'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben fissler dusunuyorum celik tencereleri kızlar yada brabantia

fissler annem kullanıyo senelerdir ben bebekken almıs daha ve hala son moda gibi duruyolar ayrıca inanılmaz saglamlar tas gibiler

kızlar diyin bakim bana simdi bu çay takımlarndan hangisi güzel biri monaco 42 parça olmasından anlaşılacağı gibi 12 kişilik fiyatı indirimli 493ten düşmüş 299 tl, diğeri roma 6 kişilik +bardakları yok 186 tl, extra 6 tane çay tabağı alırsam 83 tl 12 bardak ayrıca fiyatı 130 tl diğer markalarda da güzel bi takım 200- 250den aşa deil olmusken hisar olsn diorm, fabrika satış mağzası bana çok yakın ordan alıcam %10 idnirm uygulanıo kredi kartına bide

Eklentiler

• $monaco-cay-seti-42-parca-cayli.webp
    18 KB · Görüntüleme: 27

Monaco :82::82:

Ayhh Allahım yarabbim tavaları da kendi gibi:76::90:
Yerimm sizi yaa:)
Çok güzeller Nilim güle güle kızart patatesleri:76:

Kızlaaaaaaaaaar bende bugun gittim bir güzel çelik tencere + çatal kaşık bıçak + yemek takımı + kahvaltı takımı ve bardak takımlarımı aldım. Yakında çeyiz topiği açmak lazım gelecek sanırım:76: Hoş eniştenizle de hala küsüz:90::90:
Neyse şimdi buluşucaz bakalım nolucak
Gelince yeni gelişmeleri aktarırırım, çeyizlerimi de eklerimmm

Hı bu arada bugun limango'dan aldığım Days In Colours havlu takımımda geldi. Beklediğimden çok küçükmüş sanırım hesap edemedim Ben banyo için istiyordum ama ebatlar o kadar küçükki ancak mutfağa kullanabilicem sanırım:90::26:

güle güle kullan pelincm git gör bakalm enişteyi de tatlıya bağlanır umarm hersey:)
tavalarımn bana benzemesini bende sevdmm
alırken de tam bana göre bunlar çok minnoş demiştm içimden
tavalarda size güzel mamalar yapabilir ardından da fincanlarda kahve eşliğinde fal bakma girişimlerinde bulunabilirmmm evt yapabilirm neden olmasnn

Sağdaki ben de var canım hisar çeyiz setinin içinde vardı çok hoş duruyor. İçine bir de böyle deri tabaka koymuşlar çıkartılabilir tabaklar bardaklar hiç kaymıyor onu bile düşünmüşler yani.

öhöm öhöm pelinim canımcım bu şarkı bizimde şarkımız hattaha aşkı memnuda dinlemiştim ilk behlül nihal dans ediyordu sonra aradım buldum yine unuttum 7 versyonu var bunun birgün caddebostanda gezinirken duydum dedimki ne zaman dinlesem sen aklımdasn hertürlüsü var ama hep sen aklımdasn dedim ve telefonuma yükledim bu şarkıda dans ettik hattaha düğün şarkım bu olcak dediğimde hayır ilk aşk ta dans ettik buda olsun ama giriş müziğimiz olsun dedi oda bende huzur buluyoruz bunda

benide bakırköy pazarına götür gerçi markafoniden muffın almıştım ama fincanlar çok cici

ayyy tavalar çok cici canım benim çok şıklar ciciler beğendim sevdim senin sevdiğin şeyleride senide seviyorum canım

pelin detayları istiyorum eniştemizle buluş gel ve lütfen çeyiz detaylarını paylaş tencere alcam bilgi verin bana canım

hoşgeldin gizemcm valla ne almaya gittim nelerle döndüm pazardan görüosn halimi:))
bende seni çok seviorm cnm gidelm kii birlktede, liste yapmamız gerekicek gidiceğimiz yerler için iyice birikti çünkü

sende öneriosan bi düşünüyim o zman o seti cnm roma çok sade çok şık ama monacoda güzel karar veremiorm bu durumda monaco daha uyguna gelimiş oluo yinede pahalı ama bi kere alınıcak sonuçta taksitle alırsam daha rahat öderm zaten

Daha pahalıydı eskiden sanırım ben aslında böyle çay setine o kadar para vermek istemiyordum ama çeyiz seti alınca hisardan hepsi içinde olmuş oldu şimdi iyiki de almışım diyorum. Şık duruyor çünkü. Temmuz ayında bir kampanya vardı hala devam ediyor mu bilmiyorum o kampanyadan almıştım ben. 4 lü çelik tancere seti ve tavası, yanmaz yapışmaz 4'lü tencere seti ve tavası, düdüklü tencere, 3'lü çelik sahan seti, çatal bıçak takımı, çaydanlık, çay takımı ve cezve takımı 1750 lira idi kredi kartıyla alınca 50 tl de puan geldi onla da başka bir şey almıştım bana 1700 tlye mal oldu. Ayrı ayrı topladım ürünlerin fiyatını 2750 tl yapıyordu. Çeyizime aldığım ilk ürünlerdi bu arada .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…