nurayım eveet cok az kaldıı biz de kavusuruz insallah sanaaaa vaktin olursa kusum
cok cicik bir odaaa.. lükens ayaklı her sey cok cicik zatennnn forever lükens ayak
ben de benim takım nasıl olcak cok merak ediyorumm yaaa nasıl bişey cıkacak ortaya acaba... dolabıma perdeli bir bölme daha ekletcemmm tek perdesi varmıs
ay su ev yerlesme işleri baslasa artık o kısımlara gelmek istiyorum
kardelen canım ya sen beni ekledinmi davet gelmemiş bana ne zamandır sorucam sorucam koşturmaktan unuttum hep..
bu arada inci ve sürmeli otel hakkında bilgim yok canım ama sana bir şey diyeceğim seyhan'da yaşıyorsun madem ziyapaşa'da ekinci garden business hotel var ailemle orada kalmıştık o otelinde balo salonu var çok beğenmiştim ben eğer mekan konusunda hala ikilemdeyseniz ve otelde istiyorsanız orayada bakın derim fiyatlarıda çok uygundu...
bizim kır düğünü olucak park zirve yada midas life da yada havuz başı düğün yapıcaz seyhan otelin havuzbaşısında yada bir ihtimal hilton otel artık nerede boş yer bulursak:26: ben bugün allahın izniyle 16.05 uçağı ile adana'ya geliyorum mekan bakmak ve evin tadilatı için
merhaba bayanlar bende valizimin son rötuşlarını yaptım birazdan hazırlanmaya başlayacağım
hümeyra canım 2014 diyorum 7.yılımzda evlenirz bakarsın kız bende başak burcu sadakati ve sabırı hat safhada :)2 ocakta 6 defa beraber olacaz vallla deli gibi aşığız hala ilk günkü gibi şimdi çıkan arkadaşlarım 4 5 ayda bu duyguyu yitiriyolar biz yitirmedik inşallah zaman yitirtmez
oyacım benimki hemen iş bulursa evlenirz elektirk mühendisi piyasa ne alemde bilmiyorum babamda ev veriyor eeeee annem sabah konştu büyük birikim yapmış çeyizime büyük parçalara sebep
ama inan bilmiyorum yani maddi açıdan bekliceğmiz bişiyimiz yok gibide he
kızlar nbu la senzada 1.seviye 2. seviye ne ola ki
hepsi mi aynı bunlarınbende öyleyim işte....bende tutumluyumdur...zorluk nedir,geçim sıkıntısı nedir cok iyi bilirim.ama niyeyse ona cok farklı görünüyorum....kendime üstüme basıma hiçbşi almadım....aman eksiksiz bi yuvamız olsun dedim..ben sonra da alsam olur dedim...kendime yapmadıgımı ona yaptım...dogumgünnde adidas esofmantakımı aldım...begenmedi gitti ayakkabıyla degiştirdi.ne gerek varmıs onu almısım...oyun istiyodu onu alsaymısım ya...gittim oyunu da aldım...ama bu son sana bi daha hediye falan yok dedim...ayıp yaaa...haketmiyorum ben bunları hiç hemdeee bundan sonra varsa yoksa ben....yaşasın bencillik
sıkıntı oluyo tabi kuzum...8000 borcumuz var...ama dügüne yetecekmi cebimizdeki para söyle mi böyle mi...onu cok iyi anlıyorum ama o beni anlamaya calısmıyo sorun bu...
kesinlikle koru kendini...mesafeli olmak en iyisi...ben mesela anne canım cicim derim ama bi o kadar da mesafeliyim....yerini bilsin herkes.....bundan sonra böle
Oyammm inş benimkide öle olur...valla sen böle olursan huzur falan kalmaz evde dedim...kredi kartı aldım diye kızıyo bana....neymiş bosuna yıllık kart ücreti ödicekmişim..lazım olunca dedemden mi alcam...kendisinin 2 tane varmısmıs....bende kullanırmısım...bu da benim işte fena mı....yıllık 50 tl ödiceksin diye bu kadar laf edilmez dedim yaaaaa...offf offfff
canım yaa boşver niye sıkıntı yapıyorsun ki..
konuşsun dursun o senin cnından kıymetli mi ki? yooook
çağloşummmm kart aidatı için; önce bankaya iadeli taahhütlü olarak bi ihtar yolluyosun kart aidatımı geri verin yoksa hakem heyetine başvurcam diye
onlar tabi ki iade etmiyo
sonracığıma bulunduğun yerin kaymakamlığının tüketici heyetine başvuruyosun, kart aidatının iadesini istiyosun
3 ay sonra karara bağlanıyo ve kart aidatının sana iadesine karar veriliyo, banka da mecburen o parayı geri ödüyo
yani kart aidatı gelirse sana bunu yaparsın hiç uğraştırıcı bişey değil masrafı da yok
oyam harikasın ya cok güldürdün kendime geldim
---
kızlar bu arada odun nişanlım geldi işyerime sabahtan beri 1 msj attım sadece. dün geceden beri uyuyamamıs bir de rüyasında ayrıldığımızı görmüş.inanmayacaksın belki ama hala gerçek gibi diyor. bende aklımdan gecenleri rüyanda gördün demek dedim kızdırmak icin
canım ben müşteri hizmetlerini arıyorum kartımı kapatıcam diyorum niye diyolar kart aidatınızı ödemek istemiyorum diyorum hemen geri yüklüolar
çağloşummmm kart aidatı için; önce bankaya iadeli taahhütlü olarak bi ihtar yolluyosun kart aidatımı geri verin yoksa hakem heyetine başvurcam diye
onlar tabi ki iade etmiyo
sonracığıma bulunduğun yerin kaymakamlığının tüketici heyetine başvuruyosun, kart aidatının iadesini istiyosun
3 ay sonra karara bağlanıyo ve kart aidatının sana iadesine karar veriliyo, banka da mecburen o parayı geri ödüyo
yani kart aidatı gelirse sana bunu yaparsın hiç uğraştırıcı bişey değil masrafı da yok
oyam harikasın ya cok güldürdün kendime geldim
---
kızlar bu arada odun nişanlım geldi işyerime sabahtan beri 1 msj attım sadece. dün geceden beri uyuyamamıs bir de rüyasında ayrıldığımızı görmüş.inanmayacaksın belki ama hala gerçek gibi diyor. bende aklımdan gecenleri rüyanda gördün demek dedim kızdırmak icin
anammm Ece & Tarık yazmıs yaaaa...sinir oldummmmmagnetlerim geldi
sinir oldum yaaa
bundan da almıştım
özellikle dedim ki ecenin kına gecesi yazsın
Eki Görüntüle 589623
kız ece & tarık yazmış yaa
hayır demesem neyse dicem
doğru diyon canım ama malesef kişilik olarak hemen moralim bozulup hemen kafama takıyom herşeyi
ama Allahtan kısa sürüyo şimdi iyiyim
gittim kendime dünyanın en rahat çizmesini aldım artık ayaklarım ağrımıcak
bunda abartılacak bişey yok bence ama erkeklerin nerde ne tepki verecekleri belli değil... Bu arada dün ben yokken resmini koymuşsun ben göremedim :84::84: magnetlerden de 1 ve 3ü beğendimm bakmadın geçmişe herhalde
hıhıııııı, ben ve görümcem birlikte yaptık
becerebilsem görümceme blog açıcam. çok istiyor bu işlerini sergilemeyi.
aslında ona dedim bir isim bul kendine falancanın işleri gibi birşey bul açayım blog dedim.
ama hatun 'erguvan' olsun mu dedi. nick mi seçiyo sanki
iyidir korku iyidiirrrhep biz mi üzülücez hııhhh
sen gülümse diye aradım buldum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?