biz seni yiriz tatlı niyetine
ya bızım hıc adetımız degıl böle yılbası sevgılıler gunu olayları kurabiyem hatta beraber bıle olamıcaaz yılbasındaa geçen senede ayrı evlerdeki son yılbaşımız olsun demiştik ama sonda olamıcaaakk2013 gelsin geçsin bian evel istiyoorummm sadeceneeekkk suandaa bu bizim 5. yeni yıl kutlamamızz olucak bu senee ve sankı ayarlanmıs gıbı 1 sene beraber gırdık 1 sene ayrı bu sene telefondaannn geri sayım yapicaz genee yada kamera açarız birbirimizee
sıcak çikolata yaptım kendime umarım bu beni açar çağloşum
ben de su içmiyom hiç yaa ne acayip insanım meyve yemem su içmem
anca zorlarsam kendimi su içmeye çalışıyom
aslımm onlarla zaten tanışıp görüşüyoz biz sevdicekle ama kız arkadaşımla az mesafe girdi aramıza
o nedenle pek gidesim yok ama hatır için çiğ tavuk bile yenir
ne saçma laf yaaa hayatta çiğ şey yiyemem ben
aklıma geldi mesela sevdiceğimle et yapıyoruz evde (mesela antrikot) ben iyice pişmiş seviyom o az pişmiş seviyo böle içi kırmızı kırmızı ıykkkk
önce onunkini alıyoz ateşten sonra benimkini
bu gereksiz ayrıntıyı da sizle paylaşmak istedim
gülinim biz de ufak tefek bişi alcaz maddi olarak zorlamayalım birbirimizi dedik
o bana kitap alcak ama ben ona ne alcam bilmiyom belki kırmızı bi boxer alırım muzipliğine
eee artık bende bi su içimmm Özgişimmm...ama kk yı bos bırakmaya gelmiyo hemen çıkış yapıo....bakn simdi su alıp gelcem hemen...cıkcıs yapmıs olacakkkkk
çağla su içmeye gitti 15 dakika oldu gelmedibirşey mi geldi başına acaba
yoksa mjları ben geç mi görüyorum acaba
Bizim de 2. yılbaşı kutlamamız olcak kuzucumm ama tabi yan yana olamıcaz geçen sene olamamıştık ama dediğin gibi kameradan geri sayım yaparız bizdeKeşke sevdiceklerimizle olabilseydik yılbaşında
Kızlar merhabalar tekrar hepinize ben gündüz giremiyorum pek. Akşamları yakalayamıyorum sizi.. Pazartesi günü beyaz eşyalarım geldi kızlar çok mutluyum..Sizin hazırlıklarınız nasıl gidiyor?
Ben anlamlı hediyeleri daha çok seviyorum canımcım geçen sene yeni yıl yeni bi hayat olsun diye kuş hediye almıştım,ben maviş olduğum için beni temsil etsin diye de mavi almıştım adını da maviş koymuştukMeğersem kendi kuşuma koca almışım
merhaba canımm..darısı bize olsun...benim hazırlıklar durgun su an...evi tuttuk.elektrik su acılsın hızlanacak hazırlıklar....
Sagol canım amin..Benim mayısta düğün ama erkenden aldık eşyalarımızı borçlarımızı en aza indirmek için.Senin ne zamandı düğün?
benim dügün 31 ocakta canım...sen beyaz esyaları eve mi getirttin...keske bayide kalsaydı aldıgın yerde....garantisi baslamıs oluyo eve gelince:26::26:
merhaba ebru
hayırlı olsun beyaz eşyalarındevamı da peşpeşe gelir inşallah
eviniz tutuldu mu ? var mı belli yeriniz yurdunuz?
bende prenses etek ıstıorum ama yaklasık bı 3 4 kılo wermem lazım
bıde acaba fıyatları hakkında bılgınız warmı kızlar
o zaman ben prensesi hiç düşünmeyeyim mi
Bizim durumlar biraz vahim canım maddi açıdan borçlarımızı ödemek için almak zorunda kaldık vestel almıştık ondan vazcaydık başka marka almaya karar verdik izmirde bi avm den kredi kartıyla taksite böldürdük hani bekletme gibi bi şansımız yoktu biliyorum garantisi gidiyo malesef
Bizim durumlar biraz vahim canım maddi açıdan borçlarımızı ödemek için almak zorunda kaldık vestel almıştık ondan vazcaydık başka marka almaya karar verdik izmirde bi avm den kredi kartıyla taksite böldürdük hani bekletme gibi bi şansımız yoktu biliyorum garantisi gidiyo malesef
ama ama ama servis açtığı gün bir çıktı veriyor, o tarih oluyor diye biliyorum. fatura tarihi değil.
benim faturam bende değildi, çocuk zaten ona gerek yok bize bu lazım artık dedi, o kağıdı uzattı. her ürün için ayrı bir kağıt verdi.
ayrıca öyle olsa bile üzülme, çünkü mayısa 5 ay kaldı
çağlacım yaaa ben şu garanti süreçlerini hiç anlamıyorum. para verip uzatıyorlar ya tam komedi
madem 50 100 neyse fiyatı o kadar para vermeyince ekstra garantisiz oluyor da parayı verince nasıl garantili oluyor :44:
içindeki aksamlardan birine '' 50 lira fazla verdi, şunu da takalım ki +2 yıl daha uzun ömürlü olsun mu diyorlar''
çok gıcıklar çokkk. hiç uğraştırmayın bizi bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?