- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
Sana göre doğru olan baskası için yanlış olabilir ben müslümanlığına laf etmedim etmemde dediğim her koyun kendi bacağından asılır. Kimse ne yapmış ne arıyo bu bizi ilgilendirmez. Çift güzel bi vakit geçirmek için yer arar buna kimse karışamaz. Sana göre yanlışsa sen yapmazsın olur biter. Birbirimizin kararlarına saygı duymalıyız. Yanlışı bizi ilgilendirmez çünkü o karar vermiş. Bize sadece iyi eğlenceler demek düşer.
Sana göre doğru olan baskası için yanlış olabilir ben müslümanlığına laf etmedim etmemde dediğim her koyun kendi bacağından asılır. Kimse ne yapmış ne arıyo bu bizi ilgilendirmez. Çift güzel bi vakit geçirmek için yer arar buna kimse karışamaz. Sana göre yanlışsa sen yapmazsın olur biter. Birbirimizin kararlarına saygı duymalıyız. Yanlışı bizi ilgilendirmez çünkü o karar vermiş. Bize sadece iyi eğlenceler demek düşer.
yazdım yazım sildim:) neyse uzatmak istemiyorum.. yazdıkdan sana editleyip " sanane yorumu almak istemediğim için editledim" dieyede yazmıştım.. neyse boşver gitsin..
berfin tamam uzatmayalımmm sanane diye bir terbiyesizlik etmedim etmem de kimseeye çok damarıma basılmadıkça m.etme ama neyse söyledin kırıldım bitti tamam gerek yok uzatmaya arkadsım...
edit editt
vazgeçtim:) sanane denen bi cvb almim:)
bunu seranaya anlatmaya çalıştım.. senn bana sanane dediğini yazmadım..
Kızılcıklar neyi paylaşamıyosunuz bakiiim hııı? Alırsam elime meşe sopasını çekiceğiniz var elimden
"senin vurdugun yerde gül biter gülümmmmm"
ayy ne banal bi cümle dimi dimi pelinim
gelinciklerrr
askım evtekstilibul daki yatak örtüsünü almıs... ne kadar zaman da gecer elimize acaba umarım iyi cıkar :44:
Canımm benimm:) Olsun o bile yakıştı ağzına:90:
Hayırlı olsun kurabiyemEvtekstilibul'dan alışveriş konusunda sanırım en bilir kişi Nil'imiz. O da gelmek üzeredir, eli kulağındadır:93:
tesekkur ederim tatlımm
gizemcik almıstı burdan diye hatırlıyorum onun kargosu kac gunde geldi acaba gelsin de bi sorayım
bide cumartesi gunleri teslimat yapıolarmı acaaba.. nette bişey almanın kotu yanı da bu sabrsızlanıo insan
trendyol dan babet aldım bi haftası dolcak:S gelmedi hala:S
canım trendyolda teslimat tarihi cıkıyo alırken ben ne zaman bişey alsam hep tarihte veya 1 gun once geldi...
gectimi ordaki tarihi gectiyse mail falan at
pelin naptınız siz? yani küsmüsünüz hala.s
trendyol dan babet aldım bi haftası dolcak:S gelmedi hala:S
bilmiyodum. dur bakim:) saol canım:)
19 ile 26 rasıymış. gelmiş kargo evet eslim kalmış:)
pelinim sağol canım benimmm senin yüreğinin güzelliği
çağlam rabbim güle güle kullanmanızı beraber nasip etsin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?