'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar selam umarım herkes iyldir o dönemler benimde hep böyleydi agustosta agrısız gecti sonrada lekelenmem oldu doktora gittim 2 tane kist gördü biri eylülde gitti dgeri içinde dogum kontrol alcam

Umarım agrısız geçer o dönemlermiz 3 güne kadar bende gergin olurum o hallerimi hiç sevemiyorum

Biz bugün nille görüştük çok güzeldi çok heycanlıydım çok tatlı biriydi öncelikle bide uzun zamandır görmediğim bir arkadaşımı görmüş gibi hissettim umarım hepimiz birgün görüşebiliriz
Nili seviyordum görünce dahada sevdim çeyizilk baktık hattaha aldık nevresimlerimiz saten linensten yaralandık hemen nilcik ekler eve gidince bide canım benim bana tava almış mahçup etti beni çok çok mutlu oldum umarım herkesle bu mutluluğu yaşarız kızlar

oh ne guzel bulusulmus...

inşallah bigun denk gelir hepberaber gorusebiliriz yaaa ...

aldıklarınızı gule gulee kullanın güzelciklerr...

bizi de cekiştirdiniz mi bakiiim kulaklarımız cınladı diomusum

selam kızlar. Moralim baya bi bozuk benimkiyle kavga ediyoruz. Kavga değil ama kabullenemediğim seyler var. Artık patlama noktasına geldi napıcam bilemiyorum.
Adetlerim benmde çok ağrılı geçer resmen belden aşağısı uyusur buz keser soguk soguk terlerim 2 gün sürer. Lekelenmem ve akıntım cok fazla doktora gitmekten korkuyorum, korkma değil ama çekinme var.

çok gecmiş olsun sineray..

bende cekinirim jinekologdan... ama gitmeden de olmuyor..

seninkiyle olan sıkıntılar ne boyutta bilmiyorum ama cok da buyutme

cok calısıyorsun yorgunsun olur arada ole

kızlar ben geldimmmmm gizemcm haberleri vermiş bile, çok güzel bi gün geçirdim sayesinde iyiki de görmüşümm harika bi gündü
umarm hepbirlikte de görüşebiliriz kızlarrrrr
o kdr gezmişken elimiz boş dönmedik ve linens indiriminden birer tane nevresm aldk pamuk saten gerçi gizoş haberini vermişresmini de paylaşıyım ikimizinkide aynııı

Son düzenleme:
çok gecmiş olsun sineray..

bende cekinirim jinekologdan... ama gitmeden de olmuyor..

seninkiyle olan sıkıntılar ne boyutta bilmiyorum ama cok da buyutme

cok calısıyorsun yorgunsun olur arada ole

Yok çalışmaktan değil benimkinin eskileriyle ilgili.
Gittim bi kaç kere cnm kist oldugunu söyledi. Bizim ailede geleneksel zaten teyzemdede Hastalık çıktı çocugu olmuyor gidip gözükmem lazım 2 sene oldu gitmediğim ama ne bileyim hazır değilim hiç.

Çok güzelmiş kızlar ne güzel eğlenmişsiniz mutlulgunuz hiç bozulmasın. İnş. Bizde görüşürüz

ohhh maşallah ne güzel görüşmüşsüz, inşallah başka zamanlarda bizler de görüşürüz.

canım oluyor arada öyle. insan bazen çok hassas oluyor ve her zamanki şeyler bile artık dayanma noktasını yokluyor.

hem jinekoloji öyle korkulacak bir şey değil,çünkü bizler bekar bayanlarız. zaten vajinal değil muayene, idrarına iyice sıkışıp giriyorsun, karnın aşağı tarafından bakılıyor, çok azıcık açıyorsun yani.
zaten doktor da monitörden bakıyor, ama evli bayanların daha farklı hiç girmeyelim o meseleye

cok gecmiş olsun canımm tekrar

hmm su eskiler...

canım adı ustunde eski işte bunları cok da buyutmemek lazım.. uzmeyin birbirinizi

nilcikk cok guzelmiş yaaa renklere bittim...

bide sana bişey sorucam balım... sen gecen english home dan aldıgın nevresimi galiba misafire vericem diyodun

niyee nesini begenmedim canım ben ordan almayı planlıyorum bişeyler de :44:

güle güle kullanın kızlar linens indirimini duydum ama bizim memlekette yok kendim yararlanamadım, ne güzel siz yararlanmışsızı benim yerime de

yok çağlacm ben onu da beğenmiştm hatta bunun ranforce çesidi gibi oldu içime sinmeyen bişi almadm daha çok şükür :))
ama erkek arkadaşm pek çicek böcek sevmio genelde geometrik desenler ve koyu renklerde uyumayı sever hatta bunu bile çok beğendiğim için aldm ve bu sefer ona sorma gereği duymadm o kdr güzeldi ki genelde birlkte karar veriorz çeyizliklere birlkte kullanıcaz ya onunda söz hakkı varmıs:)) o yüzden genelde misafiri yatırırırm diorm annemde çok şık misafirlerine kullanrsn dedi ondan ama son aldığımı kimselere vermemmmm

Son düzenleme:
güle güle kullanın kızlar linens indirimini duydum ama bizim memlekette yok kendim yararlanamadım, ne güzel siz yararlanmışsızı benim yerime de

tşkler cnm valla duymayan kalmamıs zaten pazar yeri gibiydi:))
indirm cuma günü bitiomus bu arada bizim modelden de sadece 2 tane kaldı kesin biter o da yarına fln:)
çok enteresan en güzeli en ucuz olandı sansımızaaa

Hassaslık değil ki benimki onlara dokunmuş olması ağırıma gidiyo. bana seninle ayrılırsak hiç başlamaz dedi hep ilk 2 sene ayrılmak istedi hep yalvardım ben bitmesin diye ama benden öncekilerle hepp ayrılıp aylar sonra barışmış. Neden bana karşı bu kadar katı ki? Sevdiğimi sandım dedi. Beni sevdiği halde bana bir ttek şans bile vermiyo. Bana bi cd doldurmuştu iyi dinle her şarkının anlamı var dedi dinledim ama hep başkasından söz ediodu şarkılar. Benimle bi alakası yoktu. bana makyaj yapmayı yasakladı bana özel bişey sanıodum öğrendim ki eski sevgilisinede yapmış aynısını. Artık pek inancım kalmadı açıkçası 2 gündür ağlıyorum. Bana başkası diye mi dokunuyo acaba die düşünmeden edemiyorum 6 senedir. Yarın görüşücektik görüşmek istemiyorum dedim ilk defa. 2 saattir konuşmak istemediğimi söyledim ve konuşmuyoruz. Hep oonun için bşeyler yaptım 2 işte çalışıyorum yük ona binmesin diye ama ben bunları haketmdim ki. Pis elleriyle hep bana dokundu bunu nasıl atlatıcam bilmiyorum.

nilcim senin çeyiz topicinde var ya linens yatak örtün çok beğendim onu.
fiyatını öğrenebilir miyim? alınca fazladan kazıklanmak istemem.
internetten bulursam alacağım inşallah.

sirenaycım ne diyeceğimi bilemiyorum ama biraz uzak durup kendi kabuğunda sakince düşünmek, sağlıklı kararlar alman için mantıklı.
senin ilişkinle ilgili her şeyi en iyi sen bilirsin elbette.
ilişkinizde içine sinmeyen şeylerin neler olduğunu, ve gerçekten size özel olan şeylerin de aynı zamanda neler olduğunu en iyi sen ölçüp tartarsın.
biz her zaman burdayız tabii, paylaşmak istediğin her şey için

450den 225 düşmüş cnm bu aya özel, cevahir mağazasında gördük hala vardı

almayı çok isterdim ama maalesef o tarafta akrabam falan da yok ki bana alsın.

bu tip indirimler 6 ayda bir yapılıyor, belki denk gelirim başka zaman.

ooofff ooofff istanbulda olmak vardı şimdi.

cemrem noldu sana böleee(((

Teşekkürler canım. Yarın görüşücektik ama görüşmüycem. Gerçekten istemiyorum. Nasıl atlatıcagımıda bilmiyorum. Çok zoruma gidiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…