ama bende trakyalıyım zaten kırklarelinden
tam bulmusuz birbirimizi
kızlar ben birazdan kaçıcam güzel birgün denize yada havuza gitmeyi düşündüm ama hasta olmaktan korkuyorum en azından biraz ütü yapayım odamı topluyyayım değilmi evde kız olduğu belli olsun çok tembelim ben varya bide sakarım elime işte yakışmıyor ohh kendimide eleştirdim ne güzel
bu arada keşke adaya gelen olsaydıda görüşseydik sirenay gelmiş bugün ama erkek arkadaşıyla
akşam girerim konuşuruz hepinizi çok öpüyorum
yağmur pelin ve berfin kızlar canlarım öpüyorum sizi kendinize iyi davranının ve asla üzülmeyin
pelincik son olarak sana seni böyle karamsar olmadan görmek mutlu etti canım benim sıkma canını emi
selamm
herkesler gitmiş heralde
meditasyon yapayım derken sizi kacırdım
Ohanness ciddi misinnnnn?
Ayhh çok mutlu olasımm geldi. Kırklareli nerden? Pınarhisar falan mı?
merkezzzz cnmmm:))
erkek ark ailesi burgazda ama
bu arada simdi çıkıorm kızlar bakırköy pazarını gezicez biraz öpüldünüz tek tek byby:)
hoşbulduk pelinimm
afiyet olsunn
Sağ ol canım. Yedim ve geldim. Napıyosun bakalım kurabiyecim?
ıhlamur iciyorum tatlımm
hala rahatsızım malesef duzelemedim.. midem de yanma basladı bide pazartesi gunu doktora gidecegim umarım ciddi bişey cıkmaz
:44::44:
Canımm umarım... Çok geçmiş olsun... Strese bağlı olabilir mi midenin yanması?
tesekkur ederim pelinimm
olabilir canım.. cunku ben biseeye sıkılırsam uzulursem hemen benden bisekilde fiziksel bi rahatsızlık olarak cıkıyo..
sen okudunmu bilmiyorum ama burda hikayemi anlatmıstım kızlara..
o psikolojinin bana olan etkisi yuzunden yasamadııgım sey kalmadı benim aylarca hastanelerde surundum.. simdi en ufak seyde aklıma ilk gelen secenek psikolojik mi acaba oluyo zaten
ama bizim ailede reflu ve gastrit de genetik gibi bişey olmayan kimse yok herkes midesinden sorunlu.. yani öle bişeyin baslangıcı da olabilir malesef :44:
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-evleneceklerin-sohbet-alani/438657-2013-yili-gelinleri-olsun-degil-403.html
burda canım 403. sayfadaymıs sanırım..
bizim tanısma hikayemiz icinde basıma gelenler yazıyor dilersen okuyabilirsin...
dilerim sonum yine psikolog olmaz ve yine hasta sanıldıgım icin terkedilmem
of şimdi guluyorum ama cidden zor gunlerdi...
Mükemmel bir hikaye bu, film gibi. Harika.
Hep mutlu olun canımmmm
teşekkür ederim canımmm hepimiz hep mutlu olalım inşallah
oraya yazmayı unuttugum bi kısım daha var aslında dün geldi aklıma o da...
ben kendisini 10 yasındayken ruyamda gormustum... yuzunu gormemiştim ama 10 yasındaydım ve pistte beyazlar icinde bir subayla dans ediyordum, bi kose de yaslı bi teyze mavi bir patik örüyordu
bu ruyanın etkisinde o denli kalmıstım ki yıllarca ve hala unutmadım.. ruyamdaki adamı hatırlayınca içim sıcacık olurdu
sonra eski sevgilim karsıma cıkınca ruyamdaki adamı o diye yormustum ve ona hep ruyamdaki uzun boyluydu sen kısasın ama subaysın ruyamda yuzunu gorememiştim zaten ama boyunu yanlıs gormusum diyodum
ayrıldık işte sonra hayatımın askıyla tanıstım
neyseki sözlüm boydan da yırttı
zaten bu da olmazsa ömrüm bi askeri daha kaldırmaz
ve tuhaftır ki digeri bana ne zaman evlenelim dese korkardım evlilikten... ama sözlümde bir dakika bile tereddüt etmedim
hepimiz dogru kararlar vermişizdir ve hep dogru kararlar veririz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?