Kızlar 5 asker şehit olmuş Pervari'de sanırım
hoşgeldin gizemcm valla ne almaya gittim nelerle döndüm pazardan görüosn halimi:))
bende seni çok seviorm cnm gidelm kii birlktede, liste yapmamız gerekicek gidiceğimiz yerler için iyice birikti çünkü
canım bu arada hisara bakıyorum şimdik sen iyikide haber verdin ben hiç bakmadım bakıcam şimdik yarın buluşursak linensede bakalımmı satenlere.
yine mi şehit
Allahım sen yakınlarına sabır ver yaa yeter yani artık ne istiyolar ana kuzularından yaa
nilcim sen bi siteden bahsediodun sorun yasamıstın
evmanya mydı?
evt cnm şikayet sitesine yazınca arayıp özür dilediler baya ilgilendiler ondan sonra dün siparişimi verdm yine bakalm gelirse sağ salim bilgilendiririm sizi de
Daha pahalıydı eskiden sanırım ben aslında böyle çay setine o kadar para vermek istemiyordum ama çeyiz seti alınca hisardan hepsi içinde olmuş oldu şimdi iyiki de almışım diyorum. Şık duruyor çünkü.Temmuz ayında bir kampanya vardı hala devam ediyor mu bilmiyorum o kampanyadan almıştım ben. 4 lü çelik tancere seti ve tavası, yanmaz yapışmaz 4'lü tencere seti ve tavası, düdüklü tencere, 3'lü çelik sahan seti, çatal bıçak takımı, çaydanlık, çay takımı ve cezve takımı 1750 lira idi kredi kartıyla alınca 50 tl de puan geldi onla da başka bir şey almıştım bana 1700 tlye mal oldu. Ayrı ayrı topladım ürünlerin fiyatını 2750 tl yapıyordu. Çeyizime aldığım ilk ürünlerdi bu arada .
bakalm cnm bende merak ediorm bi yakından görmüş oluruz cevahirde görüşelm istersen önünde buluşabiliriz metrobüsle gelince mecidiyeköyde inerm saat 3 ya da 3:30 gibi
ben hisarn baktm kampanyalarına tencere yanında düdüklü verio ama fiyatı 597sanırm benm sahan setiyle 300e gelmişti ona benzer bi kampanya olsaymıs süper olurmus, içlerinde en cazip 12 kişilik monaco çay seti gibi görünüo 500den 300e düşmüş
canım cevahirde buluşalım ama istersen metro cityede bir bakalım ordaki bernardo daha büyüktü çok iyi olur orayada birazcık uğrasak ben senden önce gelirim herhalde biraz dolanırım oralarda sonra buluşuruz cevahirde canım beklerim seni olurmu
tamam cnm ben daha önce hç gitmedim metrocitye oraya da gideriz zaten benm derdm öle bişiler bakmak deil seni göriim yeter kiigezer dolaşırız işte
tamamdır o zaman anlaştığımız gibi gezelim ben bugün burgazadayı keşfettim nil öyle güzelmiş ki 23 yıldır yanı başımda bakir resmen sesizdi huzur aldım pozitiftim güzel uyandım hopladım zıpladım çok mutluydum yarın seni görcem diyede hep bir tebessüm var 1 saat kalsak bile görelim birimizi çok süper olur
ayy sorma benimde aklıma geldin bu gün hep, sanki yıllardır görüşmediğim bi arkadaşımı görücem gibi hissediorm
yarn hiç bi aksilik olmasnda rahat rahat gezelim kuzum ya valla buna çok ihtiyacm var uzun zmandr böle kafa dengi biriyle adam akıllı zamn geçiremedm bende bütün cevrem sahip olduğum tüm kız arklarmı izmirde bıraktm
yarn güzel bi gün olucakk
tatlım eğer battaniyeler için diosan tacin sitesinden onlinesatışa giriorm kategorilere girmeden altında freemod bölümü var oraya giriorm menu2 den ranforce çift kişilik bölümü tıkla sayfanın aşağılarında battaniyeler sıralı kuzum:119:
:)))
kızım o özdileği verme misafire ya gayet güzel o:))
bende english homedan aldığım pembe çiçekliyi vercem beğenmediğim ne varsa misafire kakalıorm bende
her zman fikrimi sölerim gizemcm bunda bıkılcak bişi yok, eğer bişiden zevk alıosam da onu severek devam ettiriorm bu sitede bu kdr aktif olmamın nedeni de budur belki:))
7/24 online gibiyim yahuu
çeyizlerine bakıyordum canım tamda çoğu ürün ikea galiba saklama kabın ve bardaklarından bende istiyorum
siyah tencerelerinde çok hoş sorcaktım ama hisar olduğunu yazmışssın bende senin gibimi yapsam diye düşünüyrum tencereleri komple set halinde alsam daha iyi herhalde
canım cevahirde buluşalım ama istersen metro cityede bir bakalım ordaki bernardo daha büyüktü çok iyi olur orayada birazcık uğrasak ben senden önce gelirim herhalde biraz dolanırım oralarda sonra buluşuruz cevahirde canım beklerim seni olurmu
kızlar çağlacım nasılsın nasıl gidiyor gelmiş yatak örtün çok sevindim hemen getirdiler bana 2 gün sonra getirmişlerdi benimkide taçtı annem beğendi taça asla birşey olmaz merak etme
ececim canım üzülüyoruz kahroluyoruz dua okumaktan ve diğer askerlerimizi allahın korumasından başka birşey gelmiyor elimizden offf gelmiyor nereye gidiyoruz biz neden bunlar oluyor durmalı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?