kızlar beni de alın aranıza:)
bizim nişanlımla 9.yılımız bitiyor hayırlısıyla... 2012 ağustosta nişanlandık. 2013 sonbahar gibi düğün düşünüyoruz.. yılbaşında sonra konuşulacak yer bakmaya falan başlayacağız bakalım.. bir yandan da kpssye hazırlanıyorum ingilizce öğretmeniyim o da bilg. mühendisi. böyle bişeyler iştesohbetinize katılmayı çok isterim
maşalah ya 9 yıl ndemek :)))))))
ortaokulda tanıştık... çocukluk aşkımla evlenicem yani inşallah
maşalah ya 9 yıl ndemek :)))))))
Oyaaaa bben evini daha yeni görüyorum maşallah çok güzelmiş cnm özellikle mobilyalarına bittim Koltuk-sandalyedeki turkuaz ayrıntısına da ba-yıl-dım
Yalnız sanırım tv nin olduğu odayı kullanıyosunuz Sürekli orda otururuyosanız nasıl cesaret ettin beyaz almaya :26:
Bende çok beğeniyorum ama pasaklıyımdır biraz 1 ay içinde reng sarıya dönebilir
ayy canım ne güzel
ben de 11 yıldır beraberim ve 12. yılımda evlencem artık
bu arada yaşım 24
ben İstanbuldayım Avrupa yakasında...burda sizle tanışmak çok iyi geldi bana,herkes gibi benimde etrafımda manevi olarak destek olabilecek kimsem yok,damdan düşenin halini damdan dşen anlarmış :)
kızlar beni de alın aranıza:)
bizim nişanlımla 9.yılımız bitiyor hayırlısıyla... 2012 ağustosta nişanlandık. 2013 sonbahar gibi düğün düşünüyoruz.. Yılbaşında sonra konuşulacak yer bakmaya falan başlayacağız bakalım.. Bir yandan da kpssye hazırlanıyorum ingilizce öğretmeniyim o da bilg. Mühendisi. Böyle bişeyler işteSohbetinize katılmayı çok isterim
bendee geldiiimmm:))) haziraan geliniii olarakMerhabalarrr bakalım gelin olduktan sonraa buralara nekadar girebilicezz :))))))))))))))
sa.kızlar bende burdayım artık,hoşgeldim :) ben de 9 aydır nişanlıyım,yılbaşından sonra nikah tarihi alıcaz bakalım inşallah,muhtemelen nisan mayıs gibi olucak:)kardeşim şehir dışında ünv okuyor sınavları var,görümcem de bu sene ünv sınavına gircek sınav tarihlerine göre ayarlama yapıcaz:)
oooo bugün çok bereketli bir gün 3 kişi gelmiş gelinciklerden hoşgeldiniz arkadaşlar buyrun tabi sohbetimize ama geç kaldınız biraz şimdi herkes işten çıkıp ev yoluna düşecek yarın sabah süper konularla ateşli sohbetlerle yine buradayız hepinizi bekleriz
ayy canım ne güzel
ben de 11 yıldır beraberim ve 12. yılımda evlencem artık
bu arada yaşım 24
canımcım çok teşekkür ederim, beğenmenizez sevindim
Ben diğer odaya geçecem. Alırken öyle bir planım yoktu ama sonra boş odamız olunca bari l koltuk alalım dedik. Onun fotosunu bulamadım. Ekleyemedim.
Leke tutmaz kumaş bu arada. Silince hemen çıkıyor lekeler.
oslem canım umarım kaaleye alırlar, ve iş çözülür. Yazılı bildiri yap çünkü yazılı dilekçeler daha çok kaale alınır.
Ayy bende kimyagerimKartalda oturuyorum
Birşeyler daha yazacaktım ama az önce gelen telefon ile unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?