'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canlarım umarım birgün hep beraber buluşuruz hattaha ada sahillerinde balık yeriz sizi zevkle ağırlarım kızlar yeterki gelin benim nille buşuşurken hiç teredüttüm olmadı başıma şu güne kadar allah kötü bişey getirmedi nilinde getirmemiş kimseylede daha önce böyle buluşmamıştım ama pozitifiliği direk aldım burdaki herkes öyle istanbul gibi biryerde güvenilemiyor diyeceksiniz belki doğru ama, çok güzel birgün geçirdim en önemliside nil tam tahmin ettiğim gibiydi yani sevimliydi

sirenaycım canım kistin varsa git benim birşeyim yoktu lekelenmem oldu ramazanda o halde oruç tuttum düşün gergindim sürekli kavbga ediyorduk erkek arkadaşım bagrıyodu hastamısın psikolojik problemlerinmi var gizem böyle değildin diyordu ağlıyordum öyle kötü günlerdiki ki sonra doktora gittim ilaç felan vermedi adetini bekle dedi ama doktorun ertersi günü lekelenmem durdu 10 gün sonra adet oldum 5 eylülde kontrole gittim kistlerden biri gitmiş biri kalmıştı doğum kontrol hapı verdi adetimi bekliyorum başlamak için bak ben hiç böyle doğum kontroldü buydu şuydu kullanmam derdim adetlerimde sancılı geçtiği halde doktor stresten olmuş adetinle alakası yok dedi

canım sana tavsiyem bekletme git doktora bu kistler büyüyedebiliyo ben soğan suyu yaptım arslanpençesi yaptım adetimi beklyorum gerginde değilim düşün bir hafta öncesinde gerilirdim erkek arkadaşımla kavga ederdim sana tavsiyem evlenmeden muhakak git 6 ayda ir kızlar hepiniz gidin evlenince süprizle karşılaşmayın ben iyikide gitmişim doktor bana iyikide gelmişssin dedi

Pskolojik destek gördüm hep zaten canm. Benimkide hep der sen sorunlumusun diye. Ama işte boşver doktora gittiğimi duysa mahveder beni. Hiç iyi bakmıyo öyle seylere. Ama artık takmıyorum gerçi bu hafta mutlaka gdicem.

gizemcm valla sen ne hissettiysen bende hissettm cnm sende çok sempatiktin, cok canayakındın, diğer gelinciklerinde öle oldunu düşünüorm hep beraberde gezicez zaten madem topik arkadaşıyız:76:
cerencm konuyu bilmiorm ama sanırm bize nazar mı değiyoki böle pelinm sorununu halletmişken simdide sende oldu umarm en kısa zamnda tatlıya bağlanır,
geçmiş olsn bu arada kızlar kadın hastalıkları şakaya gelmez en kısa zamnda çekinmeyin ve bi jinekologa görünün içiniz rahat olur

Bakım hastanenin sitesine randevu alayım yarın görüşmüycem varsa boşyer gideyim.
Yok cnm bu konu bağlanmaz tatlıya sadece üstü örtülür. Beni haketmiyosun dedim zaten demin. Ozaman yol ver bana verebiliyosan dedi.

Pskolojik destek gördüm hep zaten canm. Benimkide hep der sen sorunlumusun diye. Ama işte boşver doktora gittiğimi duysa mahveder beni. Hiç iyi bakmıyo öyle seylere. Ama artık takmıyorum gerçi bu hafta mutlaka gdicem.

yaa olur mu öyle şey insanın iyi günü de var kötü günü de.
sinirli bi anında bilmeden demiştir onu

ayyy nil bir arkadaşım sen manyadın iyice dedi allahım çok güldüm biride bende geleyim beraber bakalım diyo off ne tezat arkadaşlarım var burda birtek beni anlayan var daha erken diyolar erken diyolar ama işin içinden kalkamıcam ki hepsini bir arada alamam iş ciddiye binince heryere para gidicek laf anlatamıyoruz kimseye

annem bille artık al diyo ilk kez yani çok hoşuna gitti

nil bu arada nevresim tam annemin tarzı sonunda adam gibi bişiy aldın dedi yatak örtümüde beğenmişti gerçi

yaa olur mu öyle şey insanın iyi günü de var kötü günü de.
sinirli bi anında bilmeden demiştir onu

yok canım 1 değil 2 değil hatta 3 bile değil hemen hemen her ay der bunu. Normal bi ilişki değil bizimki. Ben yalvarırsam olur yalvarmazsam olmaz. Hiç yaranamıyorum zaten herşeyi sorun yapıorum büyütüyorum.

yok canım 1 değil 2 değil hatta 3 bile değil hemen hemen her ay der bunu. Normal bi ilişki değil bizimki. Ben yalvarırsam olur yalvarmazsam olmaz. Hiç yaranamıyorum zaten herşeyi sorun yapıorum büyütüyorum.

ne desem bilemedim tatlım inşallah en güzel şekilde sonuçlanır bu durum.

içim rahatladı valla asıgım cunku ben ordaki seylere

cok tesekkur ederim canımm senin yorumların benm için önemliydi gonul rahatlıgıyla alırım artık

Ben de eskiden daha çok giriyordum geçen bir kaç hafta pek giremedim de yeni katılanlar olmuş aramıza acaba onlardan mısın diye dedim. Bu topikte olduğuna göre sizin de şafak 2013 .

yok canım yenilerden degilim evet şekerim şafak 2013 burada atlatıcaz seeneleri umarım işte yavaş yavaş çeyiz hazırlıgı falan ilerliyoruz söz nişan yok aramızda sizin varmı cnm ??

ama ben sana dedim gizemcm annelerimiz çok beğenicek sonunda şık bişi aldınız dicekler die:))
çağlacm valla tawsiye ederm renkleri kumaşı kalitesi hepsi çok güzel english homeunda, ben indirm gününe denk gelmiştm yine 70tllik nevresimi 35e almıstm
2 saattir telefonda konusuorm bende kızlar bu gün gizemleyken çok ihmal etmişim onu bi tripler bi triplerki sormayn gizemle muhabbete dalmısız kahve içerken vay efendm 1,5 saattte 2 msj atmısım fln zor affettirdm valla ancak geri gelebildm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…