yahu bende ne arşiv varmış paylaş paylaş bitmedi bugün
kızlar kına için bu örneklerden kendiniz hazırlayıp matbaada kalın kağıda bastırabilirsiniz.
Eki Görüntüle 570025 Eki Görüntüle 570026
Ece geçmişe baktımda nişanındaki küçük kavanozlar çok tatlıymışonları nerde yaptırdın internetten mi?? İçinde şeker mi var lokum mu??
Acaba bende mi böyle bişiy yaptırsam nişanımda değişik olur
Birde bizim orda kınada küçük işlemeli ama kaliteli havlulurda veriyorlar havluların üstüne işlemelerle isim tarih fln yazıyolar oda çok kalıcı oluyor mesela 10 yıl önce komşumuzun kızı evlenmişti kınasında bu küçük havlulardan dağıtmıştı ben hala mutfakta kullanıyorum hatta her gelen sorar bunlar kim diye
yahu bende ne arşiv varmış paylaş paylaş bitmedi bugün
kızlar kına için bu örneklerden kendiniz hazırlayıp matbaada kalın kağıda bastırabilirsiniz.
Eki Görüntüle 570025 Eki Görüntüle 570026
yapışkanlı mı bunlar ?
yapışkanlı dğeilse de kırtasiylerde a4 şeklinde etiketler satılıyor ona yazıcından çıkartıp yapıştırabilirsin
Bunlarr çok güzelmişş ya bayıldımm aslında bu tarz şeyler internetten daha kolay bulunur ve daha ucuza mal olurr matbaaya bile gerek kalmayabilir:26:
içine minik lokum koymuştuk biz canım
biz kendimiz hazırladık
kavanozları nettne aldım
tüller hazır satılıyor
etiketleri de sağolsun bi matbaacı abimiz var nişan hediyesi olark yaptı
isimli havlu güzel oluyor da pahalıya patlyor sanki
tabii bütçenle alakalı
dolgumun yarısı catladı canım... diişimin yarısında dolgu var yarısı boş yarım diş gibi oldu yani... dolgu tutar mı bilemiyorum tekrar bi arkadasım böle bişey dedi cunku benim disimde oyle uldu böle yaptılar diye... dişimin yarısı kırıldıgı icin yapmıslardı o dolguyu da cok tutmadı o yuzden... dolgu olmaz diyo arkadas da simdi bana
senin sevdicek ağır abi pufummmoyle seylere gelemezmiş gibi duruyooo
Çok güzel olmuş ben çok beğendim canım belki bende böyle bişey düşünebilirim kesin tarihim belli olsun beraber bi beyin fırtınası yaparız
Ben nişanımı evde yapcam, evde böyle bişey yapıp dağıtsam komik mi olur :26: biraz farklı ne yapabilirim ki :44:
Havlu fiyatlarını hiç bilmiyorum canım, haklısındır onu düşünemedim :44:
Çok güzel olmuş ben çok beğendim canım belki bende böyle bişey düşünebilirim kesin tarihim belli olsun beraber bi beyin fırtınası yaparız
Ben nişanımı evde yapcam, evde böyle bişey yapıp dağıtsam komik mi olur :26: biraz farklı ne yapabilirim ki :44:
Havlu fiyatlarını hiç bilmiyorum canım, haklısındır onu düşünemedim :44:
kuzum pembiş değil mercan bak profilimde nişlan fotolarından yükledim elbisenin rengi mercan
çok guzelsınız masallah canımmmmben sevdıceeğimi renklı kravat ve mendılee ıkna edemedım ya nekadar cicik duruo bole takım halindeee
ben senin fotolarını daha bugüğn bi yerde gördüm nerde gördüm acaba yaaa :26: kk da mı gördümkii :26:
bizde buna bakmıştık
bizimkiler sünnet daviteyesi gibi dediler ,sinir olmuştumneyseki bunu beğendik bizde canım.
.
sözde sımsıyah gıydırdım ben agır abımı bende krem mını bı elbıse gıyındım cok cicik duruoduukkCanım benim sevdiceğim kuzu kuzu kabul etti sözümdede elbiseme uygun taktu canımcım kıramadı beni
evet pufummm enişte haklı biz de siyah ve gri ile yakalamıstık uyumumuzu
evde yapacağın için daha az kişi olur,daha hesaplı olabilir canım.boş kavanozlar satılıyor istediğin gibi süslersin.
biz 35 tane kahve yaptırmıştık.100 tlye gelmişti
Eki Görüntüle 570063
bende evde yaptım canım
sen bi tarihi netleştir de bak ne fikirler gleiyor aklımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?