Günaydınn bebeklerimm
Sibelimm öğlenn olsun da kavus hemenciikkk inşallah
Aşkıımmm aşkıımmmm kavuscaz inşallah Allahın izniyle, seninle muthiş bi enerjimiz var, aynı anda dua edince kabul oluyo dualarımız kardeşöteemCumartesi olsunnn hemen hemen hemeeennn
Kızlar dün annem ve kayınannimle alışverişe çıktık. Bohçalar için ne gerekiosa aldık herşeyimiz tamam artık :)) Bugun yuzuklerimiz gelecek İstanbul'dann çok heyecanlıyımm
kıyamam sanaaaaa çiçeğimmmmmm yaaaaaaaaaaaa oyyyyyyy ben iki dk durakta zor bekledim valla yüz kaslarım dondu resmennnnn aman ayrılma ordan iyice ısın kuşummm hasta olma sakınnnn sakınnnnnnnnnnnhaftasonu kutsal bir görev bekliyor seni
mavişçim hayırlı ugurlu olsun bebişiiniz inşallah darısı senin de basına canımayyy ne heyecanlısınızdır simdiii
kuşummmmmm sana tonlarca maşallahkem gözlerden korusun Allah... nasıl herseye yetişiosun hemi de bu buz havada ben totomu kaldırmaya useniorum yeaa
Abloşumun sancıları başlamış canlar ALARA bebek geliyor ama ben yanında olamıyorum bugün akşam olur mu ya ağlamak istiyorum
mavişçim hayırlı ugurlu olsun bebişiiniz inşallah darısı senin de basına canımayyy ne heyecanlısınızdır simdiii
kuşummmmmm sana tonlarca maşallahkem gözlerden korusun Allah... nasıl herseye yetişiosun hemi de bu buz havada ben totomu kaldırmaya useniorum yeaa
Abloşumun sancıları başlamış canlar ALARA bebek geliyor ama ben yanında olamıyorum bugün akşam olur mu ya ağlamak istiyorum
ayy allah analı babalı buyutsuuunnn mavişimmmm
kendıme bır ben kalmıo askımm ama napiim sevoorum ben bole yaşamayıevdeykende duramam hiç nası bi fingirdeklik varsa genimde
ay canım ya hayırlı olsunn bende istiyorum yaa daha bizimkinin doğumuna çok var ama...izin alamıyormusun kuzum?
selamlar kızlaarr lapa lapa kar vaaarrr Allah'ım yolda ve açıkta olanlara yardım etsiin
heycan dolu bekleyııs devaammm edıyoooo sabırsızzlanıyoooruuumm aşkııımmmmmmAllah dualarımızı hepp boyle ışık hızıylaa kabulll etsiiinnn
Ciddi misin bizde cumartesi çıkıcaz :26: Bana biraz bilgi verir misin neler aldınız??
Teşekkür ederim bebeklerimmm... Allah herkesin gönlüne göre versinn
limonataaaam ciciklerinizi en cici günlerde kullanın inşallaaahhep mutlu oluuuun
orda bi nuray gördümmm sankikuzum nasılsın bakalımmmmmmmmmmmmmmm
iyiyim canımm benim, sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?