'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hahaha kız bende nasıl okuduysam çoğuna isim arıosun sandım:))))))))))))))))))))) ismii ne olabiliirrr hımssss :) 1001KADIN olabilir :)))))))))

selam kızlar düğün tarihimizi yazıp çıkınca topiğe uğramayacağımızı ve size katılmayacağımızı sandınız bize kızdınız ama yanıldınız :) ama maşallahınız var yani hızınıza yetişmek ne mümkün siz genellikle gündüz girip kaynatıyosunuz ben gece girip her şeye fransız kalıyorum

beni de aranıza alınn

inşalah:) bende anaokllarında çlşmştm bi dönem :)

:)) DUYDUĞUM KADARIYLA 2 GÜNDE HALOLUOMUŞ BU NİKAH ALMA İŞLEMLERİ :) fotoda saana kalmıŞ birşey sadece nikahtanmı gidiceksin düğündemi olucak :? ona göre yorum yapıyım:)

nikah olcak canım ama öyle ters bi durum var ki ortada..nikah anadolu yakasında olucak ben avrupa yakasındayım ve çekim yapılabilecek en güzel alanlar da avrupa yakasında nasıl olur bilmiyorum:)

hahahayyy deliii :))))))))) iyiii iyiiii şimdide kocayı bırakmış burda çene çalıo :)) bebişin mi olucak kız ne isimii soruosun millete :))))))

aamannn tansiyonum yükseldi çıktı yükseldi çıktı bebişim mi oluyormuş benim bayıleceğimmmmm :26:

yeni konu için arıyorum isim

aha ayıklayın pirincin taşını kız geri geldi
valla haklısın biz çoğunlukla iş yerinden giriyoruz nete, ondan gündüz giriyoruz. sizler gece giriyorsunuz, bir arkadaş daha var ebru35, yokluğumuzdan dert yanıyor
denk gelemiyoruz ne yazıkki.

bacım ben wc ye gidemez oldum gelince en az 5 sayfa birikiyor

nikah olcak canım ama öyle ters bi durum var ki ortada..nikah anadolu yakasında olucak ben avrupa yakasındayım ve çekim yapılabilecek en güzel alanlar da avrupa yakasında nasıl olur bilmiyorum:)

onu sorun etme canım artık dışardan gelenlerde oluoyr :)) yada gelin başı provan varsa o gün çekimleri yaptırın:)) zorluk yaşamazsın :) dışmekanmı düşünüosun iç mekanmı

Oyaaaaa geçenlerde aslı bişey demişti çok güzeldi bunları beğenmedim....

şöyle de olabilir "gelin olmak için çok konuştuk şimdi bizde geliniz" yok beğenmedim ım ım düşün düşün

benmde tansiyon çıkmış herhalde yanlış okumaya basladım herşeyi :)))))))))

onu sorun etme canım artık dışardan gelenlerde oluoyr :)) yada gelin başı provan varsa o gün çekimleri yaptırın:)) zorluk yaşamazsın :) dışmekanmı düşünüosun iç mekanmı

dış mekan düşünüyorum,gelin başı provası olur mu onu da bilmiyorum:)püfff ne zormuş bu işler,bitse de gitsek yani:))

bende şu an hem gündüz hem akşam girebiliyorum çünkü okul bitti daha işim yok evdeyim... nişanlım da askerde olunca monoton bi hayat sürüyorum amaaaaa 23 gün sonra o gelince özellikle bi kaç gün beni unutunnnn

Oyaaaaa geçenlerde aslı bişey demişti çok güzeldi bunları beğenmedim....

şöyle de olabilir "gelin olmak için çok konuştuk şimdi bizde geliniz" yok beğenmedim ım ım düşün düşün

dün eve giderken telden hatunun mjını arayıp durdum ama bulamadım. hoş bişeydi
hafızamda çok iyi maşallahh
umarım aslı hatırlar

topselvi
betonyoldan aşa doğru gidince hemen sağda yoksa solda mı ::26::

sen? şuan nerdesin nereye geleceksin? ( çok bilirmişim gibi buraları soruyorum birde )

:) evet evet biliyorum beton yolu topselvi neresi onu bile bilmiyorum ki:) ben şu an güngörendeyim,cevizliye gelicem inşallah:)

dış mekan düşünüyorum,gelin başı provası olur mu onu da bilmiyorum:)püfff ne zormuş bu işler,bitse de gitsek yani:))

ßende dış mekan düşünüyordum ama :) 20yıldır tandığım fotocum hiç önermedi :) şöyle bir açıklama yaptı bana aynen yazıyım :)

Kızım , dış mekana bütün gelinlermiz hevesleniyor fakat kötü demiyorum ama tercih etmeni istemem sonuçta seni tanıyorum yıllardır... iç çekimlerdede dış mekan görünümü sağlayabiliriz ayrıca ne saçın bozulur ne gelinliğin batar nede millet seni izler ve istediğimiz şekilde ışıklar verebilirizz ... sen bana gelip dış mekan yap desende iyiliğin için yapmam ki ücreti daha yüsek....

v bu konuşma dün oldu düşündüm mantıklı geldi tabi yine tercih senin :) herşey isteidğin gibi olsun ama üüüf hakikaten zorlu bi süreç :)

aaaaa

ben de ataşehirde oturuyorum
nerden mezunsun

cok sagol canım

darısı hepimizin başına

biz de ikimizin de ilk aşkıyız
ve biz de 7. sınıftayken tanıstık

nerdennnnn nereye oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…