kızlar pazartesi günü kabristandan eve geri dönerken ben k.babama bizi otogara bırakmasını -herkesin acısı olduğunu birde eve git ordan tekrar otogara bırakla uğraşmayın hani yük olmayalım diye düşünerek- istedim..
ama k.annem buna gücenmiş.. ben sizi hiç görmedim dedi.. biz onun yanındaydık camide cenaze namazında falan ama görmemiş kadın acısına veriyorum.. görümcemleri bile eve döndükten sonra gördüm dedi.. (camide hep beraberdik) yanlış yaptın sen evin kızısın burda olman gerekirdi falan die sitem ettiyanlış mış yaptım ben gerçekten :26:
Ben de varım. Herkesin tarihi tam belli galiba
eyy masalllaaah kuzummm bu ne hızz
değiştirdim kuzuucuuummm pufluu oldumbızde senı ozluyooruuuzkııı sık sık gelseneee yanımızaa
canımcım hayırlısı böleymiş bi problem yok çok şükür Allah pişman etmesin
ay yerim seniiiiiiiiiiiiiiii çooooooooooook sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yehuuuuu
hayırlısı olsun canımmmmm habersiz bırakma sakın valla merakımdan catlarım
rotamız Antalya talıskommm.. Voyage Belek'e gidiyoruzzz
kızlar pazartesi günü kabristandan eve geri dönerken ben k.babama bizi otogara bırakmasını -herkesin acısı olduğunu birde eve git ordan tekrar otogara bırakla uğraşmayın hani yük olmayalım diye düşünerek- istedim..
ama k.annem buna gücenmiş.. ben sizi hiç görmedim dedi.. biz onun yanındaydık camide cenaze namazında falan ama görmemiş kadın acısına veriyorum.. görümcemleri bile eve döndükten sonra gördüm dedi.. (camide hep beraberdik) yanlış yaptın sen evin kızısın burda olman gerekirdi falan die sitem ettiyanlış mış yaptım ben gerçekten :26:
evet canlarım ilk görüşte aşk bizimkisi bazı şeyleri şimdiden tüketmek istemedik ben 25 nişanlım 32 yaşında ailelerden de okey aldık bu durumdayız ve seviyorum vede seviliyorum değer görüyo değer veriyorum
canım bencede yanlarında olmalıydıınn acıkcası bende kırılırdım ama ince dusundugun ıcın kotu duruma dusmussun sen.. Arayıp sonrasında konustunmu hiç annesıylee?
hayırlısı olsun tatlımnazarlardan saklasınm hepımızı Allah'ım
yaa ben bişi sordummmm :99:
canım bencede yanlarında olmalıydıınn acıkcası bende kırılırdım ama ince dusundugun ıcın kotu duruma dusmussun sen.. Arayıp sonrasında konustunmu hiç annesıylee?
biraz önce aradım işte tatlım.. k.anniş söledi böle böle die zaten alınmış.. ama hallerini görsen ne yapabilirdimki.. o kadar yanyanaydık mesela hiç görmemiş bile bizi.. ve ortalık o kadar karışıkkı ne yapılcak ne edilcek kimse bilmiyor.. doğru düzgün araba yok.. benim düşüncemde mezarlıktan sonra eve gidince zaten ortalık karışık olur.. ordan bide hadi bizi otogara bırakın diye yük olmamaktı.. iyi niyetimle kötü oldum şimdi
guldencimmm 2013 e yetişirsiniz umarım ksummm
gülçiiiinnnn hoşgeldin tatlımmm nasılsınnn
guldencimmm 2013 e yetişirsiniz umarım ksummm
gülçiiiinnnn hoşgeldin tatlımmm nasılsınnn
iyiyim cnm sen nasılsınnnn gün bitsin diye bakıyorum işte bu aralar hiç çalışasım yok ya
iyiyim cnm sen nasılsınnnn gün bitsin diye bakıyorum işte bu aralar hiç çalışasım yok ya
Gülçinncim al bendende o kadar.. Dakikaları sayıyorum resmen
Canım havadan mıdır nedir bu ara hiç işe gelesim, uyanasım yok ya valla ne olacak bu halim bilmiyorum ya? Sen nasılsın bu arada, hayırlısı olsun tanışmaya geliyorlarmış ne güzel :)))
Aynen bende öyleyim bi de grip oldumm.. Ne yediğim yemek yemek gibi, ne içtiğim su su gibi, uyku desen öyle..
Saol canım 2.5 yılın sonunda tanışıcaklar nasipse..Henüz kesin tarih yok ama konuşulmasınada çok şükrediyorum benn..
Geçmiş olsun cnm, bizimkiler zaten tanışıyorlar ama ocak ortası- sonu gibi istemeye gelecekler gibi gözüküyor, ocakta aşk yeni işe başlayacak hayırlısıyla, işi kesinleşince gelecekler inş.
Geçmiş olsun cnm, bizimkiler zaten tanışıyorlar ama ocak ortası- sonu gibi istemeye gelecekler gibi gözüküyor, ocakta aşk yeni işe başlayacak hayırlısıyla, işi kesinleşince gelecekler inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?