ama ben sana dedim gizemcm annelerimiz çok beğenicek sonunda şık bişi aldınız dicekler die:))
çağlacm valla tawsiye ederm renkleri kumaşı kalitesi hepsi çok güzel english homeunda, ben indirm gününe denk gelmiştm yine 70tllik nevresimi 35e almıstm
2 saattir telefonda konusuorm bende kızlar bu gün gizemleyken çok ihmal etmişim onu bi tripler bi triplerki sormayn gizemle muhabbete dalmısız kahve içerken vay efendm 1,5 saattte 2 msj atmısım fln zor affettirdm valla ancak geri gelebildm
valla nilcim zaten seni nevresim uzmanı seçtim yavaş yavaş başladım almaya sana danışıp alıcam bundan sonra çok başarılısın bu işte
ama ben sana dedim gizemcm annelerimiz çok beğenicek sonunda şık bişi aldınız dicekler die:))
çağlacm valla tawsiye ederm renkleri kumaşı kalitesi hepsi çok güzel english homeunda, ben indirm gününe denk gelmiştm yine 70tllik nevresimi 35e almıstm
2 saattir telefonda konusuorm bende kızlar bu gün gizemleyken çok ihmal etmişim onu bi tripler bi triplerki sormayn gizemle muhabbete dalmısız kahve içerken vay efendm 1,5 saattte 2 msj atmısım fln zor affettirdm valla ancak geri gelebildm
valla cnm bende anlamadm bu nevresm işlerimi hepsini beğendiniz saoln, bilim adamı olmaya çalışırken çeyiz kızı oldmm
bitek ikeadan alıcam nevresimim kaldı onu da erkek arkadaşm çok istio onuda alınca yatak odasından çıkıorm inş:))
gizemcm bu gün eve gelince hemen sareve açıp baktm dediğim gibi saten cnm onun çarsafı fln bu gün gördüğümüz nedense bana da sert geldi:S
ikeadan alıcam nevresimin yakın fotosunu da yabancı bi nette buldm üstüne bide kedi yatırmıslarbenm kedişim daha tatlıı bu da pamuktan yumusacıktı fiyatıda 69,90tl
:))) sevdnm cnm beğenmelerine, ikeada turkuaz deildi mavi tonlar fln vardı baya gidince bakarız artk nevresimin biticek korkusu yok kuzum 4 aydır var stoğu da baya bi vardı zaten onun için acele etmeme gerek yokgittiğimizde 3lü şamdan var onu alıcam bide kırmızı buzdolabı mıknatısı beğenmiştm onu alırm
ben çok yabancıyım bir bilmediğim ora kaldı onuda öğrendimmi çıkmam artık rende vardı orada onu alırım yarın şirkettekileride linense götürrüm belkim bernardoya bile uğrarım ama sizin orası daha büyükse oraya bile gelebilirim nilcik
ben şimdik kaçıyorum yarına hazır olayım sabahın körü yine yollara düşücem öpüyorum kocaman
kızlar iyi geceler
ii geceler cnm yarn görüşürüz toplantında da bol sans
gizemcm bu gün eve gelince hemen sarevin paketini açıp baktm dediğim gibi saten cnm onun çarsafı fln bu gün gördüğümüz nedense bana da sert geldi:S
ikeadan alıcam nevresimin yakın fotosunu da yabancı bi nette buldm üstüne bide kedi yatırmıslarbenm kedişim daha tatlıı bu da pamuktan yumusacıktı fiyatıda 69,90tl
Çok güzelmiş bu fiyatı da uygun baya.
kızlar günaydın yoldayım ben naslsınız feci halde bademciklerim acıyo şiştilermi acep off hasta olucagmı hissediyorum bide aksam sacımı kurutmadım off kendmi bildigim halde böyle yaptım ilk kez şimdi de nemli
gidince bitki çayı felan içerm küçük ballardan varsa alırımda bogazm acıyo çaya bal katarsam kendime gelirim herhalde
Sen nasılsın canım
çook geçmiş olsun. sürekli sıcak bişeyler iç. nanelimon ıhlamur iyi gelecektir:S bn de öyledydim bi iğne vurdum hemencecik iyleştimgidince bitki çayı felan içerm küçük ballardan varsa alırımda bogazm acıyo çaya bal katarsam kendime gelirim herhalde
sirenay ne desem bilmiyorum:S rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsinGünaydın kızlar tabi uyuduysam...
Şuan gözlerim şiş göremiyorum bile, gözyaşlarım sel olup akıyo..
Dün gece öyle bi msj aldım ki.
Bugün hersey belli olucak..
"Ayrılacagm senden gururun varsa ayrılırsın benden, öyle sinirlendirdin ki sen beni, Allah ta sana bela versin bana verdiği gibi"
Bitti kızlar.. Eski sevgililerine verdiği değeri bana veremedi bu çocuk. Bana hep sert oldu. Bana özel değilmiş hiç. Neyse kızlar 1 hafta izinliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?