'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

merhaba kızlar bugun nevresim takımı aldım beverly hills polo club tan kullanan varmı hiç aranızda birde fondü seti arıyorum ya hiç biyerde bulamadın

amin canm benim amiiiiiiin bu mübarek günde dilek kapılarımız inş.açıktır rabbim sesimizi duysun hayırlıısını nasip etsin..

bak bak ben gelmeden de arkadamdan internet alışverişi canavarı gibi konusuluo(pelin seni bi yakalıym o maşa benm de elime geçer elbet:)),bende bu sözlerin altında kalmadm veee bu gün bunu aldm kızlarrr:82: legolu nevresimim kalmamıs hiç biyerlerde( aşkmda bunu beğenmiş bunu alıym dedmayrıca çok şeker desenli tavalar aldm bu gün ykmden ama rsmleri yok şimdi evde de deilm pazar günü evde olunca çeker koyarm, mağazada dolabımda bıraktm müdürüm bile bayıldı ne süslüsün sen dio:)
evt kokoş tavalarm yakında sizlerle olucak hemde tanesi 9,95 tl (ykm karta özel)

Eklentiler

• $love.webp
    47,9 KB · Görüntüleme: 15
Son düzenleme:

legolu çok hoştu ama buda güzelmiş begendim cnm güle gülee kullan.tavalarıda en kısa zamanda bekliyoruz cnm

bu nevresmi evmanya çeklermle aldm, bu gün şikayetvara yazdığım yorum hakkında aranmıslar lütfen şikayetinizi geri<alın istediğiniz ürünü seçin tedarik edicez dediler bide hediye göndericeklermiş bakalm

gizoş annen beğenmedi mi ki yorganlarımızı?
bu arada msj atmıssın linens deil taçın indirimi o 2.ye %50, linenste de bi alana bi bedava varmıs da ordan alıcam bişi yok:)

Seni özledim ondan canısı

Nevresimine bayıldım kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bana da yollamıslar dı hediye cnm sipariş ettigim kamppanyadan yastık yollamışlardı inş sanada güzel bişiler yollarlar cnm

çok sevindm cnm biraz daha üzülsn bi daha yapmaya cesareti olmz, hem bizim kızımızı bu kdr üzmeye hakkı yok!

Son düzenleme:
bana da yollamıslar dı hediye cnm sipariş ettigim kamppanyadan yastık yollamışlardı inş sanada güzel bişiler yollarlar cnm
ayy ben onlardan hediye fln istemiorm cnm siparişimi göndersinler sağ salim kafii:)

yarın işteyim nilcim burdayım inş.kendine ii bak canım öptümmmmmm

bende tatilm ama biraz gezicim, kendine dikkat et şeker byby

çok sevindm cnm biraz da biraz üzülsn bi daha yapmaya cesareti olmz, hem bizim kızımızı üzmeye hakkı yok!

Ayhhh ne msjlar atıyor bir görsen mest oluyorum bildiğin

Ama şuan yaptığım sadece çektiğim acının öcünü almak... Gece yatağa yattığımda böyle sevinemeyeceğim. Aklımda bi "acaba?" kalıcak...

aman aman sakın haa 2 tane sipariş verdm hediye çekiyle alıorm die bi türlü göndermediler yok tedarik edilemio bilmemne ama karta hemen iade ediolar o ayrı, kesinlkle tawsiye etmiorm cnm bakma ben 2 gündür müşteri hizmetleriyle kanka oldm baya bi azar yedikten sonra yola geldiler bu son alışverişm oldu umarm gönderirler itinayla takip ediceklermiş, diğer 20tllik çekimi de hibe ediorm daha fazla uraşmıcam bu siteyle, bu nevresmi başka sitelerde bulamadığım için burdan aldm, ara ara limangoda ve markafonide de indirime girio o zmanda o renkli olan tedarik edilemeyeni alıcam

Son düzenleme:

sen evrene güvenmiomusn kii pelincm?
yada son yaptığından sonra güvenini sarsmıs olabilir, ama birlikte olduğun kişiyi de en iyi sen tanırsın, gerçekten üzüldüğünü onun da yıprandığını düşünüosan ya da hissediosan seni çok<sevio demektir bence her ne kdr yaptını tasvip etmesek de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…