oyam harikasın ya cok güldürdün kendime geldim
---
kızlar bu arada odun nişanlım geldi işyerime sabahtan beri 1 msj attım sadece. dün geceden beri uyuyamamıs bir de rüyasında ayrıldığımızı görmüş.inanmayacaksın belki ama hala gerçek gibi diyor. bende aklımdan gecenleri rüyanda gördün demek dedim kızdırmak icin
Canım işlerim yogundu diye bakamadımayy sende 3 . begenmişsin ben de karar kıldım onu yaptırmaya
erguvan bohçaları
sağol canparem
özgem gecen benim de kredi kart ekstresine bakıyorum 40 tl aidat bedeli yazmıslar.
hemen online itiraz dilekçesi yolladım.
geri yatırdılar
böldüm, kusura bakmayın. ama takipte görünce yazmadan edemedim. o dilekçe her bankanın kendi sitesinde mi? nasıl ulaştınız, ne yazdınız? benden de ziraat 15 lira kesmiş de :44:
ben bugün erken kaçıom kızlarrr....gelin ayakkabımı almaya gidiom..inş bulabilirsem....ayrıca ktül keselerden ve badem sekeri alcammm....bide elyaf istedi annemmmbide kartımı alim Alpinin inadına öpüyorum hepinizi....iyi bakın kendinizeee...
Canım işlerim yogundu diye bakamadımayy sende 3 . begenmişsin ben de karar kıldım onu yaptırmaya
erguvan bohçaları
sağol canparem
erguvan deyince, ''gelin görümce'' yapalım yeriz birbirimizi orada dedim bende
ya bazen ben mjları görmüyorum biri alıntı yaparsa görüyorum :26:
bugün bende de oldu o
özgem güle güle kullan bende daha önce gösterdiğim çizmeleri aldım
bende acaba üstün körü mü okuyorum diye düşünmeye başlamıştım :44::26:
ama gıcık bir durum. insanda 'beni kaaleye almıyorlar mı' düşüncesi uyandırıyor :26:
gülin bekle resim eklicem
telefondan aktarcam kablosu cantamdaymıs
hatta bugün bana hümeyra görmedin galiba demesecidden önemsemiyor hissi uyanacak
o zman ne yapıyoruz mesajı bırakıyoruz....
Heyyyy kızlarrr mesajlar bazen arada kayboluyor, nasıl olduğunu bilmiyoruz.belki de yoğun mesaj yazıldığı sırada oluyor :44:
bana cevap vermediler demek küsmek yok...
birileri o mesajı alıntılamadığı sürece göremiyorum. sayfa ilerledikçe de geriye dönüp bakmazsam hiç görünmüyor. haberiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?