'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Abloşumun sancıları başlamış canlar ALARA bebek geliyor ama ben yanında olamıyorum bugün akşam olur mu ya ağlamak istiyorum

Ciddi misin bizde cumartesi çıkıcaz :26: Bana biraz bilgi verir misin neler aldınız??

''kuşkafalı kocalara sahip yeni evliler'' adlı bir konu açmayı düşünüyorum....
sorunları buraya yazmak istemiyorum,çünkü sizleri evlilikten soğutmak istemiyorum
nereye açsam geyik sohbetine falan mı :44:

eveeeeetttt valla nişanda koltukta yatarım gene gideriiimmm çok azimliyiimm pastaaamm

bu aradaa düün nihaayeeett sporaaa başlaadık ablikoylaa bacaklarım kopuuuyyy anam nası hemen hamlıo insan yaa, kızlar göbeklerını gosterdılerr 2 bucuk ayda olmus vuhuuuuw dedııımm bizde ölee olalııımmmmm

mavişçim hayırlı ugurlu olsun bebişiiniz inşallah darısı senin de basına canım ayyy ne heyecanlısınızdır simdiii

kuşummmmmm sana tonlarca maşallah kem gözlerden korusun Allah... nasıl herseye yetişiosun hemi de bu buz havada ben totomu kaldırmaya useniorum yeaa

Evet kuzum heyecan dorukta ama ben ış yerindeyim mesai bitimini bekleyecem mecburen acaba gözleri teyzeye çeker mi benim gibi mavis olur mu:26:

Abloşumun sancıları başlamış canlar ALARA bebek geliyor ama ben yanında olamıyorum bugün akşam olur mu ya ağlamak istiyorum

ayy allah analı babalı buyutsuuunnn mavişimmmm

kendıme bır ben kalmıo askımm ama napiim sevoorum ben bole yaşamayı evdeykende duramam hiç nası bi fingirdeklik varsa genimde

ay canım ya hayırlı olsunn bende istiyorum yaa daha bizimkinin doğumuna çok var ama...izin alamıyormusun kuzum?

selamlar kızlaarr lapa lapa kar vaaarrr Allah'ım yolda ve açıkta olanlara yardım etsiin

ayy allah analı babalı buyutsuuunnn mavişimmmm

kendıme bır ben kalmıo askımm ama napiim sevoorum ben bole yaşamayı evdeykende duramam hiç nası bi fingirdeklik varsa genimde

Tskler kuzum canım ya yeğen gözleri mavis olur mu acaba ben neden yanında olamıyorum bugün akşam olur mu ya

ay canım ya hayırlı olsunn bende istiyorum yaa daha bizimkinin doğumuna çok var ama...izin alamıyormusun kuzum?

selamlar kızlaarr lapa lapa kar vaaarrr Allah'ım yolda ve açıkta olanlara yardım etsiin

Yok kuzum ya izin alamıyorum haftaya yıllık izne ayrılacam çarşambadan itibaren kuzum senenin son izni yoksa yanacak o yüzden bugün izin istemiyorum kuzum sizin doğum ne zaman kuzum

heycan dolu bekleyııs devaammm edıyoooo sabırsızzlanıyoooruuumm aşkııımmmmmm Allah dualarımızı hepp boyle ışık hızıylaa kabulll etsiiinnn

Aminnn askımm bnm kocamannn amiinnnnnnn
Ciddi misin bizde cumartesi çıkıcaz :26: Bana biraz bilgi verir misin neler aldınız??

Çok ciddiyim tatlım
Takım elbisesini kendi aldı takım elbise almadık o yuzdenn biz. gömlek, kazak, pijama takımı (içinde çorap iç çamaşırı vs var) pierre cardin tavsiye ederim:) dede terliği hani şu evde giyilenlerden ve saat aldık bende parfum aldımm one million tercih ettim set olarakk..

onlarda bana gecelik takımı işte sabahlıgı şortlu takım 3-4 takım bi arada oluyo zaten oyle bişey aldı. babydoll takım iç çamaşırı.. istemede giyeceğim ayakkabıyı aldı kayınannim. evde de şal ördürmüş bikaç tane onlar vardı saten pijama takımı tülbentler patikler aşkım da bana parfum seti aldı :)

isteme gecesi için de keselere tülbent ve patik koyduk..

nişan tepsimizi falan aldık. Aklıma gelmiyo başka bişey canım gelirse söylerim:)

nişanla ilgili bi topic açıcam zatenn yuzuklerimizin de gelmesini bekliyorum

limonataaaam ciciklerinizi en cici günlerde kullanın inşallaaah hep mutlu oluuuun

orda bi nuray gördümmm sanki kuzum nasılsın bakalımmmmmmmmmmmmmmm

Teşekkür ederim bebeklerimmm... Allah herkesin gönlüne göre versinn

Pelin canım hayırlı olsun nisan bohçan darısı düğün hazırlığına inşallah
Biz o nisan bohçası işini düğünden önce yapıyoruz
Bu arada canlar yeğen doğmak istemiye acaba ben yokum diye ablama akşama kadar çektirmesin

birdaha düğün listesini paylaşırken kına tarihimi de ekler misiniz canlarım :)
8 haziran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…