'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar ben birazdan kaçıcam güzel birgün denize yada havuza gitmeyi düşündüm ama hasta olmaktan korkuyorum en azından biraz ütü yapayım odamı topluyyayım değilmi evde kız olduğu belli olsun çok tembelim ben varya bide sakarım elime işte yakışmıyor ohh kendimide eleştirdim ne güzel

bu arada keşke adaya gelen olsaydıda görüşseydik sirenay gelmiş bugün ama erkek arkadaşıyla

akşam girerim konuşuruz hepinizi çok öpüyorum

yağmur pelin ve berfin kızlar canlarım öpüyorum sizi kendinize iyi davranının ve asla üzülmeyin

pelincik son olarak sana seni böyle karamsar olmadan görmek mutlu etti canım benim sıkma canını emi

Son düzenleme:
geliriz yahu adayaa:) bizede gezme olur:)

kalın sağlıcakla gelincikler bende kaçar.. bugun mesaim bitti, bide gidim markette çalışcam

zor durum

öpüldünüzz:)

Canımmmsınn bende öpüyorum. Görüşürüz tatlım, güzel temennilerin için de teşekkürleeeeeerrr

merkezzzz cnmmm:))
erkek ark ailesi burgazda ama
bu arada simdi çıkıorm kızlar bakırköy pazarını gezicez biraz öpüldünüz tek tek byby:)

Ayyy Bakırköy pazarı da pek güzeldir. Gelesimm geldi:90: Bir süre İstanbul'da yaşamıştık babamın görevi dolayısıyle o zaman sık sık giderdim:76:

hoşbulduk pelinimm

afiyet olsunn

Sağ ol canım. Yedim ve geldim. Napıyosun bakalım kurabiyecim?

Canımm umarım... Çok geçmiş olsun... Strese bağlı olabilir mi midenin yanması?

tesekkur ederim pelinimm

olabilir canım.. cunku ben biseeye sıkılırsam uzulursem hemen benden bisekilde fiziksel bi rahatsızlık olarak cıkıyo..

sen okudunmu bilmiyorum ama burda hikayemi anlatmıstım kızlara..

o psikolojinin bana olan etkisi yuzunden yasamadııgım sey kalmadı benim aylarca hastanelerde surundum.. simdi en ufak seyde aklıma ilk gelen secenek psikolojik mi acaba oluyo zaten

ama bizim ailede reflu ve gastrit de genetik gibi bişey olmayan kimse yok herkes midesinden sorunlu.. yani öle bişeyin baslangıcı da olabilir malesef :44:

Canımmm okumadım. Link varsa atabilir misin? Merak ettim şimdi...

Mükemmel bir hikaye bu, film gibi. Harika.

Hep mutlu olun canımmmm

teşekkür ederim canımmm hepimiz hep mutlu olalım inşallah

oraya yazmayı unuttugum bi kısım daha var aslında dün geldi aklıma o da...

ben kendisini 10 yasındayken ruyamda gormustum... yuzunu gormemiştim ama 10 yasındaydım ve pistte beyazlar icinde bir subayla dans ediyordum, bi kose de yaslı bi teyze mavi bir patik örüyordu

bu ruyanın etkisinde o denli kalmıstım ki yıllarca ve hala unutmadım.. ruyamdaki adamı hatırlayınca içim sıcacık olurdu

sonra eski sevgilim karsıma cıkınca ruyamdaki adamı o diye yormustum ve ona hep ruyamdaki uzun boyluydu sen kısasın ama subaysın ruyamda yuzunu gorememiştim zaten ama boyunu yanlıs gormusum diyodum

ayrıldık işte sonra hayatımın askıyla tanıstım

neyseki sözlüm boydan da yırttı

zaten bu da olmazsa ömrüm bi askeri daha kaldırmaz

ve tuhaftır ki digeri bana ne zaman evlenelim dese korkardım evlilikten... ama sözlümde bir dakika bile tereddüt etmedim

hepimiz dogru kararlar vermişizdir ve hep dogru kararlar veririz inşallah

Rüya gibi gerçekten bu hikaye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…