bak bak ben gelmeden de arkadamdan internet alışverişi canavarı gibi konusuluo,bende bu sözlerin altında kalmadm veee bu gün bunu aldm kızlarrr:82: legolu nevresimim kalmamıs hiç biyerlerde( aşkmda bunu beğenmiş bunu alıyö dedm ayrıca çok şeker desenli tavalar aldm bu gün ykmden ama rsmleri yok şimdi evde de deilm pazar günü evde olunca çeker koyarm, mağazada dolabımda bıraktm müdürüm bile bayıldı ne süslüsün sen dio:)
evt kokoş tavalarm yakında sizlerle olucak hemde tanesi 9,95 tl (ykm karta özel)
legolu çok hoştu ama buda güzelmiş begendim cnm güle gülee kullan.tavalarıda en kısa zamanda bekliyoruz cnm
bak bak ben gelmeden de arkadamdan internet alışverişi canavarı gibi konusuluo(pelin seni bi yakalıym o maşa benm de elime geçer elbet:)),bende bu sözlerin altında kalmadm veee bu gün bunu aldm kızlarrr:82: legolu nevresimim kalmamıs hiç biyerlerde( aşkmda bunu beğenmiş bunu alıym dedm ayrıca çok şeker desenli tavalar aldm bu gün ykmden ama rsmleri yok şimdi evde de deilm pazar günü evde olunca çeker koyarm, mağazada dolabımda bıraktm müdürüm bile bayıldı ne süslüsün sen dio:)
evt kokoş tavalarm yakında sizlerle olucak hemde tanesi 9,95 tl (ykm karta özel)
Seni özledim ondan canısı
Nevresimine bayıldım kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben çıkıyorum canlarım ii akşamlarrrrrrr
bu nevresmi evmanya çeklermle aldm, bu gün şikayetvara yazdığım yorum hakkında aranmıslar lütfen şikayetinizi geri<alın istediğiniz ürünü seçin tedarik edicez dediler bide hediye göndericeklermiş bakalm
gizoş annen beğenmedi mi ki yorganlarımızı?
bu arada msj atmıssın linens deil taçın indirimi o 2.ye %50, linenste de bi alana bi bedava varmıs da ordan alıcam bişi yok:)
hoşçakal yamuurrrhafta sonu die uğramamazlık etmeee
ben çıkıyorum canlarım ii akşamlarrrrrrr
ayy çok mersiiiimoralin baya düzelmiş gibi hissediorm bize bulaştığına göre yanılmıorm dimi:))
ayy ben onlardan hediye fln istemiorm cnm siparişimi göndersinler sağ salim kafii:)bana da yollamıslar dı hediye cnmsipariş ettigim kamppanyadan yastık yollamışlardı inş sanada güzel bişiler yollarlar cnm
yarın işteyim nilcim burdayım inş.kendine ii bak canım öptümmmmmm
çok sevindm cnm biraz da biraz üzülsn bi daha yapmaya cesareti olmz, hem bizim kızımızı üzmeye hakkı yok!
ayy ben onlardan hediye fln istemiorm cnm siparişimi göndersinler sağ salim kafii:)
bana markafoni yollamıstı cnm evmanya nasıl ucuz oluyomu bende üye olsam
Ayhhh ne msjlar atıyor bir görsen mest oluyorum bildiğin
Ama şuan yaptığım sadece çektiğim acının öcünü almak... Gece yatağa yattığımda böyle sevinemeyeceğim. Aklımda bi "acaba?" kalıcak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?