'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydınlarrrrrr, haftanın son günüüü

dün arkadaşıma gittik demiştim onlar da hemen hemen 8 aylık evliler.. ben gene imrendim gene imrendim
Allahım bize de nasip etsin inşallah tez zamanda

Günaydın kızlar günaydın size ben geldim günaydın hayırlı sabahlar

dün arkadaşıma gittik demiştim onlar da hemen hemen 8 aylık evliler.. ben gene imrendim gene imrendim

günaydın kızlarr
özgemm inşallah bide görürüz o günleri en kısa zamandaa

günaydınlarrrrr
oyacaaan taa oralardan bize tüyolar mı veriyon sen, sağol kuzucummm
hepsini dikkate alıcaz.. çok eğlenin
günaydın cnm..Neden listede adım yok olmuş bakimmm

günaydın cnmmmm
kızlar size bişey sorcağm şu düğünde kullanılan anı defteri ve kalemi mevzusunda ne yapmayı planlıyorsunuz?????

oyacım canım tavsiyelrni dikkate alıcam nereye gidersem gideyim zaten spor ayakkbılarım eşorfmanım kesem duş jelim herbişeyim yanımda oluyor bide toka çantam bu lsiteye ek olark mini seyahat ütüsü alacağım çeyizime

bide siz hangi oteldesiniz canım

günaydın milletttt

lavicim basınız sagolsunnnn

nurayım güle güle kullannnn...

ece ve bade tanısmamamıstık sanırım sizlerle :26: hoş geldiniz diyorum

günaydın tatlılaaarıııımmmmm, bu ara korkuyoorum aşkımızın şiddetindennn dün sözlenmemizin 1.ayıydııı ne kadar çabuk geçiyoo zamaaann

ay kusum yaa benım evlı arkadaslarımda sorun var galbaa tek bi tanesine imrenemedim ya aksine onlar dile getiriolar bize imrendikleriniii cogu sorunlu evlilik yaşıyoo , hep kavga hep gürültüü bu yüzden borç harçla evliliğe sıcak bakmıoruuumm hiiçç

laviniim başınız sağolldun canımm cok zordur tabııkı hayat arkadasını kaybetmeek ,

nurayım lokumum yerım cicileriniii sözde simsiyah giydirdim ya Kurbaa Alemdar'ımı nişanda gri giydirim diyorum bende ona uygun pastel bi renkk buluciiim artıkııımmm seninkinee aşığım zatennn kuzummm cok guzeldııın seeeennn

Son düzenleme:
hoşbulduk canımm
ben daha ilk kez yazdım

1 eylül gelini olcam inşallah

hayırlı olsun tarihiniz canımm nişanlılık nasıl gidiyor???

pufumm hoşgeldinnnnnnnnnnnnn.... ben de valla pek kimseye imrenemiyorum etrafımdakilerde gecer o gunler diyor bizi gorunce işte oyle tipler

pufumm hoşgeldinnnnnnnnnnnnn.... ben de valla pek kimseye imrenemiyorum etrafımdakilerde gecer o gunler diyor bizi gorunce işte oyle tipler

nişanlılık iyi güzel genel olarakta bazı dış faktörler etkiliyor ne yazık ki
nişanlımın vardiyasını değiştirdiler bugünden itibaren görüşmemiz çok zor olacak :2: :2:

onun haricinde çok güzel ama
evimize alışveriş yapmak gezmek gelecek için hayaller kurmak çok seviyorum yaaaa

ama cidden borc harcla evlenenlerde hep bu sorunlar var daha 6. ayında evi terk etmek isteyen arkadasım bıle oldu.. Hani hastalıkta saglıkta dar gunde destek oluncakktıı dıyesım geldıı.. Sorumluluklar birden cokunce omuzlara en guzel gunler b....ka donuyo demekkı, yoksa tabıkı kotu gunlerde aşılıcaak sevgılılıkte gormemıslerkı bole sıkıntılaar.. Ben cook biliriiim öğrenciyken paramız yok diye evdeen yemek goturduumuu parklarda sahillerde bulustugumuzu karnım guruldarken yok aşkım benım karnım tokkende guruldar deyıslerımı

ay ne güzel allah bozmasın tatlımmm nişanlılıgın en güzelll yönlerini saydın vallaaa bu gunlerin kıymetini bilmek lazım...

hos tabii ki bunun icin de sevdiceklerin bizimle olması lazım ben de sendenim... hasretle yollarını gözlüyorum suan ayrı kalmak cok zor

haklısın kusum borc harcla evlilik olmamalı... ben de o yuzden yırtıp duruyorum bir yerlerimi ya umarım evlendikten sonra bunları da biz borcla yaptık seklinde cıkmazlar karsıma...

hanları apartmanları olmasına gerek yok.. borcu olmasın yeter...

aynen aşkııımmm tabıkı zorluklara beraber gogus gerılıcekk zaman zaman maddi manevı sıkıntılar yasanılıcak sabredılıcek ama ılk gunlerdekı zorluklar , evlilğe adapte olmadan aşılması zor oluyo sanırımmm

günaydın bebeklerim..
pufikoo siz sözleneli 1 ay olmuş cidden daha dün gibi ama. üstelik zaman bana hiç geçmiyo gibi geliyooduuu
tebrik ediyorum sizi, nice güzel aylarınız, yıllarınız, birlikte ömrünüz olsuuunn

yerimm yeriimm banada geçmioo gibi geliyoooduu lokumummm ama nasıı geçmiş hemenceciiikkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…