'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Rüya gibi gerçekten bu hikaye.

kader rüya çekim

bir suru sey denebilir heralde

önemli olansa sonu... umarım mutlu sona, yeni ve mutlu bir baslangıcla biter

bu arada yatak örtüm geldi..

cok sirin ama annem yaptı yine cadılıgını.. bunun malı kötü elek gibi kuması taç ın seylerini begenmiyorum diye

illa bozcak moralimi

of anne yaa

Değil mi canım... Önemli olan mutlu son'lar...

Aslında hikayemizi benzettim, ben ayrıntıya inmeden anlatmıştım hikaye bölümünde. Sizinde şarkıcınız Julio Iglesias'mış:) Bizim de Ana Gabriel ile Julio Iglesias'ın düeti olan "Historia De Un Amor" klasiktir ama ben bu şarkıyı öyle bir anda dinledim kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ben hikayeni burdan okumustum canım..
bi kısmını benzettigim için konu ordan acılmıstı ole anlattım bende kendi hikayemi, cok onceleri de gorucu usulu tanısmaya onyargılı olan bi arkadas vardı, onun topicinde bahsetmiştim kısaca

sonra bu topikte ayrıntılı yazdım

o şarkıyı da biliyorum mukemmel .. insan sarkıyla beraber anıları ve askı da paylasıyor resmen o sarkı ikimizinde o gun aynı yerde olma sansımızdı

birde superman var mesele bizim hikayede... o gunden kalma yine, o yuzden smallville de calan uh huh her in dreamer sarkısı da bizde ayrıdır

bide yuzuklerimizin icinde adlarımız degil LOIS & CLARK yazıyo mesela oyle cagırıyoruz birbirimizi cogu zaman cunku tel de falan oyle kayıtlıyız

hatta bikere o aradıgında kuzenim seni yabancı biri arıyo clark diye demişti

sizin sarkının hikayesi ne nerde duydun???

telolmerimm yoksun ortalardaaaaa sonunda geldinnn bebeimm

cookie bu nasıl güzel bir hikaye yaaaa gözlerim yaşardı valla Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah

İş gezisi sebebiyle Aydın'a gidiyordu Kuşadası'na...
Nasıl oldu bilmiyorum bu şarkıyı duydum, yolda giderken. Eve geldim butun internette didik didik aradım ve sonunda buldum!!! Defalarca kez dinledim. Bi huyum vardır dinlediğim yabancı şarkıların sözlerine mutlaka bakarım. Sözleri o anki ruh halime öyle uyuyordu ki. Hiç unutamam. Mesela Evren ararken de o şarkı çalar, sözüm var zaten kısmet olur da evlenirsek o şarkı olucak düğün dansımız.

Sözleri de burada yazıyor
Ana Gabriel - Historia de un amor Şarkı Çevirisi

geldim kuşum. okul çok yoğun eve gelince halim kalmıyodu nete girmeye..

canım yaa yogunluk iyi aslında hele de istedigin bişey ugrunaysa
vakit baska turlu gecmiyor

cookie bu nasıl güzel bir hikaye yaaaa gözlerim yaşardı valla Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah

aminnn canım benimmmm sizinkinide inşallah

bende bole tekrar dusununce nerden nereye yahu işe bak diyorum hep.. bide şimdi onun cocukluk arkadaslarının bazılarını onların kızkardeşlerini falan hep tanıyorum, o hala gorusuyo o mahalledeki arkadaslarıyla

bende onun sayesinde taaa cocukken ip atladıgım kedileri besledigim kızları tekrar buldum falan ramazanda hep bi aradaydık bi aksam cok guzeldi anılar havada ucustu

bende de begendigim sarkıyı yuzbin kez dinleme alıskanlıgı var biliyorum bu sarkıyı canım evet sozleri cok guzel..

bizim de dans sarkımız bizim sarkı olur kesin ayrıca diger sarkıyı birde goran karan ın stay with me sini kesinlikle caldırıcam..

zaten bizim dugunde nişan da oynama olayı olmıcak.. hep bole slow sarkılarlar gecicek, gelenler uyur belki hitap etmez zevklerine ama yapcak bişe yok

o da bende oynamayı sevmiyoruz illaki oynatırlar obur turlu olursa

sarkı secimi cok zor yaa cunku cok secenek var.. ben hep dans sarkılarımı buldum mesela o da zaten bizim sarkılar oldugu icin

geriye dugunde ki ve olursa nişandaki cıkıs sarkım var
bide evden cıktıgımda gelin arabasına binerken calacak sarkıları bulmam lazım
bide dugundeki slayt gosterimiz icin backround sarkısı lazım

sarkı olayı cok zor ve karmasık yani.. beni ve herkesi etkilicek bişey olması gerek

evden cıkıs için sarkı bulamazsam keman ve akerdeon calan arkadaslarım var onlardan rica edicem bize bi guzellik yapsınlar artık

kızlar ben geldim bazarrdannn
inanmıcaksnız ama bakırköy pazarnda çok güzel çeyizlik seyler var limangoda markafonide o kdr paralara satılan seyler çok çoook uygundu hemde ne kargo ne bişi:))
bende boş durmadm bişiler aldmmm, akşama eklerm resimlerini gelinciklerrr

kurabiyem seninde yatak örtün hayırlı olsn cnm güle güle kullan:)
bende pazardan fincan takımı aldm 20tlye o kdr kaliteli bişiyin pazarda satılıcanı düşünmezdim
fine bone china o kdr güzelkiiiiii bide muffin kapları aldm silikon 12 tane 5 tl, esse indirimnde bile fiyatı 2 katıydı
kızlar bütün paşabahçe ürünleri vardı kadehler karaflar ama yolda kırarım die cesaret edemedm ama bi sonraki gidişim muhteşem olucakkkk:))
kardeşim telefonu getirsn dün aldığım ykm tavalarımıda eklerm

Son düzenleme:
Fıstıklar hikayeleriniz çok güzel ama benimki böyle değil :)) Bambaşka benmki .

1 senelik bir ilişkim vardı o zamanlar ikimizinde ilk ilişkisiydi. Farklı illerdeydik o zaman. en orta sona o lise 2 ye gidiyordu. 1 senede 4 kez görüşebilmiştik ancak. Daha sonra 18+ istekleri olduğu için beni en yakın arkadaşımla aldattı. ve tamamen bitirdim. Demek ki kısmetim değilmiş dedim. Hep avuttum kendimi. Daha sonra 2 aylık bir ilişkim oldu. 18+ istekleri oldu ve beni tekrar en yakın başka arkadasımla aldattı bitirdim. Birgün şehir dışında arkadaşımla cafede pasta yiyiyorduk.
karşı masamızda 2 tane çirkin çocuk. Yanımdaki arkadaşıma yazılmış bitanesi. Ve peçeteye tlf numarasını yazarak yanındaki arkadaşıyla yolluyor. Arkadaşım numarayı alıyoru konuşma v.s derken 1 seneyi aşkın süre çıkıyorlar. Bu arada arkadaşım bana sevgilisinin arkadaşlarını ayarlamaya çalışıyorlar. Ee arada 5 yaş var kim kabul eder beni 15 yasındayım o zaman. hepsi 20 21 yaşlarında :))

Neyse diyorum. Diyoki o gün masadaki çirkini sana ayarlayalım hayır diyorum ben erkek istemiyorum artıkepsi aldattı kimse olmasın hayatımda ben başarılı bir iş kadını olucam. Peki diyor arkadaşm. Yaz sonuna doğru msn de konuşurken arkadaşımla sana diyor brisini tanıştırıcam hayır desemde alıyor ortak konuşmaya. Biz konuşmaya başlıyoruz ama birbirimizden haberimiz yok kim olduğumuzdan isminide bilmiyorum oda beni bilmiyor.
derken birbirimizden etkileniyoruz. 20 sinde tanışıp 22 sinde çıkmaya başlıyoruz. Herşey 2 gün içinde gelişiyor. Tabi tanışana kadar hep ikimize birileri ayarlanmaya çalışmış ama olmamıştır.
Benim ki çok katı kuralları olan çık dedimi çıkabilecek bir kız ister. Ancak benim ailem sıkı oldugu için ve 2 kez aldatıldıgımı bildikleri için hiç iyi karşılamazlar arada 5 yaş fark oluncada iyice sabırları tükenmiştir. Telefonum internet bitmiştir. Okuldan eve evden okula döenmi başlamış hayatım alt üstken tekrar ters dönmüştür. İçinden çıkılamaz hal alır. Ben gzli gizli okuldan kaçarak bulusuruz ancak babama okula gelmedi diye aranır. Akşam kavga kıyamet geçiniriz. Hep derdik az kaldı 18 ime az kaldı sabret. Benimki sabırsız bir insanken peygamber sabrını kuşatmış ve bir üst makama geçmiştir :)
Hftalarca aylarca görüşemeyiz sesimizi duyamayız. Ancak kalbimizin birbirimizi için attıgını bilir haftada bir kez mektup yazarak ona göderirdim. Teknoloji içindeyken taş devrinde olduk. Yılmadık yıkılmadık. Babam karşımda ağladı resmen 5 yaş büyük amacı belli nolur yazık etme kendine diye ama dinlemedim seviyorum dedim. Benimkine annesi yalvarır teyzenin kızı var sana onu yapalım diye. Ama yok oda artık serseriliği bırakmış tam bir efendi olmuştur. Düzgün çalışırır gece geç saatlerde eve gitmez. Erkenden eve gider bana teselli verirdi. Az kaldı meleğim sabret ! diye. Hep onun için bekledim kaçmayı düşündüm ama ona bişi olur diye kaçamadım yapamadım.
Aradan 2 sene geçti 17 yaşındaydım artık laflar iyice azalmış niyetin ciddi oldugu anlaşılmış öss yaklaşıyordu. Benimki hala askere gitmemiş ünversite sınavıına giricem diyordu. beni bırakıp gitme dedim merak etme dedi sensiz hiç bir yere gitmemgideceğim yere senide götürürüm dedi. Girdi kazandı spor akademisini ancakgöndermedim beni bırakma dedim. 1 saatlik yol olsada arada yapamadım. Gitmedi açıktan okumaya başladı. Bende o sene geçiş yaptım. Akşam okudum gündüz çalıştım az kalmıştı artık aradan 4 sene geçti .
geçen ay 6. yılımızı doldurduk.
Geçmişe dönüp bakıyorum yazdıklarım yasadıklarımız saki rüyaydı. O kadar baş kaldırmalar zorlamalar. Kısmetimdi biliyorum. O oralarda bi yerdeydi. Ben sadece onu buldum. Hep derim Allah seni benim için yaratmış. Sen benim kaderimsin.. Renksiz dünyama renk katan cennetim .
6 yıl geçti ama bir kere bile ismimizle hitap etmedik kesinlikle birbirimize. Neden derseniz ? Biz farklıyız. Arkadaş değiliz sevgiliyiz bir bütünüz. İsmimizle seslenirsek birbirimize ne farkımız kalır ki arkadaşlarımızdan.
Son olarakta
... Milyon kere Cemre Şiiri ...
Alın tek kat elbisemi size vereyim,
Cebimde bir on liram var, onuda alın gerekirse ben Cemremi düşünür üşümem.
Üç kere adını sayıklarım karnım doyar.
Parasızlıkta birşeymi ?
Ölüm bile kötü değil Cemresizlik kadar...

:)

Şarkımızıda söyleyelim hemen çok klasik biliyorum ama

My All - Mariah Carey

Bizi tam anlamıyla yaşadıklarımızı anlatıyor.
Mariah Carey - My All - YouTube

tesekkur ederim tatlımmm

resimlerini 4 gozle bekliyorummm

hikayenizi de :))

sineraycım sizinkide cok guzelmiş

aşk işte... sizinkinde ne cok emek var cok daha kıymetlidir eminim

tesekkur ederim tatlımmm

resimlerini 4 gozle bekliyorummm

hikayenizi de :))

sineraycım sizinkide cok guzelmiş

aşk işte... sizinkinde ne cok emek var cok daha kıymetlidir eminim

Sağol cnm evet yazılmışsa yazılmıştır ben kaderci değildim hiç inanmazdım. Ama öyle bişeyki kurdugumuz arkadaşlıklar bile birbirimiz içinmiş. Şuan ikimizde arkadaşlarımızla konuşmuyoruz. Sadece tanışmamız için bir vesileymiş. Aynı şehirde olmamız yaşlarımız yaşadıklarıızz arkadaşlıklarımız nasıl anlatsam bilemiyorum ama bambaska bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…