'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Oda seviyo bende seviyom seviyoz herkes seviyo
ay canımı özledim daha öğlen konuştum dün akşam gördüm ama yetmeyo akşam tekrar bahane bulup gelecekti bakem gelecek mi

yaa ben bişi sordummmm :99:

Ben de varım. Herkesin tarihi tam belli galiba

hoşgeldiiinnnnn

eyy masalllaaah kuzummm bu ne hızz

değiştirdim kuzuucuuummm pufluu oldum bızde senı ozluyooruuuzkııı sık sık gelseneee yanımızaa

canımcımm işyerinde sıkıntı olduğu için açamıyorum.. Daha sık açmaya çalışıcam hepinizi gerçekten özledim..

canımcım hayırlısı böleymiş bi problem yok çok şükür Allah pişman etmesin

amiiinnn.. Mutluluğunuz daim olsunn..

Vuuhuuuuu süpermiş kuzummmm.. Çok sevindim yaa..
Yok habersiz bırakmamm Artık tüm gelişmeleri bildiririm bi şekilde... saolasın kurabiyemm..

canım bencede yanlarında olmalıydıınn acıkcası bende kırılırdım ama ince dusundugun ıcın kotu duruma dusmussun sen.. Arayıp sonrasında konustunmu hiç annesıylee?

hayırlısı olsun tatlım nazarlardan saklasınm hepımızı Allah'ım

Amiiin canım nazarlardan saklasın hepimizi gözü olanın gözü çıksın

yaa ben bişi sordummmm :99:

zehracım tam olarak anlayamadım ama sanırım kayınvaliden acılı oldugu icin o gun geldiginizi gormemiş.. ama sen gitmişsin

bu durumda neden yanlıs yapmıs olasın ki sen gçrevini yapmıssın görmediyse onun sorunu... baska goren yok mu nisanlın var geldi desin

eger kabristan donusu eve gitmedin diye kızıyorsa haklı olabilir... benim kv.nin ablası var allah uzun omur versin dusunuyrum da vefat etse ardından eve de giderdik sanırım... insanların gozu beni arardı cunku illa ki..

ama sen bir daha ugrasmasınlar diye solemissin ne kadar uzaktasınız birbirinize bilmiorum bizim evler yakın benim gitmem gerekirdi böle bi durumda mesela

canım bencede yanlarında olmalıydıınn acıkcası bende kırılırdım ama ince dusundugun ıcın kotu duruma dusmussun sen.. Arayıp sonrasında konustunmu hiç annesıylee?

biraz önce aradım işte tatlım.. k.anniş söledi böle böle die zaten alınmış.. ama hallerini görsen ne yapabilirdimki.. o kadar yanyanaydık mesela hiç görmemiş bile bizi.. ve ortalık o kadar karışıkkı ne yapılcak ne edilcek kimse bilmiyor.. doğru düzgün araba yok.. benim düşüncemde mezarlıktan sonra eve gidince zaten ortalık karışık olur.. ordan bide hadi bizi otogara bırakın diye yük olmamaktı.. iyi niyetimle kötü oldum şimdi

ayynen öylee canımm insnaın bu zamanlarda en cok yakınlarına ıhtıyacı oluyor, kalmanı beklememıslerdır elbette ama eve gelmenı beklemıslerdırr

zehroşum sen de haklısın kayınvalide de kendi çapında haklı
belki de eve geçildiğinde gelin nerde diye sordular ona o da seni göremeyince kötü hissetti
ama sen onlara zahmet vermemek için böyle yaptığını anlattıysan o da zamanla unutur şimdi acısı da tazedir onun
en kısa zaman yüzyüze geldiğinizde de açıklama yaparsın kuzucum

haydiğin kızlar ben kaçar mesai paydos eve gidecem canım nasıl tavuk suyuna şehriyeli çorba çekti onu annemden isticem annem sen yap dicek bende dicem tarif et yapem hem öğrenecem hemde yicem yuppi
Ama telden takipteyim sizi

guldencimmm 2013 e yetişirsiniz umarım ksummm

gülçiiiinnnn hoşgeldin tatlımmm nasılsınnn

inşallahh canımm bi aksilik olmazsa nişanı yapar yapmaz ağustos sonuna düğün için yer ayarlıcazz

iyiyim cnm sen nasılsınnnn gün bitsin diye bakıyorum işte bu aralar hiç çalışasım yok ya

Gülçinncim al bendende o kadar.. Dakikaları sayıyorum resmen

Canım havadan mıdır nedir bu ara hiç işe gelesim, uyanasım yok ya valla ne olacak bu halim bilmiyorum ya? Sen nasılsın bu arada, hayırlısı olsun tanışmaya geliyorlarmış ne güzel :)))

Aynen bende öyleyim bi de grip oldumm.. Ne yediğim yemek yemek gibi, ne içtiğim su su gibi, uyku desen öyle..
Saol canım 2.5 yılın sonunda tanışıcaklar nasipse..Henüz kesin tarih yok ama konuşulmasınada çok şükrediyorum benn..

Geçmiş olsun cnm, bizimkiler zaten tanışıyorlar ama ocak ortası- sonu gibi istemeye gelecekler gibi gözüküyor, ocakta aşk yeni işe başlayacak hayırlısıyla, işi kesinleşince gelecekler inş.

Geçmiş olsun cnm, bizimkiler zaten tanışıyorlar ama ocak ortası- sonu gibi istemeye gelecekler gibi gözüküyor, ocakta aşk yeni işe başlayacak hayırlısıyla, işi kesinleşince gelecekler inş.

hayırlısı olsuunn gülçiiikiiimmm sizinn içinndee harıka bı duyguu ya istenmeek kayınbabişim nazlıyı ıstıyoruz almadan gıtmıyoruz dedı cok hosuma gıttıı

Ay çok güzelll canımm.. Hadi hayırlısııı.. Rabbim yolunu açık etsin bol kazançlar nasip etsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…