'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

paylaş paylaşşş güzel oluyor
fikir oluyor bize de

içine minik lokum koymuştuk biz canım
biz kendimiz hazırladık
kavanozları nettne aldım
tüller hazır satılıyor
etiketleri de sağolsun bi matbaacı abimiz var nişan hediyesi olark yaptı

isimli havlu güzel oluyor da pahalıya patlyor sanki
tabii bütçenle alakalı

yapışkanlı mı bunlar ?
yapışkanlı dğeilse de kırtasiylerde a4 şeklinde etiketler satılıyor ona yazıcından çıkartıp yapıştırabilirsin

bunlar yapışkanlı canım , a4 olursa kına ıslak yapışıp tutmayabilir diye düşündüm

Belki daha farklı bi malzemede olabilir.

Bunlarr çok güzelmişş ya bayıldımm aslında bu tarz şeyler internetten daha kolay bulunur ve daha ucuza mal olurr matbaaya bile gerek kalmayabilir:26:

bunlarıda direk a4e değilde a4ün biraz kalını oluyor ona basılıp davetiye şekline getirilebilir hemde ucuz olur canım

Çok güzel olmuş ben çok beğendim canım belki bende böyle bişey düşünebilirim kesin tarihim belli olsun beraber bi beyin fırtınası yaparız

Ben nişanımı evde yapcam, evde böyle bişey yapıp dağıtsam komik mi olur :26: biraz farklı ne yapabilirim ki :44:

Havlu fiyatlarını hiç bilmiyorum canım, haklısındır onu düşünemedim :44:

Son düzenleme:

ben 3tane implant yaptırdım bilirkişi olarak konuşabilirim sanırım

öncelikle içte kalan dişini damak azıcık kesilerek alınıyor ama korkma dikiyorlar ağrı falan da olmaz zaten ağrı kesici de verir muhtemelen ama fazla ağrıyacağını sanmam. benim çene yapım dar olduğundan önceki dişlere zarar verir sıkıştırır diye doktorum 20lik dişlerimi çekelim dedi 3tanesi çekildi ikisi normal çekim biri dediğim gibi cerrahi oldu implant için damağı açınca onu da aldı kolay oldu.

implantta da eğer dişçi korkun varsa tırsmak normal ama ben hiç korkmam kendimi motive ederim en fazla bi saatte biticek diye rahat olurum yani. kişiden kişiye değişiyor ama benim implant sonrası birazcık ağrılı oldu mesela ablamın da hiç olmadı öyle bişey. ağızdaki dikişler kesinlikle rahatsız etmiyor zaten bi hafta sonra da alınıyor. benim şu an vidalarım takıldı üstüne yapılacak dişler takılmadı biraz zaman gerek,iyor vidanın kemiğe kaynaması için 6 ay falan ideal bi süre. ve ilerki yaşlarda kemik erimesi gibi sorunlar yaşamadıkça ömürlük bi diş oluyor diğer kendi dişlerin gibi olduğunu söylüyorlar ben henüz o kısma vakıf olamasam da. bir kaç aya kalmaz üzerine takılacak benim o zaman bu konuda kesin konuşabilirim..

korkmayın yani, o kadar zor değil, eksik veya bozulmuş dişle yaşamak daha zor bence.

evde yapacağın için daha az kişi olur,daha hesaplı olabilir canım.boş kavanozlar satılıyor istediğin gibi süslersin.
biz 35 tane kahve yaptırmıştık.100 tlye gelmişti

bende evde yaptım canım

sen bi tarihi netleştir de bak ne fikirler gleiyor aklımıza

Canım benim sevdiceğim kuzu kuzu kabul etti sözümdede elbiseme uygun taktu canımcım kıramadı beni
sözde sımsıyah gıydırdım ben agır abımı bende krem mını bı elbıse gıyındım cok cicik duruoduukk nişanda bende hala karar vermeedim ne renk giycemee ama pembiş bişiler istioruum ama soft renkler pudra pembişi daha bi yatıo kafama sevdiceğide gri giydiririm gene cicik oluruz biz

evet pufummm enişte haklı biz de siyah ve gri ile yakalamıstık uyumumuzu

ya yicem bu cocuguu agırlıgınaa öldüğüümm ben ilk makarasınaa cingene pembesi giyniceem sende o renk takıcaksın aksesuarlarını dediiim neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey dedii kaş göz ayrı oynamaya başladı kıyamammm ya tepkısınee gıydırmemmm paşaaaammm benım merak etme sen racon neyse öyle devaam didiim

evde yapacağın için daha az kişi olur,daha hesaplı olabilir canım.boş kavanozlar satılıyor istediğin gibi süslersin.
biz 35 tane kahve yaptırmıştık.100 tlye gelmişti

Eki Görüntüle 570063

Bunlarda çok güzelmiş negüzel ne değişik şeyler var yaa

evet evde olcağı için max 50tane yaptırtırım sen nerde yaptırdın cnm internetten mi sipariş verdin??:44:

bende evde yaptım canım

sen bi tarihi netleştir de bak ne fikirler gleiyor aklımıza

aa öyle mi ben dışarda yaptın sanmıştımm nasıl oldu peki oynamalı fln mı yaptınız :44::44: ikram olarak naptınız :44:

off benim hiç bi fikrim yok bu konularda erkek tarafıda uzaktan gelcek nasıl olcak poff çok stres

Son düzenleme:
gelinciklerimmm...
Eski topiciğimize geri dönüş olmuşşş.. Ay neler kaçırdım ben kimbilir..
Nasılsınız? Keyifler nasıl?
Hepinizi özledimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…