Günaydın canlar günaydın size ben aşk dolu bi güne kalktım bol bol aşklandım sevdiceğim getirdi işe sizlerede aşk dolu mutlu huzurlu stressiz hayırlı işler kolay gele uyuyanlar hadi kalkın yoksa işe geç kalacaksınız
günaydınlarrr
eskiden karlı havayı hiç sevmezdim ama bu sene çok seviyorum yaaa, yağsın kar kışın geldiğini göstersin, zamanın geçtiğini göstersinnn
günaydın kızlarrrr
acil olarak b12 vitamini almam gerekiyor sanırsam.
akşam eve gittim harıl harıl tatlı ve börek yaptım (bugün misafirim var) ortalığı toparladım. bir dakika bile oturmadığım için bizimki sayıyordu içeriden.
alelacele bulaşıkları makinaya tıktım hemencecik yattım.
fark ettiniz mi? ''makinaya bulaşıkları tıktım'' çalıştırdım kelimesi yok
bu benim aklıma yatakta makina gerçekten çok sessiz yaaa diye düşünürken geldiçalıştırmazsan gerçekten sessiz oluyor
yataktan kavga dövüş (kendimle) çıktım, deterjan koydum. yattım. doğal olarak makina hala sessizevet çalıştırmadan yattım nasıl unuttum anlamıyorum :44::26:
bende merak ediyorum seni cokkkgelinlik provam olsun koycam resimleri. evleneyim evimin resimlerini de koycam sözüm var sana
evet yememem gerek
bende seni merak ediyorum
günaydın kızlarrrr
acil olarak b12 vitamini almam gerekiyor sanırsam.
akşam eve gittim harıl harıl tatlı ve börek yaptım (bugün misafirim var) ortalığı toparladım. bir dakika bile oturmadığım için bizimki sayıyordu içeriden.
alelacele bulaşıkları makinaya tıktım hemencecik yattım.
fark ettiniz mi? ''makinaya bulaşıkları tıktım'' çalıştırdım kelimesi yok
bu benim aklıma yatakta makina gerçekten çok sessiz yaaa diye düşünürken geldiçalıştırmazsan gerçekten sessiz oluyor
yataktan kavga dövüş (kendimle) çıktım, deterjan koydum. yattım. doğal olarak makina hala sessizevet çalıştırmadan yattım nasıl unuttum anlamıyorum :44::26:
kaldırılıyor diye biliyorum canımBende koyacağım inşallah sayfama resimlerimi... oraya koyulan resim kaldırılabiliyor demi???
Bu arada ben yağ oranı su oranı gösteren tartı aldım canım bugün geldi kargodan... çok sevdim valla
kaldırılıyor diye biliyorum canım
---
oyammmmmmmmmmmmmsen cok yasa emi..
unutkanlık cok feci :18::18:
untukanlık fena, neyi unuttuğunu unutmak daha fena
sana da günaydınnnn
yeni evlisin bayagı misafirin geliyor
tempoya alıstın sanırım..
oyy ben dün sevdicegime nazlandım yine .. işten evden kendimize vakit ayırabilcez mi diye
çocuk beni bırakmazsa iyi.korkma askım yapan nasıl yapıyor diyo
günaydınnnnnnnnnnnnn
ay nee güzell bigüünnnnn burayada şuan lapa lapaa kar yagıyoooo vee heycanımm doruktaaa bian öncee öğlenn ollsun
şükürlerrr olsunn belirsizliklerr içinde boğulurkenn buraya öğlenn kavusuyoruzz yazabilmekte varmışş kaderde
Günaydınn bebeklerimm
Sibelimm öğlenn olsun da kavus hemenciikkk inşallah
Aşkıımmm aşkıımmmm kavuscaz inşallah Allahın izniyle, seninle muthiş bi enerjimiz var, aynı anda dua edince kabul oluyo dualarımız kardeşöteemCumartesi olsunnn hemen hemen hemeeennn
Kızlar dün annem ve kayınannimle alışverişe çıktık. Bohçalar için ne gerekiosa aldık herşeyimiz tamam artık :)) Bugun yuzuklerimiz gelecek İstanbul'dann çok heyecanlıyımm
yapılıyor yapılmıyor değil ama ben ne kendime ne de ona zaman ayırabiliyorum. 8 buçuktan 11 e kadar mutfaktaydım. ne yaptım börek bir de tatlı. misafirden memnunum ama bu kadar sık olmamalı
bir akşam hazırlanıyorum, diğer akşam misafirlerimi ağırlıyorum.
anammmmm aklıma geldi masa örtülerim yıkanmamıştıne sericem şimcik
pastaaam ya bıde bu sabah kaza yaptı otobus e5in ortasında yürüdüüüm bu sogukta hasta olmazsam iyiii varyaa şuan ayaklarım buz kesiiikk klimanın altına iliştiiimm
:26::26::26: bence de bu kadar sık olmamalı.
yedek örtü yok muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?