'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yaaa arkadaşlar bişi sorabilir miyim :44:
Bizim düğün 27 nisanda salonu tuttuk ama nikah işlemlerine başlamadık Bi kere aramıştım belediyeyi ocakta gelin dedi telefona çıkan adam
Umarım başından savmak için söylememiştir Bide yer istediğimiz tarih kalmazsa :26: Altı ay önce alabiliyomuşuz ama daha önce gelsek olmaz mı dedim yok dedi :26: Sizde daha almadınız değil mi Bide işlemleri yaparken 2 kişi aynı anda mı gidiyo Rapor için işlemler için ne kadar para veriyoruz bu konularda fikri olan var mı?

Bakalım ben neler yaşacağım... canım 1 ay sonra geliyor 4 ay içinde herşeyi yapacağız edeceğiz Allah yardımcımız olsun

Valla benim dedemler de ev aldılar... sahibi bi yapıştırmış kı anam kaç saat uğraştık sökmek için canımız çıktı.. kailtesiz kullanınca öyle oluyor mallesef

ohh maşallah topik aşkkkklaaa dolmuş taşmışşş

Sibelcim gözünaydınnn darısı tüm şafak sayanların başına, Nuraycığım da sayıyor bildiğim kadarıyla, tabiki Çağla ve Giz de hepiciğiniz kavuşun inşallah zaman çabuk geçsin

esila hoşgeldin canım aramızaaa benim dugunm de haziranda... kac haziran seninkisi?hazırlıklar ne alemde?

plumcım bende oyle duydum sanırım ocaktan önce alınmıyormus 2013 için... defter acılmamıs diyorlar ama subat ayı icin falan alan arkadaslar oldu diye biliorum...

belki daha sonraki aylar icin 2013 un beklenmesi gerekiyordur ya da belediyeden belediyeye değişio... telefon etmek yerine bizzat gidip sormak lazım aslında

kızlar ya ben bu aralar çok yorgun düşüyom her yanım çok ağrıyo
hayatımda hiç vitamin hapı falan almadım acaba alsam mı bu aralar

özgeeeeee bence almalısın, hap olarak tüketmek istemiyorsan da meyve tüketmeye bak canım...
aynı sorun bende de var. sanırım hava değişimlerinden de kaynaklı bu durum.
ellerim şişiyor, eklemlerim sızlıyor, 7buçuk saat uyumama rağmen yataktan vinç yardımı ile kalktım
bunlar hastalık habercisi

(öğleden önce yazmıştım yollamayı unutmuşum, bu da bunama habercisi olsa gerek )

oya yaaaaaa

sen çok yaşa emi......

yine kırdın beni

ya her 2 dk ya bi nick ve sifre giriyorummm...ne biçim iş bu yaa...hem calısıp hem suraya bakıyoruz....iyice sogudum bu yzden .....işe bakıyorum 2 dk snra buraya bakıyorum tekrar gir sifre cart curttt...isyeeaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

aynennnnnnn..

dün ben de cok oldu.. söyleyecektim hatta. önceden bu kadar değildi ya

Neden tekrar şifre istiyor ki çağla? çıkış mı yapıyorsun her seferinde???

burası amma aşk dolu bi topik oldu yaaa yakında her yanımızdan kalpler fışkıracak

ohh bikaç doz aşk aldımm bomba gibiyim şimdik
çağlakuşumm benim sen enişteye sürpriz mi hazırlıyosunnn güzel fikirler bulursam haber veririm canım geçmişe çok bakamdım ondan ancak yazıyorum

Neden tekrar şifre istiyor ki çağla? çıkış mı yapıyorsun her seferinde???

hayır canım cıkıs yapmıyorum...kendisi cıkıyo bi süre sonra....ya tmm da eskiden 10 dk gibi bişeydi bu süre...on dk foruma bakmazsan cıkıyodun....tekrar sifre giriyodun...ama şimdi 2 dk ya bi....ee ben hiç mi işe bakmıcam...hem işe hem buraya bakıyorum...2 çizik atıyorum buraya dönüyorum tekrar gir şifre....offf offfff

çok yaşa oya ya ben de güldüm sayende
ben biraz cinsim meyve hiiiç sevmiyorum ya bizimkiler zorla tıkmaya çalışıyolar boğazıma ama yok yani sevmiyom
mandalina yerim belki bi tane zorlarlarsa
hap daha mantıklı gibi sanki, gerçi hap da içmeyi sevmem

ohh bikaç doz aşk aldımm bomba gibiyim şimdik
çağlakuşumm benim sen enişteye sürpriz mi hazırlıyosunnn güzel fikirler bulursam haber veririm canım geçmişe çok bakamdım ondan ancak yazıyorum

evet bebikommmm sürpriz hazırlıkları içerisindeyim ömr-ü baharımaaa

aklına orijinal bişi gelirse hemen paylas benimleee

ama mecbursunnnnnn .. make your choose

şirketin kendinden kaynaklanıyor o zaman o demi bende öyle bişey yok pc yi hazırda beklete yapınca hiç şifre falan bile girmiyorum çıkmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…