aynı şeyi düşünmüşüz yaptırınca bana haber etde fiyatına bakalım bileklikler on numara kendin mi hazırlayacaksın ki canım onları bu arada resimdeki kına tepsiside farklı göründü gözüme..şaldansa mini duvaklı taçlar nasıl olur sence
bu bileklikleri bende düşündüm nişanımda arkadaşlarıma vermek için
canım çok güzel olmuş bu yaaa
anladım canım benim
ben de düğün salonunda dağıtmayı planlıyorum daha çok var gerçi o zamana kadar bulurum bişiler
bu arada davetiyen harikaaa
ben de lilalı bişiler bakayım o zaman
salon lila olcak ayakkabı ve çiçeeemi de lila yapçam
davetiyem de lilalı olsun
çok tatlı canımmmm bak bu tarz şeyleri seviyorum azıcık çocuklu falan annemler de diyor o ne öyle.. babamın protokol davetlileri olacakmış onlara verilirmiymiş... valla dedim o zaman iki tane olur arkadaşlarıma canlarıma bunlardan istiyorum ben
canım bu magnetin ötekilerden farkı ne peki :26:
Eki Görüntüle 570020
bende nedime bilekliği bunu beğenmiştim,acaba düğünde yanımda duracaklara alsam yani kız kuzenlerime,nişanlımın teyze kızlarına yaklaşık 10 tane falan saçmamı olur
yoksa kına gecesindemi alsam bilemedim :26:
Adres burda kızlar.Çok güzel çeşitler var.
İki türlü yapıyor ya magnet üstüne etiketle yapıştırma , yada direk magnete baskı
bizimki magnete baskıydı .
Mel Designs: NİKAH ŞEKERİ 1000 ADET MAGNET KAMPANYASI
kızlar bu supla nasıl sizce?
ürün açıklamasında plastik olduğu yazıyo :26: normalde plastik değildi sanki benim gördüklerim cam gibiydi. bu nasıldır acaba
yemek takımım bernardo-rose garden..
http://www.markafoni.com/product/3073267/
bu direk magnete baskı canım.
öbürleri normal resim üstüne etiket yapıştırıyolar isimleri.magnetin üstünde etikette yazıyo isimleriniz.
aaaama o etiket kalkar ki dimi sonra canım yaaa :26:
plastik gibin durmuoo cidden lokumummmm
maviişş pembiş pembiş ne güzeell duruosunuzz öleee
nurayım bizim yemek takımının kenarları altın yaldız diye hatırlıyorum uymayabilir bu supla... ben supla almıcam şimdilik gerek duymuyorum..
kardelencim elbisenin rengi cok tatlı gorunuyor allah tamaına erdirsin
kızlar bide aklınızda olsun ben kınada bu el şablonlarından alıcam.1 tl ye falan satılıyor eminönünde.
bu kadar büyük değil ama etrafındaki çiçekleri keserek kullanıcam , hemde elimde yuvarlak şeklinde kına olmasın .bari güzel gözüksün
Eki Görüntüle 570021
nurayım bizim yemek takımının kenarları altın yaldız diye hatırlıyorum uymayabilir bu supla... ben supla almıcam şimdilik gerek duymuyorum..
kardelencim elbisenin rengi cok tatlı gorunuyor allah tamaına erdirsin
kuzum pembiş değil mercan bak profilimde nişlan fotolarından yükledim elbisenin rengi mercan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?