teşekkür ederim kızlarbende öyle diyorum ama hafta sonu bana zehir oldu. kendi aracım olsa takmazdım bile ama şirket aracı olunca korktum açıkçası. şuan iyiyim Allah beterinden korusun.
--
özlemcim balayı icin yer ayırtmıssınız cok sevindim canım
aslııı üzülme canım, umarım kasko ödeme yapar. :26:
Allah bir kolaylık verir. kim hatalıydı, sen mi, karşı taraf mı :44:
oya arkadaşım tatilinizin çoook güzel geçmesine sevindim ki zaten aksi mümkn değil :):):)
yalnız anlamadığım bir detay var demişsinki ya balayı çifti oalcakyık ya deniz manzaralı oda alacaktık ??? her ikisi aynı anda olmuyormuymuşşş :) (ay kusura bkma sabah saflığıma ver anlamadım) .... yani rixos ta hewm balayı çifti olduk hem manzaralı oda aldık biz
net söylemeliyim bende senin gibi düşünüyorum... odadaki vakit yatakta geçecektir :26: şahsen biz muhabbeti bile uzarak yatakta yaparız ... ki ben yatak muhabbetine bayılırım ...:26::26: yani memleket meselesini bile orda konuşmayı severim ...
hal öyle olunca bencede manzaralı oda çok esprili olmayacak
ama sevdiceğim şu balayı odasına gönderilen özel sabah kahvaltısını balkonun önonde yada balkon da masa varsa deniz manzarasında yapmak istiyormuş benimle birlikte ..
emir büyük yerden olunca durum böyle oldu...
ama seninle aynı fikirdeyim
bizim otel için aynen anladığın gibi.
yani şöyle; balayı çifti kampnayası (orman manzaralı)..... xx tl diye yazıyordu.
diğerleri için ise göl manzaralı oda ..... xx tl yazıyordu.
zaten dikkatimi çekti bizim tarafta kalanların hiçbirine oda servisi veya pasta servisi yapılmadı. hep karşı odadakilere yapıldı.
o ilgiyi birazcık kıskandım aslında, amaaa koca otel restorantında tüm masalar beyazken bizim masaya ayrı bir kırmızı masa örtüsü serilip dikkat çekmeyi de istemezdim
kocam bana ilgi göstersin yeterromantik kocanın hali başka, adam sana balkonda kahvaltı yaptıracakmış işte
ben çarptım.. hava cok yagıslıydı caddeler göl olur ya aynı öyle. yeterli durma mesafesi vardı ama fren yapınca araba yagıstan kaydı küüüt :18: öndeki arabaya birsey olmadı yoksa hapı yutmustum
çok şükür öndekine birşey olmamış.tabiki canınıza da birşey olmadığına şükür.
büyük bir hata değil ki bu canım, kaygan zemin sonuçta senden kaynaklı değil. inşallah öder kasko. aman bunu da ödemeyecekse ne güne kasko ödenir bu araçlara
canım geçmiş olsun ya..
inşallah kasko karşılar tatlım
oyaaa inanmıyorum dicektim ki abantaysanız abant büyük otele gitmişsinizdir bizde sevgilicikle asker dönüşü oraya gitmeyi düşünüyoruz acaip güzel bir görüntüsü var ünideyken abanta gittiğimzde çok beğenmiştim otelden memnun kaldınzmı
canım ben memnun kaldım. hatta bir daha gidersek gene o otele gideriz dedik kendi aramızda. ama taksim otel de güzeldi, kocaman bir yer orası da göl kenarı.
diğerlerini tavsiye etmem.
bizim otel için mesela aksilikler vardı ama insanın evinde bile olacak şeylerdi.
mesela ilk gece sineklik tam oturmadığı için sürekli çarptı, insanlar rahatsız olacak diye üzüntüden harap oldum :26: sabah söyledik yaptılar.
ertesi gün ben lavabonun tıpasını tıkamıştım ama bir daha açamadım. bendeki nasıl bir kuvvetseonu da hemen yaptılar.
yani bu tarz her zaman her yerde olabilecek aksaklıklar vardı ama sonuçta bildirildiği taktirde anında yapıyorlardı. o yüzden memnun kaldık
personel ilgisi çok güzeldi. yemekler çok güzel. tıka basa yekilo al
çok büyük bir beklenti içerisinde olmadığımız için otelden memnun kalmış da olabiliriz. benim de onun da ilk otelde tatilimiz olduğu için
abant gölü zaten bir muhteşemdi, kesinlikle dört mevsim gidilebilecekk bir yer. göl etrafında dolaşmak, ata binmek, fotoğraf çekmek mükemmelll
sadece balayında 480 fotoğraf çekmişiz
ay döndüğümüze bir kez daha pişman oldum :26:
...anlamadımgünaydın kızlar
canım bankada vadesiz tl hesabın var ise internet bankacılıgı ile de olabilir vadesiz altın hesabı actırıyorsun. vadesiz tl hesabında paran varsa eger onunla o gün altın ne kadarsa internet üzerinden alım yapıyorsun.öyle damlaya damlaya gider.
yada dolar hesabın üzerinden alırsın . takip etmen gerekli onda da altın yükselince satarsın (satarsın dediğim kar elde etmek icin yine kendi hesabına aktarıyorsun) bu konuda kirli çıkılar sayfasına da bakabilirsin.
canım ben memnun kaldım. hatta bir daha gidersek gene o otele gideriz dedik kendi aramızda. ama taksim otel de güzeldi, kocaman bir yer orası da göl kenarı.
diğerlerini tavsiye etmem.
bizim otel için mesela aksilikler vardı ama insanın evinde bile olacak şeylerdi.
mesela ilk gece sineklik tam oturmadığı için sürekli çarptı, insanlar rahatsız olacak diye üzüntüden harap oldum :26: sabah söyledik yaptılar.
ertesi gün ben lavabonun tıpasını tıkamıştım ama bir daha açamadım. bendeki nasıl bir kuvvetseonu da hemen yaptılar.
yani bu tarz her zaman her yerde olabilecek aksaklıklar vardı ama sonuçta bildirildiği taktirde anında yapıyorlardı. o yüzden memnun kaldık
personel ilgisi çok güzeldi. yemekler çok güzel. tıka basa yekilo al
çok büyük bir beklenti içerisinde olmadığımız için otelden memnun kalmış da olabiliriz. benim de onun da ilk otelde tatilimiz olduğu için
abant gölü zaten bir muhteşemdi, kesinlikle dört mevsim gidilebilecekk bir yer. göl etrafında dolaşmak, ata binmek, fotoğraf çekmek mükemmelll
sadece balayında 480 fotoğraf çekmişiz
ay döndüğümüze bir kez daha pişman oldum :26:
oyyy kuzum benim ya
nisanda gidilir mi acaba :26: bende cok severim göl kenarı yerleribana korku filmi senaryolarını hatırlatır. gizemli askıma böyle diyorum cocuk yakında benle evlenmekten vazgececek
engineerelif
hayırlı olsun canım yeni evlendin galiba...nereye gittiniz bakimmmmbende nişanlımla bir kaçamak abanta gitmek istiyorum ama evdekilere ne derim bilmiyom
günaydın kızcelerııımm öperim herkeesii
Allah analı babalı büyütsün bebişi gülbikiiimmm cok tatlı maşallaaahhhhdün akşam yazcaktım ama ellerim şiştii yazamadım ..Sevgilicimle savaşırken sanırım yanlış bi hareket yaptı tutuldu kaldı boynuuu sona krem sürüp ovaladım bu seferde krem bana alerjı yaptı ellerım haşlanmış gibi oldu şiştii akşam onunla ugrastım durdum annem soguk suya tut sonra bepanten krem sürüp eldiven tak dedı kırmızılık gitti şimdi cok sukur amaa çatlak çatlak duruo ve şiş elim yüzüklerimi takamaadımm çıplak gibi hissediom kendimii
günaydın kızcelerııımm öperim herkeesii
Allah analı babalı büyütsün bebişi gülbikiiimmm cok tatlı maşallaaahhhhdün akşam yazcaktım ama ellerim şiştii yazamadım ..Sevgilicimle savaşırken sanırım yanlış bi hareket yaptı tutuldu kaldı boynuuu sona krem sürüp ovaladım bu seferde krem bana alerjı yaptı ellerım haşlanmış gibi oldu şiştii akşam onunla ugrastım durdum annem soguk suya tut sonra bepanten krem sürüp eldiven tak dedı kırmızılık gitti şimdi cok sukur amaa çatlak çatlak duruo ve şiş elim yüzüklerimi takamaadımm çıplak gibi hissediom kendimii
adamı ürkütme bnce
bence dört mevsim gidilecek yer. biz yeşil halini de merak ediyoruz baharda kaçamak yapabiliriz, borçları kapatabilirsek
evet canım. 1 aralıkta evlendim :)
abant büyük otel e gittik canım. çok güzeldi :)))
inşallah gidersiniz sizde :*
canımm geçmiş olsun çok yaa.. nazaramı geldiniz yoksaaa
Ayy kıyamam ben sana pufummm belliydi ama fazla aşktan biyerlerinize zarar vericeğiniz
O minnak ellerini yiriiimmmm seninn yiriimmmm hemencecik geçer inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?