'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bernardo yine 1 alana 1 bedava yapmış.. takip ettiğiniz ürünler varsa ve haberiniz yoksa haber veriyim dedim canikolar

yerimm yeriimm banada geçmioo gibi geliyoooduu lokumummm ama nasıı geçmiş hemenceciiikkk

zamanın bu hızla geçmesinin devamını diliyorum
9 ocak olsun. bi aksilik çıkmasın da 2 buçuk ay sonra tekrar aşkımı göreyimmm noluuuuuuuurrr

evet pufummm bence de ilk zamanlar zaten cok onemli evlilik rayına oturmaya calısıo sen her ne kadar canından bir parca da olsa onla aynı evde olmaya alısmaya calısıosun falan bu surecte insanı daha da zorlayacak seyler olmaması onemli... hayırlısı hepicigimizin hakkında

kutlu olsun 1 ayınız mis gibi gecsin hep zaman sizeee....

nurayım sanırım hepimiz dört gözle ocagı beklioruz... 2013 bir gelecek pir gelecek daha ilk aydan

Kızlar nasıl canım sıkkın anlatamam ya dün nişanlım kaynanamla konuşmuş düğün salonu tutma konusunu kaynanam demiş ki daha 6 ay var salon bulunur demiş ay çıldırtacaklar beni ya ağlamak istiyorum nişanlıma çattım dedim bi aksilik olursa sen sorumlusun diye ben artık bişey demiyorum tek kelime etmicem çok rahat bi aileye gelin gidiyorum ben çok şey mi istiyorum ya nişanlım diyo ki artada kalıyorum ben ne yapacam şimdi ya

birçok kişi de var bu sorun da ben asıl erkeklere kızıyorum....

neden sizin dügün salonunuza tutacagınız tarihe vs. ailesi karar veriyor?????? Evlenen siz misiniz onlar mı?????

gencler gelip akıl danısmadıgı muddetce herseye kendisi karar vermeye calısan ailelere cidden uyuzum ve bu bence biraz damat adayından da ileri geliyor... anneyi babayı karıstırmamasını bilmeli...

18 yasında degiliz hiçbirimiz... onlar yasını basını almıs yetişkin adamlar yani bu nedir 30 yasında adama cocuk muamelesi yapmak

günaydın kızlarrr...nasılsınız?

Oyammmmm caım benim....önerilerini dikkate alcam kuzummmm....bu arada balayı güzel geçiyo anlasılan bu gibi aksaklıkların dısında inş hep böyle olun.....yirim ben seni yirrr

herkese günaydınnn

canım biz 8 ay önceden tuttuk.2 şubat istiyoduk..cumartesi oldugu için...tutulmustu ama düsün 8 ay önceden...bence nişanlına söyle bunu...aklınızdaki tarihe göre bi arastırma yapsın hangi salonu istiyosun sen ? özellikle oraya sorsun mesela...

merhaba tanışmadık ama hoşgeldin topige.
nişanlın annesine daha şimdiden eylül-ekim aylarına bile salon tutulduğunu söylesin. gerçi istanbulda durum böyle, senin yaşadığın yeri bilemiyorum.

2013 ün ilk geliniiiiiii, hoşgeldiiiinnnnn

kılzar günaydınlar canlar

nurayım cicilerini güle güle kullan

nazlım nice musmutlu aylara kuzum amanınnn 1 ay ne çabuk geçmiş benim şafak son 40 bitiyormu nee :)

ben tek kişilik bir battaniye alıcaktım tv izlerken üstümüze örtelim die buna ne dersiniz kızlar fikirlerinize acil ihtiyacım var

NEW YEAR TV BATTANIYE 130x170 KIRMIZI

günaydın cnm..Neden listede adım yok olmuş bakimmm

günaydın cnmmmm
kızlar size bişey sorcağm şu düğünde kullanılan anı defteri ve kalemi mevzusunda ne yapmayı planlıyorsunuz?????

Kuzum ben anı defteri değilde şöyle bir dilek ağacı istiyorum daha sonra evimde bi koşede kullanabilirim belki

Ah bi bilsem neden karıştıklarını nişanlıma sölüyorum hatta bi ara dedim ki sen dedim tamam ailene bağlısın ben aileni at demiyorum ailen benim içinde değerli ama bizimle ilgili kararlara neden onlar kara veriyolar dedi ki beyimiz çünkü masrafları onlar karşılayacakmışta

canım öncelikle hayırlı olsun haklısın stres yapmakta çünkü benimde kuzenim mayısta evlenicek şimdiden bakıyolar ve çoğu yerde boş tarih bulamadılar. eskiden 1 ay kala salon tutulurdu ama artık devir değişti çok önceden ayarlanıyo nişanlına bikaç yer ile fikir almak için görüştüğünü ancak dolmaya başladığını söylersen anlayabilir bence kolay gelsin :)

canım benim düğünün eylülde olacak
salonu tutalı 1 aydan fazla oldu
yine de istediğim bazı salonlar doluydu

hatta kına için salon bulamadım :/ kahveden bozma bi salonda yapmak zorundayım şimdi

tşkler canım hayırlısı olsun ben mi acele ediyorum onlar mı çok yavaş anlamış değilim güzel fikir öle deneyim bide bu arada nişanlım aile şirketinde çalışıyor amcaları kuzenleri felan bi yandanda onun mu etkisi var bilmiyorum kayınbabam yok benim vefat etmiş ama onun yerine 2 amcası var onlar yeter

kardelen canım hayırlı olsun öncelikle ama nişanlına çatma ailesi ile ilgili konuları çatarak değilde daha iyi konuşarak çözüm üretebilirsin zorlu sürece girdiniz ve siz ikinzde yaptıklarınızdan sorumlu olucaksınız güzel ve tatlı dille anlatman gerekiyor ikinizin arası ailesi yüzünden bozulmamalı canım ailesinede pes hem stres altındasınız en azından tarih ve düğün mekanı net olunca diğer herşey fotoğrafçı kuaför herşey ona göre ayarlanıcak özelllikle ramazan öncesi haziran mayıs ve temuzun ortası büyük yoğunluk olucak nişanlına bunu güzel bir dille belirt oda ailesiyle konuşsun arkadaşlarıma sordum böyle böyle yapmış herkes bu tarihte 6 7 ay kadar önce tutuyormuş desin canım

bu arada ben nişan kıyafetini çok beğendim gayet hoş bir kıyafet hatta göğüs kısmı tam istediğim gibi dekolte yok rengide senin tenine saçına çok yakşmış maşallah

maviiscim bence siz gidin gorusun salonlarla hatta kaporayı siz verin geri kalanı onlar oder zamanı gelince burası tutulcak dersiniz... biz 11 ay onceden tuttuk salonu artık cok cabuk doluyor

gizot cok tatlıymıs battanniyeeeee bu arada dün pasabahecedeydim ama cupcakeli cicilei hiç begenmedimmmmm o kadar dandik duruyordu ki uzerindeki cupcake resimleri sanki cıkartma yapıstırmıslar gibi bardakların sekli de tuhaftı almadım ama baska bi cici aldımmmm tencerelerimi de alıyım da eklicimm topikime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…