'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

sa.kızlar bende burdayım artık,hoşgeldim :) ben de 9 aydır nişanlıyım,yılbaşından sonra nikah tarihi alıcaz bakalım inşallah,muhtemelen nisan mayıs gibi olucak:)kardeşim şehir dışında ünv okuyor sınavları var,görümcem de bu sene ünv sınavına gircek sınav tarihlerine göre ayarlama yapıcaz:)

tanıştığımıza çok sevndim arkadaşlar :):) insanın düğün sürecinde bu dönemlerde desteğe çok ihtiyacı oluyor manevi olarak... bakarsınız 2013 gelinleri olarak sonrasında ayrı başlıkta birleşir bebeklerimizin sorunlarını konuşuruz

maşalah ya 9 yıl ndemek :)))))))

ben İstanbuldayım Avrupa yakasında...burda sizle tanışmak çok iyi geldi bana,herkes gibi benimde etrafımda manevi olarak destek olabilecek kimsem yok,damdan düşenin halini damdan dşen anlarmış :)

canımcım çok teşekkür ederim, beğenmenizez sevindim
ben diğer odaya geçecem. alırken öyle bir planım yoktu ama sonra boş odamız olunca bari l koltuk alalım dedik. onun fotosunu bulamadım. ekleyemedim.
leke tutmaz kumaş bu arada. silince hemen çıkıyor lekeler.

oslem canım umarım kaaleye alırlar, ve iş çözülür. yazılı bildiri yap çünkü yazılı dilekçeler daha çok kaale alınır.

ayy bende kimyagerim kartalda oturuyorum

birşeyler daha yazacaktım ama az önce gelen telefon ile unuttum

ben İstanbuldayım Avrupa yakasında...burda sizle tanışmak çok iyi geldi bana,herkes gibi benimde etrafımda manevi olarak destek olabilecek kimsem yok,damdan düşenin halini damdan dşen anlarmış :)

bende avrupa yakasındayım :)))

kızlar anlatsanıza biraz?? okuyormsnz çalışıyormusnz evde misiniz?.. nişanlınız okuyor mu çalışıyor mu?

nasıl tanıştınız?? ay çok soru sordum

bendee geldiiimmm:))) haziraan geliniii olarak Merhabalarrr bakalım gelin olduktan sonraa buralara nekadar girebilicezz :))))))))))))))

oooo bugün çok bereketli bir gün 3 kişi gelmiş gelinciklerden hoşgeldiniz arkadaşlar buyrun tabi sohbetimize ama geç kaldınız biraz şimdi herkes işten çıkıp ev yoluna düşecek yarın sabah süper konularla ateşli sohbetlerle yine buradayız hepinizi bekleriz

Özlemmmmm deyince ateş başa vurur

ayy canım ne güzel

ben de 11 yıldır beraberim ve 12. yılımda evlencem artık

bu arada yaşım 24

bende 22 yaşındayım.. hayırlısı olsun bizimde 2013 te 10. yıl kutlaması gibi olacak düğünümüz herhalde artık evleniyoruz diye...

çocukluk aşkı olunca mecbur uzuyor evlilik süresi. ama iyi ki böyle olmuş çok mutluyum. maşallah size de

evet oyam haklısın yarında fax çekeyim bari olmadı noter yoluyla göndereyim ... Ama bu yolda masraflı sanırım...

Neysee..inşallah cebimden çıkmaz o para..

Bu arada ben o bahsettiğin kumaşı biliyorum çünkü bizzat koltuklarıma uygulattım (uygulatmışımdır inş. çünkü mobilyaları mayısta alıcaz doğtaşın deposunda şuanda:18: )

neyse o kumaşa tay tüyü deniyo bacım ..leke tutmaz silinebilir kumaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…