kızlar diyin bakim bana simdi bu çay takımlarndan hangisi güzel biri monaco 42 parça olmasından anlaşılacağı gibi 12 kişilik fiyatı indirimli 493ten düşmüş 299 tl, diğeri roma 6 kişilik +bardakları yok 186 tl, extra 6 tane çay tabağı alırsam 83 tl 12 bardak ayrıca fiyatı 130 tldiğer markalarda da güzel bi takım 200- 250den aşa deil olmusken hisar olsn diorm, fabrika satış mağzası bana çok yakın ordan alıcam %10 idnirm uygulanıo kredi kartına bide
thanx baby
aldklarımı da ekliorm şimdi kızlarr
güle güle kullan nilcimmm
cok sekerler gercektennn
Güle güle kullan canım benim özellikle tavalarına bayıldım
işte kokoş tavalarım karşınızda kızlarrrr
Eki Görüntüle 262416 Eki Görüntüle 262417 Eki Görüntüle 262418
bunlarda ingiliz porseleni fincanlarm ve mini muffin kaplarmm
Eki Görüntüle 262422 Eki Görüntüle 262423 Eki Görüntüle 262424
kızlar diyin bakim bana simdi bu çay takımlarndan hangisi güzel biri monaco 42 parça olmasından anlaşılacağı gibi 12 kişilik fiyatı indirimli 493ten düşmüş 299 tl, diğeri roma 6 kişilik +bardakları yok 186 tl, extra 6 tane çay tabağı alırsam 83 tl 12 bardak ayrıca fiyatı 130 tldiğer markalarda da güzel bi takım 200- 250den aşa deil olmusken hisar olsn diorm, fabrika satış mağzası bana çok yakın ordan alıcam %10 idnirm uygulanıo kredi kartına bide
İş gezisi sebebiyle Aydın'a gidiyordu Kuşadası'na...
Nasıl oldu bilmiyorum bu şarkıyı duydum, yolda giderken. Eve geldim butun internette didik didik aradım ve sonunda buldum!!! Defalarca kez dinledim. Bi huyum vardır dinlediğim yabancı şarkıların sözlerine mutlaka bakarım. Sözleri o anki ruh halime öyle uyuyordu ki. Hiç unutamam. Mesela Evren ararken de o şarkı çalar, sözüm var zaten kısmet olur da evlenirsek o şarkı olucak düğün dansımız.
Sözleri de burada yazıyor
Ana Gabriel - Historia de un amor Şarkı Çevirisi
işte kokoş tavalarım karşınızda kızlarrrr
Eki Görüntüle 262416 Eki Görüntüle 262417 Eki Görüntüle 262418
bunlarda ingiliz porseleni fincanlarm ve mini muffin kaplarmm
Eki Görüntüle 262422 Eki Görüntüle 262423 Eki Görüntüle 262424
sende öneriosan bi düşünüyim o zman o seti cnm roma çok sade çok şık ama monacoda güzel karar veremiorm bu durumda monaco daha uyguna gelimiş oluo yinede pahalı ama bi kere alınıcak sonuçta taksitle alırsam daha rahat öderm zatenSağdaki ben de var canım hisar çeyiz setinin içinde vardı çok hoş duruyor. İçine bir de böyle deri tabaka koymuşlar çıkartılabilir tabaklar bardaklar hiç kaymıyor onu bile düşünmüşler yani.
Kızlar 5 asker şehit olmuş Pervari'de sanırım
sende öneriosan bi düşünüyim o zman o seti cnm roma çok sade çok şık ama monacoda güzel karar veremiorm bu durumda monaco daha uyguna gelimiş oluo yinede pahalı ama bi kere alınıcak sonuçta taksitle alırsam daha rahat öderm zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?