güle güle kullan canım,sevdiceğinle tatlı rüyalara dalarsınız inşallah içinde
evim.net te indirimde vardı canım ordan aldım sende bak tatlım 3 tane indirimde marka var nevresim takımlarıyla ilgili.
benim aldığım 102 den 64 e düşmüş canım.
çok iyiymiş canım ben de hemen bakıyım bilmiyordum orayı teşekkürler cnm
Yok canım tüylenme yapmadı hatta ben normalde biraz tüylü biriyim hormon testleri yaptırdım bir sürü onlarda her şey normal çıktı testesteron fsh lh filan ama doktor ulstrasonda bakınca bir yumurtalığımda bir kaç minik kist gibi gördü çok büyüjk sorun değil 4-5 ay kullan bir dedi ben de kullandım tam tersi tüylerimin çıkma süresi uzadı diyebilirim. Onun dışında cildim güzelleşti normalde de çok sivilcem yoktur ama regl öncesi bir kaç tane mutlaka çıkardı hiç çıkmadı 5 ay boyunca ayrıca göğüslerim de bir beden filan büyümüştü nerdeyse ama tabi bırakınca her şey normal haline döndü.Kilo olayına gelince iştah açtı ben de biraz 5 ayda 3 kilo almıştım bıraktığımdan beri verdim 3 kiloyu daha az yiyorum şimdi çok acıkmıyorum gibi. İştah açması dışında kötü bir etkisi olmadı ben de hapın.
memnun oldum,hayırlı olsun topicin bakacaım birazdan.
canım zaten hormonal dengesizlikten dolayı kist oluşur ve o doğum kontrol hapı olarak bilinen ilaçlar da aslında hormon ilacıdır ve ikinci özelliğidir gebeliği engellemesi. yani bünyeyi bozmaz,aksine hormonları dengeler.
korkulacak bir şeyi yok yani.
Rica ederim tatlım ne demek
TA | NEVRESM EV | TA PERDE | TA NEVRESM TAKIMLARI| TA YATAK RTLER
burasıda sadece TAÇ ın satıyor. Ama çok fazla çeşit var bak istersen tatlım.
ayyyy çok teşekküür ederim canımmbakıyorum hemen
Ne demek canım :) Son olarakta
Özdilek shop sayfası
Özdilek
Ve başka bir alışveriş sitesi..
Dekorasyon.com - Dekorasyon, Nevresim, Yemek Takımı, Ev Tekstili - Online Alışveriş
Karar senn canım :) Hepinizi öpüyorum iyi geceler fıstıklarr
canım aydınlatmana sevindim ben çok zayıfım ama aşırı iştah ve hızlı yemek yeme olayı hakim ama kilo değilde tüy olayı yapar bende çok tüylüyümdürde o yüzden başlıycam mecbur adet olmayı bekliyorum adetin ilk günüydü dimi doktor adetin ilk günü dedi bir arkadaşımda adeet bitiminde başlamış kafam karıştı
3 cm umarım giderde büyümez off onu fazla dert ettim çok saçma ama ne edem beklemiyordum böyle uğraşmayı
evet canım ama işte hiç içmek istemiyorum ama hormonlarımıda düzeltcek diye seviniyorum benim hormonlar coşmuş durumdalar çünkü hastalncam sivilcelerim çıktı gergindim geçen günlerde ama bugün mutluyum allahtan
gelinciklerr gunaydınnnn
kimsecikler yok muuu
herkes ya uyuyo yada gezmelerde anlasılan
orchideam tansiyonun mu düşüyo acaba canım.. iki gündür de oluyomus bide sen bi git görün doktora..
ben bi ilaca başladım, öyle bi uyku yapıyo ki, hiç uyandırılmasam uyanmıcam heralde
antidepresan falan mı canım...
ben de buara hep uykulu ve tembelim
koalalar varya aynı onlar gibi biyere tuneyip orda ole gelene gecene suzuk suzuk bakasım var
orchideam tansiyonun mu düşüyo acaba canım.. iki gündür de oluyomus bide sen bi git görün doktora..
ben bi ilaca başladım, öyle bi uyku yapıyo ki, hiç uyandırılmasam uyanmıcam heralde
gecmiş olsun orchideacım cok cok..
bu ay benim annemde cok zor atlattı o donemi.. mevsimsel gecişlerden buyuk ihtimal bide usutuyoruz ikisi bir araya gelince oyle oluyo
bazı aylar bende o donemde hastanelik oluyorum nerdeyse... onceleri yatakları yorganları parcalardım feryadıma apartman kapıya toplanırdı o dereceydi..
o kadar doktora gittim en sonunda naprosyn isimli ilaç derdime deva oldu...
onu almazsam cok kotu geciyo, mide bulantısı, dayanılmıcak bi sancı, terleme, üşüme
birsuru sey oluyo
evet canım antidepresan. serotonin küpüdepresyondaymışım meğer.. gerçekten ben de ne kaygı kaldı ne keder.. hiç bişey umrumda değil.
teşekkür ederim yavrular
bi kere 5 yıl önce falan böyle olmuştum da acile götürüp iğne yaptırmıştım.
bende de adet sancısı var ama ben hep üstüne giderim,çıkar dolaşırım,yatakta geçirmemeye bakarım,iyi gelir hareket.
ben de ona güvenip kuaföre kadar gittim, ama birden böyle fena oldum, soğuk da aldım onun da etkisi var.
Aman kızlar dikkat edin kendinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?