'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kuşum senin yatak odan harika olacakkkk
ben de kendi yatak odası adayımı çok begendim sadece yatak başlığını sevmedim. inşallah halledebiliriz onu da
bu arada ayrıca bi oturma odası yapmaktan vazgeçtim. salonum resmi bi yer, sadece misafiri ağırlayabilir bir yer gibi durmasın yahu. sıcacık olsun, biz de orda oturalım

Canım ekledim ben seni ama gelmedi mi kaç gün kalacaksın Adanada

Bizde tam 7.yıldönümümüzde evleniyoruz Anlamlı olur diye bu tarihi aldık
Ohooo sizin eviniz de var bence işe girdiği an hemen evlenebilirsiniz eşya için bbeklemeye gerek yok Madem kira derdiniz yok eşyaları taksit taksit ödersiniz

Kızlar muhabbetlere kanalize olamıyorum patronum hala gelmedi bekliyorum .....allahımmm bana yardım ettttttttt

çağloşummmm kart aidatı için; önce bankaya iadeli taahhütlü olarak bi ihtar yolluyosun kart aidatımı geri verin yoksa hakem heyetine başvurcam diye
onlar tabi ki iade etmiyo
sonracığıma bulunduğun yerin kaymakamlığının tüketici heyetine başvuruyosun, kart aidatının iadesini istiyosun
3 ay sonra karara bağlanıyo ve kart aidatının sana iadesine karar veriliyo, banka da mecburen o parayı geri ödüyo
yani kart aidatı gelirse sana bunu yaparsın hiç uğraştırıcı bişey değil masrafı da yok

canım yaa boşver niye sıkıntı yapıyorsun ki..
konuşsun dursun o senin cnından kıymetli mi ki? yooook

doğru diyon canım ama malesef kişilik olarak hemen moralim bozulup hemen kafama takıyom herşeyi
ama Allahtan kısa sürüyo şimdi iyiyim

gittim kendime dünyanın en rahat çizmesini aldım artık ayaklarım ağrımıcak

Eki Görüntüle 589424

başka söze gerek var mı?

odun erkeklere odunsu koku

oyam harikasın ya cok güldürdün kendime geldim

---
kızlar bu arada odun nişanlım geldi işyerime sabahtan beri 1 msj attım sadece. dün geceden beri uyuyamamıs bir de rüyasında ayrıldığımızı görmüş. inanmayacaksın belki ama hala gerçek gibi diyor. bende aklımdan gecenleri rüyanda gördün demek dedim kızdırmak icin

magnetlerim geldi

sinir oldum yaaa

bundan da almıştım
özellikle dedim ki ecenin kına gecesi yazsın

kız ece & tarık yazmış yaa
hayır demesem neyse dicem

canım ben müşteri hizmetlerini arıyorum kartımı kapatıcam diyorum niye diyolar kart aidatınızı ödemek istemiyorum diyorum hemen geri yüklüolar

iyidir korku iyidiirrr hep biz mi üzülücez hııhhh

sen gülümse diye aradım buldum zaten

canım ben müşteri hizmetlerini arıyorum kartımı kapatıcam diyorum niye diyolar kart aidatınızı ödemek istemiyorum diyorum hemen geri yüklüolar

bütün bankalar yemiyo bunu ama kuzum sevdicek yapmıştı aynısını peki efendim kapatalım demişler hemen
yiğidim çok bozulmuştu hırs yapmıştı dava açalım günlerini gösterelim diye

Saol Özgem...iyi oldu bunu sölemennnn....süpersinnnn...insanın avukat bi kardeşinin olması ne güzelmişşşş

Allah seni...yüregine inmiştir...ama iyi yapmıssın bende öle yapıom

magnetlerim geldi

sinir oldum yaaa

bundan da almıştım
özellikle dedim ki ecenin kına gecesi yazsın
Eki Görüntüle 589623

kız ece & tarık yazmış yaa
hayır demesem neyse dicem
anammm Ece & Tarık yazmıs yaaaa...sinir oldummmm

Çizmenin futurafını isteriz özgemmmm

ayyyyyyyyyyyyyyy sevgilim yanıma geliyomuş süprüzzz yapçakmış arayıp bozdum süpriziniiiiii
yerim onu bennn
ben kaçar kızlarrrrr akşam güzel geçicek bizim çünkü arkadaşları ağırlıcaz tabu oynucazzzzz
öperim hepinizi

Son düzenleme:
mesaj attım kıza
unutmuşum
geri yollayın değiştireyim ya da etiket yollayayım diyor :26:

ben hallederim dedim puffss

Canım işlerim yogundu diye bakamadım ayy sende 3 . begenmişsin ben de karar kıldım onu yaptırmaya

erguvan bohçaları

iyidir korku iyidiirrr hep biz mi üzülücez hııhhh

sen gülümse diye aradım buldum zaten

sağol canparem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…