yerimm yeriimmbanada geçmioo gibi geliyoooduu lokumummm ama nasıı geçmiş hemenceciiikkk
Kızlar nasıl canım sıkkın anlatamam ya dün nişanlım kaynanamla konuşmuş düğün salonu tutma konusunu kaynanam demiş ki daha 6 ay var salon bulunur demiş ay çıldırtacaklar beni ya ağlamak istiyorum nişanlıma çattım dedim bi aksilik olursa sen sorumlusun diye ben artık bişey demiyorum tek kelime etmicem çok rahat bi aileye gelin gidiyorum ben çok şey mi istiyorum ya nişanlım diyo ki artada kalıyorum ben ne yapacam şimdi ya
Kızlar hazır tatildeyken size tatil listesi yapayım. Act rest sen en yakın evlenecek olansın
Özel kıyafetler
Kıyafet olarak hergüne bir kıyafet yetmeyebilir heleki yaz ise. Kışsa da çamur vs var
Spor yapmasanız bile spor ayakkabısı ve spor yapacak kıyafet. İnsanın spor yapası tutuyor.
Ayeıca otel içi topuklu ayakkabıyla falan gezmek bana göre tuhaf geliyor o yüzden otel içi kıyafet..
Lif ve kese. Hele kocanız hamamda kese at bana dye tutturursa 3liralık keseye 10lira vermek zorunda kalabilirsiniz
Bir sürü saç tokası. Anacım nereye kaybolıyor bu tokalar
Ütü taşımamak için Ütülenmeyecek kıyafet
Terlik. Sauna,hamam,havuza girmek için yaz kış gerekli. Aynı şekilde mayo.
Aseton. Düğün sonrası ojeleri çıkartmak için
Ertesi gün hapları,d.kont hapları.
Kondom .
Aaa en önemlisi abur cubur yiyecekler. Su. Ben mi çok pintiyim yoksa yarım lt suya 3lira çok mu :s
Hele çubuk kraker çikolata falan...
Bunlar henüz idrak ettiklerim
Kızlar nasıl canım sıkkın anlatamam ya dün nişanlım kaynanamla konuşmuş düğün salonu tutma konusunu kaynanam demiş ki daha 6 ay var salon bulunur demiş ay çıldırtacaklar beni ya ağlamak istiyorum nişanlıma çattım dedim bi aksilik olursa sen sorumlusun diye ben artık bişey demiyorum tek kelime etmicem çok rahat bi aileye gelin gidiyorum ben çok şey mi istiyorum ya nişanlım diyo ki artada kalıyorum ben ne yapacam şimdi ya
herkese günaydınnn
canım biz 8 ay önceden tuttuk.2 şubat istiyoduk..cumartesi oldugu için...tutulmustu ama düsün 8 ay önceden...bence nişanlına söyle bunu...aklınızdaki tarihe göre bi arastırma yapsın hangi salonu istiyosun sen ? özellikle oraya sorsun mesela...
birçok kişi de var bu sorun da ben asıl erkeklere kızıyorum....
neden sizin dügün salonunuza tutacagınız tarihe vs. ailesi karar veriyor?????? Evlenen siz misiniz onlar mı?????
gencler gelip akıl danısmadıgı muddetce herseye kendisi karar vermeye calısan ailelere cidden uyuzum ve bu bence biraz damat adayından da ileri geliyor... anneyi babayı karıstırmamasını bilmeli...
18 yasında degiliz hiçbirimiz... onlar yasını basını almıs yetişkin adamlar yani bu nedir 30 yasında adama cocuk muamelesi yapmak
günaydın adaş hosgeldin
ne kadar az kalmıs seninnn
2013 ün ilk geliniiiiiii, hoşgeldiiiinnnnn
canım öncelikle hayırlı olsun haklısın stres yapmakta çünkü benimde kuzenim mayısta evlenicek şimdiden bakıyolar ve çoğu yerde boş tarih bulamadılar. eskiden 1 ay kala salon tutulurdu ama artık devir değişti çok önceden ayarlanıyo nişanlına bikaç yer ile fikir almak için görüştüğünü ancak dolmaya başladığını söylersen anlayabilir bence kolay gelsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?