zehracım tam olarak anlayamadım ama sanırım kayınvaliden acılı oldugu icin o gun geldiginizi gormemiş.. ama sen gitmişsin
bu durumda neden yanlıs yapmıs olasın ki sen gçrevini yapmıssın görmediyse onun sorunu... baska goren yok mu nisanlın var geldi desin
eger kabristan donusu eve gitmedin diye kızıyorsa haklı olabilir... benim kv.nin ablası var allah uzun omur versin dusunuyrum da vefat etse ardından eve de giderdik sanırım... insanların gozu beni arardı cunku illa ki..
ama sen bir daha ugrasmasınlar diye solemissin ne kadar uzaktasınız birbirinize bilmiorum bizim evler yakın benim gitmem gerekirdi böle bi durumda mesela
zehroşum sen de haklısın kayınvalide de kendi çapında haklı
belki de eve geçildiğinde gelin nerde diye sordular ona o da seni göremeyince kötü hissetti
ama sen onlara zahmet vermemek için böyle yaptığını anlattıysan o da zamanla unutur şimdi acısı da tazedir onun
en kısa zaman yüzyüze geldiğinizde de açıklama yaparsın kuzucum
bende cok sıkıldımm bugundeeenn!! şafak 42 dk
Kızlar hazır tatildeyken size tatil listesi yapayım. Act rest sen en yakın evlenecek olansın
oyammmmmmmmmmmmmm
börtüm böcegim
--
3 lira bi suya tabiikiside pahalı.. tuvalete para almıyorlar iyi ki
dediklerini ben de dikkate alacagım ..
nasıl geciyor tatilin
Kızlar hazır tatildeyken size tatil listesi yapayım. Act rest sen en yakın evlenecek olansın
Özel kıyafetler
Kıyafet olarak hergüne bir kıyafet yetmeyebilir heleki yaz ise. Kışsa da çamur vs var
Spor yapmasanız bile spor ayakkabısı ve spor yapacak kıyafet. İnsanın spor yapası tutuyor.
Ayeıca otel içi topuklu ayakkabıyla falan gezmek bana göre tuhaf geliyor o yüzden otel içi kıyafet..
Lif ve kese. Hele kocanız hamamda kese at bana dye tutturursa 3liralık keseye 10lira vermek zorunda kalabilirsiniz
Bir sürü saç tokası. Anacım nereye kaybolıyor bu tokalar
Ütü taşımamak için Ütülenmeyecek kıyafet
Terlik. Sauna,hamam,havuza girmek için yaz kış gerekli. Aynı şekilde mayo.
Aseton. Düğün sonrası ojeleri çıkartmak için
Ertesi gün hapları,d.kont hapları.
Kondom .
Aaa en önemlisi abur cubur yiyecekler. Su. Ben mi çok pintiyim yoksa yarım lt suya 3lira çok mu :s
Hele çubuk kraker çikolata falan...
Bunlar henüz idrak ettiklerim
kızlarr bugün cenaze evine gittim, ziyaretimizi yaptık tüm okulcak Allah'ım sabırlar versin...
İnsanın eşini kaybetmesi ne zordur Allah'ım,küçücük oğluşu var çok severim görünce yemin ederim içim sızladı gözlerimiz doldu bazılarımız ağladık. kadıcağız çok kötü,evlatları için ayakta duruyor.
Allah'ım biliyorum birimizden biri diğerinden önce vefat edecek Allah zamansız genç yaşta doyamadan ayırmasın Ya Rabbim
Akşam eve dönerken de bi arkadaşımın babaanneciği vefat etmiş ona da ayrı üzüldüm,içim bi garip dolu doluyum...
Kızlar düğün günümü aldım sonunda 21 eylül 2013 :)
oyaa arakadaşım çok tatlısın yaaa .. ayrıca süper tavsiyeler.Kızlar hazır tatildeyken size tatil listesi yapayım. Act rest sen en yakın evlenecek olansın
Özel kıyafetler
Kıyafet olarak hergüne bir kıyafet yetmeyebilir heleki yaz ise. Kışsa da çamur vs var
Spor yapmasanız bile spor ayakkabısı ve spor yapacak kıyafet. İnsanın spor yapası tutuyor.
Ayeıca otel içi topuklu ayakkabıyla falan gezmek bana göre tuhaf geliyor o yüzden otel içi kıyafet..
Lif ve kese. Hele kocanız hamamda kese at bana dye tutturursa 3liralık keseye 10lira vermek zorunda kalabilirsiniz
Bir sürü saç tokası. Anacım nereye kaybolıyor bu tokalar
Ütü taşımamak için Ütülenmeyecek kıyafet
Terlik. Sauna,hamam,havuza girmek için yaz kış gerekli. Aynı şekilde mayo.
Aseton. Düğün sonrası ojeleri çıkartmak için
Ertesi gün hapları,d.kont hapları.
Kondom .
Aaa en önemlisi abur cubur yiyecekler. Su. Ben mi çok pintiyim yoksa yarım lt suya 3lira çok mu :s
Hele çubuk kraker çikolata falan...
Bunlar henüz idrak ettiklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?