ama ama ama servis açtığı gün bir çıktı veriyor, o tarih oluyor diye biliyorum. fatura tarihi değil.
benim faturam bende değildi, çocuk zaten ona gerek yok bize bu lazım artık dedi, o kağıdı uzattı. her ürün için ayrı bir kağıt verdi.
ayrıca öyle olsa bile üzülme, çünkü mayısa 5 ay kaldı
çağlacım yaaa ben şu garanti süreçlerini hiç anlamıyorum. para verip uzatıyorlar ya tam komedi
madem 50 100 neyse fiyatı o kadar para vermeyince ekstra garantisiz oluyor da parayı verince nasıl garantili oluyor :44:
içindeki aksamlardan birine '' 50 lira fazla verdi, şunu da takalım ki +2 yıl daha uzun ömürlü olsun mu diyorlar''
çok gıcıklar çokkk. hiç uğraştırmayın bizi bari
sıkma canını mecbur kalmıssın...benmde çamasır makinm öyle alındı...bi seneyi gecti alınalı ama alırken garantisini uzatmıstık zaten...bişi olmaz yaaaa.üzülme sen
oyammmm bişi anladıysam arap olayımmmm
Bende kendimi 5 ay kaldı diye avutuyorum canım zaten yoksa saçma tabi açılmadı bişey olmadı garantisi nasıl gider.Sen beyaz eşyalarından memnunmusun gerçi daha yeni kullanmaya başladın :)
esila hoşgeldin canım aramızaaabenim dugunm de haziranda... kac haziran seninkisi?hazırlıklar ne alemde?
plumcım bende oyle duydum sanırım ocaktan önce alınmıyormus 2013 için... defter acılmamıs diyorlar ama subat ayı icin falan alan arkadaslar oldu diye biliorum...
belki daha sonraki aylar icin 2013 un beklenmesi gerekiyordur ya da belediyeden belediyeye değişio... telefon etmek yerine bizzat gidip sormak lazım aslında
Canm ben 2 haftadır dolaşıyorum kiralıycakmısın satınmı alıcaksın hazır mı alırsın özel dikim mi yaptırıcaksın Bunlar ve hangi şehirde olduğun önemli?????
Üzerine denemeden anlayamazsın cnm inan fikrin çok değişiyo Senin istediğin model sana yakışmayabiliyo Yada istemediğin bi model sana çok güzel oluyo
Vakit buldukça gelinlikçilere girip farklı model denemeni tavsiye ederim Zaten tecrübeli bi gelinlikçi sana nasıl bi model yakışıcağını görür görmez söylüyo
şimdilik memnunum. biliyorsundur belki benim eşyalar vestel, biraz dertliydim bu konuda
annemlerdeki buzdolabının aynısını almıştık, sonra değiştirdik bir üst modeli sanırım. gün boyu süren çık çıkkk çıkkkk sesi benim dolabımda yok çok şükürsoğutması iyi, içinde birşey olmasa da iyi buzluk kısmım dolu benim sadece, hatta bazen keşke difriz alsaydım diyorum
bulaşık makinama hayret ediyorum, çok sessiz. çok sevdim onu da. başta kurutmuyordu, hatta makina da iki üç bardağım çatladı (ya da birisi çatlattı, makinadan şüphelendim) şuan tuzunu parlatıcısını koydum, şuan iki sorun da yok. alıştık bir birimize
çamaşır makinam, ocağımda güzel. şimdilik iyi gidiyoruz yani, Allah pişman etmez inşallahaa ayrıca bizim tv de vesteldi. 3 boyutlu değil ama full hd si falan filan anlamadığımız bir ton ıvırı zıvırı var.bu zamana kadar kaç kere izledin diye sorsan topu topu bir saat anca izlemişimdir
inşallah sende sorun yaşamazsın eşyalarından
Hoşbuldum bende
Ben öZde. Ankara dayım ben. 25 yaşım.
Bir anda gittik aldık beyaz eşyayı, benip payıma düşen mutfak çeyizlikleri falan onlar hep tamam (toz bezim bile hazır =)
Ama çıkarttığımız bütçeye göre daha çok masraf var tabiki...
şimdilik memnunum. biliyorsundur belki benim eşyalar vestel, biraz dertliydim bu konuda
annemlerdeki buzdolabının aynısını almıştık, sonra değiştirdik bir üst modeli sanırım. gün boyu süren çık çıkkk çıkkkk sesi benim dolabımda yok çok şükürsoğutması iyi, içinde birşey olmasa da iyi buzluk kısmım dolu benim sadece, hatta bazen keşke difriz alsaydım diyorum
bulaşık makinama hayret ediyorum, çok sessiz. çok sevdim onu da. başta kurutmuyordu, hatta makina da iki üç bardağım çatladı (ya da birisi çatlattı, makinadan şüphelendim) şuan tuzunu parlatıcısını koydum, şuan iki sorun da yok. alıştık bir birimize
çamaşır makinam, ocağımda güzel. şimdilik iyi gidiyoruz yani, Allah pişman etmez inşallahaa ayrıca bizim tv de vesteldi. 3 boyutlu değil ama full hd si falan filan anlamadığımız bir ton ıvırı zıvırı var.bu zamana kadar kaç kere izledin diye sorsan topu topu bir saat anca izlemişimdir
inşallah sende sorun yaşamazsın eşyalarından
Çok merak ediyorum ben seniDiğerlerini de tabi
Diğer topikteki kızlarla hepimiz gördük hatta buluştuk,bu topiktekilerin çoğunu görmedim bile ben
bendee merak ediyommmmm
evet yememem gereksen diyet yapıyorsun sen yeme
Bende bendeee
bende seni merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?