'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

evet canım artık zor mu kolay mı şu an hiç bişey hissetmiyorum yaaa
ben uşaktayım nişanlım mersinli
22 kına 23 düğün uşakta olacak
27 sinde de mersinde düğün olacak
ama mesafe çok uzak yani mecbur kaldık böyle
bende nişanda o kadar tecrübesizdim ki yani keşkelerim çok oldu yaa
heyecandan müzik falan bile ayarlamamışım
hiç sevmediğim bi şarkı çalmıştı
ama umarım düğünümüz de böyle olmaz

gel buraya dertler paylasıkca hafifler. hepimiz aynı seyleri yasamasak da bir sekilde benzer seyler yasıyor.

aynen paylasmak istemiyor. ben bunu kv demde gözlemledim..diger erkek annelerinde de. zamanla senin varlıgına da alısacak..

peliminotamm nasıl duygulandım ve mutlu oldum anlatamam... çok ama çok mutlu olucaksın bunu sonuna kadar hakediyorsun canım..tüm güzellikler seninle olsun.biz hep yanındayız

çok çok tebrik ediyorummm çoooook mutlu ol darısı benim başıma artık

Canım benim yaa gerçekten evlenecek zamanda şeytan heryere giriyo

peliminotamm nasıl duygulandım ve mutlu oldum anlatamam... çok ama çok mutlu olucaksın bunu sonuna kadar hakediyorsun canım..tüm güzellikler seninle olsun.biz hep yanındayız
Kıyamam ki sana Ezgim benimm canıımmmmm Çok sağ ol bitanemm Allah bugunleri sana da gostersin çok başka bi duygu çoook...
İyi ki varsınız canııımmmmm
çok çok tebrik ediyorummm çoooook mutlu ol darısı benim başıma artık

Teşekkür ederim canım benim sağ ol, evet evet darısı başınaaa

Değmesin size nazar Değmesin !!!

Canımın için çoookk ama çokkk mutlu oldum.. İnşaAllah içindeki bu heycanlar ömrün(üz) boyunca sürer..

İnan sen herşeyin enn iyisine layıksın... Mutlu ol pelinimmmmmmmmmmm Çokkk mutlu olunnn ...
:123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…