'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Ayyy nexus deme bana hiç sevmiyorum orayı çooooook kalabalık Bekle bekle 2 saatte bi manikür yaptırıyosun Her gittiğimdede sevimsiz bi kız sürekli lazer alın cilt bakımı alın diye tepemde dikiliyo
Makyajı mac ve krolayn la yapıyoruz diyolar ama sadece farları mac diğer herşey maybeline
Bir senedir gitmiyorum artık

kızzz düğünden önce beni de keselemiştiler, bir kir çıktı sorma gitsin.
sonra ben otelde aşkıma hava atıyorum, benden kir çıkmaz ben senin gibi pis değilim falan...
anam benden koca koca ve kara kara dürümler çıktı, bizimkinden bir gıdım birşey çıkmadı ya :26::26: sabunlanmamıştı da
rezil oldummmm....

Aslım cancazım ben o sabunlardan kullanıyorum. çünkü benimküsü biraz hassastır. akıntım çok oluyor, senede bir de mantar olur. o yüzden kullanıyordum.
ama son bir senedir ne mantar oldum (çok şükür) ne de kullandım. kullanmak için düzen lazım ya ondan yaniii..
bir doktor yaprak pedden biraz uzak dur demişti. bende kullanmadım. yaprak pedler ortamı daha çok nemli tutarmış, mantara yol açarmış sonrasında sabun da kullanmadım bir daha...

iki dakka yemeğe gidiyorum bissürü yazıyorsunuz. siz yemiyormusunuz acaba :44:

oyammm benim o tarz rahatsızlıgım yok aslında ama sanki bazen koku oluyor gibi geliyor ondan alayım dedim..

yemegi masa bası yedim bugün.

elifimmmmmmm hoşgeldinnnnnnnn

oya ben yiyemiorum ya da masamda pc başında yiyiorum ya da 10 dakika içinde yiyip hemen geri geliyorum

KARA KARA DÜRÜMLER HAAAA YOK ARTIK YAAAAAAAA :60 ALEMSİN VALLA...
AYNEN ÖYLE DÜRÜMLER BİZİM GELİNDENDE ÇIKMIŞ..

ama balayı öncesi gitmek lazım hamama peeling den daha güzel ve amaca uygun..
ölü deri soyulunca daha güzel bronzlaşıyor insaan belki bende otelde giderim ilk gün..

ama ben daha önce otelde hamam hiç gitmedim... ne bileyim aklımada gelmedi açıkçası..
nasıl girilıyor ne yapılıyo bilmiommm yaaaaa:18::18:

Kızlar bodoslama dalıyorum ama
Ececim nerede yaptırdın acaba öğrenebilir miyim buketleri ve tacı?:44:
Bu arada ben Elif/ 22 / Memur

beynelmilel öpüyorum seni çokçanaaa

Yani bizde çok düşündük çok büyük diye ama adam dediki yuvarlak masalara 10 ar sandalye koyarsak 800 kişilik oluyo normalde sandelye ve masa sayılarını azaltır geniş geniş koyarsak 250 kişiyle gayet dolu duruyo dedi :)
İnşallah boş kalmaz düğünümüz

O dürümlerden benden de çıkmıştı yılan gibi oluyolar çok iğrenç yaaa
Tellak demiştiki pislik değil bu ölü deri çok bronzlaşmışsan ondan bu kadar fazla
Bilmiyorum artık beni teselli etmek içinmi söyledi ama 25 nisanda kına gecesi sabahında sevgili kv nin isteği üzerine bizde gelin hamamı yapıcaz
Mutlaka gitmeden önce keselenicem evde Rezil olmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…