merhaba hosgeldin
Hayırlısı ne ise o olsun şimdiden :123::123::123:
hoşgeldin canım
hayırlı olsun allah tamamına erdirsin :)
benim de haziran da düğün
Hoş geldin hayırlısı olsun canım
Benimde sandık içi sarılırken öyleyim. Geçen beyaz eşya bakalım dedi aşkım avmde yemek yerken gittik beyaz eşyaya baktık. bana sarılıp üzülme artık dedi gözlerim doldu resmen. Onunda çok yıprandığının farkındayım ama kendimi tutamıyorum maalesef.
Bizde tavırlarıyla yapıyor sonra emreder usulde konuşuyor. Zaten kocası ararsa konuşuyor veya ben ararsam yoksa pek konuştuğumuz söylenemez. Konuşmalarımızda belli oğlumdan ayrılmayacaksın, onu üzmeyeceksin, onu mutlu edeceksin. HEnüz onunla gelin kayınvalide gibi bir kere bile konuşmadık.
bak canım zaten burdan belli direk ilişkinize karışıyo yok oğlumdan ayrılmayacaksın onu üzmeyeceksin falan
nasıl bi insan olduğu belli sakın kendini ezdirme ilişkinize karışmasına da izin verme
yoksa o öyle gider artık
sözlünü al karşına anlat herşeyi o konuşsun annesiyle
belki şu an senin onunla konuşman uygun olmaz ama
sözlün konuşabilir
sen hiç canını sıkma üzülme
ne arkadaşlar var kayınvalidem herşeyime karışıyo
istediğimi alamadım edemedim diye elbise alınacak kv gelmiyo mu daha iyi
kendin gönlünce alırsın
hem herkes konuşur zaten kv diğer türlü olsa konuşacak yine bişey bulurlar sen üzülme yeter ki
Zaten anlamıyorum ne yapmaya çalıştığını bir anlasam ona göre davranacağım.
Benim söylememe gerek kalmadı babası eşini susturdu. Kızımız yoktu Allahın izniyle ben gelin değil kızımı buldum. İnanıyorum o mutlu eder, yeterki oğlumuz ve sen onu üzme
Merhaba canlarımmm, nasılsınızz? Umarım herkes çok iyidir :)
Çok geçmişe gidemedim özgemin kayınannişi ameliyat olmuş galiba çok çook geçmişler olsun tatlımmm...
Bugune kadar hep yanımdaydınız... İlk bu topicte basladı serüvenimiz, sonra güzel arkadaslıklar, mesafeleri aşan dostluklar kazandık her birimiz. Bana böylesi güzel duyguları yaşattığınız için çok teşekkür ederimmm...
Allah nasip ederse 22.12.12'de nişanlanıyorum bende...hazırlıklar tatlı telaşlar derken koşturmayla geçiyor gunler. Ne güzel bi duyguymuş hele o yuzuk parmagıma girdiği anda neler hissederim bilmiyorumm
Çok kolay olmadı ama başardık sonunda işte bizim savaşçı ruhumuz
Herkes çok mutlu olsunn...
tşk ederim inşaallah hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun rabbim hiç birimizi girdiğimiz bu yolda utandırmasın amin
çok tşk ederim hepimizinkini tamamına erdirsin rabbim tez zamanda hayırlısı ile
haziran ayı bu sene patlamış yer kalmamış diyorlar hiçbir yerde ramazan sebebi ile
selam kızlar...
Önce bi çekindim topiğe katılsam mı katılmasam mı diye.. 2013 gelini olamam heralde Sevgilim bile yok hayırlısı artık
bu işler hic belli olmaz
hosgeldin
selam kızlar...
Önce bi çekindim topiğe katılsam mı katılmasam mı diye.. 2013 gelini olamam heralde Sevgilim bile yok hayırlısı artık
öyle elbette...hoşbulduk canım... Sizler gelincik mi olceniz şindi 2013 Allah izin verirse
Hoş geldin hayırlısı olsun canım
Benimde sandık içi sarılırken öyleyim. Geçen beyaz eşya bakalım dedi aşkım avmde yemek yerken gittik beyaz eşyaya baktık. bana sarılıp üzülme artık dedi gözlerim doldu resmen. Onunda çok yıprandığının farkındayım ama kendimi tutamıyorum maalesef.
bak canım zaten burdan belli direk ilişkinize karışıyo yok oğlumdan ayrılmayacaksın onu üzmeyeceksin falan
nasıl bi insan olduğu belli sakın kendini ezdirme ilişkinize karışmasına da izin verme
yoksa o öyle gider artık
sözlünü al karşına anlat herşeyi o konuşsun annesiyle
belki şu an senin onunla konuşman uygun olmaz ama
sözlün konuşabilir
sen hiç canını sıkma üzülme
ne arkadaşlar var kayınvalidem herşeyime karışıyo
istediğimi alamadım edemedim diye elbise alınacak kv gelmiyo mu daha iyi
kendin gönlünce alırsın
hem herkes konuşur zaten kv diğer türlü olsa konuşacak yine bişey bulurlar sen üzülme yeter ki
ÇEvrem bir sussa bu kadar etkilenmeyeceğim ama annemi, ailemi bu konuda üzgün görünce bende takmak zorunda kalıyorum. Dertlerimle sıktım sizi kusura bakmayın bu sebeple gelmek istemiyorum bu sıralar gruba
helal olsun kp..
dinsizin hakkından imansız gelir.
---------
oğlunu seninle paylaşamıyor kıskanıyor bencehele tek oğlansa. erkek annelerinde bu oluyor
Valla kayınpeder o konuda çok iyi her hafta arayıp halimi hatrımı sorar.Ailemi yine arar bu yüzden seviyorum onu gerçekten hatta baba diyemem diye düşünmüştüm ama söyleyebiliyorum.
O varken kayınvalide sesini çıkarmıyor bu sebeple ve 2 oğlu var abisi evlenmedi ben küçük oğluyla evleniyorum. Bu ilk başta rahatsız etmişti sonra alıştı.Söylediğin gibi sanırım oğlunu benimle paylaşmak istemiyor.
Çok mutlu olucaksınn çokkk ve bizler hep yanında oluıcaz bedenen olamadığımızda kalben yanıbaşında olucaz çünkü sen çok ama çok değerlisin bizim için
hoşbulduk canım...Aynen öyle işte bakalım hayırlısı artık...selam canım :)
iyi yapmışsın hoş geldin :)
kısmet nasip bu işler belli olmaz bakarsın bizlerden önce evleniverirsn :)
hayırlısı
hayırlısı ise evettttttttttt:123::123::123::123:
aynen öyle canım biz çok olduk o yüzden yerimizi falan ayırttık
bizim iki düğün olacak benim olduğum yerde kolay bulmuştuk ama
nişanlımın olduğu şehirde sadece boş bir gün vardı öyle bulabildik
eğer sizin de haziranda olacaksa biraz acele edin :)
dediğin gibi ramazan nedeniyle bu sene mayıs haziran patladı :)
ÇEvrem bir sussa bu kadar etkilenmeyeceğim ama annemi, ailemi bu konuda üzgün görünce bende takmak zorunda kalıyorum. Dertlerimle sıktım sizi kusura bakmayın bu sebeple gelmek istemiyorum bu sıralar gruba
Valla kayınpeder o konuda çok iyi her hafta arayıp halimi hatrımı sorar.Ailemi yine arar bu yüzden seviyorum onu gerçekten hatta baba diyemem diye düşünmüştüm ama söyleyebiliyorum.
O varken kayınvalide sesini çıkarmıyor bu sebeple ve 2 oğlu var abisi evlenmedi ben küçük oğluyla evleniyorum. Bu ilk başta rahatsız etmişti sonra alıştı.Söylediğin gibi sanırım oğlunu benimle paylaşmak istemiyor.
sıkmak ne demek canım öyle şeymi olur
asıl böyle zamanlar da gel buraya konuş paylaş dertleş
sen iyi ol ki ailen de mutlu olsun
kp seni çok seviyo belli ya o da kötü olsaydı
bence kv de daha alışma aşamasında emin ol herşey düzelir
sen sözlünle aranı iyi tut sen onunla mutlu olduktan sonra herşey düzelir emin ol
12.12.12 çılgınlıgı yaptınız mı kızlaryoksa sizin nikahlar 2013 de mi
o tarihte evlensem niye dügünü 2013 erteleyeyimalır kocamı otururum evimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?