canlarım umarım birgün hep beraber buluşuruz hattaha ada sahillerinde balık yeriz sizi zevkle ağırlarım kızlar yeterki gelin benim nille buşuşurken hiç teredüttüm olmadı başıma şu güne kadar allah kötü bişey getirmedi nilinde getirmemiş kimseylede daha önce böyle buluşmamıştım ama pozitifiliği direk aldım burdaki herkes öyle istanbul gibi biryerde güvenilemiyor diyeceksiniz belki doğru ama, çok güzel birgün geçirdim en önemliside nil tam tahmin ettiğim gibiydi yani sevimliydi
sirenaycım canım kistin varsa git benim birşeyim yoktu lekelenmem oldu ramazanda o halde oruç tuttum düşün gergindim sürekli kavbga ediyorduk erkek arkadaşım bagrıyodu hastamısın psikolojik problemlerinmi var gizem böyle değildin diyordu ağlıyordum öyle kötü günlerdiki ki sonra doktora gittim ilaç felan vermedi adetini bekle dedi ama doktorun ertersi günü lekelenmem durdu 10 gün sonra adet oldum 5 eylülde kontrole gittim kistlerden biri gitmiş biri kalmıştı doğum kontrol hapı verdi adetimi bekliyorum başlamak için bak ben hiç böyle doğum kontroldü buydu şuydu kullanmam derdim adetlerimde sancılı geçtiği halde doktor stresten olmuş adetinle alakası yok dedi
canım sana tavsiyem bekletme git doktora bu kistler büyüyedebiliyo ben soğan suyu yaptım arslanpençesi yaptım adetimi beklyorum gerginde değilim düşün bir hafta öncesinde gerilirdim erkek arkadaşımla kavga ederdim sana tavsiyem evlenmeden muhakak git 6 ayda ir kızlar hepiniz gidin evlenince süprizle karşılaşmayın ben iyikide gitmişim doktor bana iyikide gelmişssin dedi
gizemcm valla sen ne hissettiysen bende hissettm cnm sende çok sempatiktin, cok canayakındın, diğer gelinciklerinde öle oldunu düşünüorm hep beraberde gezicez zaten madem topik arkadaşıyız:76:canlarım umarım birgün hep beraber buluşuruz hattaha ada sahillerinde balık yeriz sizi zevkle ağırlarım kızlar yeterki gelin benim nille buşuşurken hiç teredüttüm olmadı başıma şu güne kadar allah kötü bişey getirmedi nilinde getirmemiş kimseylede daha önce böyle buluşmamıştım ama pozitifiliği direk aldım burdaki herkes öyle istanbul gibi biryerde güvenilemiyor diyeceksiniz belki doğru ama, çok güzel birgün geçirdim en önemliside nil tam tahmin ettiğim gibiydi yani sevimliydi
gizemcm valla sen ne hissettiysen bende hissettm cnm sende çok sempatiktin, cok canayakındın, diğer gelinciklerinde öle oldunu düşünüorm hep beraberde gezicez zaten madem topik arkadaşıyız:76:
cerencm konuyu bilmiorm ama sanırm bize nazar mı değiyoki böle pelinm sorununu halletmişken simdide sende oldu umarm en kısa zamnda tatlıya bağlanır,
geçmiş olsn bu arada kızlar kadın hastalıkları şakaya gelmez en kısa zamnda çekinmeyin ve bi jinekologa görünün içiniz rahat olur
Pskolojik destek gördüm hep zaten canm. Benimkide hep der sen sorunlumusun diye. Ama işte boşver doktora gittiğimi duysa mahveder beni. Hiç iyi bakmıyo öyle seylere. Ama artık takmıyorum gerçi bu hafta mutlaka gdicem.
gizemcm valla sen ne hissettiysen bende hissettm cnm sende çok sempatiktin, cok canayakındın, diğer gelinciklerinde öle oldunu düşünüorm hep beraberde gezicez zaten madem topik arkadaşıyız:76:
cerencm konuyu bilmiorm ama sanırm bize nazar mı değiyoki böle pelinm sorununu halletmişken simdide sende oldu umarm en kısa zamnda tatlıya bağlanır,
geçmiş olsn bu arada kızlar kadın hastalıkları şakaya gelmez en kısa zamnda çekinmeyin ve bi jinekologa görünün içiniz rahat olur
yaa olur mu öyle şey insanın iyi günü de var kötü günü de.
sinirli bi anında bilmeden demiştir onu
yok canım 1 değil 2 değil hatta 3 bile değil hemen hemen her ay der bunu. Normal bi ilişki değil bizimki. Ben yalvarırsam olur yalvarmazsam olmaz. Hiç yaranamıyorum zaten herşeyi sorun yapıorum büyütüyorum.
yok çağlacm ben onu da beğenmiştm hatta bunun ranforce çesidi gibi oldu içime sinmeyen bişi almadm daha çok şükür :))
ama erkek arkadaşm pek çicek böcek sevmio genelde geometrik desenler ve koyu renklerde uyumayı sever hatta bunu bile çok beğendiğim için aldm ve bu sefer ona sorma gereği duymadm o kdr güzeldi ki genelde birlkte karar veriorz çeyizliklere birlkte kullanıcaz ya onunda söz hakkı varmıs:)) o yüzden genelde misafiri yatırırırm diorm annemde çok şık misafirlerine kullanrsn dedi ondanama son aldığımı kimselere vermemmmm
ne desem bilemedim tatlım inşallah en güzel şekilde sonuçlanır bu durum.
iyi akşamlar kızlar. Bu gece kimse yok mu yarın iş ve okul başı olduğu için.
ben buralardayım hala. nasılsın canım?
merhaba kızlar bende geldim =)
valla uzun zamandır burdayım aralarda giiriyorum cnm karşılaştıkmı hatırlamıyorum
Ben de eskiden daha çok giriyordum geçen bir kaç hafta pek giremedim de yeni katılanlar olmuş aramıza acaba onlardan mısın diye dedim.Bu topikte olduğuna göre sizin de şafak 2013 .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?