'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Selam kızlar nasılsını? Ooo tanışma hikayeleri anlatılmaya başlanmış.

selam canımm
iyiyiz sennn

anlatıoruz sende anlat bebeimm

bende degildim hemde hiç.. rasyonel duz mantık bi insandım hep öle oldum...

olanlardan sonra cark ettim, herseyin altında bir neden oldugunu biliorum tanıdıgınız her insanın duydugunuz her sarkının gordugunuz ruyanın bile bir anlamı var

sadece bazen bole hersey apacık biraraya geldiginde net gorunuyor.. yoksa aradaki baglantıyı kuramadan kacırdıgımız o kadar cok bilinçli tesadüf varki kaderde ...

benim kuzenin amerikalı bi arkadası var, adam prof.
paralel evren vs gibi konuları arıstırodu bizde beraber konfreanslarına katılıyoduk.. arastırmalarına yardımcı oluyoduk

belki inanmıcaksınız ama bazı insanlar geliodu ve hayatlarından hikayeler anlatıodu o gruptaki arkadaslar da bikaç kişiyi bole yakın takibe alıp hikayelerini dinledikçe aslında rastlantı gibi gorunen biçok seyin ardında bilinçli baglantılar buluyolardı

mesela birinin belli zamanda dogmus yada olmus
yada biriyle evlenmiş biriyle tanısmıs olması gibi...

dunyada herseyin gorunmez kozmik bi bag ile baglı oldugunu her insanın da kaderinde yasanacaklara o bag ile baglandıgını falan solemişlerdi hatta zamanında biri bu bagın varlıgını kanıtlayacak bir deney yapmıs basarılı da olmus ama imha etmişler cogu veriyi

Bilirim canım öyle çok örtüyolar ki üstleriniz. Ben şuanda duruseziyim kimse bilmez belki araştırırsanız öğrenirsiniz kızlar öyle çok kapatılıyorki üstleri.. Gördüğüm rüyalar hissettiklerim hep çıkmıştır. Ve bunlar 6 sene içinde olmuştur. Hepsini hissetmişimdir herşeyi Allah tarafından verilen birşey çünkü öyle kötü günler yaşadık ki Allah ona sabır verdi banada durusezi. Şuan buluşmadan önce neler hissediyosam hepsi çıkıyo. Öyle birşey ki okuldan kaçardım terminale giderdim midem bulanırdı heyecandan bişey yiyemezdim resmen titrerdim çok anlamsız hycan bunları yaptıramaz derdim ama içimde kelebekler uçardı anlardım o zaman bugün herşey düzgün geçicek görüşücez ve eve gelicem hiç birşey olmuycak öylede olurdu.
Ama bazen mideme kramplar girerdi midem bulanırdı artık istifra etme noktasına gelirdim durgun olurdum hissederdim çünkü bişey olucak biliyorum. Eve bi gelirdim kavga kıyamet.Şimdi evdeki durumlar bitti. Kavga etmeden 1 gün önce rüya görüyorum ve ardından kavga ediyoruz. Nasıl anlatsam bilemiyorum kimse inanmaz belkide ama yaşadıgım seyler bunlar. Ve ben tarot bakmaya başladım Artık kalabalığa giremiyorum. Sakın yerlerde çalışmam lazım. İnsanların yüzüne bakınca ne hissettiğini ne düşündüğünü anlayabiliyorum. Bir kadın gelmişti iş yerine dedi sen fal bakıyomussun evet dedim. Banada bakarmısın dedi dedimki kartlarım yanımda değil ama bir dakika dedim kadının her şeyini anlattım. Şokk olduk. O andan sonra araştırmaya başladım ben duruseziyim. Bambaşka birşey bu. Kimseyi inandırmak zorunda değilim. Ama bana verilen en güzel 2. hediye.

inanırımmmm

cunku benim hikayemde de bahsettigim hayatımda cidden cok onemi olan o ogrencim aynen senin gibi bir kadındı....

ve inanılmaz derece de enerjisi yuksek bi insandı.. içeri girdigi an ortamdaki elektrigi değiştirirdi resmen... ve herkesle anlasamazdı, ben yuzune baktım mı anlarım insanın derdi

bende cok ilgiliyim bu konularla yaa.. ozellikle o seminerlerde insanları gordukten ve o kadını tanıdıktan sonra...

fallardan korkarım ama bakmam da baktırmam da... sadece kahve falı o da inanmam yani ole laf olsun die kızlarla toplanırsak sallarız..

fal dan korkarım bana ugursuzmus gibi gelir..

faldan bende korkardım cnm ama öyle bişeyki enerjini yönlendiricek birşey arıyosun. İçinde birikiyo bu sefer odaya sığmıyo mecbur yönlendirmelisin. Pek kalabalığa gidemiyorum artık son 4-5 aydır pskolojik dedim ama değil. İnsanların yüzlerine baktım mı düşüncelerini resmen duyabiliyorum. Ne düşünüyo napıcak ne diyo. Artık uzak duruyorum öyle yerlerden. İlk hissetmeye başladığımda bu kadar büyüceğini tahmin etmemiştim bir gece saat tam 03:00 da uyandım nedensiz yere. Gittim salonda oturdum içimde bir korku ama nasıl anlatamam birilerini uyandırmam lazım. Dedim açayım haberleri izleyeyim. saat tam 03:05 sallanmaya başladık eyvah dedim tmm uyanmamın nedeni belli oldu. 03:09 haberlerde alt yazı son dakika !! marmara denizi sallandı diye. Resmen beynimden vurulmuşa döndüm. Neyse arada hep olur hatta derim deprem oldu açarım bakarım son depremleri illa bi yerde olmuştur.Öyle birşey ki artık bende korkmaya başladım. Odamda birilerinin oldugunu bile hissedebiliyorum var evet geldiler beni izliyolar ben göremiyorum ama onlar görüyo sakin ol cemre şimdi yavaşca yat uyumaya çalış arkandalar biliyosun ama düşünme uyu sadece sen uyuyunca gidicekler. Son zamanlarda bu olmaya başladı. Zarar vermezler biliyorum ama hissetmek çok kötü bişey :)

wooow ghost whisperer daki jenifer love hewitt gibi

korkulcak seyler degil canım yaa senin gibi özel yetenekleri olan cok insan var... o seminerlerin birinde bi cocuk vardı kanadalı ve insanlarla telepati kuruyodu

sen farkına varmadan sana istedigini yaptırıyodu... gerci bunu uzerinde calısınca bi zaman sonra biçok kişi yapabiliyo ama o cocugunki artık cok dogal ve anlıkdı

bole hayretler icinde izlemiştik...

Temam tatlım ben de anlatayım.
Öncelikle her şey okulun bahar şenliğinde başladı bunu belirteyim. üniversite 1. sınıfın sonuna doğru benim bir erkek arkadaşım olmuştu ilk erkek arkdaşımdı hatta ama fazla sürmedi 1,5 ay filan sürdü biraz dengesiz biriydi ve daha iyilerine layık olduğumu söylerek ( ki buldum da layık olanını bu yüzden ona teşekkürlerimi sunuyorum huzurlarınızda) durup duruken ayrılmak istedi ben de kabul ettim tabi ki. Bu olay olduktan 9 gün sonra tabi bu arada üzgünüm filan bayadır okulun forum sitesinde tanıştığım hem de bizim fakültedeki bir arkadaşımla buluştum dertleştik filan olan durumları anlattım o da beni teselli filan etti akşama okulun bahar şenliğinde Gripin konserine gidicez sen de gel kafanı dağıtırsın filan dedi. Ben de olur dedim bir eve gideyim annemlere haber veriyim akşam buluşuruz dedim. halbuki bu zaman kadar ben bırakın konsere gitmeyi akşam dışarı bile çıkamazdım ama nedense o gün bir cesaret geldi eve geldim anne ben akşam konsre gidiyorum babam beni alsın dedim 12 'de o da babana hber ver edi tabi aradım direk dedim babama o da hmen olur dedi ikiletmedi bile. ( demek ki olcağı varmış) Ondan sonra arkadaşlarımla buluştum ben gittik konsere orda okuldan ama tanımadğım başka arkdaşlarla tanıştım ve hayatım da ordaydı. Meğerse o da bizim fakültedenmiş daha önce okulun forum sitesinin düzenlediği pek çok organizasyonda beraber bulunmuşuz ama o zamanlar hiç birbirimizi fark bile etmemişiz. işte onunla da tanıştım bu arada filan bana bakıyor böyle hissediyorum ama ben pek bakmıyorum zaten yeni ayrılmışım erkeklerden genel bir nefret etme durumu içindeyim bu da ne yılışık filan diyorum ara ara bakıyor sorular soruyor hangi bölüm, yaş kaç filan. Öyle tanıştık bir daha pek de aklıma gelmedi aslında taki forumda bir konuya yorum yaparken beni bulmuş ben o sıralar nickimi değiştirdiğim için konser sonrası beni aramış ama bulamamış öyle mesajlaşmaya başladık forumda sonra msn flan 1 ay konuştuk. Sonra haziranın sonunda forumun düzenlediği bir organizasyonda karşılaştık gene çok fazla olma sa yanıma geldi öyle havadan sudan konuştuk ama bana böyle bir başka bakıyordu hissediyordum ben fakat kendi duygularımı da bir yandan belli etmemeye çalışıyorum. Hatta bir ara çocuk beni oynamaya kaldırmaya çalıştı öyle bir bakışım varmış ki hala anlatır çok kötü kötü bakmışım. öyle böyle derken bir gün gene msnde konuluyoruz ben ne kadar güzel browni yaptığımdan filan bahsediyorum bu da o zaman bir gün buluşalım okulun bahçesinde sen browni yap ben de sandaviç filan hazırlayayım içekçekleri getireyim piknik yapalım dedi ben de kabul ettim ve ilk olarak buluştuğumuzda okulun kampüsünde piknik yapmıştık başbaşa. Sonraki hafta gene buluştuk bu sefer taksime filan gittik sinemya gittik hatta ilk elimi orda tutmuştu böyle biraz çekinerek. Öyle başladı bizimkisi de bundan 3 sene 4 önce. Her şey bir konsere gitmemle başladı diyebilirim hem de hiç gitmek aklımın ucundan bile geçmiyorken. Sevgilim de aslında gitmeyecekmiş akşam9 gibi arkdaşları aramış ısrar etmiş gel diye öyle kalkıp taa anadolu yakasından avcılara gelmiş. iyi ki de gelmiş hayatım. Üniversite hayatım boyunca onunlaydım şimdi mezun olduk o askere gidecek aralıkta ben de kpssye hazırlanıyorum sonra işe gircez filan öyle bakalım inşallah burda düğünümüzden bahsetmek de nasip olur hepimize.

Bu arada biz de aynı hastanede 3 yıl arayla aynı ayda aynı ameliyathanede doğmuşuz ikimiz de sezaryen olarak.

Son düzenleme:

piknik miii ooo supermişş yaa

kader işte baska zaman olsa izin bile almıcaktın belki o konsere gitmek icin

hep mutlu olun canımmm

inşallah dugun hikayelerimizi de anlatalım yaa gelsin o gunler

ALıştım artık canım sadece geliştirmeye çalışıyorum sadece canım.. Ama bende tanışmak çok isterim öyle insanlarlaTürkiye malesef gelişemedi o konuda.

Çok güzelmiş canım inş. düğünündende bahsetmek nasip olur

Son düzenleme:
ALıştım artık canım sadece geliştirmeye çalışıyorum sadece canım.. Ama bende tanışmak çok isterim öyle insanlarlaTürkiye malesef gelişemedi o konuda.

öyle.. malesef burdakiler ya inanmıyo gözleriyle gormeden

yada gorseler de direk hacı hocaya baglıyolar

piknik miii ooo supermişş yaa

kader işte baska zaman olsa izin bile almıcaktın belki o konsere gitmek icin

hep mutlu olun canımmm

inşallah dugun hikayelerimizi de anlatalım yaa gelsin o gunler

Sağol tatlım amin. Evet canım ya gelsin o günler valla.

Çok güzelmiş canım inş. düğünündende bahsetmek nasip olur

Amin canım hepimiz bu topikte 2013 gelince düğünlerimizden de bahsederiz inşallah.

öyle.. malesef burdakiler ya inanmıyo gözleriyle gormeden

yada gorseler de direk hacı hocaya baglıyolar

Aynen öyle canım. Topluma kazandırcaklarına iyice dışlanıyoruz.

Sağol tatlım amin. Evet canım ya gelsin o günler valla.

Amin canım hepimiz bu topikte 2013 gelince düğünlerimizden de bahsederiz inşallah.

Amin cnm inş.

Son düzenleme:
Slmlarrr ben geldimmmmm annemler bana sürahi takımı ve kadeh almışlar kızlar sürahi takımım çiçekli kadehler düz

karaca hakkında hiç iyi yorumlar yok kızlar bende tecrube ettm ve hiç beğenmedm(
aldığım günlk tencere takımımı bitanesini deneme amaçlı kullandm anneme bırakıcam emsan yada korkmazdan bulursam güzel bi model onu alıcam, alabiliosan hisar al ama biraz pahalı misafirliği ben hisar aldm taş gibi valla

bu arada hisarın resmi sitesinde ayın fırsatı indirimli ürünler fln var kızlar daha yeni başlamıs kampanyalar bi girin bakın inceliorm bende simdi:))
çay seti çaydanlık fln girse ne süper olur yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…