'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar huhuuuuuuuuuuuuuu siparişini veriyorum.. sevdicekte görür görmez kesinlikle bu dedi ben bişi demeden. odun modun ama seviyorum ya aynı hayale tutuluyoruz demek ki

donuk pudra benı sılmışın arkadaşlık lıstenden napalım sağlık olsun.

canım sizde gözükmediği icin eklemek icin sildim.

zamanı hatırlamıyorum ama benim beşeon kalasıma kızdığım bir vakit katalogta görmüştüm ve facesinde odunlara odunsu kokular yakışır demiştim .

iyi yapmıssın. bana cevap olarak anlayamadım yazmıs. anlarsın anlarsın sen ince mesajı dedim

arkadaşlar çıçek sepetı .comdan pasta alan oldumu? güvenılırmı acaba? bırde yolladığımda bayat olursa.:26:

bana gelmişti, bayat olmuyor , hatta bayatlamıyor, üç dört gün sürünmüştü buralarda =)
zaten genelde çikolata ağırlıklı şeyler oluyor içinde.

az önce eski bir fotoğrafımı gördüm, saçım topuz halde çok da eski değil halbuki

ben geçen cumartesi saçımı kestirdim aynı buna benzedim..

aşkım besleme gibi oldun deyip duruyor napaydım saç kurutmamak için omuzlarımda kes demiştim, kulakmememde çıktı

cok fazla mı kesti

benim de cok uzun kestircem deyip duruyorum dügünden sonra sıkıldım diye. tırstım şimdi :18::18:

--

tuhaf gelmiştir belki sana ondandır. uzuna alıstıysan diye oyam

cok fazla mı kesti

benim de cok uzun kestircem deyip duruyorum dügünden sonra sıkıldım diye. tırstım şimdi :18::18:

--

tuhaf gelmiştir belki sana ondandır. uzuna alıstıysan diye oyam

akılsızlık bende, yalovada ne güzel kestirecektim. pendiğin en iyilerindenmiş güya
bekhım modeli kesecekti, yok onu kullandım çok fazla başka olsun dedim, ama en yeni model bu dedi(o an kalkmalıydım, iki sene önce kullandım o saçı).

ben aslan kraldaki juju gibi düz kesim istiyordum. kat attı, aramakas attı, yaptı da yapptı birşeyler
sağ tarfımla sol tarafım eşit değil yeni farkediyorum. neyseki kendimi sakinleştiriyorum, çabuk uzar boşver diye
sadece alışamamak değil, sağa sola yatmıyor, tuhaf bir model oldum çıktım

kestireceksen bile bir milim kestirmeye geldim de o zaman anca istediğin boyda keser

Son düzenleme:
nurayımm en mantıklısı kusum hiç sevmiyorum salon işini.. fazladan odan olursa kütüphane yap biz oyle yapıyoruz... kütüphane+calısma odası... tv falan sokmıcaz o odaya asla... böğürtlen paşamın çizimleri hesaplamaları falan oluyor benim de malum çevirim var... haftasonları belli saatlerimizi o odada calısarak geciricez... ayrıca kitap okuma saatlerimizi de orada gecirmeyi planlıyoruz... tabi benm pasacanım iki dk uslu durup kitap okuyabilirse

mavişimmm tatlı heyecanlar bunlar... güzel haberlerini bekliyorum kuzum

pelotovskiiiii pelotovskiiiiiiiiiii justin alexanderda senin nişanlıgının gelinligi vaaaaaaaaar hatunnn çok benziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…