Benimde cilt bakımım varr ilk kez yaptırcam istanbul bahçelievler zeyinburnu esenlerde falan bilenler bilir NEXUS diye bir güzellik merkezi var oradan tüm vücut lazer epilasyon aldım geçenlerde 1 seans cil bakımı hediye ettiler bende gidicem bakalım iyi gelirse yüzüme nikahtan önce yine yaptırıcam..
kızlarrr çok tehlikeli bizim akraba gelinini götürmüştü herkes yani genelde erkek tarafı gitmişti biz erkek tarafıyız... ben gitmedim..
neyse tellak kızı göbek tasında bi keselemiş acaip kir çıkmış.. herkes onu anlatmıştı gelinden fena kir çıktı diye ...
ama annemler de yatmış kir çıkmamış.
olay şuymuş annemler keseciden önce sabunlanmışlar sabunlanınca kir çıkmıomuş
insanlık hali hiçbirimiz deli gibi kesenlenmeyiz belki evde ama hamamdan 1 gün önce arkadaşınıza ablanıza vs. kendinizi güzel bir keselettirin.
mazallah rezil olmayınnn
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuben geldimmm tünaydın everbody
kızzz düğünden önce beni de keselemiştiler, bir kir çıktı sorma gitsin.
sonra ben otelde aşkıma hava atıyorum, benden kir çıkmaz ben senin gibi pis değilim falan...
anam benden koca koca ve kara kara dürümler çıktı, bizimkinden bir gıdım birşey çıkmadı ya :26::26: sabunlanmamıştı da
rezil oldummmm....
Aslım cancazım ben o sabunlardan kullanıyorum. çünkü benimküsü biraz hassastır. akıntım çok oluyor, senede bir de mantar olur. o yüzden kullanıyordum.
ama son bir senedir ne mantar oldum (çok şükür) ne de kullandım. kullanmak için düzen lazım ya ondan yaniii..
bir doktor yaprak pedden biraz uzak dur demişti. bende kullanmadım. yaprak pedler ortamı daha çok nemli tutarmış, mantara yol açarmışsonrasında sabun da kullanmadım bir daha...
iki dakka yemeğe gidiyorum bissürü yazıyorsunuz. siz yemiyormusunuz acaba :44:
canım 6000 mi?normal ama
800 kişilik salon çoook yaa
sonra komik oluyor okadar büyük salonda az kişi olunca düğüne sanki kimse gelmemiş gibi oluyor
böle 500 kişişik falan olsa 200-250 gelse çoluk çocuk dolar belki ama
yavv 800 de çoook dolmaz yani sakil durur
sen ama yinede akşam bana yazarsan sevinirim cnaım
yinede konuşayım bir belki alternaitf yapailirler
kızlar bzim burada hamam adeti yok ki..İykide yok kilo almışım zaten ıyyy ne çirkin olurdum:96::96::96:
Kızlar bodoslama dalıyorum ama
Ececim nerede yaptırdın acaba öğrenebilir miyim buketleri ve tacı?:44:
Bu arada ben Elif/ 22 / Memur
beynelmilel öpüyorum seni çokçanaaa
elifimmmmmmm hoşgeldinnnnnnnn
oya ben yiyemiorum ya da masamda pc başında yiyiorumya da 10 dakika içinde yiyip hemen geri geliyorum
hoşbulduk topiğin en misafirperverinsılsın canımcım...Bana hoşgeldin demeyenlerede bu gelsin ..hıh
ben şimdiye kadar hiççç gitmedim:44:bizde de yokama kardesimle gitmeyi istiyoz
Kızlar bodoslama dalıyorum ama
Ececim nerede yaptırdın acaba öğrenebilir miyim buketleri ve tacı?:44:
Bu arada ben Elif/ 22 / Memur
beynelmilel öpüyorum seni çokçanaaa
ben şimdiye kadar hiççç gitmedim:44:
bende gitmedimtamamen meraktan gitmek istiyoz bikini ve kese al
benm kız kardeşim yokki:26::26:kocamla ilerleyen zamanlarda giderim ancakbende gitmedimtamamen meraktan gitmek istiyoz bikini ve kese al
benm kız kardeşim yokki:26::26:kocamla ilerleyen zamanlarda giderim ancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?