'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

resim bulamadım ama sen bulursan bana yollar mısın
gösterip hemen fiyat alayım

evde denicem bileklikleri hazırlayaiblirsem kendim yapcam
olmazsa yaptırırm zaten çok pahalı bişey değilmiş

benim birçok arkadaşım taç yaptı kınasında artık özelliği kalmadı gibi
ama bunlardan daha burda hiç yapan olmadı

tepsi çok güzell
organizayon şirketinin resmi o
ben burda bulamadım onlardan ama

bu bileklikleri bende düşündüm nişanımda arkadaşlarıma vermek için

çok güzel olur bence canım

canım çok güzel olmuş bu yaaa

bendede öyle uyum takıntısı var canım
birbiriyle uyumlu olunca bayılıyorum ama turkuaz ayakkabı ve çiçekle uyduramadım naiyim o kadarda olsun dedim

bizde buna bakmıştık
bizimkiler sünnet daviteyesi gibi dediler ,sinir olmuştum neyseki bunu beğendik bizde canım.

canım bu magnetin ötekilerden farkı ne peki :26:

bu direk magnete baskı canım.
öbürleri normal resim üstüne etiket yapıştırıyolar isimleri.magnetin üstünde etikette yazıyo isimleriniz.

bende nedime bilekliği bunu beğenmiştim,acaba düğünde yanımda duracaklara alsam yani kız kuzenlerime,nişanlımın teyze kızlarına yaklaşık 10 tane falan saçmamı olur
yoksa kına gecesindemi alsam bilemedim :26:

ikisinde de yapabilirsin
eğer maddi olarak kasmazsa
kına için kırmzı hazılattır

düğün içinde turkuaz hazırlattır

harika olmus yahuu

cok begendim ben...

nikah sekerinden bin kat daha mantıklı. sahsen bizde nikah sekerilerini ben atıyorum belli süre sonra bir işe yaramıyor ama bu kalıcı

---
Üstelik Bir Süreliğine Kampanya Başlattık ve

Kargo Dahil 1000 Adet Özel Tasarım Magnet Sadece 85TL!

bin tanesi 85 tl mi ?!! bu doğru mudur öyleyse harika bişi

Son düzenleme:
kızlar bide aklınızda olsun ben kınada bu el şablonlarından alıcam.1 tl ye falan satılıyor eminönünde.
bu kadar büyük değil ama etrafındaki çiçekleri keserek kullanıcam , hemde elimde yuvarlak şeklinde kına olmasın .bari güzel gözüksün

Kızlar ya bişi soracam akıl verin bana yılbaşı ve sevdiceğimin doğum günü aynı gün tek hediye mi 2 hediye mi ayrıca geçen bayram kazak almıştım ne alabilirim önerilerinize ihtiyacım var

nurayım bizim yemek takımının kenarları altın yaldız diye hatırlıyorum uymayabilir bu supla... ben supla almıcam şimdilik gerek duymuyorum..

kardelencim elbisenin rengi cok tatlı gorunuyor allah tamaına erdirsin

tşkler canım maviş dersen daha makbule geçer ismimden çok lakabım kullanılır çünküm Amin inşallah erdirir hayırlısı

Ece geçmişe baktımda nişanındaki küçük kavanozlar çok tatlıymış onları nerde yaptırdın internetten mi?? İçinde şeker mi var lokum mu??

Acaba bende mi böyle bişiy yaptırsam nişanımda değişik olur

Birde bizim orda kınada küçük işlemeli ama kaliteli havlulurda veriyorlar havluların üstüne işlemelerle isim tarih fln yazıyolar oda çok kalıcı oluyor mesela 10 yıl önce komşumuzun kızı evlenmişti kınasında bu küçük havlulardan dağıtmıştı ben hala mutfakta kullanıyorum hatta her gelen sorar bunlar kim diye

yapışkanlı mı bunlar ?
yapışkanlı dğeilse de kırtasiylerde a4 şeklinde etiketler satılıyor ona yazıcından çıkartıp yapıştırabilirsin

ama kuzum bardaklarımız gümüş. neyse ben de almıcam. plastikmiş bu, nasıl olur bilemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…