'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım aydınlatmana sevindim ben çok zayıfım ama aşırı iştah ve hızlı yemek yeme olayı hakim ama kilo değilde tüy olayı yapar bende çok tüylüyümdürde o yüzden başlıycam mecbur adet olmayı bekliyorum adetin ilk günüydü dimi doktor adetin ilk günü dedi bir arkadaşımda adeet bitiminde başlamış kafam karıştı

3 cm umarım giderde büyümez off onu fazla dert ettim çok saçma ama ne edem beklemiyordum böyle uğraşmayı

evet canım ama işte hiç içmek istemiyorum ama hormonlarımıda düzeltcek diye seviniyorum benim hormonlar coşmuş durumdalar çünkü hastalncam sivilcelerim çıktı gergindim geçen günlerde ama bugün mutluyum allahtan

Adetin 5. günü başlamıştım ben canım 3. günü gitmiştim çünkü doktora hormon testleri için 2 gün sonra başla demişti 5. gün oluyordu yani.

selam kızlar nasılsınız?????

ayy bugün sevdiceğimle buluşacaktık. ben de önce kuaföre gidip işlerimi halledeyim dedim.
regl ağrılarım da tavan yapmış ama dayanıyorum.
ayyyy beni bi mide bulantısı sardı başım döndü gözlerim karardı falan.
az daha bayılıcam, aradım sevgilimi ben kötüyüm çabuk gel diye
kuzeninin arabasıyla geldi hemen,bu arada kuaförde bana çay falan içirdiler.
benimki nasıl da korkmuş,gerçi ben de kuaförde bayılıcam diye korktum işin açığı.
neyse sonra iyi gibi oldum gitmedim hastaneye, sıcak bişiler içtim de geçti.
2 gündür oluyo bana baişiler hadi bakalım hayırlısı.

orchideam tansiyonun mu düşüyo acaba canım.. iki gündür de oluyomus bide sen bi git görün doktora..
ben bi ilaca başladım, öyle bi uyku yapıyo ki, hiç uyandırılmasam uyanmıcam heralde

gecmiş olsun orchideacım cok cok..

bu ay benim annemde cok zor atlattı o donemi.. mevsimsel gecişlerden buyuk ihtimal bide usutuyoruz ikisi bir araya gelince oyle oluyo

bazı aylar bende o donemde hastanelik oluyorum nerdeyse... onceleri yatakları yorganları parcalardım feryadıma apartman kapıya toplanırdı o dereceydi..

o kadar doktora gittim en sonunda naprosyn isimli ilaç derdime deva oldu...

onu almazsam cok kotu geciyo, mide bulantısı, dayanılmıcak bi sancı, terleme, üşüme

birsuru sey oluyo

orchideam tansiyonun mu düşüyo acaba canım.. iki gündür de oluyomus bide sen bi git görün doktora..
ben bi ilaca başladım, öyle bi uyku yapıyo ki, hiç uyandırılmasam uyanmıcam heralde

antidepresan falan mı canım...

ben de buara hep uykulu ve tembelim

koalalar varya aynı onlar gibi biyere tuneyip orda ole gelene gecene suzuk suzuk bakasım var

antidepresan falan mı canım...

ben de buara hep uykulu ve tembelim

koalalar varya aynı onlar gibi biyere tuneyip orda ole gelene gecene suzuk suzuk bakasım var

evet canım antidepresan. serotonin küpü depresyondaymışım meğer.. gerçekten ben de ne kaygı kaldı ne keder.. hiç bişey umrumda değil.

Son düzenleme:

teşekkür ederim yavrular
bi kere 5 yıl önce falan böyle olmuştum da acile götürüp iğne yaptırmıştım.
bende de adet sancısı var ama ben hep üstüne giderim,çıkar dolaşırım,yatakta geçirmemeye bakarım,iyi gelir hareket.
ben de ona güvenip kuaföre kadar gittim, ama birden böyle fena oldum, soğuk da aldım onun da etkisi var.
Aman kızlar dikkat edin kendinize.

evet canım antidepresan. serotonin küpü depresyondaymışım meğer.. gerçekten ben de ne kaygı kaldı ne keder.. hiç bişey umrumda değil.

bende kullandım aylarca... ama bende hiçbi işe yaramadı..

huzursuz ayak sendromu yarattıgı için uykularım da kacıyodu... sonra sinirlenip butun hepsini cope doldurmustum :26:

geçmiş olsun tatlımm...

şimdi okula falanda basladın daha kolay atlatman ..

sende dikkat et kendine tatlımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…