aman aman sakın haa 2 tane sipariş verdm hediye çekiyle alıorm die bi türlü göndermediler yok tedarik edilemio bilmemne ama karta hemen iade ediolar o ayrı, kesinlkle tawsiye etmiorm cnm bakma ben 2 gündür müşteri hizmetleriyle kanka oldm baya bi azar yedikten sonra yola geldiler bu son alışverişm oldu umarm gönderirler itinayla takip ediceklermiş, diğer 20tllik çekimi ze hibe ediorm daha fazla uraşmıcam bu siteyle, bu nevresmi başka sitelerde bulamadığım için burdan aldm, ara ara limangoda ve markafonide de indirime girio o zmanda o renkli olan tedarik edilemeyeni alıcam
sen evrene güvenmiomusn kii pelincm?
yada son yaptığından sonra güvenini sarsmıs olabilir, ama birlikte olduğun kişiyi de en iyi sen tanırsın, gerçekten üzüldüğünü onun da yıprandığını düşünüosan ya da hissediosan seni çok<sevio demektir bence her ne kdr yaptını tasvip etmesek de..
ozaman hiç bulaşmayım bende cnm =) taç ın magazasından aldım nevresim takımı çok pahalı cnm ya o yüzden netten almam lazım digelrini
netten al ama bekle kuzum sık sık iyi markalar indirime gidio taçın sitesi gerçekten çok pahalı yaa
için rahatsa ne mutlu sana pelincm, akışına bırakmak zordr ama yapabiliosan ne mutlu sana, hiç üzme kendini bak kaç gündür ne haldesin, bu gün yazdıklarını görünce çok mutlu oldm hatta bi daha baktm yazan lajoie mi die
başka türlüsü de yakışmıo sana, 2 gündür girip içli içli bişiler yazıp çıkman bitirdi bizi
valla bi gaflette bulunup verdim okadar parayı açıkcası takıma baktıkça içim acıyobrde bernardoda indirimde çok güzel şeyler vardı ya kase aldım ben de bide tuzluk biberlik falan
bende değerlendirdim o bernardo indirimini bulmacalı kupa takımı 2 tanede kase aldm yere göğe sığdıramıorm onları annem bakıp bakıp halime gülüo:))
ne olacak bu halimiz bilmi,yorum alıyoruz birsürü acaba hepsini kullanabilecekmiyizbirde cnm fondü seti arıyorum denk geldimi sana hiç ben hiç biyerde görmedim
mudoda görmüştm cnm ama pahalıydı baya 100 küsür bişi çok fuzüli gelmişti bana daha almam gereken o kdr çok sey var ki sıra ona gelen kdr:26:
kullanıcam seyleri almayı düşünüorm cnm mesela artk yemek takımı kase kupa vs almam ne kdr beğensemde, kendimi frenlicem alıcagm 2 nevresm daha var toplam 6 tane olcak çok bile
iyi yapmıssın cnm benm sevgilimn annesi de yemek takımı almıs bana ama hiç görmedm benm evlenmeme yakın alıcam bi model var zamanı gelnce onu alıcam smdi acele etmiorm o kdr parayı da bi anda bağlamak istemiorm açıkcaksı altın yaptm onun yeriine
neyse kızlar çıkıyorum ben yemege gidiyoruz kuzucugumlagörüşmek üzeree
kurabiyem? pelinim?siz nie konusmuosunuz kızlarrr
kurabiyem? pelinim?siz nie konusmuosunuz kızlarrr
nette cıkan kitaplara falan bakıodum dalmısım kızlar :26:
bende ceyizcik almak istiyorum gelsin su 2013 :84::84:
benim kayınanniş de bir suru sey almıs kızlar yaa.. düdüklü tncere yemek takımı yatak yorgan ne arasanız var kız ceyizi gibi..
ben daha gormedim ama alalı cok olmus buyuk ihtimal zevkime hitap etmeyeen seylerdir... almazsam da ayıp olcak ben onları
şimde bide ben alıcam o kadar seyi nereye koycamarada kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?