'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

mügecim çok şekerlerrrr
1000 tanesi 85 tl diyo ayrıca inanılır gibi değil valla

şeker yok ama içinde di mi sen kendin mi ekledin?

ay benım aradıgımındaa bedenıı yoktuuuu yaa nişantaşındakinde bulduuukk haftasonu alcam ıns bıtmez ablıkoma al dıorum baska modellerde var bence gelınce vazgecıcen o grıden dıyoo almıo gecen taksımde kotondakı adama tarıf etmeye calısıorum modeli en son magazadaa kadının ustunde gorduum yapıstıımm kadınıı sarsaa sarsaaa işteeeee bundaaann istiiyooruuumm bunndaaannn dıye bagrındım zor sakınlestırdıler alısverıste cıdden canavara donuyorum

süper bi fikir olmuş valla... davetiyen nasıl

Davetiyem sade bişey canım.Düğünün yapılacağı yer turkuaz diye ona uyumlu bişey seçtik
Dur onuda ekliyim hemen
bu resimdeki kurdelesinin üstüne ufak yapışkanlı nazar boncuklarından silikonladık daha cici oldu

Kızlar benim nişanım 120 kişilik falan oldu dışarda yaptık sadece 1. derece akrabalarla... Ve gümüş tas içinde şeker verdik ama tanesini 3.5 tl ye aldık onların pazarlıkla süsü şekeri falan tanesi 4 e geldi bize... çok güzel oldu herkes çok beğendi ama düğün için çok pahalı bişey olur.. Az kişiyle olacaksa düşünebilirsiniz...

Nişanlım da konyada okudu canım... bizi 5 yıl ayrı gayrı koyan şehir Konyaaa... Çoğu zaman kendisinden nefret etmişimdir

benim nişanlımda konya/ereğlili...sevmem konyayı...hıhhh ama doğma büyüme adanalı...konyalı olarak görmüyorum diyorum ama bazen konyalı gibi davranıyo...içinde var dicem de başta anası var...hehehhe

ayyy ne kötü bi gelin oldum ben yaa

mügecim çok şekerlerrrr
1000 tanesi 85 tl diyo ayrıca inanılır gibi değil valla

şeker yok ama içinde di mi sen kendin mi ekledin?

benimki şekerli fiyat verdi canım.dediğim gibi , iki şekilde yapıyo ya şekerli ya şekersiz.
keseli kesesiz olarakta yapılıyor.
1000 tl 85 tl dediği magnetin üstüne etiketle isimler,i yapıştırıyor.
benimki daha farklı oldu o yuzden fiyatı değişti

anladım canım benim
ben de düğün salonunda dağıtmayı planlıyorum daha çok var gerçi o zamana kadar bulurum bişiler

bu arada davetiyen harikaaa
ben de lilalı bişiler bakayım o zaman
salon lila olcak ayakkabı ve çiçeeemi de lila yapçam
davetiyem de lilalı olsun

çok tatlı canımmmm bak bu tarz şeyleri seviyorum azıcık çocuklu falan annemler de diyor o ne öyle.. babamın protokol davetlileri olacakmış onlara verilirmiymiş... valla dedim o zaman iki tane olur arkadaşlarıma canlarıma bunlardan istiyorum ben

Eklentiler

• $kivilcim-5323-853-1.gif
    187,3 KB · Görüntüleme: 60

anladım canım benim
ben de düğün salonunda dağıtmayı planlıyorum daha çok var gerçi o zamana kadar bulurum bişiler

bu arada davetiyen harikaaa
ben de lilalı bişiler bakayım o zaman
salon lila olcak ayakkabı ve çiçeeemi de lila yapçam
davetiyem de lilalı olsun

bende nişanda bunları hazırlamıştım
bana 70 tanesinin maliyeti 100 tl civarında olmuştu

kuzu olabilir...Kına düğün için düşündüğün orijinal şeyler var mı senn...Ben birinde gördüm afiş hazırlamış bir tane...Ayşanin kına gecesi hatırası yazıyo kenarda karikatür bir gelin var tarih var orada resim çekiliyorlar hoşuma gitti açıkcası

bu kadar olur yaaa
bizim burda bi reklam ajansına sordum tarif ettim anlamadı ama yaparız dedi
resim bulup götürcem adama ondan yaptırmak için

kına yakılırken
bnei çıkartacak olanlar için hint şalı istiyorum
halam ben dikerim dedi eğer bursa da kumaşını bulursam 10-12 tane şal hazırlıcam onları giyecekler
aynı şu resimdeki gibi

sonra bileklikte yapmak istiyorum çok yakınlarım belli olsun diye
kınanın en başından kollarına taksınlar arkadaşlarımın tabiri ile nedimelerim

aynı şeyi düşünmüşüz yaptırınca bana haber etde fiyatına bakalımbileklikler on numara kendin mi hazırlayacaksın ki canım onları bu arada resimdeki kına tepsiside farklı göründü gözüme..şaldansa mini duvaklı taçlar nasıl olur sence

bu bileklikleri bende düşündüm nişanımda arkadaşlarıma vermek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…