Sabahtan beri anca bitti geçmişi okumam,günaydın da yazmıştım ama bu topükte kimse kaale almıyo beni
özlemmmm sana özel albüm yapıyorum, bakmyorsun bile. hıııh hıhhh da hııhhhhhhh.
çok fena kaprislerdeyim. adet mi olacam aacaba:99::99:
ben düğün günü adet olmamak için ilaç kullanmıştım da 3 4 gün ertelemiştim ya acaba şimdi yeni tarihime göre mi adet olucam :44:
yoksa eski günümde olur muyum? sipidi gonzales olaydı cevaplardı
ayrıca konuyu tekrar açmak istemem ama ben sipidinin korunma yöntemini anlamadım :44: o sıra işlerim vardı soramadım. (umarım aslı ve özlem bu kısmı okumazlar)
aaaaaaaaaaa özür dilerim oyaaaammmm çok pardon bakıyorum hemen ..
benim şuanda nevrim döndü çok sinirliyim...
vodafone da dahil olduğum bir kampanya bitmiş bana mesaj gelmemiş ve faturam 341,5 tl çıkmış her ay 70 lira ödeyen ben şok oldum yani düğün arefesi para biriktirelim diyorum zaten altı üstü kenara 250 koycaktım oda gitti şimdi çok sinirliyim ve üzgünüm
hiç de bile ben altta ismini görüyorum, bu kız niye yazmıyor acaba diyorum
meğer sayfa okuyormuşsun
hoşgeldin
bu topik sayesinde hızlı okumayı da öğrenecem
gereksiz birşey söylüyecem.
biz kitapp okuma yarışı yapıyoruz. okuduğumuz kitapları ve sayfa sayılarını ne kadar sürede okuduk not ediyoruz.
ben bayadır okumuyorum. o okuyor geçti beni tabükü...
ben de listeye yazıcam kk- Tahmini ve Kesin 2013 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme) başlıklı konu 26373627 sayfa
ezgiim geçmiş olsun kuzuuumm
Dikkat et canım sıcak tut kendini benimde öyle ağrılı geçiyor ben sıcak su torbası koyuyorum karnıma
çok yoğunum bebişiklerrpatron esip gürlüyo yine tepemizde...
nazlım pazartesiye yetişecek kitaplar diyor... eğer pazartesi tatili vermezse benim haftasonu gelmem cok zor... iki günde bir kitabın edisyonunu bitirmem bu elimdekini de persembeye yetiştirmem lazım deli olucam
tek umudurum pazartesinin resmi tatil oldugunu hatırlayıp izin vermesi... ona göre belli olucak gelip gelemiceim
Sabahtan beri anca bitti geçmişi okumam,günaydın da yazmıştım ama bu topükte kimse kaale almıyo beni
ay canım yaa çok üzüldüm. Vodafonu aramışsındır umarım, ne diyorlar :44:
özlemmmm sana özel albüm yapıyorum, bakmyorsun bile. hıııh hıhhh da hııhhhhhhh.
çok fena kaprislerdeyim. adet mi olacam aacaba:99::99:
ben düğün günü adet olmamak için ilaç kullanmıştım da 3 4 gün ertelemiştim ya acaba şimdi yeni tarihime göre mi adet olucam :44:
yoksa eski günümde olur muyum? sipidi gonzales olaydı cevaplardı
ayrıca konuyu tekrar açmak istemem ama ben sipidinin korunma yöntemini anlamadım :44: o sıra işlerim vardı soramadım. (umarım aslı ve özlem bu kısmı okumazlar)
[sıze=3][sıze=3]kızlarrrr sizin neden nişan albümünüz yok ben merak ediyorum bakıyorum profillere yok yok yok[/sıze][/sıze]
hadi sizde ekleyin merak ettimmmmmm.....
Bide herkes yaşını ilini mesleğini yazsınnn küserim bak
Ben başlıyorummmmmm
25/istanbul/muhasebe
annem hiç sevmez hamam mevzunu bakalım ne olur artıkınvalla herkes tek ilde olsa gazeteler sürekli manşet atardı herhalde
hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun....Ohhhh bea benden sonra düğünü olan ilk hatunsun sevnmedim desem yalan olur
selamlar
ben de yazıyom
24/ istanbul/ yük. Kimyager
boşluğuma değil salaklığıma geldi
diğerlerini bilmiyorum ama benim imzam var. hatta işçilerinde varmış bildiğiniz şeyler açıklanılmayacaktır diye.
bu arada bende dolu dolu 26- istanbul and.- kimyagerim. şu sıra hem labaratuvar müdürü, hem üretim mdrü, hem yönetim temsilcisiyim (batık firmanın ama)... ilk giriş amacım yönetim temsilcisiydi. herkesi kaçırdım firmadan , işler bana kaldı
eceeee huuuu bacım ben seni üretim sorumlusu falan sanıyordumhatta hep sorucam unutuyorum.
bir ara ihracat yüklemesi falan yapıyordun. bizim muhasebecilerin ihracat yüklemesi sırasında yaptıkları çay yudumlamak oluyor da ondan şaşırdım yaniiii
beni tanır çoğu kişi sanırım ama tanımayanlar için söyliyim tekrar
Kıymet / 24 bitti 25ten 2ay aldım/istanbul / kimyagerim (iş arıyor )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?