'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

merhaba hosgeldin

Hayırlısı ne ise o olsun şimdiden :123::123::123:

tşk ederim inşaallah hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun rabbim hiç birimizi girdiğimiz bu yolda utandırmasın amin

hoşgeldin canım
hayırlı olsun allah tamamına erdirsin :)
benim de haziran da düğün

çok tşk ederim hepimizinkini tamamına erdirsin rabbim tez zamanda hayırlısı ile
haziran ayı bu sene patlamış yer kalmamış diyorlar hiçbir yerde ramazan sebebi ile

Merhaba canlarımmm, nasılsınızz? Umarım herkes çok iyidir :)

Çok geçmişe gidemedim özgemin kayınannişi ameliyat olmuş galiba çok çook geçmişler olsun tatlımmm...

Bugune kadar hep yanımdaydınız... İlk bu topicte basladı serüvenimiz, sonra güzel arkadaslıklar, mesafeleri aşan dostluklar kazandık her birimiz. Bana böylesi güzel duyguları yaşattığınız için çok teşekkür ederimmm...

Allah nasip ederse 22.12.12'de nişanlanıyorum bende... hazırlıklar tatlı telaşlar derken koşturmayla geçiyor gunler. Ne güzel bi duyguymuş hele o yuzuk parmagıma girdiği anda neler hissederim bilmiyorumm

Çok kolay olmadı ama başardık sonunda işte bizim savaşçı ruhumuz

Herkes çok mutlu olsunn...

helal olsun kp..

dinsizin hakkından imansız gelir.

---------

oğlunu seninle paylaşamıyor kıskanıyor bence hele tek oğlansa. erkek annelerinde bu oluyor

Çok mutlu olucaksınn çokkk ve bizler hep yanında oluıcaz bedenen olamadığımızda kalben yanıbaşında olucaz çünkü sen çok ama çok değerlisin bizim için

Son düzenleme:

aynen öyle canım biz çok olduk o yüzden yerimizi falan ayırttık
bizim iki düğün olacak benim olduğum yerde kolay bulmuştuk ama
nişanlımın olduğu şehirde sadece boş bir gün vardı öyle bulabildik
eğer sizin de haziranda olacaksa biraz acele edin :)
dediğin gibi ramazan nedeniyle bu sene mayıs haziran patladı :)

selam kızlar...
Önce bi çekindim topiğe katılsam mı katılmasam mı diye.. 2013 gelini olamam heralde Sevgilim bile yok hayırlısı artık

Çok mutlu olucaksınn çokkk ve bizler hep yanında oluıcaz bedenen olamadığımızda kalben yanıbaşında olucaz çünkü sen çok ama çok değerlisin bizim için

Biliyorum kii hiç şüphem yok bundan gülimiimmm benimmm Sizdee benim için çoook değerlisiniz kuzummmm İyi ki varsınızz

canım 2 düğün güzel ama zor olur herhalde
nerelerde olacak mesela
sen nerdesin nişanlın nerede
ama şanslısın 2 kere heycean yaşayacaksın
tecrübe etmiş olacaksın
ben mesela nişan cd sini izlerken baktımda ne kadar telaşlıım,tecrübesizim düğünde inşaallah daha ılımlı saha sakin lucam diyorum kendime bakalım bilmiorum artık:)

12.12.12 çılgınlıgı yaptınız mı kızlar yoksa sizin nikahlar 2013 de mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…