'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben geldiiimmmmmm..nabüyünüzzzzzzzzben mayıştım yaaa öle izliyodum sizi yazamıyodum...kocaaa bi tabakkk yemek yersem böle mayışırım tabi....hantallaştım bu ara zaten.1-2 kilo da aldım gibi:26:dikkat etmeliyimmmmm

Kızçeler fındıklar fıstıklar eniştelere yılbaşı hediyesi alııcikkkmisiniizzz?Ne aliiiciiikksiiinizzzz ?

evet bebikommmm sürpriz hazırlıkları içerisindeyim ömr-ü baharımaaa

aklına orijinal bişi gelirse hemen paylas benimleee
tamamdır bebilop :)))
Kızçeler fındıklar fıstıklar eniştelere yılbaşı hediyesi alııcikkkmisiniizzz?Ne aliiiciiikksiiinizzzz ?

canım ben almıcam yani alıcamda yılbaşı amaçlı değildi ama yılbaşı hediyesi manası yükleyebilirim bere alcam aşkitosunuma
buarada kk nın enleri demişsiniz o nekine nerden görüyosunuz:26:

ben bonibon çok severiiim :) dün de şu fotografı gördüm,

masamın üstünde dursa gidip gelip yerim hem de renkli renkli güzel durur diye düşündüm ve kendisine bugün carrefourda rastladııım ve aldımm

(çağlacım bu bayanın blogunda cupcake temalı birsürü ürün var, ben bayıldım eminim sen de çok seversin bakarsan.. özellikle mutfak askısı ve çay kutusunu düşünebilirim hatta )

ben de çağloşum gibi mayışanlardanım öyle kös kös oturuyom uykum geldi
akşam bi arkadaşıma gitçez sevdicekle.. pek gidesim yok ama kaç oldu söylüyo
temmuzda evlendi bu zamana kadar çağırmadı sanırım artık vicdan azabı çekiyo

git git . umarım kafa dengi cıkarlar. bu hafta sonu da biz gittik öyle sevdicegn evli ark.

ilk bende sen gibi istemedim. ama iyi ki gitmişim bir çene bir çene sanki benim arkadaslarım.

evlendikten sonra seve seve görüsecegim insanlar listesindeler:

Napıosun Çağlammmm?

napim gülibikimmmm sıkılıom işi de bitirdim...bakınıom öle çeyiz meyiz...doymak bilmiyom....Allahtan kredi kartım sevdicekte...yoksa bitmiştim bu sıkıntıyla limit falan kalmazdı

Özgemmmm napsak kii...hiç su içmeyince de mayışıyorum ben ve ben bugün hiççç su içmedimmm

Benim de bi dünya işim var ama yoruldum bugün çok ya yatıp uyumak istiyorum

bi gelinlik giyeyim görceniz beni de. o avatardaki gibi makyaj yapma derdindeyim genelde

Çok merak ediyorum ben seni Diğerlerini de tabi

Diğer topikteki kızlarla hepimiz gördük hatta buluştuk,bu topiktekilerin çoğunu görmedim bile ben

sıcak çikolata yaptım kendime umarım bu beni açar çağloşum
ben de su içmiyom hiç yaa ne acayip insanım meyve yemem su içmem
anca zorlarsam kendimi su içmeye çalışıyom

aslımm onlarla zaten tanışıp görüşüyoz biz sevdicekle ama kız arkadaşımla az mesafe girdi aramıza
o nedenle pek gidesim yok ama hatır için çiğ tavuk bile yenir
ne saçma laf yaaa hayatta çiğ şey yiyemem ben
aklıma geldi mesela sevdiceğimle et yapıyoruz evde (mesela antrikot) ben iyice pişmiş seviyom o az pişmiş seviyo böle içi kırmızı kırmızı ıykkkk
önce onunkini alıyoz ateşten sonra benimkini
bu gereksiz ayrıntıyı da sizle paylaşmak istedim

ya bızım hıc adetımız degıl böle yılbası sevgılıler gunu olayları kurabiyem hatta beraber bıle olamıcaaz yılbasındaa geçen senede ayrı evlerdeki son yılbaşımız olsun demiştik ama sonda olamıcaaakk 2013 gelsin geçsin bian evel istiyoorummm sadeceneeekkk suandaa bu bizim 5. yeni yıl kutlamamızz olucak bu senee ve sankı ayarlanmıs gıbı 1 sene beraber gırdık 1 sene ayrı bu sene telefondaannn geri sayım yapicaz genee yada kamera açarız birbirimizee

güle güle kullan nurayımmmmm

biliorum o bayanın blogunu tatlım... ben mutfak icin cupcake teması olayının kotasını doldurdum şimdilik, baya bir sey aldım cok bayacak mutfagımı yoksa en son cupcakeli saat aldım annem söylenmeye basladı her yeri cupcake yaptın abarttın iyice bu ne boyle diye

gülinim biz de ufak tefek bişi alcaz maddi olarak zorlamayalım birbirimizi dedik
o bana kitap alcak ama ben ona ne alcam bilmiyom belki kırmızı bi boxer alırım muzipliğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…