizot o zaman indirimi bekleyeyim... polo genelde hep aynı cizgi

dockers ve tommy indirim yaparsa yerim ama

ne alsam giyer zaten beni sen giydir askım diyo

ayy ındırımı beklıorum zaten pantuluuunlaar ıcııınnn eveet pelmiğiin ankarada giydiiğii diimiiii bende cok begendımm çokta yakışmış kuşilokaaa

ece mikemmel bir fikir bu bence bende kınaya yaptırayım bizimkilerde hatıra kalsın başka memleketlere yelken açacağım üçün

nereye evleneceksin sen canım ?

evett biz kınaya yaptıralım bunu daha güzel olur
düğünde alan almayan olur sıkıntı olmasın

ben nikahı ayrı istiyorum ama onun için farklı bi şeker yaptırcam sanırsam

ben aşkıma zaramende bişiler beğendim hatta dirseğinde parçalı modellere bayılıyorum alacam onu arkadşaım eşine aldı bayıldı bide tiger alıcam geldiğinde hediye belki şu montlardan birinide alabilirim

4 POCKET PARKA - Coats - Man - ZARA Turkey

NAVY WOOL DUFFEL COAT - Coats - Man - ZARA Turkey

THREE QUARTER LENGTH COAT WITH 4 POCKETS - Coats - Man - ZARA Turkey

İskenderun kısmetse kuzum...Valla biz hiç konuşmadık nikah ne zaman nasıl olsun diye bilemedim şimdi..ama kınaya olsun hoş bir hatıra kalır..peki kına dağıtılıyor bizim burada onu nasıl paketleyip dağıtıyorlar fikrrişn var mı canım:44:

kınaları küçük poşetlere koyup kutulu olarak sepet içine koyup dağıtabilirsin,sepette onların yanına bunlardan koyup dolaştırabilirsiniz.
yada iki kişi ayrı sepetlerde dolaşıp dağıtır canım

gizotttt ben 2. sıradakini çok beğendimmm
sevgülüme alıp jest mi yapsam acaba
ama o bana kızıyo genelde neden paranı harcadın diye
ben ona güzel bi bot almak istiyom aslında.. motları var da bi ara bot istiyodu bebeğim

bu arada kotonun kabanlarını çok seviyom ben de
geçen haftalarda bi tane beğenmiştim bedeni yoktu 36sını getiricekelrdi arıcaklardı beni
ama kimsecikler aramadııııı
başka bakayım ben iyisi mi

süper bi fikir olmuş valla... davetiyen nasıl

NAVY WOOL DUFFEL COAT - Coats - Man - ZARA Turkey

bundan benim aşkım var gizottt... inanılmaz güzel duruyorrr cok yakısıyor erkeklere bu sene ben kendime de aldım stradivariustan on kısmı buna cok benzio ahsap dugmeli

benimki krem rengi ama, askım gelsin de kardeş kardeş giyeriz

mügeninki gibi minik keseye koyarız magneti kutuda da kına olur hepsini keseler öyle dağıtırız

elifçim böyle bişeyde olabilir bak kına için
ya da bu deseni o magnete bastırabiliriz daha şık olur
Kina Gecesi Keçe Kaftan Magnet - Kina Hatirasi

canım aynından var ama kaban değil bendeki yağmurluk veee stradivaryusun btün sonbahar ve ilkbahar giydim

kendimede aradığım model bunun belden oturanları oda benettonda yada pull beardan alıcam sevgiliciğede alıcam büyük bir ihtimal ortadaki oluır

özgem canım benimkinin bişiyi yok valla bot siyah spor ayakkbı mont bunlar hep alınacaklar listemde şimdi bir mont bir spor ayakkbı alayım diyorum :)))) bana almaktan kendine alamadı yaa ona üzülüyorum

2.si çok cicik kuzumm
beniim sevgiliciikte bi araa devrimciler gibi dolaşıodu yeşil devrimci kabanı vardı benım boyum kadardı giymiştim bigün kaybolmuştum içinde

Selamlar :)

Şu magnetlere bayıldım sölemeden edemicem ama bence nihah için çok ideal

Ececimm senin keçelerde tam kınalık onu magnete bastırabilirsin bide keçenin üstüne değişik yazı stiliyle isim ve tarih yazdırırsınız çok güzel olur

evet kusum bendeki de kaban degil daha ince suara giyemiorum maalesef... askımınki kaban ama biz zaradan almamıstık onu gecen yol sanırım kotondan aldık yanlıs hatırlamıyosam

çok yakısıyo benim paşacanımaaa

pull and bear ı sevmiorum artık nedense ne zaman gitsem ne askıma ne bana bişe bulamıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…