taze gelinim benaralık 1de o kara deftere imzayı bastım
*** eski veya yeni evli hatunlarız biz***
*** evlendik muradımıza erdik***
*** kocaları rahat bırakıp kk da çene çalıştıralım***
yeni topik için başlık çalışmaları... sizlerden de destek bekliyorum canlar. herkes girebilsin, dertleşelim konuşalım, eğlenelim, çekiştirelim, herşeyi yapabileceğimiz bir konu olacak, tıpkı burada olduğu gibi.
ama adı ne olacak karar veremiyorum. sanki çocuğuma isim arıyorum
aklınıza gelen isimleri de söylerseniz sevinirimbu hiç olmamış da deyin heee
bir iki tane daha vrdı aklımda ama lanet kafa :86:
eve giderken düşünün bakiimmm
ben çalışmıyorum ama evlendikten sonra çalışıcam inşallah anaokulu ya da kreşlerde yardımcı öğretmen olarak..şu an aöf işletme okuyorum..düğünden önce bitirme derdindeyimalttan 3 dersim kaldı,,nişanlım da elektronik teknisyeni..evlendikten sonra anadolu yakasında kartalda oturcam kısmetse..
:)) DUYDUĞUM KADARIYLA 2 GÜNDE HALOLUOMUŞ BU NİKAH ALMA İŞLEMLERİ :) fotoda saana kalmıŞ birşey sadece nikahtanmı gidiceksin düğündemi olucak :? ona göre yorum yapıyım:)
kesin tarih belli değil de nisan olur muhtemelen:)kartalın neresindesin?kızzz gel bakimmm ablacının kollarına
bende kartaldayım
kartaldaki 2013 defteri kasım sonlarında hazırlanmıştı, gidip oradan alabilirsiniz gün. bu arada ne zamandı düğün tarihi?
hahahayyy deliii :))))))))) iyiii iyiiii şimdide kocayı bırakmış burda çene çalıo :)) bebişin mi olucak kız ne isimii soruosun millete :))))))
_nursem_
hızınıza yetişemiyorum :)
selam kızlar düğün tarihimizi yazıp çıkınca topiğe uğramayacağımızı ve size katılmayacağımızı sandınız bize kızdınız ama yanıldınız :) ama maşallahınız var yani hızınıza yetişmek ne mümkün siz genellikle gündüz girip kaynatıyosunuz ben gece girip her şeye fransız kalıyorum
beni de aranıza alınn
nikah olcak canım ama öyle ters bi durum var ki ortada..nikah anadolu yakasında olucak ben avrupa yakasındayım ve çekim yapılabilecek en güzel alanlar da avrupa yakasında nasıl olur bilmiyorum:)
aamannn tansiyonum yükseldi çıktı yükseldi çıktıbebişim mi oluyormuş benim bayıleceğimmmmm :26:
yeni konu için arıyorum isim
aha ayıklayın pirincin taşınıkız geri geldi
valla haklısın biz çoğunlukla iş yerinden giriyoruz nete, ondan gündüz giriyoruz. sizler gece giriyorsunuz, bir arkadaş daha var ebru35, yokluğumuzdan dert yanıyor
denk gelemiyoruz ne yazıkki.
bacım ben wc ye gidemez oldum gelince en az 5 sayfa birikiyor
onu sorun etme canım artık dışardan gelenlerde oluoyr :)) yada gelin başı provan varsa o gün çekimleri yaptırın:)) zorluk yaşamazsın :) dışmekanmı düşünüosun iç mekanmı
kesin tarih belli değil de nisan olur muhtemelen:)kartalın neresindesin?
aamannn tansiyonum yükseldi çıktı yükseldi çıktıbebişim mi oluyormuş benim bayıleceğimmmmm :26:
yeni konu için arıyorum isim
aha ayıklayın pirincin taşınıkız geri geldi
valla haklısın biz çoğunlukla iş yerinden giriyoruz nete, ondan gündüz giriyoruz. sizler gece giriyorsunuz, bir arkadaş daha var ebru35, yokluğumuzdan dert yanıyor
denk gelemiyoruz ne yazıkki.
bacım ben wc ye gidemez oldum gelince en az 5 sayfa birikiyor
Oyaaaaa geçenlerde aslı bişey demişti çok güzeldi bunları beğenmedim....
şöyle de olabilir "gelin olmak için çok konuştuk şimdi bizde geliniz" yok beğenmedim ım ım düşün düşün
topselvi
betonyoldan aşa doğru gidince hemen sağdayoksa solda mı ::26::
sen? şuan nerdesin nereye geleceksin? ( çok bilirmişim gibi buraları soruyorum birde)
topselvi
betonyoldan aşa doğru gidince hemen sağdayoksa solda mı ::26::
sen? şuan nerdesin nereye geleceksin? ( çok bilirmişim gibi buraları soruyorum birde)
dış mekan düşünüyorum,gelin başı provası olur mu onu da bilmiyorum:)püfff ne zormuş bu işler,bitse de gitsek yani:))
canımcım çok teşekkür ederim, beğenmenizez sevindim
ben diğer odaya geçecem. alırken öyle bir planım yoktu ama sonra boş odamız olunca bari l koltuk alalım dedik. onun fotosunu bulamadım. ekleyemedim.
leke tutmaz kumaş bu arada. silince hemen çıkıyor lekeler.
oslem canım umarım kaaleye alırlar, ve iş çözülür. yazılı bildiri yap çünkü yazılı dilekçeler daha çok kaale alınır.
ayy bende kimyagerimkartalda oturuyorum
birşeyler daha yazacaktım ama az önce gelen telefon ile unuttum
babaannmeler rahmanlar da oturuyor Oya :)))))
bende 22 yaşındayım.. hayırlısı olsun bizimde 2013 te 10. yıl kutlaması gibi olacak düğünümüz herhalde artık evleniyoruz diye...
çocukluk aşkı olunca mecbur uzuyor evlilik süresi. ama iyi ki böyle olmuş çok mutluyum. maşallah size de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?