'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Tskler kuzum inşallah hep öyle olur canım bende aynı şeyi söylüyorum cumartesi çalışılır mi diye ama patronlar dinlemiyor ki Allah a şükür öğlene kadar çalışıyoruz:26:

Bende bilmiyorum kuzum ya sabah kahvaltıda babiş dedi ki sen ne zaman öğreneceksin yumurta dedi devamını getirmedi siz anlamışsınızdır dedi annemle bana

Yaa di mii maviscan benim annem bana laf sokuyo hadi bakalım diye Bendeki tepki: İnternet diye bişi var yeeaa Ama öyle internetten aççaz, bakçaz, yapçaz
ben enzaman evlencem

pelin mutluluklar tekrar tekrar kapli kalpli hemde.. çok uzak oralar gelememki ben :18::18::18::18::18:
Seni ben bizim buraya gelin alayım asmican Dur şimdi bekar tanıdıkları gözden geçireyim de şu işe bi el atalım

hahaha aybiican onuda halleder kuzum sen hıc merak etmee bu aradaa satır eti sevgilicigee olee bi övdümmkii otarafa geldıımııızddee ilk duraaak gene yenımuhacır koyuu sanırsaamm ömrüükk

Halleder valla ya her eve lazım ondan Aaaayyy kurbik eniştemle gelin ya valla hatta yaza doğru şole bi sıcak mayıs gunu gelin yazlığa gidelim ellerimizle yapalım satır eti Aaaayyy yaz gelsiiinnn yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrr

Tamam kuzum yolun düşerse mutlaka beklerim gideriz her yere gezeriz oh sefamiz olsun
Adana ya yolu düşen kuzucuklarim ben burdayım gezdiririm sizleri

Annemle her gun kuzum zaten kavga gürültü kalabalık aileye gelin gidiyorsun apartmanda 6. Aile olacaz biz birde sevdiceğim ış yeri evin altında diyorum annende yemeği yer öyle çıkarsın yukarı

Annemle her gun kuzum zaten kavga gürültü kalabalık aileye gelin gidiyorsun apartmanda 6. Aile olacaz biz birde sevdiceğim ış yeri evin altında diyorum annende yemeği yer öyle çıkarsın yukarı
Ooohh senin iyiymiş valla şekercan Hazır olcak herbişeyin
en son çağla bana bahriyeli yar sözü vermişti

Seçim senin bebelak

Ooohh senin iyiymiş valla şekercan Hazır olcak herbişeyin

Seçim senin bebelak

Öyle kuzum şimdi çok masraf olacak düğün arefesinde hazır ev varken masraf etmeyelim dedik ikimizde çalışıyoruz kendi kafamıza göre ev alana kadar öyle hem rahat ederim bebiş düşünürsek bile kaynanam bakar bakan çok olur ben çalışmaya devam

Dayımlar kahvaltıdaydı yeni gittiler.... Daha temizlik var offf bu saatten sonra ev süpürüp silmeyi de hiç sevmiyorum valla sabah kalkıp yapmak daha iyi

niye bu kadar sessiz burası...

işlerim yogunlastı hava kapalı ruhum daraldı

bilgisayarım hata veriyor aaaaaaaaaaahhh cıldıricemmmmmmmmmm
Dayımlar kahvaltıdaydı yeni gittiler.... Daha temizlik var offf bu saatten sonra ev süpürüp silmeyi de hiç sevmiyorum valla sabah kalkıp yapmak daha iyi

yavrum temizlik yapmaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…