hakkaten nasıl bi sacmalıktır....valla cok iyi anlıyorum yeri geliyo anne - babama öle sinir oluyorum ki...önemsemiyolar gibi geliyo bazı seylerii..yavastan yavastan....cok zoruma gidiyo...kayınvalidemden bahsetmek bile istemiyorum o derece yani...bu arada tanıdık falan boş iş...tanıdıkla mobilyacıya gittik...adam dalga gecer gibi indirim yaptı...yani tanıdıkla olmuyo...tepe home a gittik kampanyalı ürünlerden begendik aldık...beyazesyada falan kız tanıdık degildi ama öle bi indirim yaptı ki bana...insan olanla karsılastırsın Allahım...kimseden fayda yok bu devirde
Taze gelinimm Maşallahhh
Allahımm nasip ederseee 2013'ün gelinciklerine üyeyimmm
benide kabul edinn nüfeeennn
upppsss acaba çok mu sürdüler silikonu :26:
silikon kolay çıkar çünküveya başka yapıştırıcı kullandılar
mügeciğim demek ki napıyoruz direk dolaba sürmüyormuşuzbende evdeki hazır dolap örtülerini silikonlamayı planlamıştım. ama azar azar sürülebilir sanki, birer damla köşelere :44:
selam bende hazıranda evlencem daha altı ay var
kızlar ya ben bu aralar çok yorgun düşüyom her yanım çok ağrıyo
hayatımda hiç vitamin hapı falan almadım acaba alsam mı bu aralar
özgeeeeee bence almalısın, hap olarak tüketmek istemiyorsan da meyve tüketmeye bak canım...
aynı sorun bende de var. sanırım hava değişimlerinden de kaynaklı bu durum.
ellerim şişiyor, eklemlerim sızlıyor, 7buçuk saat uyumama rağmen yataktan vinç yardımı ile kalktım
bunlar hastalık habercisi
(öğleden önce yazmıştım yollamayı unutmuşum, bu da bunama habercisi olsa gerek)
ya her 2 dk ya bi nick ve sifre giriyorummm...ne biçim iş bu yaa...hem calısıp hem suraya bakıyoruz....iyice sogudum bu yzden .....işe bakıyorum 2 dk snra buraya bakıyorum tekrar gir sifre cart curttt...isyeeaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aynennnnnnn..
dün ben de cok oldu.. söyleyecektim hatta. önceden bu kadar değildi ya
ya her 2 dk ya bi nick ve sifre giriyorummm...ne biçim iş bu yaa...hem calısıp hem suraya bakıyoruz....iyice sogudum bu yzden .....işe bakıyorum 2 dk snra buraya bakıyorum tekrar gir sifre cart curttt...isyeeaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
burası amma aşk dolu bi topik oldu yaaayakında her yanımızdan kalpler fışkıracak
Neden tekrar şifre istiyor ki çağla? çıkış mı yapıyorsun her seferinde???
ohh bikaç doz aşk aldımm bomba gibiyim şimdik
çağlakuşumm benim sen enişteye sürpriz mi hazırlıyosunnn güzel fikirler bulursam haber veririm canım geçmişe çok bakamdım ondan ancak yazıyorum
çok yaşa oya yaben de güldüm sayende
ben biraz cinsim meyve hiiiç sevmiyorum yabizimkiler zorla tıkmaya çalışıyolar boğazıma ama yok yani sevmiyom
mandalina yerim belki bi tane zorlarlarsa
hap daha mantıklı gibi sanki, gerçi hap da içmeyi sevmem
hayır canım cıkıs yapmıyorum...kendisi cıkıyo bi süre sonra....ya tmm da eskiden 10 dk gibi bişeydi bu süre...on dk foruma bakmazsan cıkıyodun....tekrar sifre giriyodun...ama şimdi 2 dk ya bi....ee ben hiç mi işe bakmıcam...hem işe hem buraya bakıyorum...2 çizik atıyorum buraya dönüyorum tekrar gir şifre....offf offfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?