'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydınlarrr
eskiden karlı havayı hiç sevmezdim ama bu sene çok seviyorum yaaa, yağsın kar kışın geldiğini göstersin, zamanın geçtiğini göstersinnn

Günaydın kızlar..
özgem hava buz yaa dondum vallaa

günaydınnnnnnnnnnnnn

ay nee güzell bigüünnnnn burayada şuan lapa lapaa kar yagıyoooo vee heycanımm doruktaaa bian öncee öğlenn ollsun
şükürlerrr olsunn belirsizliklerr içinde boğulurkenn buraya öğlenn kavusuyoruzz yazabilmekte varmışş kaderde

günaydın kızlaaarrrr havaa buuuuuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzz!! hafiften kar serpeliyooo çoook dolmasııınn yollar açııık olsun pelmiğimee kavuşiiiimmm cumartesii günüüü

ayy sabah sabah iyi güldüm oyacım ilahi yahu iyice aşk sarhoşumu oldun

canlarım siz gülün yeter ki ben her gün bir ekşınlı havadis veririm size
aşktan mıdır acaba

bende merak ediyorum seni cokkk gelinlik provam olsun koycam resimleri.evleneyim evimin resimlerini de koycamsözüm var sana

evet yememem gerek

bende seni merak ediyorum

Heyecanla bekliorum kuzummm bi an önce gelinlik provalarına başla o zaman

Evin çok güzel olucak bence çokk

Oyaaaaa Allah iyiliğini versinnn nasıl güldürdün beni sabah sabah

Bende koyacağım inşallah sayfama resimlerimi... oraya koyulan resim kaldırılabiliyor demi???

Bu arada ben yağ oranı su oranı gösteren tartı aldım canım bugün geldi kargodan... çok sevdim valla
kaldırılıyor diye biliyorum canım

---

oyammmmmmmmmmmmm sen cok yasa emi..

unutkanlık cok feci :18::18:

Günaydınn bebeklerimm

Sibelimm öğlenn olsun da kavus hemenciikkk inşallah

Aşkıımmm aşkıımmmm kavuscaz inşallah Allahın izniyle, seninle muthiş bi enerjimiz var, aynı anda dua edince kabul oluyo dualarımız kardeşöteem Cumartesi olsunnn hemen hemen hemeeennn

Kızlar dün annem ve kayınannimle alışverişe çıktık. Bohçalar için ne gerekiosa aldık herşeyimiz tamam artık :)) Bugun yuzuklerimiz gelecek İstanbul'dann çok heyecanlıyımm

untukanlık fena, neyi unuttuğunu unutmak daha fena

sana da günaydınnnn

yeni evlisin bayagı misafirin geliyor

tempoya alıstın sanırım..

oyy ben dün sevdicegime nazlandım yine .. işten evden kendimize vakit ayırabilcez mi diye

çocuk beni bırakmazsa iyi. korkma askım yapan nasıl yapıyor diyo

yapılıyor yapılmıyor değil ama ben ne kendime ne de ona zaman ayırabiliyorum. 8 buçuktan 11 e kadar mutfaktaydım. ne yaptım börek bir de tatlı. misafirden memnunum ama bu kadar sık olmamalı
bir akşam hazırlanıyorum, diğer akşam misafirlerimi ağırlıyorum.
anammmmm aklıma geldi masa örtülerim yıkanmamıştı ne sericem şimcik

Kuzum öğlen olsun da kavuş benim içinde çabuk akşam olsun ablam hastaneye yattı normal doğum istiyor yeğen gelmek istemiyor suni sancı verecekler inşallah gerek kalmaz bende akşam yeğenime kavuşım teyze olim bi kez daha

heycan dolu bekleyııs devaammm edıyoooo sabırsızzlanıyoooruuumm aşkııımmmmmm Allah dualarımızı hepp boyle ışık hızıylaa kabulll etsiiinnn

:26::26::26: bence de bu kadar sık olmamalı.

yedek örtü yok muydu

pastaaam ya bıde bu sabah kaza yaptı otobus e5in ortasında yürüdüüüm bu sogukta hasta olmazsam iyiii varyaa şuan ayaklarım buz kesiiikk klimanın altına iliştiiimm

pastaaam ya bıde bu sabah kaza yaptı otobus e5in ortasında yürüdüüüm bu sogukta hasta olmazsam iyiii varyaa şuan ayaklarım buz kesiiikk klimanın altına iliştiiimm

kıyamam sanaaaaa çiçeğimmmmmm yaaaaaaaaaaaa oyyyyyyy ben iki dk durakta zor bekledim valla yüz kaslarım dondu resmennnnn aman ayrılma ordan iyice ısın kuşummm hasta olma sakınnnn sakınnnnnnnnnnn haftasonu kutsal bir görev bekliyor seni

:26::26::26: bence de bu kadar sık olmamalı.

yedek örtü yok muydu

vardı ama o da kirli
en iyisi bir tane daha diktirteyim annemlere

aslında çaya geleceklerini sanıyordum. o yüzden örtüleri yıkamayı ertelemiştim. beyaz oldukları için biraz ekstra çaba sarfedecektim...
kiiii dün akşam 22:45 sularında kuşkafalım gelip;

--''bir çorba yaparsın yanına da börek falan koyarsın''
- nasıl yaa, kaçta gelecekler ki, Allah aşkına
-- yaa, bana sordular kaçta gelelim diye, bende akşam 7buçuk gibi iyi dedim.
(ben eve 6buçukta varıyorum,gelecek olanlardan biri zaten eve 7buçukta varıyor. bu ne demek oluyor,direk bana gelecekler ve aç gelecekler...)
- yemeğe mi gelecekler hayatım (hala sakinim, öyle gözükmeye çalışıyorum)
-- ya dedim ya işte bir çorba yaparsın, onu içeriz sonra börekleri falan yeriz. yemek olsa börekleri yiyemeyiz zaten.(herkesi kendi gibi az yiyor sanıyor)
- ama oluyor mu ki öyle? yemekse yemeğe gelecekler desene bana ama. dün de aynısını yaptın.... dırdırdırdırıdırdırdır
--e napayım öbür türlü 8 de 9 da mı gelsinler.
- evet 8 de 9 da gelsinler hayatım daha iyi.

sonuç yemeğe mi geliyorlar yoksa oturmaya mı belli değil. eve gidince çorba yapmak farz. mantı pişirmek vacip olmuş durumda.
tüm topikçe kuşkafalımı tebrik edebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…