'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kızlar 5 asker şehit olmuş Pervari'de sanırım

çok kötü oluyorum ya gözlerim doluyor bu neye yarar rabbim mekanlarını cennet etsin offf alllahım bunu yaşamasak keşke yaşamasak dua edicem şehitlerimize içim sızladı

hoşgeldin gizemcm valla ne almaya gittim nelerle döndüm pazardan görüosn halimi:))
bende seni çok seviorm cnm gidelm kii birlktede, liste yapmamız gerekicek gidiceğimiz yerler için iyice birikti çünkü

canım bu arada hisara bakıyorum şimdik sen iyikide haber verdin ben hiç bakmadım bakıcam şimdik yarın buluşursak linensede bakalımmı satenlere.

Bende kötü oluyorum şehit olaylarına Çok kötü bir durum :S Allah ailelerine , yakınlarına sabır versin

Allah rahmet eylesin bütün şehiterimize. iyice çoğaldı son aylarda koskaca bir devlet hala bunu önleyemiyor ya ona üzülüyorum.

Son düzenleme:
canım bu arada hisara bakıyorum şimdik sen iyikide haber verdin ben hiç bakmadım bakıcam şimdik yarın buluşursak linensede bakalımmı satenlere.

bakalm cnm bende merak ediorm bi yakından görmüş oluruz cevahirde görüşelm istersen önünde buluşabiliriz metrobüsle gelince mecidiyeköyde inerm saat 3 ya da 3:30 gibi
ben hisarn baktm kampanyalarına tencere yanında düdüklü verio ama fiyatı 597sanırm benm sahan setiyle 300e gelmişti ona benzer bi kampanya olsaymıs süper olurmus, içlerinde en cazip 12 kişilik monaco çay seti gibi görünüo 500den 300e düşmüş

Son düzenleme:

çeyizlerine bakıyordum canım tamda çoğu ürün ikea galiba saklama kabın ve bardaklarından bende istiyorum

siyah tencerelerinde çok hoş sorcaktım ama hisar olduğunu yazmışssın bende senin gibimi yapsam diye düşünüyrum tencereleri komple set halinde alsam daha iyi herhalde

canım cevahirde buluşalım ama istersen metro cityede bir bakalım ordaki bernardo daha büyüktü çok iyi olur orayada birazcık uğrasak ben senden önce gelirim herhalde biraz dolanırım oralarda sonra buluşuruz cevahirde canım beklerim seni olurmu

kızlar çağlacım nasılsın nasıl gidiyor gelmiş yatak örtün çok sevindim hemen getirdiler bana 2 gün sonra getirmişlerdi benimkide taçtı annem beğendi taça asla birşey olmaz merak etme

ececim canım üzülüyoruz kahroluyoruz dua okumaktan ve diğer askerlerimizi allahın korumasından başka birşey gelmiyor elimizden offf gelmiyor nereye gidiyoruz biz neden bunlar oluyor durmalı artık

tamam cnm ben daha önce hç gitmedim metrocitye oraya da gideriz zaten benm derdm öle bişiler bakmak deil seni göriim yeter kii gezer dolaşırız işte

tamam cnm ben daha önce hç gitmedim metrocitye oraya da gideriz zaten benm derdm öle bişiler bakmak deil seni göriim yeter kii gezer dolaşırız işte

tamamdır o zaman anlaştığımız gibi gezelim ben bugün burgazadayı keşfettim nil öyle güzelmiş ki 23 yıldır yanı başımda bakir resmen sesizdi huzur aldım pozitiftim güzel uyandım hopladım zıpladım çok mutluydum yarın seni görcem diyede hep bir tebessüm var 1 saat kalsak bile görelim birimizi çok süper olur

ayy sorma benimde aklıma geldin bu gün hep, sanki yıllardır görüşmediğim bi arkadaşımı görücem gibi hissediorm
yarn hiç bi aksilik olmasnda rahat rahat gezelim kuzum ya valla buna çok ihtiyacm var uzun zmandr böle kafa dengi biriyle adam akıllı zamn geçiremedm bende bütün cevrem sahip olduğum tüm kız arklarmı izmirde bıraktm
yarn güzel bi gün olucakk

ama bende öyle hissediyorum uzun yıllardır görüşmediğim bir arkadaşımı görcekmişim gibi evet yarın aksilik olmuyacak canım inşallah görüşücez

benim bütün herkes istanbulda sürekli kız arkadaşlarımla görüşüyorum canım ama burdan seni ve diğer kızları iyikide tanımışım herkeslen görüşmek istiyorum ilk senle tanışıcaz canımcım.

nil bu arada sen link atmasaydın taç renforce sayfasını bulamıyordum ben ordaki listeden giriyordum ama yine çıkmıyor nereyi tıklıyacağmı bilemiyorum yani senin attığın linkten giriyorum sen nereden girdin oraya canım

kızlar herkes iyimi pelin duy sesimizi çeyiz topiğini bekliyoruz

tatlım eğer battaniyeler için diosan tacin sitesinden onlinesatışa giriorm kategorilere girmeden altında freemod bölümü var oraya giriorm menu2 den ranforce çift kişilik bölümü tıkla sayfanın aşağılarında battaniyeler sıralı kuzum:119:

normalde didik didik ederim siteleri bunu didiklemedim ama hemen dediğin yoldan gircem siteye nevresim dünyasınada bakıyorum aldığım özdilekleri misafir yapcam şimdik sadece 4 nevresim alcam bide saten alırım ikide olabilir senle diğer gezmelerimizde bakarız bana zaten tavsiye yılmadan veriyorsun

:)))
kızım o özdileği verme misafire ya gayet güzel o:))
bende english homedan aldığım pembe çiçekliyi vercem beğenmediğim ne varsa misafire kakalıorm bende
her zman fikrimi sölerim gizemcm bunda bıkılcak bişi yok, eğer bişiden zevk alıosam da onu severek devam ettiriorm bu sitede bu kdr aktif olmamın nedeni de budur belki:))
7/24 online gibiyim yahuu

bakalım neyi verip vermiyeceğimi düşünüyorum ama yorganlarımı veririm diye düşünmüştüm caydım çok şekerler pammuk gibiler kimselere vermem yaz kış benim onlar

Evet canım saklama kaplarım ve bardaklarım ikea. Hatta krem rengi- kırmızı kapaklı olanlar mikrodalgaya filan da giriyor. Ürünleri bilgisayarıma kaydederken markdalarını da yazmıştım hep canım siteye ekleyince de yazıyor sanırsam.

gizemcimmm iyiyim sen nasılsınnn :)

tesekkur ederim banada oyle geliyoo ben cok sevdim gorenlerde cok begendi yatak örtümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…