çağlacım sen öğretmen değil misin atanamıyor musun canım???
ahh çağla bu hayatta kimseye yaranamzsın çalışırsın laf evde olursun laf evlenirsin laf evlenmezsin daha da bi laf bikere onları takmamaya çalışacaksın,,
hakikaten kimseye güvenme yanlış anlama ama patronun gençmiydi yani birden aramayı kesmesi yani senin sözleneceğini bildiği zaman aramayı kesmesi acaba senden hoşlanıyomuydu diye düşündürdü beni yanlış anlama ama ,,,
annenle babanın üniye göndermemesini anlarım ortam kötü nolur nolmaz diye düşünüyo olabilirler ama evlenince bari gönderseler evliyken ayrı kalmak çok zor,,
iyi düşün ki iyi olsun sıkma canını bi çaresi bulunur elbet,,,
HMMM NE KADAR GÜZEL OLDUĞUNU DAHA İYİ ANLAMIŞ OLDUM ALLAH SEVDİĞİNE BAĞIŞLASIN,,
CANIM SALAT- I TEFRİCİYE OKU 4444 TANE,, SONRA BİN TANE FATİHA OKU İHLAS OKU,, GECE KALKIP ABDEST ALIP 2 REKAT NAMAZ KILIP 170 AYETEL KÜRSİ OKU DUA EDİNCE RAHATLAYACAKSIN İÇİN HUZUR DOLCAK VE İŞ BULACAĞINA İNANACAKSIN EMİN OL ALLAH SANA EN GÜZELİNİ VERECEK SADECE BİRAZ SABIR,,,
canım herkesin kendine gore guzel oldugu yanlar var.. Allahın yarattıgında cirkinlik yada kusur gormek kimsenin haddine degil zaten
tesekkur ederim guzel dileklerin ve sözlerin için Allah herkesi sevdiklerine bagıslasın... gonul kimi scerse guzel o oluyor
biliyorum salatı tefriciyeyi ama uzun oldugu icin sonunu getiremedim bi turlu arayada malum donem girdi
tavsiyeler icin sagol denicem digerlerini de
canım allah her zaman yar ve yardımcın olsun,,,,,
edit editt
vazgeçtim:) sanane denen bi cvb almim:)
istersen burda değilde özelden msjlaşalım.. ben sana toz kondurmadım. şöylesin böylesin demedim.. şunu yaptın bunu yaptında demedim. senn gibilerine şunu derlerde demedim.. diyememde bunu zaten... ALLAH bni bunları sanada diğer insanlara demektende korusun..
bunlara seni tanımadan adına karar verme denir yagmur..
bekliyorum özelden açığım konusabiliriz..
ben kendimi biliyorum ve ALLAH biliyor zaten en önce..
Ayrıca ben orda bir yerde kalcaz cart curt demedim göl deniz ws.kenarı bilen varmı piknik miknik dedim tabiki insanlar oluyor ve olucaktaa ama çok kalabalıgı seven biri değilim ve birazda insanlardan çekiniyorum biri görür tanıdık nebiliyim...
ama kırıldım sana!!
neyse kbkma kırdıysam.hakkınıda helal et emi:s editleyelim istersen yazdıklarımızı rahatsız olcaksann:s
selam kızlar..
Kavga etmeyin boşuna kimse kimsenin hakkındada yorum yapamaz ki herkes kendi hayatından sorumludur. Kimse kimseyi yargılama konumunda değildir çünkü. (Genel konuşuyorum..)
Nasılsınız ?
iyiyiz sağol gelincik..
yoo kavga değil tartışma bile değil ama ben kırgınım
Konuyas hakim olmadıgım için bilmiyorum :)
İki Tarafta kırgın olmasın ama birbirimizden öğreniceğimiz çok sey var :)
Kızlar yatırım yapanlara söylüyorum altın bügün güzelce düştü. Almak isteyen alabilir :)
selam kızlar..
Kavga etmeyin boşuna kimse kimsenin hakkındada yorum yapamaz ki herkes kendi hayatından sorumludur. Kimse kimseyi yargılama konumunda değildir çünkü. (Genel konuşuyorum..)
Nasılsınız ?
canım bu banamıydı? herkes kendi hayatından sorumludur.. burda birinin hayatına müdahale etmeye çalıştım. ve zaten böyle bi hakkım olmadıgını belirttim. geçmiş yorumları okursan bunu daha iyi kavrayabilceğini düşünmüyorum..
yagmur arkadaş için demiyorum şuan diyeceğimi,
ama eger bi hata varsa bi sorun varsa ben fikrimi söylerim.. isteyn üstüne alıp uygular istemeyen üstüne almaz vız geçer.. bu bnm sorunum değil. ama ben bi müslüman olarak, bi insan olarak empati mantıgıyla bi insana fikir verebilirim. kimse bunu uygulamak zorunda değil. burda diktatörlük yapmıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?