'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Bizim de 2. yılbaşı kutlamamız olcak kuzucumm ama tabi yan yana olamıcaz geçen sene olamamıştık ama dediğin gibi kameradan geri sayım yaparız bizde Keşke sevdiceklerimizle olabilseydik yılbaşında

eee artık bende bi su içimmm Özgişimmm...ama kk yı bos bırakmaya gelmiyo hemen çıkış yapıo....bakn simdi su alıp gelcem hemen...cıkcıs yapmıs olacakkkkk

benimki burda olmadıgı icin yılbası anlamsız gececek dondukten sonra zaten dogumgunu hepsi bir arada cıkarıcam...

Clark ın yılbasında bana sexü iç çamasırı almak gibi bi hayali vardı hep aksam onu bu seneye denk getirebilecegini söylicem nasılsa kartı bende.. onun yerine ben kendime alırım

cunku bugun ceyizime hiç öyle seyler almadıgımı fark ettim

ama böle denk gelmemiş olsaydı koleksiyonu için yeni bi parça alıcaktım gulibikçim bende ona... figür ve mini araba koleksiyonu yapıyor.. star wars dan eksik figürleri vardı onları alıcaktım ya da mini figür arabalar var onlardan sevgililer gününe artık

gülinim biz de ufak tefek bişi alcaz maddi olarak zorlamayalım birbirimizi dedik
o bana kitap alcak ama ben ona ne alcam bilmiyom belki kırmızı bi boxer alırım muzipliğine

Ben anlamlı hediyeleri daha çok seviyorum canımcım geçen sene yeni yıl yeni bi hayat olsun diye kuş hediye almıştım,ben maviş olduğum için beni temsil etsin diye de mavi almıştım adını da maviş koymuştuk Meğersem kendi kuşuma koca almışım

eee artık bende bi su içimmm Özgişimmm...ama kk yı bos bırakmaya gelmiyo hemen çıkış yapıo....bakn simdi su alıp gelcem hemen...cıkcıs yapmıs olacakkkkk

çağla su içmeye gitti 15 dakika oldu gelmedi birşey mi geldi başına acaba
yoksa mjları ben geç mi görüyorum acaba

Bizim de 2. yılbaşı kutlamamız olcak kuzucumm ama tabi yan yana olamıcaz geçen sene olamamıştık ama dediğin gibi kameradan geri sayım yaparız bizde Keşke sevdiceklerimizle olabilseydik yılbaşında

keşkeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kuzuum keşkeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Kızlar merhabalar tekrar hepinize ben gündüz giremiyorum pek. Akşamları yakalayamıyorum sizi.. Pazartesi günü beyaz eşyalarım geldi kızlar çok mutluyum.. Sizin hazırlıklarınız nasıl gidiyor?

Kızlar merhabalar tekrar hepinize ben gündüz giremiyorum pek. Akşamları yakalayamıyorum sizi.. Pazartesi günü beyaz eşyalarım geldi kızlar çok mutluyum.. Sizin hazırlıklarınız nasıl gidiyor?

merhaba canımm..darısı bize olsun...benim hazırlıklar durgun su an...evi tuttuk.elektrik su acılsın hızlanacak hazırlıklar....

hahahaha ay fenamıı olmus işte kusummm everrdiiinnn kızceeniii

merhaba canımm..darısı bize olsun...benim hazırlıklar durgun su an...evi tuttuk.elektrik su acılsın hızlanacak hazırlıklar....

Sagol canım amin..Benim mayısta düğün ama erkenden aldık eşyalarımızı borçlarımızı en aza indirmek için.Senin ne zamandı düğün?

Sagol canım amin..Benim mayısta düğün ama erkenden aldık eşyalarımızı borçlarımızı en aza indirmek için.Senin ne zamandı düğün?

benim dügün 31 ocakta canım...sen beyaz esyaları eve mi getirttin...keske bayide kalsaydı aldıgın yerde....garantisi baslamıs oluyo eve gelince:26::26:

Son düzenleme:
merhaba ebru
hayırlı olsun beyaz eşyaların devamı da peşpeşe gelir inşallah
eviniz tutuldu mu ? var mı belli yeriniz yurdunuz?

benim dügün 31 ocakta canım...sen beyaz esyaları eve mi getirttin...keske bayide kalsaydı aldıgın yerde....garantisi baslamıs oluyo eve gelince:26::26:

Bizim durumlar biraz vahim canım maddi açıdan borçlarımızı ödemek için almak zorunda kaldık vestel almıştık ondan vazcaydık başka marka almaya karar verdik izmirde bi avm den kredi kartıyla taksite böldürdük hani bekletme gibi bi şansımız yoktu biliyorum garantisi gidiyo malesef

merhaba ebru
hayırlı olsun beyaz eşyaların devamı da peşpeşe gelir inşallah
eviniz tutuldu mu ? var mı belli yeriniz yurdunuz?

Mrb Oyacım tsk ederim senide tebrik ediyorum evlilik nasıl gidiyor?Ev tutulmadı canım bizim evde beyaz eşyalar daha doğrusu aşagıda dükkana koyduk kapalı bekliyor. :18:

bende prenses etek ıstıorum ama yaklasık bı 3 4 kılo wermem lazım

bıde acaba fıyatları hakkında bılgınız warmı kızlar

Canm ben 2 haftadır dolaşıyorum kiralıycakmısın satınmı alıcaksın hazır mı alırsın özel dikim mi yaptırıcaksın Bunlar ve hangi şehirde olduğun önemli?????

o zaman ben prensesi hiç düşünmeyeyim mi

Üzerine denemeden anlayamazsın cnm inan fikrin çok değişiyo Senin istediğin model sana yakışmayabiliyo Yada istemediğin bi model sana çok güzel oluyo
Vakit buldukça gelinlikçilere girip farklı model denemeni tavsiye ederim Zaten tecrübeli bi gelinlikçi sana nasıl bi model yakışıcağını görür görmez söylüyo

ama ama ama servis açtığı gün bir çıktı veriyor, o tarih oluyor diye biliyorum. fatura tarihi değil.

benim faturam bende değildi, çocuk zaten ona gerek yok bize bu lazım artık dedi, o kağıdı uzattı. her ürün için ayrı bir kağıt verdi.
ayrıca öyle olsa bile üzülme, çünkü mayısa 5 ay kaldı

çağlacım yaaa ben şu garanti süreçlerini hiç anlamıyorum. para verip uzatıyorlar ya tam komedi
madem 50 100 neyse fiyatı o kadar para vermeyince ekstra garantisiz oluyor da parayı verince nasıl garantili oluyor :44:
içindeki aksamlardan birine '' 50 lira fazla verdi, şunu da takalım ki +2 yıl daha uzun ömürlü olsun mu diyorlar''
çok gıcıklar çokkk. hiç uğraştırmayın bizi bari

sıkma canını mecbur kalmıssın...benmde çamasır makinm öyle alındı...bi seneyi gecti alınalı ama alırken garantisini uzatmıstık zaten...bişi olmaz yaaaa.üzülme sen

oyammmm bişi anladıysam arap olayımmmm

bu arada ben cıkıyom kuzularım...hayırlı aksamlar hepinizeeeee....metroya gidicemmm simdi...metrodan evim görünüyo baka baka gidicem artıkınnnn....bitsin su yol çilesi....evime gidim artık 5 dk daöpüyom hepiniziii....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…