'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Sabahtan beri anca bitti geçmişi okumam,günaydın da yazmıştım ama bu topükte kimse kaale almıyo beni

hiç de bile ben altta ismini görüyorum, bu kız niye yazmıyor acaba diyorum
meğer sayfa okuyormuşsun
hoşgeldin
bu topik sayesinde hızlı okumayı da öğrenecem

gereksiz birşey söylüyecem.
biz kitapp okuma yarışı yapıyoruz. okuduğumuz kitapları ve sayfa sayılarını ne kadar sürede okuduk not ediyoruz.
ben bayadır okumuyorum. o okuyor geçti beni tabükü...
ben de listeye yazıcam kk- Tahmini ve Kesin 2013 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme ) başlıklı konu 26373627 sayfa

aaaaaaaaaaa özür dilerim oyaaaammmm çok pardon bakıyorum hemen ..

benim şuanda nevrim döndü çok sinirliyim...

vodafone da dahil olduğum bir kampanya bitmiş bana mesaj gelmemiş ve faturam 341,5 tl çıkmış her ay 70 lira ödeyen ben şok oldum yani düğün arefesi para biriktirelim diyorum zaten altı üstü kenara 250 koycaktım oda gitti şimdi çok sinirliyim ve üzgünüm

ay canım yaa çok üzüldüm. vodafonu aramışsındır umarım, ne diyorlar :44:

Seviyorum seni goyam

Ben de hep hevesle başlarım sonra bırakırım bi türlü bitiremiorum bi kitabı yaa

hadi yaaaa kavusamicaaz gene 2012ye beraber veda edemiiceeezz 2013'e artık kısmeett

ben bu ara çok okuyorum yaaa
pucca nın kitabını aldım geçen gün
son 2 kitabını
4 günde bitirdim ikisini

Kızlarrrrrrr cumartesi yemege cıkacaktık yaaa....yani ben öle bişiler düsünüyorum ama ne oldugunu tam olarak bilmiyorum...teklif alacaktım hani Alpiden(gec kalınmıs evlenme teklifi)neyseee cumartesi planında bi eksiklik varmıs...olmadı...çarşambaya attı...bende meraktan ölüyorum şimdi....bugün iş cıkısı kendime bişiler alim diyorum...yarın güzel olmalıyım...tekrar aşık olsun....ama ne alsam?:26::26:

Sabahtan beri anca bitti geçmişi okumam,günaydın da yazmıştım ama bu topükte kimse kaale almıyo beni

yirimmmm seni ben...görmemimşimdir kuzummmmmm...afedersinnnn

ay canım yaa çok üzüldüm. Vodafonu aramışsındır umarım, ne diyorlar :44:

aradım itiraz ettim oyam ama ümitsizim

dedim bana mesaj gönderilseydi kampanyanız bitmiştir diye bende ona göre hareket ederdim..
Mesajlarım dakikalarım azaldığında mesaj geliyorda kampanya bittiğinde neden gelmiyor..
Ya fatrada indirim yapın yada nişanlım annem ve kendi numaramı başka operatöre taşırım dedm.
5 gün içinde haber vereceklermiş
ama umutsuzum..

Oyaaaa bben evini daha yeni görüyorum maşallah çok güzelmiş cnm özellikle mobilyalarına bittim Koltuk-sandalyedeki turkuaz ayrıntısına da ba-yıl-dım
Yalnız sanırım tv nin olduğu odayı kullanıyosunuz Sürekli orda otururuyosanız nasıl cesaret ettin beyaz almaya :26:
Bende çok beğeniyorum ama pasaklıyımdır biraz 1 ay içinde reng sarıya dönebilir

puufummm kapatamadık ama beraber acarız olmadı bi hafta daha erteleyebilrseniz eger belli de değil dedigim gibi tatil verirse bi ihtimal olabilir de off valla allak bullagım bu sapsal kıza da uyuz oldum yine yolacagım

ezgotum gecmiş olsunn

zehros ben yogunum bugun diğer kızceler de yok ama ortalıkta

selamlar

ben de yazıyom

24/ istanbul/ yük. Kimyager

hahaah :) senin dügün nezaman ki canim?

seninkide hayirli ugurlu olsun. Rabbim yuvanizi hayirlisiyla kurmayi nasip etsin.

Canlarim ben bugün izne ayrılıyorum haftaya pazartesine kadar yokum hayırlısıyla evden takip edecem tabi ki cepten de vakit buldukça bana dua edin hayırlısıyla pazartesi müjdeli haberle düğün salonu tutulmuş olarak gelim beni özleyin anacım

aaaa canım ben de istanbul anadolu yakasında oturuyorum
ve ben de kimyagerim

sen nerde oturuyosun

kızlar beni de alın aranıza:)

bizim nişanlımla 9.yılımız bitiyor hayırlısıyla... 2012 ağustosta nişanlandık. 2013 sonbahar gibi düğün düşünüyoruz.. yılbaşında sonra konuşulacak yer bakmaya falan başlayacağız bakalım.. bir yandan da kpssye hazırlanıyorum ingilizce öğretmeniyim o da bilg. mühendisi. böyle bişeyler işte sohbetinize katılmayı çok isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…