günaydınlarrrrrr, haftanın son günüüü
dün arkadaşıma gittik demiştim onlar da hemen hemen 8 aylık evliler.. ben gene imrendim gene imrendim
Allahım bize de nasip etsin inşallah tez zamanda
Günaydın kızlar günaydın size ben geldim günaydın hayırlı sabahlar
dün arkadaşıma gittik demiştim onlar da hemen hemen 8 aylık evliler.. ben gene imrendim gene imrendim
günaydın cnm..Neden listede adım yok olmuş bakimmmgünaydınlarrrrr
oyacaaan taa oralardan bize tüyolar mı veriyon sen, sağol kuzucummm
hepsini dikkate alıcaz.. çok eğlenin
Günaydınnnnnn
oyacım canım tavsiyelrni dikkate alıcam nereye gidersem gideyim zaten spor ayakkbılarım eşorfmanım kesem duş jelim herbişeyim yanımda oluyor bide toka çantam bu lsiteye ek olark mini seyahat ütüsü alacağım çeyizime
bide siz hangi oteldesiniz canım
günaydın cnm..Neden listede adım yok olmuş bakimmm
günaydın cnmmmm
kızlar size bişey sorcağm şu düğünde kullanılan anı defteri ve kalemi mevzusunda ne yapmayı planlıyorsunuz?????
günaydın milletttt
lavicim basınız sagolsunnnn
nurayım güle güle kullannnn...
ece ve bade tanısmamamıstık sanırım sizlerle :26: hoş geldiniz diyorum
hoşbulduk canımm
ben daha ilk kez yazdım
1 eylül gelini olcam inşallah
hayırlı olsun tarihiniz canımmnişanlılık nasıl gidiyor???
pufumm hoşgeldinnnnnnnnnnnnn.... ben de valla pek kimseye imrenemiyorumetrafımdakilerde gecer o gunler diyor bizi gorunce işte oyle tipler
hayırlı olsun tarihiniz canımmnişanlılık nasıl gidiyor???
pufumm hoşgeldinnnnnnnnnnnnn.... ben de valla pek kimseye imrenemiyorumetrafımdakilerde gecer o gunler diyor bizi gorunce işte oyle tipler
nişanlılık iyi güzel genel olaraktabazı dış faktörler etkiliyor ne yazık ki
nişanlımın vardiyasını değiştirdiler bugünden itibaren görüşmemiz çok zor olacak :2: :2:
onun haricinde çok güzel ama
evimize alışveriş yapmak gezmek gelecek için hayaller kurmakçok seviyorum yaaaa
ama cidden borc harcla evlenenlerde hep bu sorunlar var daha 6. ayında evi terk etmek isteyen arkadasım bıle oldu.. Hani hastalıkta saglıkta dar gunde destek oluncakktıı dıyesım geldıı.. Sorumluluklar birden cokunce omuzlara en guzel gunler b....ka donuyo demekkı, yoksa tabıkı kotu gunlerde aşılıcaak sevgılılıkte gormemıslerkı bole sıkıntılaar.. Ben cook biliriiim öğrenciyken paramız yok diye evdeen yemek goturduumuuparklarda sahillerde bulustugumuzu karnım guruldarken yok aşkım benım karnım tokkende guruldar deyıslerımı
ay ne güzel allah bozmasın tatlımmmnişanlılıgın en güzelll yönlerini saydın vallaaa bu gunlerin kıymetini bilmek lazım...
hos tabii ki bunun icin de sevdiceklerin bizimle olması lazımben de sendenim... hasretle yollarını gözlüyorum suan ayrı kalmak cok zor
haklısın kusum borc harcla evlilik olmamalı... ben de o yuzden yırtıp duruyorum bir yerlerimi ya umarım evlendikten sonra bunları da biz borcla yaptık seklinde cıkmazlar karsıma...
hanları apartmanları olmasına gerek yok.. borcu olmasın yeter...
günaydın bebeklerim..
pufikoo siz sözleneli 1 ay olmuş ciddendaha dün gibi ama. üstelik zaman bana hiç geçmiyo gibi geliyooduuu
tebrik ediyorum sizi, nice güzel aylarınız, yıllarınız, birlikte ömrünüz olsuuunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?