'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çağlacım sen öğretmen değil misin atanamıyor musun canım???

formasyon almam gerekiyor canım atama için ama hiç gerek yok..

cunku benim ailem beni istanbuldan bir adım dısarı attırmaz... dusun benim sözlüm subay suan icin tayin cıkmıyo ona sefer cıkıyo onada eş goturmesi yasak zaten

ama bastan olurda ilerde tayinin cıkarsa kızımızı goturemezsin, o burda evinde kalacak sen tayinin aldırana kadar gelir gidersin dediler.

beni anne ve babam bu konuda cok katı malesef... üniversite de beni sehir dısına gondermemişlerdi, neyseki sitanbul içine tuttu da sorun olmadı...

onların bu huyu yuzunden memur olamam ben yani.. zaten ogretmenlikten sıkıldım artık zor iş cidden

benim patron bana seni baska bi pozisyona getircem mezun olduktan sonra demişti...ona guveniyodum

şimdi sesi bile cıkmıyo zamanında gece yarıları arardı dusun herseyini bana sorardı bensiz adım atmazdı... şimdi aramıyo bile

iş için aramasını gectim kac kez sozlencegimi söledim bir hayırlı olsun telefonu dahi etmedi! iş olayını gectim yani !
bu kadarmıs demek o kadar laf, o kadar vaat, salak gibi guvendim bende

2 sene sonra evlenmeyi dusunuyorum işssiz beklemek imkansız benim için suan gecen hergun bana zarar ..

ayrıca buyukannem de durmadan evde oturcam diyemi okudun diye hergun laf sokuyo bıktım yani cekilcek cile degil

ahh çağla bu hayatta kimseye yaranamzsın çalışırsın laf evde olursun laf evlenirsin laf evlenmezsin daha da bi laf bikere onları takmamaya çalışacaksın,,

hakikaten kimseye güvenme yanlış anlama ama patronun gençmiydi yani birden aramayı kesmesi yani senin sözleneceğini bildiği zaman aramayı kesmesi acaba senden hoşlanıyomuydu diye düşündürdü beni yanlış anlama ama ,,,

annenle babanın üniye göndermemesini anlarım ortam kötü nolur nolmaz diye düşünüyo olabilirler ama evlenince bari gönderseler evliyken ayrı kalmak çok zor,,

iyi düşün ki iyi olsun sıkma canını bi çaresi bulunur elbet,,,

inşallah canımm inşallah bu konuda guzel bişey bi hareket olsun artık

patronum gencti canım 30 yasında...

ama sanmıyorum, evliydi yani konduramam oyle bişeyi

annesi babası abisi butun ailesini tanırdım beni cok severlerdi kendi kızları gibi o da hep ben senin abinim diyodu bana bi derdin oldu mu bana gelceksin bana anlatcaksın arkanda ben varım diyodu ama bu kadarmış işte abiligi gorduk

o degil ama abisi biraz capkındı..
oglu bana asık olmustu, benden de kucuk cocuk 18 yasında falan, benden ders alıyodu sonra bana asık olmus, bigun babası geldi işte su meshur hocanızla tanısayım benim oglan evde dilinden dusurmuyo falan diye,

sonra arkamdan benimde bole hocam olsa ben suan butun dilleri konusuyo olurdum demiş

bende o ne biçim laf yaa alla alla koskoca adam demiştim, onlarında bi aile dostu bunlar ailecek boleler kızım hepsi capkın demişti..

ne kadar dogru ne kadar yalan bilmem ama ben onu abim gibi gordum ve asla da konduramadım

suan aramıyo olması icin de bi acıklamam yok cidden neden bole yaptı bilemiyorum... alacagım var bi miktar gitmek ile istemiyorum

ama caresiz kalırsam gidicem mecburen hatta el mahkum yeniden iş isticem... aylardır bu olmasın diye bekliyorum allahım baska bi iş cıkarsın ve gitmiyim oraya diye

HMMM NE KADAR GÜZEL OLDUĞUNU DAHA İYİ ANLAMIŞ OLDUM ALLAH SEVDİĞİNE BAĞIŞLASIN,,

CANIM SALAT- I TEFRİCİYE OKU 4444 TANE,, SONRA BİN TANE FATİHA OKU İHLAS OKU,, GECE KALKIP ABDEST ALIP 2 REKAT NAMAZ KILIP 170 AYETEL KÜRSİ OKU DUA EDİNCE RAHATLAYACAKSIN İÇİN HUZUR DOLCAK VE İŞ BULACAĞINA İNANACAKSIN EMİN OL ALLAH SANA EN GÜZELİNİ VERECEK SADECE BİRAZ SABIR,,,

canım herkesin kendine gore guzel oldugu yanlar var.. Allahın yarattıgında cirkinlik yada kusur gormek kimsenin haddine degil zaten

tesekkur ederim guzel dileklerin ve sözlerin için Allah herkesi sevdiklerine bagıslasın... gonul kimi scerse guzel o oluyor

biliyorum salatı tefriciyeyi ama uzun oldugu icin sonunu getiremedim bi turlu arayada malum donem girdi

tavsiyeler icin sagol denicem digerlerini de

canım allah her zaman yar ve yardımcın olsun,,,,,

bekliyorum özelden açığım konusabiliriz..
ben kendimi biliyorum ve ALLAH biliyor zaten en önce..
Ayrıca ben orda bir yerde kalcaz cart curt demedim göl deniz ws.kenarı bilen varmı piknik miknik dedim tabiki insanlar oluyor ve olucaktaa ama çok kalabalıgı seven biri değilim ve birazda insanlardan çekiniyorum biri görür tanıdık nebiliyim...
ama kırıldım sana!!

neyse kbkma kırdıysam.hakkınıda helal et emi:s editleyelim istersen yazdıklarımızı rahatsız olcaksann:s

neyse kbkma kırdıysam.hakkınıda helal et emi:s editleyelim istersen yazdıklarımızı rahatsız olcaksann:s

rahatsız olcak durumum yok istersen editle istersen editleme no problem! beni tanımak isteyene her zaman açığım..
ama ben bu konularda çok hassasım erkek olaylarında çok katıyım dediğin kırdı ama neyse tamam
helal edilcek bir durum yok ki ortada...

selam kızlar..
Kavga etmeyin boşuna kimse kimsenin hakkındada yorum yapamaz ki herkes kendi hayatından sorumludur. Kimse kimseyi yargılama konumunda değildir çünkü. (Genel konuşuyorum..)

Nasılsınız ?

selam kızlar..
Kavga etmeyin boşuna kimse kimsenin hakkındada yorum yapamaz ki herkes kendi hayatından sorumludur. Kimse kimseyi yargılama konumunda değildir çünkü. (Genel konuşuyorum..)

Nasılsınız ?

iyiyiz sağol gelincik..
yoo kavga değil tartışma bile değil ama ben kırgınım

selam kızlar..

Nasılsınız ?

canım bu banamıydı? herkes kendi hayatından sorumludur.. burda birinin hayatına müdahale etmeye çalıştım. ve zaten böyle bi hakkım olmadıgını belirttim. geçmiş yorumları okursan bunu daha iyi kavrayabilceğini düşünmüyorum..
yagmur arkadaş için demiyorum şuan diyeceğimi,
ama eger bi hata varsa bi sorun varsa ben fikrimi söylerim.. isteyn üstüne alıp uygular istemeyen üstüne almaz vız geçer.. bu bnm sorunum değil. ama ben bi müslüman olarak, bi insan olarak empati mantıgıyla bi insana fikir verebilirim. kimse bunu uygulamak zorunda değil. burda diktatörlük yapmıyorum...

Sana göre doğru olan baskası için yanlış olabilir ben müslümanlığına laf etmedim etmemde dediğim her koyun kendi bacağından asılır. Kimse ne yapmış ne arıyo bu bizi ilgilendirmez. Çift güzel bi vakit geçirmek için yer arar buna kimse karışamaz. Sana göre yanlışsa sen yapmazsın olur biter. Birbirimizin kararlarına saygı duymalıyız. Yanlışı bizi ilgilendirmez çünkü o karar vermiş. Bize sadece iyi eğlenceler demek düşer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…