Bunlarda çok güzelmişnegüzel ne değişik şeyler var yaa
evet evde olcağı için max 50tane yaptırtırım sen nerde yaptırdın cnm internetten mi sipariş verdin??:44:
sözde sımsıyah gıydırdım ben agır abımı bende krem mını bı elbıse gıyındım cok cicik duruoduukknişanda bende hala karar vermeedim ne renk giycemee ama pembiş bişiler istioruum ama soft renkler pudra pembişi daha bi yatıo kafama sevdiceğide gri giydiririm gene cicik oluruz biz
ya yicem bu cocuguu agırlıgınaa öldüğüümm ben ilk makarasınaa cingene pembesi giyniceem sende o renk takıcaksın aksesuarlarını dediiim neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey dedii kaş göz ayrı oynamaya başladı kıyamammm ya tepkısınee gıydırmemmm paşaaaammm benım merak etme sen racon neyse öyle devaam didiim
aa öyle mi ben dışarda yaptın sanmıştımmnasıl oldu peki oynamalı fln mı yaptınız :44::44: ikram olarak naptınız :44:
off benim hiç bi fikrim yok bu konularda erkek tarafıda uzaktan gelcek nasıl olcak poff çok stres
tüm anne babalar aynı demek bu konuda
gelinciklerimmm...
Eski topiciğimize geri dönüş olmuşşş.. Ay neler kaçırdım ben kimbilir..
Nasılsınız? Keyifler nasıl?
Hepinizi özledimmm
ay pufum yüreğine indircekmişsin cocugun
su zaman gecse artık bugun ben cok sıkılıyorum ya
gelinciklerimmm...
Eski topiciğimize geri dönüş olmuşşş.. Ay neler kaçırdım ben kimbilir..
Nasılsınız? Keyifler nasıl?
Hepinizi özledimmm
Yok kuzum benim sevdiceğim sözümde yeşil giydim yeşil kravat taktı nişanımda mercan giydim tüm adanayı aradık uygun kravat mendil için el çiçeğini elbiseyi aldığımız yer vermiyodu tüm çiçekçilerle ahbap olduk orjinal mercan rengi gül getirttim canlı gül oldu el çiçeğim ben çok uğraştırıyom sevdiceğimi evlendikten sonra acısını çıkarır mı dersiniz
benim annem de beyaz olan damatlıklara ne o öyle sünnet çocuğu gibi demişti o geldi aklıma
canım yaklaşık 120 kişi falan vardı
oynama yapmadık
ikram olarak hazır poğaça ve kurabiye yaptırdık birde meyve suyu hazırladık
o kadarcık yani
güldenimmmmmmmmmmmmm hoş geldin yuvayaaaa kuşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmcok özledim kiiiiiii
özgecim hayırlı olsun sizin de fotocunuz...
passtaammm yaaa dünden berii bir özleeemmm var içimdeee diyee şarkıya girdiiikçee aklıma sen düşüyoosuuun dicem dicem unuttummmsevgiliciğeee sölediiiimm telefonndaa aşka geldiik bizdende sizee gelsiin bu şarkıı
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pelmiğimin kuzennntoooşuuu gülll yüüzlüüü güülllüüümmkendi adımaaa ben iiiyiiiimmm sen nasısın bakalopp
bakk züümrüüüt yeşilide olabileeer heeee çıkarmaz çıkarmaz sen merak etme hiiç siz ne kadar süredir berabersiniiz maviiş?
passtaammm yaaa dünden berii bir özleeemmm var içimdeee diyee şarkıya girdiiikçee aklıma sen düşüyoosuuun dicem dicem unuttummmsevgiliciğeee sölediiiimm telefonndaa aşka geldiik bizdende sizee gelsiin bu şarkıı
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pelmiğimin kuzennntoooşuuu gülll yüüzlüüü güülllüüümmkendi adımaaa ben iiiyiiiimmm sen nasısın bakalopp
bakk züümrüüüt yeşilide olabileeer heeee çıkarmaz çıkarmaz sen merak etme hiiç siz ne kadar süredir berabersiniiz maviiş?
Biz bugün 7 ay olyo canım tanışalı 11 günlükte nişanlıyız
Hoşbulduuummmmm... Canım bende özledim.. Nasılsın? Hazırlıklar ne alemde?
Minnakımm isim değişmişşş böylede çok cici olmuşş
İyiyim tatlımm sizleri özledim bi bakayım napıyo benim kızçelerim dedim..
Ben de varım. Herkesin tarihi tam belli galiba
eyy masalllaaah kuzummm bu ne hızz
değiştirdim kuzuucuuummm pufluu oldumbızde senı ozluyooruuuzkııı sık sık gelseneee yanımızaa
hazırlıklar tam gaz güldenimmmm en son balayımızı da hallettikaskımcıgım seyirden gelsin daha da hızlanıcak
cok birşey kalmadı sayılır artık ama en oncemlisi gelinligimmm hala bulamadım kafama gore birsey aklımda bile bi model yoksiz ne yaptınız canım bi gelişme var mı?
mavişcim siz ne kadar acelecisiniz öyleeee 7 ayda mı evlilik kararı verdiniz... wooow
canımcım hayırlısı böleymiş bi problem yok çok şükür Allah pişman etmesinhazırlıklar tam gaz güldenimmmm en son balayımızı da hallettikaskımcıgım seyirden gelsin daha da hızlanıcak
cok birşey kalmadı sayılır artık ama en oncemlisi gelinligimmm hala bulamadım kafama gore birsey aklımda bile bi model yoksiz ne yaptınız canım bi gelişme var mı?
mavişcim siz ne kadar acelecisiniz öyleeee 7 ayda mı evlilik kararı verdiniz... wooow
Ben de varım. Herkesin tarihi tam belli galiba
çok sevindim tatlımm rota neresi kısmetse
Bebeğim gelinlik genelde aklındaki olmuyomuş zaten arkadaşlardan biliyorum.. Beğenmediğin hiç aklında olmayan bi model şahane durabiliyomuş. O yüzden üstünde gör önce kuzucum. İnşallah tez zamanda bulursun en içine sineni..
Bizde gelişme var yani şöyle annem pes etti artık.. Önümüzdeki birkaç hafta içinde gelicekler tanışmaya.. Şu an kesin tarih veremiyorum ama evde telaşlar başladı.. Çok rahatladım çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?