'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bacım valizine koyman gerekenlerin listesini yapmıştım bir ara.
konu ile alakalı olanı; kese, lif, terlik (kış olduğu için almamıştım)

sabun ve şampuan veriyorlar. peştemal de veriyorlar. havlu da veriyorlar. bizimkisi biraz ufak hamamdı. ama hoştu gene de...
giyinme salonunda soyunuyorsun. şappidi şappidi terliklerle gidiyorsun. sonra bıcı bıcıbıcıı. bizim kalabalık değildi (allahtan)

canım benim nişanımda krolayn kullandılar gerçekten hem akmıyor hemde çook gzel ve kaliteli
ve yüzünü böyle çook donuklaştırmıyor
ben çok memnun kaldım

inşaallah kalmaz canım ya nasip tabiki bu işler ama
evet sandalye sayısını azaltıp rahat oturma konumu ıolursa o zaman olur
her masadan 2 sandalye eksilse baya bir rahatlama olur hemde dolu görünür

bende gitmedim tamamen meraktan gitmek istiyoz bikini ve kese al

yakın arkadas

anne

teyze :44::44: olabilir mi?

--

biz hepimiz aynı ilde olsak gitsek ne komedi olurdu ya.

hele özlemle aynı yerde olsaymısım bilemiyorum
annem hiç sevmez hamam mevzunu bakalım ne olur artıkınvalla herkes tek ilde olsa gazeteler sürekli manşet atardı herhalde
Allahin izniyle bende 2013 Gelinigimmmm :)))

06.10.2013 de Dügünüm var..

hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun....Ohhhh bea benden sonra düğünü olan ilk hatunsun sevnmedim desem yalan olur

Sen hangi kuaförde yaptırdın cnm nişan makyajını :44:
Buarada düğün tarihin belli mi?

canım faceten https://www.facebook.com/aysenurozman?fref=ts
bu arkadaş yaptı
sağolsun çokta ilgili

Ece yönlendirdi dersen fiyat konusunda da güzel bir fiyat verir muhtemelen çünkü bana güzel fiyata yaptı

Çok teşekkür ederim
Nişan için tacı beğendim de

ben şimdiye kadar hiççç gitmedim:44:

hoşgeldin adaşım

Hoşbulduk adaşım
Sizlerle karşılaşmamıştık, karşılaştığım baya azmış benim

sen hangi kuaförde yaptırdın cnm nişan makyajını :44:
Buarada düğün tarihin belli mi?

canım ben melissa güzellik merkezleri var
4-5 tane şubesi var ben sefaköy şubesinde yaptırdım
ve herkes çoook beğendi gerek makyajı gerek türbanımı gerek başımı

düğün tarihimiz canım 15 ağustos ile 1 eylül arası düşünüyoruz ama
bakalım taiki nasip onun için ben şimdiden mekanı ayarlayıp aradan çıksın ona göre ayarlayalım kendimizi diyorum

senin düğün nisanın kaçında peki cnaım az kalmış bu arada

Hmmm hiç duymadım melissa yı :44: Gidip denemk lazım
Bizim 27 sinde inşallah
Sizde mekana karar verirseniz mekanın boş olduğu günlere göre şekilleniyo zaten tarih

Oyammmm,Aslımmmm,plum88(ismin neydi canım unuttum )hoşgeldinizzzz......

Gizoşummm mesaj attım sana gerekli bilgileri canımcımmmm

öncelikle herkese selam kızlar

bu arada canım ben de düğünde kıydırcam nikahı ve o arada miniş bi duvak ve tülden bi eldiven istiyom

türk fillerine özeniyom sanırsam

bana da yollarsan sevinirim linki

kızlar ben nişanımda flormardan bir makyaj malz.aldım kendim yaptım hiç oturmamama rağmen hiç akmadı

En iyisi cnm Zaten makyajı eğer gerçekten profesyonel makyözse kuaförde yaptırıcaksın
Kendi yüz hatlarımızı nasıl kalem çekmenin, ne renk far sürmenin kendimize yakışıcağını hepimiz sıradan bi kuaförden çok daha iyi biliriz.
Ben mezuniyetimde nexusta profesyonel (!) makyaj adı altında 70 tl bayılmıştım ama aynı gün 7 adet gelin başı olduğundan 15 gün öncesinden randevu almama rağmen bana ağdacı kadın makyaj yaptı.Kesinlikle hor görmüyorum herkesin uzmanlık alanı farklı ama sen profesyonel makyaj yapıyoruz diyosan bunun hakkını vericeksin İnanın o kadın profesyonelse makyaj konusunda bende profesörüm

yakın arkadas

anne

--

çok süper olurmuş amaaa cidden...
aslım seninle bakışır gülerdik sürekli zannımcaaaaa
sonra birisi korunma yöntemlerini sorardı veee konu uzarrrr giderdiiii
hamam kahkahadan yıkılırdı...
oyamda gelir bize teknik bilgiler verirdi
bizde 2 gün sonra yapacak olmanın verdiği heyecanla ağzımız açık dinlerdikkkkk

ayyyy bu arada didimki benimkine tatile giderken vanilyalısından banyo köpüsü alalımmmmm :):):) hoşuna gitti vallaa

yakın arkadas

anne

--

biliyorum canım melissa yı ben sefaköye yakınım zaten seninlede bayağı yakınız o zamannnnn... ama melissadan memnun olmayan onlarca tanıdığım var.. napcaksın herkse göre değişiyor üstelik 1 yaptıkları bir yaptıklarını tutmadığı için birkişi memnun bikişi nefret ediyor.

kızlar ben nişanımda flormardan bir makyaj malz.aldım kendim yaptım hiç oturmamama rağmen hiç akmadı

benim nişan bohçamada biorjoius markasından aldık ama ben onları düğünde kullanmak için aldım..

cevahir watsondaki bayan uzmandı o tavsiye etti ...
tamamen bitkisel ürünler içinde cilde zararlı hiçbişey yok meyve ve bitki özlerinden yapılıyormuşş .
birde ogün mükemmel bir indirim yakaladık o yüzden aldım yoksa çok pahalıya gelirdi.

kadın göz rengime en çok mürdüm makyajın yakışacağını söyledi ve de yaptı inanırmısınız standın önünden geçen 4 kişi makyajımı göstererk o ürünleri istedi...
gözlerimi çok ön plana çıkardı hemde öyle özel birşey yapmadı sadece puslu mürdüm bir kalem çekti bende tabi hemen aldım zaten fondoten pudra allık hepsini aynı markadan aldım gelin makyajımı mürdüm düşünüyorum inşalah.

gelin başı içinde ZEYTİNBURNU NEXUS olacak sanırım
plum cım sen hangine gitmiştin acaba nexusun

nxusu seçmemin nedenide gelin başı 250 tl ve içinde saç makyaj provası ücretsiz yapılıyor hem düz hem topuz aynı gün 2 model yaptırabilirsiniz dedi kadın bana ayrıca mini cilt bakımı ve ağda manikür prdikğr dahil
benim ağdaya ihtiyacım yok ama ben saç provasını kullanıcam

Son düzenleme:
özlemmmm sana özel albüm yapıyorum, bakmyorsun bile. hıııh hıhhh da hııhhhhhhh.

çok fena kaprislerdeyim. adet mi olacam aacaba:99::99:

ben düğün günü adet olmamak için ilaç kullanmıştım da 3 4 gün ertelemiştim ya acaba şimdi yeni tarihime göre mi adet olucam :44:
yoksa eski günümde olur muyum? sipidi gonzales olaydı cevaplardı

ayrıca konuyu tekrar açmak istemem ama ben sipidinin korunma yöntemini anlamadım :44: o sıra işlerim vardı soramadım. (umarım aslı ve özlem bu kısmı okumazlar )

Sabahtan beri anca bitti geçmişi okumam,günaydın da yazmıştım ama bu topükte kimse kaale almıyo beni

Bahçelievlerdekinden bahsediyorum cnm Saç konusunda haklarını yiyemem güzel yapacaklarından eminim hatta
Ama makyaj konusunda ve kalabalık - kargaşa konusunda çok kötüler
Zeytinburnu nu pek bilmiyorum ama bahçelievlerde nokta güzellik salonunu şiddetle tavsiye ederim hatta kefilim Ben çok pahalı olduğundan dolayı gidemiycem
Ama imkanı olanlara şiddetle öneririm Yine efsira kuaför de fiyatına göre oldukça iyi Birde hatice kaşıkçı yı duyuyorum bu aralar çok kişiden bizzat giden varmı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…