- 20 Ekim 2009
- 4.522
- 5.211
- 723
oooo bugün çok bereketli bir gün 3 kişi gelmiş gelinciklerden hoşgeldiniz arkadaşlar buyrun tabi sohbetimize ama geç kaldınız biraz şimdi herkes işten çıkıp ev yoluna düşecek yarın sabah süper konularla ateşli sohbetlerle yine buradayız hepinizi bekleriz
Özlemmmmm deyince ateş başa vurur
bendee geldiiimmm:))) haziraan geliniii olarakmerhabalarrr bakalım gelin olduktan sonraa buralara nekadar girebilicezz :))))))))))))))
haydi hayırlısı olsun kardelencimm güzel haberlerle dön inşşallah
kızz ben gelinim ve giriyorummmm
bende 22 yaşındayım.. hayırlısı olsun bizimde 2013 te 10. yıl kutlaması gibi olacak düğünümüz herhalde artık evleniyoruz diye...
çocukluk aşkı olunca mecbur uzuyor evlilik süresi. ama iyi ki böyle olmuş çok mutluyum. maşallah size de
rica ettim canım umarım işine yarar
evet bende farkettim:26::26:
ankarada olan gelinlerimiiiz kimler :))) eşya gelinlik düğün salonu fotocu hakkında bilgiler alsak ):))
kızlar biz henüz nikah tarihi almadık ama 3 ay sonra falan düşünüyoruz nikah...düşündüğümüz tarihten ne kadar önce almamız gerekir,tecrübesi olanlar yardımcı olabilirler miiii?
Ay Allah ım çok şükür Ankaralı biri çıktı.... Yalnız ve yalnız ben varım Ankara da oturan.. çoğu izmir istanbul
bende merk ediorum onu istediğimiz tarihe denk gelmesi için nezaman işlemlere başlamamız lazm acaba :):18:
e bide fotoğrafçı mevzusu var:) nikahtan önce mi çekim olur sonra mı olurona göre nikah saatini belirlemek lazım:)nasıl başvuru yapılır,hangi evraklar gerekir,bi kez gittik mi bütün işleri halledebilir miyiz,ne kadar sürer:) çoook soru var daha aklımda:))))
e bide fotoğrafçı mevzusu var:) nikahtan önce mi çekim olur sonra mı olurona göre nikah saatini belirlemek lazım:)nasıl başvuru yapılır,hangi evraklar gerekir,bi kez gittik mi bütün işleri halledebilir miyiz,ne kadar sürer:) çoook soru var daha aklımda:))))
ben çalışmıyorum ama evlendikten sonra çalışıcam inşallah anaokulu ya da kreşlerde yardımcı öğretmen olarak..şu an aöf işletme okuyorum..düğünden önce bitirme derdindeyimalttan 3 dersim kaldı,,nişanlım da elektronik teknisyeni..evlendikten sonra anadolu yakasında kartalda oturcam kısmetse..
aay ciddimiii nezaman evlndin kızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?