'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Gerçekten miiiiiiii? Benim için çok özel parça, hep dinlerim rutin:)

Detaylar güzel canım

Teşekkür ederim Nilimmm
Woooow istiyorum istiyorummm fal istiyorumm:76::76::90:

gelişmeleri bekliyoruz pelincim aldıklarını da güle güle kullannn

Kurabiyemm teşekkürler canımm.

Bebişler eniştenizle tatlıya bağladık uzun uğraşlarının sonucunda:76::76::90:
Umarım tekrar üzmez beni

ne yapıyorsunuz yavrucuklarrrr

çok yoğun bir hafta geçirdim ve hasta oldummm:86::86:
tüm gün yataktan çıkmadım,buralara da uğrayamadım.
bi silkeleneyim yaaa

orchidea cım gecmiş olsun... geldimi gitmiyor ya bende rahatszm pazartesiyi bekliorum doktorda alıcam solugu

pelincimmm cok sevindimmm birdaha hiç üzülmeyin inşallah

valla kaç gündür yoktun canım merak etmiştim seni çok geçmiş olsun iyimisin şimdi

daha iyiyim çok şükür.
bu hafta okulda garip garip sorunlar baş gösterdi, ruhum sıkıldı, dün de toplantı var dediler üstelik hiç bilmediğim bi mahalledeki okulda.
aldım benim adamı gidelim dedim ama yorgunluktam iyice sinirlerim bozulmuş.
adetim yine gecikmiş,sinir küpü gibiyim garibim adama da surat asıyorum.
sonra mahallede okulu bulcaz diye kimbilir ne kadar yok yürüdük.
artık dayanamadım ağladım sokağın ortasında sinirimden.
işte bugün de hasta oldum acaba yorgunluktan mı oldu diye soruyorum kendime bilemiyorum.
aman kızlar iyi bakın kendinize, bu aralar mevsimsel geçiş de var yıpratmasın bizi.

Ben de acayip sinirli ve hırçın oluyorum regl olmadan bir kaç gün önce. Benimki anlıyor artık özel günün yaklaşmış senin belli diyor fazla tartışmaya girmiyor o zamanlar benimle. Bundan 4 ay önce 5 ay süreyle doğum kontrol hapı vermişti doktor pko için o zaman melek gibiydim ya acayip sakindim bıraktım eski cadı halime döndüm.

mevsimsel geciş hepimiz aynıyız galba...

kızlar tavsiye edeceginiz opera var mı?
gecen sezon askımla don pasquale ve carmen e gitmiştik...

askım bana supriz yapmıstı bu sefer suprızı ben yapmak istiyorum... önerilere acıgımm

ne yapıyorsunuz yavrucuklarrrr

çok yoğun bir hafta geçirdim ve hasta oldummm:86::86:
tüm gün yataktan çıkmadım,buralara da uğrayamadım.
bi silkeleneyim yaaa

Orchidea merhaba Pelin ben tanışalım Geçmiş olsun, bu hava geçişlerinde grip mutlaka göz kırpıyor

Gelincikler çeyiz topiğimi açtım, henüz çok yeni ama paylaşmak istedimmm
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/472470-pelinin-cicileri.html#post21037134

canım ben de ilk reglimden beri pkoyum. haziranda 12 aylık bi tedavim bitti ve hormonlarım da iyi çıkınca doktor biraz da ilaçsız deneyelim dedi.
şimdi suratımda sivilcelenme başladı ve geçmedi 2 haftadır. ilk üç ayım güzel geçmişti halbuki,bu 4. ayım.
bu sinir gerginlik de ondan zaten,tabii işle ilgili de yoğun bir haftaydı.
adetim de başladı gibi, gideceğim doktora ama önümüzdeki ay inşallah.

kıyamam regl olcağım zaman ben herşeye ağlıyorum oluncada çok duygusal olup kırdığım kim varsa özür diliyorum en çok sevgilime şeytanmışım gibi davranıyorum o halimi biri izletse bu benmiyim diyorum regl depresifliği var bende kızlar

kızlar doktor banada doğum kontrol hapı verdi ben ne etcem diye düşünüyorum 2 kist görmüştü 1 ay önce ve biri gitti diğeri kaldı kalan için adetimi bekliyorum doğum kontrol hapı kullancakmışım anneme çok saçma geldi kullanma diyor bozar bünyeni diyor ama yapcak birşey yok stresten oldu hep ama napcam ben kullanan varmı kızlar

almor sen yazmışsın canım tüylenme ve kilo yaptımı

Yok canım tüylenme yapmadı hatta ben normalde biraz tüylü biriyim hormon testleri yaptırdım bir sürü onlarda her şey normal çıktı testesteron fsh lh filan ama doktor ulstrasonda bakınca bir yumurtalığımda bir kaç minik kist gibi gördü çok büyüjk sorun değil 4-5 ay kullan bir dedi ben de kullandım tam tersi tüylerimin çıkma süresi uzadı diyebilirim. Onun dışında cildim güzelleşti normalde de çok sivilcem yoktur ama regl öncesi bir kaç tane mutlaka çıkardı hiç çıkmadı 5 ay boyunca ayrıca göğüslerim de bir beden filan büyümüştü nerdeyse ama tabi bırakınca her şey normal haline döndü. Kilo olayına gelince iştah açtı ben de biraz 5 ayda 3 kilo almıştım bıraktığımdan beri verdim 3 kiloyu daha az yiyorum şimdi çok acıkmıyorum gibi. İştah açması dışında kötü bir etkisi olmadı ben de hapın.

Son düzenleme:

memnun oldum,hayırlı olsun topicin bakacaım birazdan.

canım zaten hormonal dengesizlikten dolayı kist oluşur ve o doğum kontrol hapı olarak bilinen ilaçlar da aslında hormon ilacıdır ve ikinci özelliğidir gebeliği engellemesi. yani bünyeyi bozmaz,aksine hormonları dengeler.
korkulacak bir şeyi yok yani.

çok güzelmiş cnm güle gülee kullann sorun almaz sa ne kadara aldıgını sorabilirmiyim bende nevresim alıyorumda bu aralar:44:

evim.net te indirimde vardı canım ordan aldım sende bak tatlım 3 tane indirimde marka var nevresim takımlarıyla ilgili.

benim aldığım 102 den 64 e düşmüş canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…