'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

sağol canım ayırttık o da çıktı aradan :)
sıra nikah gününü almaya geldi hayırlısıyla onuda aldıkmı tamamdır.

aslııı üzülme canım, umarım kasko ödeme yapar. :26:
Allah bir kolaylık verir. kim hatalıydı, sen mi, karşı taraf mı :44:

aslııı üzülme canım, umarım kasko ödeme yapar. :26:
Allah bir kolaylık verir. kim hatalıydı, sen mi, karşı taraf mı :44:

ben çarptım.. hava cok yagıslıydı caddeler göl olur ya aynı öyle. yeterli durma mesafesi vardı ama fren yapınca araba yagıstan kaydı küüüt :18: öndeki arabaya birsey olmadı yoksa hapı yutmustum

oyaaa inanmıyorum dicektim ki abantaysanız abant büyük otele gitmişsinizdir bizde sevgilicikle asker dönüşü oraya gitmeyi düşünüyoruz acaip güzel bir görüntüsü var ünideyken abanta gittiğimzde çok beğenmiştim otelden memnun kaldınzmı

ben çarptım.. hava cok yagıslıydı caddeler göl olur ya aynı öyle. yeterli durma mesafesi vardı ama fren yapınca araba yagıstan kaydı küüüt :18: öndeki arabaya birsey olmadı yoksa hapı yutmustum

çok şükür öndekine birşey olmamış.tabiki canınıza da birşey olmadığına şükür.
büyük bir hata değil ki bu canım, kaygan zemin sonuçta senden kaynaklı değil. inşallah öder kasko. aman bunu da ödemeyecekse ne güne kasko ödenir bu araçlara

canım geçmiş olsun ya..
inşallah kasko karşılar tatlım

amin evet binlerce kez sükürler olsun.

inşallah karşılar ya. maddi anlamda o kadar sıkıstım ki. maasımı direkt karta yatırıyorum. koca ayı 50 lira gibi bir miktarla gecirmeye calısıyom. 3 gr altın yaptım ona da dokunmamaya calısıyom

canım ben memnun kaldım. hatta bir daha gidersek gene o otele gideriz dedik kendi aramızda. ama taksim otel de güzeldi, kocaman bir yer orası da göl kenarı.
diğerlerini tavsiye etmem.
bizim otel için mesela aksilikler vardı ama insanın evinde bile olacak şeylerdi.
mesela ilk gece sineklik tam oturmadığı için sürekli çarptı, insanlar rahatsız olacak diye üzüntüden harap oldum :26: sabah söyledik yaptılar.
ertesi gün ben lavabonun tıpasını tıkamıştım ama bir daha açamadım. bendeki nasıl bir kuvvetse onu da hemen yaptılar.
yani bu tarz her zaman her yerde olabilecek aksaklıklar vardı ama sonuçta bildirildiği taktirde anında yapıyorlardı. o yüzden memnun kaldık
personel ilgisi çok güzeldi. yemekler çok güzel. tıka basa ye kilo al
çok büyük bir beklenti içerisinde olmadığımız için otelden memnun kalmış da olabiliriz. benim de onun da ilk otelde tatilimiz olduğu için

abant gölü zaten bir muhteşemdi, kesinlikle dört mevsim gidilebilecekk bir yer. göl etrafında dolaşmak, ata binmek, fotoğraf çekmek mükemmelll
sadece balayında 480 fotoğraf çekmişiz

ay döndüğümüze bir kez daha pişman oldum :26:

oyyy kuzum benim ya

nisanda gidilir mi acaba :26: bende cok severim göl kenarı yerleri bana korku filmi senaryolarını hatırlatır. gizemli askıma böyle diyorum cocuk yakında benle evlenmekten vazgececek

...anlamadım

çokkk geçmiş olsun canım kasko karşılar merak etme

hayırlı olsun canım yeni evlendin galiba...nereye gittiniz bakimmmm:44::44:bende nişanlımla bir kaçamak abanta gitmek istiyorum ama evdekilere ne derim bilmiyom:44::44:

oyyy kuzum benim ya

nisanda gidilir mi acaba :26: bende cok severim göl kenarı yerleri bana korku filmi senaryolarını hatırlatır. gizemli askıma böyle diyorum cocuk yakında benle evlenmekten vazgececek

adamı ürkütme bnce
bence dört mevsim gidilecek yer. biz yeşil halini de merak ediyoruz baharda kaçamak yapabiliriz, borçları kapatabilirsek

engineerelif

hayırlı olsun canım yeni evlendin galiba...nereye gittiniz bakimmmmbende nişanlımla bir kaçamak abanta gitmek istiyorum ama evdekilere ne derim bilmiyom

evet canım. 1 aralıkta evlendim :)
abant büyük otel e gittik canım. çok güzeldi :)))
inşallah gidersiniz sizde :*

Son düzenleme:
günaydın kızcelerııımm öperim herkeesii

Allah analı babalı büyütsün bebişi gülbikiiimmm cok tatlı maşallaaahhhh dün akşam yazcaktım ama ellerim şiştii yazamadım ..Sevgilicimle savaşırken sanırım yanlış bi hareket yaptı tutuldu kaldı boynuuu sona krem sürüp ovaladım bu seferde krem bana alerjı yaptı ellerım haşlanmış gibi oldu şiştii akşam onunla ugrastım durdum annem soguk suya tut sonra bepanten krem sürüp eldiven tak dedı kırmızılık gitti şimdi cok sukur amaa çatlak çatlak duruo ve şiş elim yüzüklerimi takamaadımm çıplak gibi hissediom kendimii

Ayy kıyamam ben sana pufummm belliydi ama fazla aşktan biyerlerinize zarar vericeğiniz

O minnak ellerini yiriiimmmm seninn yiriimmmm hemencecik geçer inşallahh

canımm geçmiş olsun çok yaa.. nazaramı geldiniz yoksaaa

ayy allah daim etsin mutluluğunu canım benm yaaneler önereceksin bakalım biz yeni evleneceklere bu arada ben aranıza yeni katıldım mmnun oldum çiçeği burnunda yeni gelin hanım

canımm geçmiş olsun çok yaa.. nazaramı geldiniz yoksaaa

cok sagol tatlııımmm , bilmiyorumkii nolduunuu ama ikimizde kötü oldukk ben kendımı takmıorumda onun boynu fena tutulduu sırtına kdr ındı agrısı dıorum kalk doktora gıdelımm yok dıyooo 5 dk fln gecıo benım elım daha cok kızardıkca kalk puf doktora gıdelım elın ıcın dıyoo delii kendı ıcın ıstemıo gıtmeyı benı dusunuoo birbirimiz için telaşlandık durdukk ama iyileşemediikk bide dalga konusu olduuukk küçükken kungfuyaa gittiğim içiin kayınannim minicik kız oğlumuu dövvdüüü , dövv dööv sonra üzüüüllll dioo

Ayy kıyamam ben sana pufummm belliydi ama fazla aşktan biyerlerinize zarar vericeğiniz

O minnak ellerini yiriiimmmm seninn yiriimmmm hemencecik geçer inşallahh

valla kusum ya korkuorum aşkımızın şiddetiinndeenn

kızlar sizce bu nasıl ? karacanın yatak örtülü pike takımı .. ben sade seylerden hoslanıyorum. gelin yatagı için bu olur dimi ? bi yatak örtüsüne baslı basına 400 tl civarı vermek bana sacma geliyor. fikirleriniz nedir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…