'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

olabilidiğince takip edicem özlem:):) akşamları girebiliyorum ama olsun ben cevap yetiştiririm her türlü

Özlemmmmm deyince ateş başa vurur

bunu da öğrenmiş bulunduk.

ben çalışmıyorum ama evlendikten sonra çalışıcam inşallah anaokulu ya da kreşlerde yardımcı öğretmen olarak..şu an aöf işletme okuyorum..düğünden önce bitirme derdindeyimalttan 3 dersim kaldı,,nişanlım da elektronik teknisyeni..evlendikten sonra anadolu yakasında kartalda oturcam kısmetse..

Allah tamamına erdirsin inşallah canım tebrik ederim şimdiden

kızlar biz henüz nikah tarihi almadık ama 3 ay sonra falan düşünüyoruz nikah...düşündüğümüz tarihten ne kadar önce almamız gerekir,tecrübesi olanlar yardımcı olabilirler miiii?

kızlar biz henüz nikah tarihi almadık ama 3 ay sonra falan düşünüyoruz nikah...düşündüğümüz tarihten ne kadar önce almamız gerekir,tecrübesi olanlar yardımcı olabilirler miiii?

bende merk ediorum onu istediğimiz tarihe denk gelmesi için nezaman işlemlere başlamamız lazm acaba :):18:

bende merk ediorum onu istediğimiz tarihe denk gelmesi için nezaman işlemlere başlamamız lazm acaba :):18:

e bide fotoğrafçı mevzusu var:) nikahtan önce mi çekim olur sonra mı olurona göre nikah saatini belirlemek lazım:)nasıl başvuru yapılır,hangi evraklar gerekir,bi kez gittik mi bütün işleri halledebilir miyiz,ne kadar sürer:) çoook soru var daha aklımda:))))

Masallah kizlar biriniz 9 yil digeri 11 yil birliktelik diyo Masallah Rabbim bozmasin :).

Bizim 3 sene oldu ve 2 ay dir nisanliyiz :)

Ve Tarihimizde Ekim 2013

SImdiden hepinize hayirli olsun canlarim :)

*** eski veya yeni evli hatunlarız biz***
*** evlendik muradımıza erdik***
*** kocaları rahat bırakıp kk da çene çalıştıralım***

yeni topik için başlık çalışmaları... sizlerden de destek bekliyorum canlar. herkes girebilsin, dertleşelim konuşalım, eğlenelim, çekiştirelim, herşeyi yapabileceğimiz bir konu olacak, tıpkı burada olduğu gibi.
ama adı ne olacak karar veremiyorum. sanki çocuğuma isim arıyorum

aklınıza gelen isimleri de söylerseniz sevinirim bu hiç olmamış da deyin heee
bir iki tane daha vrdı aklımda ama lanet kafa :86:

eve giderken düşünün bakiimmm

nikahın düğünün saat kaçta olduğuna bağlı fotoğraf mevzusu.. benim arkadaşım gündüz evlendi düğünden sonra yptılar foto çekimini ama benimki akşama doğru olacak o yüzden gündüz olur çekim daha onu karar vermedik biz mayısta benim düğünüm

:)) DUYDUĞUM KADARIYLA 2 GÜNDE HALOLUOMUŞ BU NİKAH ALMA İŞLEMLERİ :) fotoda saana kalmıŞ birşey sadece nikahtanmı gidiceksin düğündemi olucak :? ona göre yorum yapıyım:)

kızzz gel bakimmm ablacının kollarına
bende kartaldayım

kartaldaki 2013 defteri kasım sonlarında hazırlanmıştı, gidip oradan alabilirsiniz gün. bu arada ne zamandı düğün tarihi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…