'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ozaman hiç bulaşmayım bende cnm =) taç ın magazasından aldım nevresim takımı çok pahalı cnm ya o yüzden netten almam lazım digelrini

Güveniyordum!
Bana, bize bu hatayı yapana kadar... Nilim emin olamıyorum ya diyorum içkinin tesiriyle hadi onu da geçtim ben onun için meraklandım. O giderken deli gibi yağmur yağıyordu, gelirken de sabaha karşı 4'te yola çıkmış. O zamanda hava berbattı ve bu insan içkiliydi. Bu kadar mı değersizdik Allah korusun ya başına bişey gelseydi. Kafam allak bullak. Ne bu yaptığına anlam verebiliyorum ve aslında ne de anlam vermek istiyorum!
Akışına bıraktım.

İçim rahat, benim kimseden yok bir çekingem ve en başta Allah görüyor... Ortada bir yanlış varsa da affedilemez... (

için rahatsa ne mutlu sana pelincm, akışına bırakmak zordr ama yapabiliosan ne mutlu sana, hiç üzme kendini bak kaç gündür ne haldesin, bu gün yazdıklarını görünce çok mutlu oldm hatta bi daha baktm yazan lajoie mi die
başka türlüsü de yakışmıo sana, 2 gündür girip içli içli bişiler yazıp çıkman bitirdi bizi

netten al ama bekle kuzum sık sık iyi markalar indirime gidio taçın sitesi gerçekten çok pahalı yaa

valla bi gaflette bulunup verdim okadar parayı açıkcası takıma baktıkça içim acıyo brde bernardoda indirimde çok güzel şeyler vardı ya kase aldım ben de bide tuzluk biberlik falan

:90:

Canımm benim teşekkür ederim...
Sırf onun bu halini gördüğüm için mutluyum:) Beni görmek için yalvarıyor resmen.

Sen beni düşünme, iyiyim bak:))

valla bi gaflette bulunup verdim okadar parayı açıkcası takıma baktıkça içim acıyo brde bernardoda indirimde çok güzel şeyler vardı ya kase aldım ben de bide tuzluk biberlik falan

bende değerlendirdim o bernardo indirimini bulmacalı kupa takımı 2 tanede kase aldm yere göğe sığdıramıorm onları annem bakıp bakıp halime gülüo:))

bende değerlendirdim o bernardo indirimini bulmacalı kupa takımı 2 tanede kase aldm yere göğe sığdıramıorm onları annem bakıp bakıp halime gülüo:))

ne olacak bu halimiz bilmi,yorum alıyoruz birsürü acaba hepsini kullanabilecekmiyiz birde cnm fondü seti arıyorum denk geldimi sana hiç ben hiç biyerde görmedim

ne olacak bu halimiz bilmi,yorum alıyoruz birsürü acaba hepsini kullanabilecekmiyiz birde cnm fondü seti arıyorum denk geldimi sana hiç ben hiç biyerde görmedim

mudoda görmüştm cnm ama pahalıydı baya 100 küsür bişi çok fuzüli gelmişti bana daha almam gereken o kdr çok sey var ki sıra ona gelen kdr dile dşünmüştm:26:

Son düzenleme:
mudoda görmüştm cnm ama pahalıydı baya 100 küsür bişi çok fuzüli gelmişti bana daha almam gereken o kdr çok sey var ki sıra ona gelen kdr:26:

baya pahalıymıs ya ben kütahyadayken görmüştüm 20 tl di almamıştık kenarı çizik diye pişman oldum şimdi nnese rafa kaldırıyım bu düşüncemi ozaman

kullanıcam seyleri almayı düşünüorm cnm mesela artk yemek takımı kase kupa vs almam ne kdr beğensemde, kendimi frenlicem alıcagm daha 2 nevresm var toplam 6 tane olcak çok bile 2 de pike sonrada yatak döşek işlerine bi son vericem

Son düzenleme:
kullanıcam seyleri almayı düşünüorm cnm mesela artk yemek takımı kase kupa vs almam ne kdr beğensemde, kendimi frenlicem alıcagm 2 nevresm daha var toplam 6 tane olcak çok bile

bende nevresim grubuna geçtim batteniye falan filan küçük ev aletlerini almaktan vazgeçtim kuzenlerim falan hediye alacaklar herbirine bişi vericem onlar kayınvalidecimde tupper dan saklama kabı almış banaa çok begnedim hemen aldım arada kaynamasın diye çeyizciklerin arasına koydum

iyi yapmıssın cnm benm sevgilimn annesi de yemek takımı almıs bana ama hiç görmedm benm evlenmeme yakın alıcam bi model var zamanı gelnce onu alıcam smdi acele etmiorm o kdr parayı da bi anda bağlamak istemiorm açıkcaksı altın yaptm onun yeriine

Son düzenleme:

çok iyi yapmıssın cnm ya keşke bende elimde para tutabilsemde altın yapsam en çok istedigim şey ama yapamıyorum

kurabiyem? pelinim?siz nie konusmuosunuz kızlarrr

nette cıkan kitaplara falan bakıodum dalmısım kızlar :26:

bende ceyizcik almak istiyorum gelsin su 2013 :84::84:

benim kayınanniş de bir suru sey almıs kızlar yaa.. düdüklü tncere yemek takımı yatak yorgan ne arasanız var kız ceyizi gibi..

ben daha gormedim ama alalı cok olmus buyuk ihtimal zevkime hitap etmeyeen seylerdir... almazsam da ayıp olcak ben onları

şimde bide ben alıcam o kadar seyi nereye koycam arada kaldım

görmeden alma ama çağla bakarsn beğenicen seyler olur boşuna almıs olursn 2 kere, almadan biz gelinciklere göstermeleri en mantıklısı aslında :76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…