gizemcimmm iyiyim sen nasılsınnn :)
tesekkur ederim banada oyle geliyoo ben cok sevdim gorenlerde cok begendi yatak örtümü
ohh çok sevindim canım valla çok iyi bir tercih yaptın o yatak örtüsünü alarak
öhöm öhöm pelinim canımcım bu şarkı bizimde şarkımız hattaha aşkı memnuda dinlemiştim ilk behlül nihal dans ediyordu sonra aradım buldum yine unuttum 7 versyonu var bunun birgün caddebostanda gezinirken duydum dedimki ne zaman dinlesem sen aklımdasn hertürlüsü var ama hep sen aklımdasn dedim ve telefonuma yükledim bu şarkıda dans ettik hattaha düğün şarkım bu olcak dediğimde hayır ilk aşk ta dans ettik buda olsun ama giriş müziğimiz olsun dedi oda bende huzur buluyoruz bunda
pelin detayları istiyorum eniştemizle buluş gel ve lütfen çeyiz detaylarını paylaş tencere alcam bilgi verin bana canım
güle güle kullan pelincm git gör bakalm enişteyi de tatlıya bağlanır umarm hersey:)
tavalarımn bana benzemesini bende sevdmm
alırken de tam bana göre bunlar çok minnoş demiştm içimden
tavalarda size güzel mamalar yapabilir ardından da fincanlarda kahve eşliğinde fal bakma girişimlerinde bulunabilirmmm evt yapabilirm neden olmasnn
gelişmeleri bekliyoruz pelincim aldıklarını da güle güle kullannn
ne yapıyorsunuz yavrucuklarrrr
çok yoğun bir hafta geçirdim ve hasta oldummm:86::86:
tüm gün yataktan çıkmadım,buralara da uğrayamadım.
bi silkeleneyim yaaa
Geçmiş olsun tatlım hoşgeldin bu arada.
orchidea cım gecmiş olsun... geldimi gitmiyor ya bende rahatszm pazartesiyi bekliorum doktorda alıcam solugu
pelincimmm cok sevindimmm birdaha hiç üzülmeyin inşallah
bi silkeleneyim yaaa
valla kaç gündür yoktun canım merak etmiştim seni çok geçmiş olsun iyimisin şimdi
daha iyiyim çok şükür.
bu hafta okulda garip garip sorunlar baş gösterdi, ruhum sıkıldı, dün de toplantı var dediler üstelik hiç bilmediğim bi mahalledeki okulda.
aldım benim adamı gidelim dedim ama yorgunluktam iyice sinirlerim bozulmuş.
adetim yine gecikmiş,sinir küpü gibiyim garibim adama da surat asıyorum.
sonra mahallede okulu bulcaz diye kimbilir ne kadar yok yürüdük.
artık dayanamadım ağladım sokağın ortasında sinirimden.
işte bugün de hasta oldum acaba yorgunluktan mı oldu diye soruyorum kendime bilemiyorum.
aman kızlar iyi bakın kendinize, bu aralar mevsimsel geçiş de var yıpratmasın bizi.
bi silkeleneyim yaaa
Ben de acayip sinirli ve hırçın oluyorum regl olmadan bir kaç gün önce. Benimki anlıyor artık özel günün yaklaşmış senin belli diyor fazla tartışmaya girmiyor o zamanlar benimle. Bundan 4 ay önce 5 ay süreyle doğum kontrol hapı vermişti doktor pko için o zaman melek gibiydim ya acayip sakindim bıraktım eski cadı halime döndüm.
daha iyiyim çok şükür.
bu hafta okulda garip garip sorunlar baş gösterdi, ruhum sıkıldı, dün de toplantı var dediler üstelik hiç bilmediğim bi mahalledeki okulda.
aldım benim adamı gidelim dedim ama yorgunluktam iyice sinirlerim bozulmuş.
adetim yine gecikmiş,sinir küpü gibiyim garibim adama da surat asıyorum.
sonra mahallede okulu bulcaz diye kimbilir ne kadar yok yürüdük.
artık dayanamadım ağladım sokağın ortasında sinirimden.
işte bugün de hasta oldum acaba yorgunluktan mı oldu diye soruyorum kendime bilemiyorum.
aman kızlar iyi bakın kendinize, bu aralar mevsimsel geçiş de var yıpratmasın bizi.
kıyamam regl olcağım zaman ben herşeye ağlıyorum oluncada çok duygusal olup kırdığım kim varsa özür diliyorum en çok sevgilime şeytanmışım gibi davranıyorum o halimi biri izletse bu benmiyim diyorum regl depresifliği var bende kızlar
kızlar doktor banada doğum kontrol hapı verdi ben ne etcem diye düşünüyorum 2 kist görmüştü 1 ay önce ve biri gitti diğeri kaldı kalan için adetimi bekliyorum doğum kontrol hapı kullancakmışım anneme çok saçma geldi kullanma diyor bozar bünyeni diyor ama yapcak birşey yok stresten oldu hep ama napcam ben kullanan varmı kızlar
almor sen yazmışsın canım tüylenme ve kilo yaptımı
Orchidea merhaba Pelin ben tanışalımGeçmiş olsun, bu hava geçişlerinde grip mutlaka göz kırpıyor
Gelincikler çeyiz topiğimi açtım, henüz çok yeni ama paylaşmak istedimmm
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/472470-pelinin-cicileri.html#post21037134
kıyamam regl olcağım zaman ben herşeye ağlıyorum oluncada çok duygusal olup kırdığım kim varsa özür diliyorum en çok sevgilime şeytanmışım gibi davranıyorum o halimi biri izletse bu benmiyim diyorum regl depresifliği var bende kızlar
kızlar doktor banada doğum kontrol hapı verdi ben ne etcem diye düşünüyorum 2 kist görmüştü 1 ay önce ve biri gitti diğeri kaldı kalan için adetimi bekliyorum doğum kontrol hapı kullancakmışım anneme çok saçma geldi kullanma diyor bozar bünyeni diyor ama yapcak birşey yok stresten oldu hep ama napcam ben kullanan varmı kızlar
almor sen yazmışsın canım tüylenme ve kilo yaptımı
çok güzelmiş cnm güle gülee kullannsorun almaz sa ne kadara aldıgını sorabilirmiyim bende nevresim alıyorumda bu aralar:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?