'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yazdım yazım sildim:) neyse uzatmak istemiyorum.. yazdıkdan sana editleyip " sanane yorumu almak istemediğim için editledim" dieyede yazmıştım.. neyse boşver gitsin..

çok sağol canım açıklaman güzel olmuş..
kötü bir niyetle berfin söylememiş olabilir ama ilk olarak okudugunda ve beni tanımadan öyle demesi kırdı sadece geçti gitti uzatmayalım neyse...
herkesin fikrine saygı duyulur tabiki ama neyse yaa kimsenin canını sıkmaya değmezz

yazdım yazım sildim:) neyse uzatmak istemiyorum.. yazdıkdan sana editleyip " sanane yorumu almak istemediğim için editledim" dieyede yazmıştım.. neyse boşver gitsin..

berfin tamam uzatmayalımmm sanane diye bir terbiyesizlik etmedim etmem de kimseeye çok damarıma basılmadıkça m.etme ama neyse söyledin kırıldım bitti tamam gerek yok uzatmaya arkadsım...

berfin tamam uzatmayalımmm sanane diye bir terbiyesizlik etmedim etmem de kimseeye çok damarıma basılmadıkça m.etme ama neyse söyledin kırıldım bitti tamam gerek yok uzatmaya arkadsım...

edit editt

vazgeçtim:) sanane denen bi cvb almim:)

bunu seranaya anlatmaya çalıştım.. senn bana sanane dediğini yazmadım..

Kızılcıklar neyi paylaşamıyosunuz bakiiim hııı? Alırsam elime meşe sopasını çekiceğiniz var elimden

gelinciklerrr

askım evtekstilibul daki yatak örtüsünü almıs... ne kadar zaman da gecer elimize acaba umarım iyi cıkar :44:

"senin vurdugun yerde gül biter gülümmmmm"
ayy ne banal bi cümle dimi dimi pelinim

Canımm benimm:) Olsun o bile yakıştı ağzına:90:

gelinciklerrr

askım evtekstilibul daki yatak örtüsünü almıs... ne kadar zaman da gecer elimize acaba umarım iyi cıkar :44:

Hayırlı olsun kurabiyem Evtekstilibul'dan alışveriş konusunda sanırım en bilir kişi Nil'imiz. O da gelmek üzeredir, eli kulağındadır:93:

Canımm benimm:) Olsun o bile yakıştı ağzına:90:

Hayırlı olsun kurabiyem Evtekstilibul'dan alışveriş konusunda sanırım en bilir kişi Nil'imiz. O da gelmek üzeredir, eli kulağındadır:93:

tesekkur ederim tatlımm

gizemcik almıstı burdan diye hatırlıyorum onun kargosu kac gunde geldi acaba gelsin de bi sorayım

bide cumartesi gunleri teslimat yapıolarmı acaaba.. nette bişey almanın kotu yanı da bu sabrsızlanıo insan

trendyol dan babet aldım bi haftası dolcak:S gelmedi hala:S

canım trendyolda teslimat tarihi cıkıyo alırken ben ne zaman bişey alsam hep tarihte veya 1 gun once geldi...
gectimi ordaki tarihi gectiyse mail falan at

bilmiyodum. dur bakim:) saol canım:)

19 ile 26 rasıymış. gelmiş kargo evet eslim kalmış:)

Son düzenleme:
bilmiyodum. dur bakim:) saol canım:)

19 ile 26 rasıymış. gelmiş kargo evet eslim kalmış:)

rica ederim canımmm gule gule giy şimdiden

pelinim sağol canım benimmm senin yüreğinin güzelliği

çağlam rabbim güle güle kullanmanızı beraber nasip etsin amin

tesekkur ederim yagmurum.. inşallah hepimiz aldıklarımızı aynı heves ve mutlulukla sevdiceklerimizle kullanalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…