aminnn peliminotamm amiinnn
kardelencim sürprizin güzel olmuşşş canımm Allah daha güzel doğum günleri kutlamayıda nasip etsin inşallah
off yaa cumartesi çalışılır mı yeaaa
neyseki sabah aşkoprensimle geldim işe en azından günü onla açtım akşamda onla kapamıştım eve gelince yattım hemen bütün gece rüyamdaydı hep beraberdikkk
Bende bilmiyorum kuzum ya sabah kahvaltıda babiş dedi ki sen ne zaman öğreneceksin yumurta dedi devamını getirmedi siz anlamışsınızdır dedi annemle bana
Seni ben bizim buraya gelin alayım asmicanben enzaman evlencem
pelin mutluluklar tekrar tekrar kapli kalpli hemde.. çok uzak oralar gelememki ben :18::18::18::18::18:
hahaha aybiican onuda halleder kuzum sen hıc merak etmeebu aradaa satır eti sevgilicigee olee bi övdümmkii otarafa geldıımııızddee ilk duraaak gene yenımuhacır koyuu sanırsaamm ömrüükk
hahaha aybiican onuda halleder kuzum sen hıc merak etmeebu aradaa satır eti sevgilicigee olee bi övdümmkii otarafa geldıımııızddee ilk duraaak gene yenımuhacır koyuu sanırsaamm ömrüükk
ben sana dedim kızaam dün whatsapptada kurtlusun sen kurtlu bi fındıksıııınnnn
bıkere yolum dustu kuzum adanaya aıle dostumuzun kızı rahatsızdı hatta dunyadakı snaıorum 9. hasta falandı çift rahmi vardı, cok fazla gezemedık ama bıkac yerını dolaştırdılar sonra mini bi akdeniz turu yaptık mersın alanya antalya falann cok sevmıstım ınsanlarını cok cana yakınsınızİstanbulluyum ben canımmm
Yaa di mii maviscan benim annem bana laf sokuyo hadi bakalım diyeBendeki tepki: İnternet diye bişi var yeeaa Ama öyle internetten aççaz, bakçaz, yapçaz
Seni ben bizim buraya gelin alayım asmicanDur şimdi bekar tanıdıkları gözden geçireyim de şu işe bi el atalım
Halleder valla ya her eve lazım ondanAaaayyy kurbik eniştemle gelin ya valla hatta yaza doğru şole bi sıcak mayıs gunu gelin yazlığa gidelim ellerimizle yapalım satır eti Aaaayyy yaz gelsiiinnn yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrr
Hosgeldin canım nasılsın
ben sana dedim kızaam dün whatsapptada kurtlusun sen kurtlu bi fındıksıııınnnn
Seni ben bizim buraya gelin alayım asmicanDur şimdi bekar tanıdıkları gözden geçireyim de şu işe bi el atalım
Ooohh senin iyiymiş valla şekercanAnnemle her gun kuzum zaten kavga gürültü kalabalık aileye gelin gidiyorsun apartmanda 6. Aile olacaz biz birde sevdiceğim ış yeri evin altında diyorum annende yemeği yer öyle çıkarsın yukarı
en son çağla bana bahriyeli yar sözü vermişti
İyiyim canım sağol :) bugun sözlümle bulusucaz gelinlikçileri dolaşacam ilk defa fikir edinmek adına :) bakalım heyecanlı olacak :) sen nasılsın canım
Ooohh senin iyiymiş valla şekercanHazır olcak herbişeyin
Seçim senin bebelak
niye bu kadar sessiz burası...
Dayımlar kahvaltıdaydı yeni gittiler.... Daha temizlik var offf bu saatten sonra ev süpürüp silmeyi de hiç sevmiyorum valla sabah kalkıp yapmak daha iyi
işlerim yogunlastıhava kapalı ruhum daraldı
bilgisayarım hata veriyor aaaaaaaaaaahhh cıldıricemmmmmmmmmm
yavrum temizlik yapmaaaaaaaaaaa
kim yapacak canımmm :44::44::44:
ben simdi selenayı gönderiririm iki şıkla yapar o
öyle bişi olsa ne iyi olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?