'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

valla nilcim zaten seni nevresim uzmanı seçtim yavaş yavaş başladım almaya sana danışıp alıcam bundan sonra çok başarılısın bu işte

valla nilcim zaten seni nevresim uzmanı seçtim yavaş yavaş başladım almaya sana danışıp alıcam bundan sonra çok başarılısın bu işte

valla cnm bende anlamadm bu nevresm işlerimi hepsini beğendiniz saoln, bilim adamı olmaya çalışırken çeyiz kızı oldmm
bitek ikeadan alıcam nevresimim kaldı onu da erkek arkadaşm çok istio onuda alınca yatak odasından çıkıorm inş:))

Son düzenleme:

bende nette sevgilime gösterdim çok hoşuna gitti pembede olsa sen beyenmişsin bende beyendim ama pek erkek rengi dğeil hatta hiç erkeksi değil bunu biliyon dimi canım dedi ama gönlün kırılmasın hepsini istediğin gibi al dedi bende sana sormadan aldım çok ani oldu dedim güldü sorma bana fikrimi al dedi canımcım ya.

anladım valla canım biz alıştırmışız hep onlarla ilgilenirken bende her dakka msj atarken bugün az attım beyimiz maça gitti oyun felan oynadı o yüzden kızmadı bugün normlde konuşmasak üzülür nette görüştüm bende 2 saatir allahtan aynı anda herkes arkadaşlarıyla görüşüyorda sorun olmuyor perşembden beri bizimkide triplerdeydi nilcik

sirenay canım şu anda hormonların yüzünden böyle deme ihtimalin var birbirinizin kalbini kırmayın derim biz lafları sölüyoruz sonra pişman oluyoruz canım güzel güzel konuşun aranızda karamsar olma sakın

yatak odasından beraber çıkalım ben bir nevresim daha alcam ama oda happy olur herhalde taçın yine aynı olcaz

yatak odasından çıkıp anneler gününe kadar biraz para koyup küçük ev aletlerine girerik olurmu

gizemcm bu gün eve gelince hemen sarevin paketini açıp baktm dediğim gibi saten cnm onun çarsafı fln bu gün gördüğümüz nedense bana da sert geldi:S
ikeadan alıcam nevresimin yakın fotosunu da yabancı bi nette buldm üstüne bide kedi yatırmıslar benm kedişim daha tatlıı bu da pamuktan yumusacıktı fiyatıda 69,90tl

Eklentiler

• $yikea smörboll.webp
    48,6 KB · Görüntüleme: 28
  • $DSC00978 (1).webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:

pisiciğe bak amanda aman kedili nevresim

ikeada bitmeden gitmelisin o zaman şimdik sırada tacınki var ve eğer ikeada turkuazlı mavili birşey bulursam birtane daha alıp kapatıcam bu defteri annemlede anlaştım kokoş bir yatak örtüsü isterim diye biraz pahalı sen alırsın ama dedim oda tamam zaten bunları sen dursan ben alcam kızım dedi aman ya kendim alıyorum ya bir hoşuma gidiyo annemde anladı ne kadar para harcadığımıda anneme söledim aferin bunları al dedi tavayıda çok cici buldu tekrar teşekkürler canım

:))) sevdnm cnm beğenmelerine, ikeada turkuaz deildi mavi tonlar fln vardı baya gidince bakarız artk nevresimin biticek korkusu yok kuzum 4 aydır var stoğu da baya bi vardı zaten onun için acele etmeme gerek yok gittiğimizde 3lü şamdan var onu alıcam bide kırmızı buzdolabı mıknatısı beğenmiştm onu alırm

ben çok yabancıyım bir bilmediğim ora kaldı onuda öğrendimmi çıkmam artık rende vardı orada onu alırım yarın şirkettekileride linense götürrüm belkim bernardoya bile uğrarım ama sizin orası daha büyükse oraya bile gelebilirim nilcik

ben şimdik kaçıyorum yarına hazır olayım sabahın körü yine yollara düşücem öpüyorum kocaman

kızlar iyi geceler

Son düzenleme:

ii geceler cnm yarn görüşürüz toplantında da bol sans

Çok güzelmiş bu fiyatı da uygun baya.

Son düzenleme:
kızlar günaydın yoldayım ben naslsınız feci halde bademciklerim acıyo şiştilermi acep off hasta olucagmı hissediyorum bide aksam sacımı kurutmadım off kendmi bildigim halde böyle yaptım ilk kez şimdi de nemli

günaydın gizcim, hastalık çok zor yaaa bas bas diyorum burdan dikkat edin diye

iş yerinde mutlaka sıcak bir şeyler iç bence. boğazın yumuşasın.

gidince bitki çayı felan içerm küçük ballardan varsa alırımda bogazm acıyo çaya bal katarsam kendime gelirim herhalde

Sen nasılsın canım

gidince bitki çayı felan içerm küçük ballardan varsa alırımda bogazm acıyo çaya bal katarsam kendime gelirim herhalde

Sen nasılsın canım

gece pek uyuyamasam da daha iyiyim bugün.
fazlasıyla iş var zaten okulda, birazdan çıkacağım.
vaktim olursa ordan da açarım forumu.

Günaydın kızlar tabi uyuduysam...
Şuan gözlerim şiş göremiyorum bile, gözyaşlarım sel olup akıyo..
Dün gece öyle bi msj aldım ki.
Bugün hersey belli olucak..
"Ayrılacagm senden gururun varsa ayrılırsın benden, öyle sinirlendirdin ki sen beni, Allah ta sana bela versin bana verdiği gibi"
Bitti kızlar.. Eski sevgililerine verdiği değeri bana veremedi bu çocuk. Bana hep sert oldu. Bana özel değilmiş hiç. Neyse kızlar 1 hafta izinliyim.

günaydın hayırlı sabhlar kızlar:)

çook geçmiş olsun. sürekli sıcak bişeyler iç. nanelimon ıhlamur iyi gelecektir:S bn de öyledydim bi iğne vurdum hemencecik iyleştim

sirenay ne desem bilmiyorum:S rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin vardır herşeyde bi hayır..
ALLAH karşına çook çok iyilerini çıkarsın..:s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…