'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Yok kuzum benim sevdiceğim sözümde yeşil giydim yeşil kravat taktı nişanımda mercan giydim tüm adanayı aradık uygun kravat mendil için el çiçeğini elbiseyi aldığımız yer vermiyodu tüm çiçekçilerle ahbap olduk orjinal mercan rengi gül getirttim canlı gül oldu el çiçeğim ben çok uğraştırıyom sevdiceğimi evlendikten sonra acısını çıkarır mı dersiniz

evet geçmedi bugün bi türlüüü
kenara bi miktar daha para attım bugün o nedenle mutluyum

akşam benim eski bi arkadaşıma yemeğe gidicez sevdicekle, eşleri ilk kez tanıştırcaz
çok özledim sevdiğimi yaa, duygularımı acayip yoğun yaşıyorum bugün

bu arada fotocu işini biz de hallettik herbişeyimiz yavaş yavaş halloluyo

Son düzenleme:

canım yaklaşık 120 kişi falan vardı
oynama yapmadık

ikram olarak hazır poğaça ve kurabiye yaptırdık birde meyve suyu hazırladık

o kadarcık yani

gelinciklerimmm...
Eski topiciğimize geri dönüş olmuşşş.. Ay neler kaçırdım ben kimbilir..
Nasılsınız? Keyifler nasıl?
Hepinizi özledimmm

güldenimmmmmmmmmmmmm hoş geldin yuvayaaaa kuşummmmmmmmmmmmmmmmmmmm cok özledim kiiiiiii

özgecim hayırlı olsun sizin de fotocunuz...

ay pufum yüreğine indircekmişsin cocugun

su zaman gecse artık bugun ben cok sıkılıyorum ya

passtaammm yaaa dünden berii bir özleeemmm var içimdeee diyee şarkıya girdiiikçee aklıma sen düşüyoosuuun dicem dicem unuttummm sevgiliciğeee sölediiiimm telefonndaa aşka geldiik bizdende sizee gelsiin bu şarkıı

gelinciklerimmm...
Eski topiciğimize geri dönüş olmuşşş.. Ay neler kaçırdım ben kimbilir..
Nasılsınız? Keyifler nasıl?
Hepinizi özledimmm

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pelmiğimin kuzennntoooşuuu gülll yüüzlüüü güülllüüümm kendi adımaaa ben iiiyiiiimmm sen nasısın bakalopp

bakk züümrüüüt yeşilide olabileeer heeee çıkarmaz çıkarmaz sen merak etme hiiç siz ne kadar süredir berabersiniiz maviiş?

kızlar pazartesi günü kabristandan eve geri dönerken ben k.babama bizi otogara bırakmasını -herkesin acısı olduğunu birde eve git ordan tekrar otogara bırakla uğraşmayın hani yük olmayalım diye düşünerek- istedim..
ama k.annem buna gücenmiş.. ben sizi hiç görmedim dedi.. biz onun yanındaydık camide cenaze namazında falan ama görmemiş kadın acısına veriyorum.. görümcemleri bile eve döndükten sonra gördüm dedi.. (camide hep beraberdik) yanlış yaptın sen evin kızısın burda olman gerekirdi falan die sitem etti yanlış mış yaptım ben gerçekten :26:

canım yaklaşık 120 kişi falan vardı
oynama yapmadık

ikram olarak hazır poğaça ve kurabiye yaptırdık birde meyve suyu hazırladık

o kadarcık yani

oo siz baya kalabalıkmışsınız 120 kişiyi nereye sığdırdınız bizim heralde o kadar kalabalık olmaz max 50 kişi olur o bile çok gelio bana bende istemiyorum oynama fln evde oynamak çok komik geliyo bana oynayabilsem neysede

güldenimmmmmmmmmmmmm hoş geldin yuvayaaaa kuşummmmmmmmmmmmmmmmmmmm cok özledim kiiiiiii

özgecim hayırlı olsun sizin de fotocunuz...

Hoşbulduuummmmm... Canım bende özledim.. Nasılsın? Hazırlıklar ne alemde?

Minnakımm isim değişmişşş böylede çok cici olmuşş
İyiyim tatlımm sizleri özledim bi bakayım napıyo benim kızçelerim dedim..

Biz bugün 7 ay olyo canım tanışalı 11 günlükte nişanlıyız

hazırlıklar tam gaz güldenimmmm en son balayımızı da hallettik askımcıgım seyirden gelsin daha da hızlanıcak

cok birşey kalmadı sayılır artık ama en oncemlisi gelinligimmm hala bulamadım kafama gore birsey aklımda bile bi model yok siz ne yaptınız canım bi gelişme var mı?

mavişcim siz ne kadar acelecisiniz öyleeee 7 ayda mı evlilik kararı verdiniz... wooow

Biz bugün 7 ay olyo canım tanışalı 11 günlükte nişanlıyız

eyy masalllaaah kuzummm bu ne hızz

değiştirdim kuzuucuuummm pufluu oldum bızde senı ozluyooruuuzkııı sık sık gelseneee yanımızaa

eyy masalllaaah kuzummm bu ne hızz

değiştirdim kuzuucuuummm pufluu oldum bızde senı ozluyooruuuzkııı sık sık gelseneee yanımızaa

evet canlarım ilk görüşte aşk bizimkisi bazı şeyleri şimdiden tüketmek istemedik ben 25 nişanlım 32 yaşında ailelerden de okey aldık bu durumdayız ve seviyorum vede seviliyorum değer görüyo değer veriyorum

çok sevindim tatlımm rota neresi kısmetse
Bebeğim gelinlik genelde aklındaki olmuyomuş zaten arkadaşlardan biliyorum.. Beğenmediğin hiç aklında olmayan bi model şahane durabiliyomuş. O yüzden üstünde gör önce kuzucum. İnşallah tez zamanda bulursun en içine sineni..
Bizde gelişme var yani şöyle annem pes etti artık.. Önümüzdeki birkaç hafta içinde gelicekler tanışmaya.. Şu an kesin tarih veremiyorum ama evde telaşlar başladı.. Çok rahatladım çok mutluyum

canımcım hayırlısı böleymiş bi problem yok çok şükür Allah pişman etmesin

Ben de varım. Herkesin tarihi tam belli galiba

ay yerim seniiiiiiiiiiiiiiii çooooooooooook sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yehuuuuu

hayırlısı olsun canımmmmm habersiz bırakma sakın valla merakımdan catlarım

rotamız Antalya talıskommm.. Voyage Belek'e gidiyoruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…