çok yaşa oya yaben de güldüm sayende
ben biraz cinsim meyve hiiiç sevmiyorum yabizimkiler zorla tıkmaya çalışıyolar boğazıma ama yok yani sevmiyom
mandalina yerim belki bi tane zorlarlarsa
hap daha mantıklı gibi sanki, gerçi hap da içmeyi sevmem
şirketin kendinden kaynaklanıyor o zaman o demi bende öyle bişey yok pc yi hazırda beklete yapınca hiç şifre falan bile girmiyorum çıkmıyor
niye çıkış yapıyor site size söyliyeyim şekerler, burası ilgi ve alaka bekleyen bir site. burayla ilgileniyorsanız burası, hem iş hem kk yok :89::89:
şakayı bırakayım ben giriş yaparken yandaki kutucuğu tıklayınca bir hafta siteden atmıyor beni, atsın bak ne oluyorcuma günleri çıkış alıyorum birtek
özgeee sulandırılan c vitaminlerinden almeyve suyu gibi (ckkk o kadar değil ama idare eder)
Aslı beni komikler arasına sen mi aday gösterdin yavrum? hayır en son baktığımda bir oycuğum bilem yoktu. sonunda kendüme oy vericem
amy ödüllerine aday gösterilmiş gibi oldum dedim, ama törenden eli boş dönen amycileri hiç düşünmemiştim :83::83::83:
Kazene mj yazıyorum, 2012 kk'nın en salak üyesi, adayı olarak beni koysun
''oya amy ne?'' deyip beni bozmadınız ya en iyi arkadaşlarım sizlersiniz
amy= grammy imiş
:44::44::44::44:
şirketle ilgili olamaz ki..
önceden bende de bu sorun yoktu .. çağlanın dediği gibi 2 dk gecsin sifre girisi istiyor sayfa.
sürekli yenile de yapamam ya.:26::26:
Hoşgeldinizmerhabalaaar,
bende 2013 geliniyiiim , nişanlımın askerlik günlerini de burda geçirmiştim
vee 18 mayıs 2013 de evleniyoruum
Ama ben gelinlikle ilgili fikir istiomm
Ama ben gelinlikle ilgili fikir istiomm
vücudun nasıl _
prenses etegi kaldırır mı ?
gögüslerin büyükse straplez işkenceye dönüsür senin için
prenses etek için kalça mi küçük olmalı yoksa bel.mi?
ay bir ara yazamadım, sanrım sizin şifre olaylarınıza dil uzattığım için cezalandım
aslıımmm sağol bebeemm, senin başının altından çıktığını tahmin etmiştiiimmmm
sende benim için 1 numarasın
Bence prenses etekte kalça önemli değil kalçan görünmüy çünkü kaarıklıktan kesinlikle bel inceliği önemli Bel kalın alt kısım kabarık olmaz bence olduğundan iri gösterir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?